Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα στον όμιλο του ΠΑΟΚ στο Fiba Champions League.

Attackερ

Τα αποτελέσματα των αντιπάλων

H ήττα της Φρίμπουργκ και όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες, μέσα από τη σχετική αναφορά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Λίγο πριν από την 6η αγωνιστική της regular season του Basketball Champions League, το www.paokbc.gr σας παρουσιάζει τι έκαναν οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης  στα εθνικά πρωταθλήματα που συμμετέχουν.

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Fribourg, γνώρισε απρόσμενη ήττα από την Boncourt με 69-70, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε στο +6 με το τέλος της τρίτης περιόδου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι στο τέταρτο δεκάλεπτο και ανάγκασαν την Fribourg στην δεύτερη φετινή της ήττα στο πρωτάθλημα. Πρώτος σκόρερ για την Fribourg ήταν ο Andre Williamson με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ο Babacar Toure είχε 10 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Boxscore

Η Iberostar Tenerife πέτυχε μια μεγάλης σημασίας νίκη, καθώς πήρε το ντέρμπι των Κανάριων Νήσων επικρατώντας εκτός έδρας της Gran Canaria με 77-91 για την 8η αγωνιστική της ACB. Πρώτος σκόρερ για τους ικητές ήταν ο Tim Abromaitis με 20 πόντους, ενώ ο Colton Iverson είχε 15 πόντους και 8 ριμπάουντ.

Boxscore

Την αήττητη πορεία της στο ιταλικό πρωτάθλημα συνέχισε η Reyer Venezia, η οποία νίκησε εκτός έδρας την Dinamo Sassari με 83-86. Η Venezia έμεινε πίσω με 12 πόντους μετά το τέλος της πρώτης περιόδου, αλλά σταδιακά μείωνε τη διαφορά και στο τέλος πήρε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Austin Daye με 21 πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ από την πλευρά της Sassari, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Terran Petteway, είχε 16 πόντους. Η  Reyer Venezia βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της LegaBasket με ρεκόρ 6-0 μαζί με την Armani Milano.

Boxscore

 

Την 5η της νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε η Nanterre 92, η οποία επιβλήθηκε της Fos-Sur-Mer με 93-71 για την 8η αγωνιστική της LNB. Πρώτοι σκόρερ για τη Nanterre, η οποία έχει πλέον ρεκόρ 5-3 στο γαλλικό πρωτάθλημα, ήταν οι Dominic Waters και Jeremy Senglin που είχαν από 16 πόντους.

Boxscore

 Στο Ισραήλ, η Hapoel Holon γνώρισε βαριά ήττα από την Maccabi Tel Aviv με 99-66 για την 6η αγωνιστική της Winner League. Οι δύο ομάδες, ήταν ισόβαθμες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αλλά η Maccabi ήταν πολύ καλύτερη και πήρε μια πολύ άνετη νίκη. Από την πλευρά της Holon, η οποία είχε 14 ριμπάουντ λιγότερα και μόλις 3/16 τρίποντα, ο Amit Simhon είχε 17 πόντους.

Boxscore

 Στη Γερμανία, η Telekom Baskets Bonn νίκησε την Merlins Crailsheim με 89-87 για την 7η αγωνιστική της BBL. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Rashad James με 22 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ ο Shane Gibson είχε 17 πόντους με 5/6 τρίποντα.

Boxscore

Τέλος, στην Τσεχία, η Opava γνώρισε την 6η της ήττα στα τελευταία 7 παιχνίδια της, καθώς έχασε από την USK Prague με 63-74 για την 9η αγωνιστική της NBL. Κορυφαίος για την Opava ήταν ο Martin Gniadek με 13 πόντους και 7 ριμπάουντ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι οπαδοί της Παρτιζάν έκαναν… Τούμπα τη «Stark Arena» κόντρα στον Ολυμπιακό

Τα βίντεο από τη Σερβία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια αγάπη που τρέφουν για τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» Σέρβοι οπαδοί φρόντισαν να μετατρέψουν το «Stark Arena» σε Τούμπα, αφού η ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων ήταν γεμάτη ΠΑΟΚ με το «ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ» να ακούγεται απ' άκρη σε άκρη σε όλο το γήπεδο. Τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι εντυπωσιακά και αν κάποιος δεν γνώριζε πως το ματς διεξάγεται στη Σερβία, σίγουρα θα πίστευε πως αυτό γίνεται στην Ελλάδα και την έδρα του Δικεφάλου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Επιτέλους… πλήρης!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μετά τον τραυματισμό του, συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Jamuni McNeace και ο Αριστοτέλης Σωτηρίου που (προληπτικά) είχαν μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και ο Στάθης Νεραντζάκης είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο παρκέ.

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας, που ξεκινά το Σάββατο (30/3 στις 18:00) την προσπάθειά της στα Playouts του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ mateco θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Απόλλων Πατρών Carna (που είναι και η τελευταία ομάδα που νίκησε στις αρχές Φεβρουαρίου) και ταυτόχρονα να ξεκινήσει μία προσπάθεια για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, προκειμένου να συμμετέχει στη συνέχεια στα Play Off της Stoiximan Basket League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ