Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημέρας

Τα λιγοστά θέματα της επικαιρότητα που ο ΠΑΟΚ "παλεύει" να πολλαπλασιάσει!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Το σχόλιο της ημέρας

Η επικαιρότητα έχει ξεφύγει από ποδοσφαιρικά ζητήματα μια και δεν υπάρχει δράση, πέρα από τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

Χθες  έπαιξε ο Πρίγιοβιτς και σήμερα έβγαλε ένα μυϊκό πρόβλημα στο δικέφαλο μετά από υπερέκταση του ποδιού.

Σήμερα έπαιξε και ο Πέλκας ένα δεύτερο συνεχόμενο ματς μέσα σε λίγες ημέρες, που ίσως επηρεάσει την συμμετοχή του στον αγώνα του Σαββάτου. Ο  Πέλκας που ήταν φανερά αγχωμένος στην Ουγγαρία.

Με αυτά και με αυτά ο Λουτσέσκου ήδη σκέφτεται τη διαχείριση του ρόστερ του που φέτος θα δώσει πολλές φορές τρία ματς σε οκτώ ημέρες. Μια και αναφερθήκαμε σε Πρίγιοβιτς που  έχει μυϊκό θέμα και Πέλκα που έχει επιβαρυνθεί πάρα πολύ, ίσως σε αυτό το δίδυμο να δούμε και τις πρώτες σοβαρές αλλαγές.

Κατά τα άλλα όλοι μπορούμε να διακρίνουμε τον ενθουσιασμό με τον οποίο πάρα πολλοί αντίπαλοι παρουσιάζουν τα θέματα που έχουν προκύψει εσωτερικά στον ΠΑΟΚ. Θέματα που για όποιον δεν το κατάλαβε, άνοιξαν στη Νέα Σμύρνη και τώρα συνεχίζονται με το λάθος που έγινε με τη φανέλα. Φυσικά όλες οι απόψεις είναι σεβαστές, πολύ περισσότερο στον ΠΑΟΚ που είναι γνωστό ότι δεν έχει (και δεν θα έχει ποτέ) στρατό, για να ελέγχει απόψεις και ανθρώπους με το… πάτημα ενός κουμπιού, όπως ξέρουν άλλοι να κάνουν στην Αθήνα και στον Πειραιά. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ (όλος ο οργανισμός όπως τον ξέρουμε) είναι ικανός να προσφέρει και άλλες  χαρές σε αντιπάλους, σε αυτούς που από μόνοι τους δεν μπορούν να πετύχουν και περιμένουν τις εσωτερικές κόντρες στον  ΠΑΟΚ για να πάρουν κουράγιο. Καιρό είχαν να χαρούν (κατά τύχη όσο ο ΠΑΟΚ ήταν ήρεμος στο εσωτερικό του, έκανε και 28 νίκες σε 31 ματς…) για να δούμε τον ΠΑΟΚ και όσους τον αποτελούν, πόσο καιρό χρειάζεται για να βρει και πάλι την ηρεμία του…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανυπομονεί για την επιστροφή στη δράση ο ΠΑΟΚ (pic)

Μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο «Δικέφαλος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τους με την μάχη κόντρα στον Παναθηναϊκό να είναι πλέον στο προσκήνιο. Οι διεθνείς επέστρεψαν, η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος της κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Οι «ασπρόμαυροι» ανυπομονούν για την επανέναρξη του μίνι πρωταθλήματος, των πλέι οφ της Super League 1 και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Με ανάρτηση της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έδειξε την ανυπομονησία που υπάρχει για τη επιστροφή στη δράση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκαλης: «Μακάρι τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΕCL» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την ευχή του τηλεοπτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ./Προοδευτική συμμαχία και πλέον είναι επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» με τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Action 24» εξέφρασε την ευχή του ο φετινός τελικός του Εuropa Conference League, ο οποίος διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» να έχει φιναλίστ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ