Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Σεφτέ" στα τρίποντα

Την πρώτη της νίκη πανηγύρισε η Κ20 του ΠΑΟΚ, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της αντίστοιχης ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα.

PAOK24

"Σεφτέ" στα τρίποντα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε με αφιέρωμα στην επίσημη ιστοσελίδα της στο πρώτο τρίποντο των παικτών του Βλάνταν Ίβιτς, τονίζοντας:

“Το πρώτο τρίποντο για την τρεχουσα σεζόν πήρε η Κ20 του Δικεφάλου που επικράτησε του ΠΑΣ στα Γιαννενα με 0-1, για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ενισχυμένη με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη και σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς παρατάχθηκε η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς, που μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην SKODA Ξάνθη, έψαχνε την παρθενική της νίκη στην φετινή διοργάνωση. Το 4-4-2 κόντρα στους Ακρίτες έδωσε την θέση του στο 4-3-3, με την ανάπτυξη να έρχεται από τα άκρα, ενώ στην άμυνα ο Τσελεπίδης κάλυψε το δεξί άκρο και τον Ράτζα να κάνει ντεμπούτο για φέτος.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης προσπαθώντας να δημιουργήσουν ευκαιρίες, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Στην άλλη πλευρά του γηπέδου ο Κουτογλίδης ήταν θεατής, πραγματοποιώντας μία καλή επέμβαση στο 30′, στην μοναδική απειλή του ΠΑΣ. Η υπεροχή του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος μετουσιώθηκε σε γκολ στο 33′. Ο Δεληγιαννίδης άνοιξε στον Ράτζα, ο οποίος έκανε την σέντρα στην περιοχή και ο Κούστα με ωραία κεφαλιά έγραψε το 0-1 για τον Δικέφαλο. Δύο στα δύο για τον νεαρό φορ ο οποίος σκόραρε και κόντρα στην Ξάνθη.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η ομάδα μας παραχώρησε μέτρα στον αντίπαλο, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει ουσιαστικούς κινδύνους στην εστία του Δικεφάλου. Έτσι οι νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ έφτασαν σε μία επαγγελματική νίκη, την πρώτη τους για φέτος και έδειξαν ότι με το πέρασμα του χρόνου θα διορθώνουν τις αδυναμίες τους και θα παρουσιάζουν ακόμα καλύτερο πρόσωπο.

Η σύνθεση του Δικεφάλου:

Κουτογλίδης, Τσελεπίδης, Ράτζα, Τσιαμπάζης, Χατζηδίμπας, Κτιστόπουλος, Παναγιωτίδης, Δημητριάδης (72′ Μίσκοβιτς), Κάκκο (70′ Συράκος),Δεληγιαννίδης (90′ Παντεκίδης), Κούστα”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: «Στημένη υπόθεση του Λυγγερίδη για να χτυπηθεί ο Ολυμπιακός» (vid)

Όσα είπε σε τηλεοπτική του συνέντευξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα», ως νομικός εκπρόσωπος του Γιάννη Καλλιανού, αλλά πήρε θέση για τις συλλήψεις οπαδών του Ολυμπιακού, για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα υποστήριξε…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για την Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΑΕΚ ουσιαστικά ξεκινάει από σήμερα την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της, είναι πιθανό να γίνουν κάποιες αλλαγές από το κέντρο και μπροστά, μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

Η τετράδα στην άμυνα απ’ ό,τι φαίνεται δε θα αλλάξει, ενώ ο Πινέδα αναμένεται να μείνει επίσης στο αρχικό σχήμα κι ένας εκ των Γιόνσον-Σιμάνσκι να μείνει εκτός για να επιστρέψει ο Γκατσίνοβιτς.

Παρά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ελίασον, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ξεκινήσει από τον πάγκο και να είναι στην ενδεκάδα ο Άμραμπατ, ενώ επίσης σε σχέση με τον Παναθηναϊκό, είναι πιθανό να ξεκινήσει ο Τσούμπερ, αντί του Αραούχο.

Σε κάθε περίπτωση, στη σημερινή και αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ, αναμένονται τελικές αποφάσεις από τον Ματίας Αλμέιδα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: Αποφασίστηκε η Γ.Σ., πότε θα είναι οι εκλογές

Οι ημερομηνίες και η επόμενη μέρα της Ομοσπονδίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κατά την συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ το πρωί της Παρασκευής (26/4), αποφασίστηκαν και ορίστηκαν σημαντικά ζητήματα, που έχουν να κάνουν με την ετήσια Γενική Συνέλευση και τις εκλογές.

Η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουνίου, εκεί όπου δεν θα γίνει ανάδειξη προέδρου και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Οι εκλογές θα γίνουν τον προσεχή Ιούλιο και τότε θα προκύψει ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ