Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κρίθηκε ένα παιχνίδι, χωρίς… replay!

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με έναν απίστευτο τρόπο στο τέλος του αγώνα, από τον Ήφαιστο, αλλά τα ερωτηματικά έχουν να κάνουν με την απόφαση των τριών διαιτητών.

Νίκος Μοσχοβίτης

Κρίθηκε ένα παιχνίδι, χωρίς… replay!

Το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε από μία φάση στο τέλος, στην οποία την απόφαση κλήθηκε να πάρει η τριάδα των διαιτητών.

Ο Αθηναίου έκανε το λέι απ, ο Σμιθ ήρθε από πίσω για να τον κόψει και με το πρώτο replay από το… διαδικτυακό κανάλι της ΕΡΤ, δε βγήκε άκρη για το αν είναι κανονική ή αντικανονική η τάπα.

Άκρη δε βγήκε ούτε από το δεύτερο replay που με τα… χίλια ζόρια έδειξε η κρατική τηλεόραση και όμως! Σχινάς, Πουρσανίδης και Βαρδάλος, δεν είχαν οθόνη για να δουν τη φάση καρέ-καρέ και να αποφασίσουν, αν το καλάθι έπρεπε να μετρήσει ή όχι!!!

Μιλάμε για φάση στην οποία, κρίθηκε ο νικητής, οθόνη στο γήπεδο δε φαίνεται να υπήρχε κι έτσι, το 2018, οι διαιτητές (που σφύριζαν όπως σφύριζαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα) εμπιστεύτηκαν ότι είδαν (;) με «γυμνό» μάτι, σε μια γρήγορη φάση.

Μετά το τέλος του αγώνα και μέσα στα αποδυτήρια, ο ΠΑΟΚ εξέφρασε έντονα τα παράπονά του, προς τη διαιτητική τριάδα, αλλά η ουσία είναι πως η τάπα του Σμιθ στον Αθηναίου, μέτρησε για κανονική, χωρίς να έχει γίνει αντιληπτό αν ήταν ή όχι…

Η ΚΑΕ, στο κείμενο του αγώνα στην ιστοσελίδα της, ανέφερε με νόημα…

“Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Ήφαιστο Λήμνου με 80-79 στο κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» για την 6η αγωνιστική της betshop Basket League. Το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία και πιο κρίσιμη φάση, όπου ο Γιάννης Αθηναίου κατάφερε να νικήσει τον χρόνο και να αφήσει τη μπάλα στο ταμπλό, ο Jerry Smith έδιωξε την μπάλα, οι διαιτητές χωρίς δεύτερη σκέψη θεώρησαν κανονική την ενέργεια του παίκτη του Ηφαίστου και δεν δέχτηκαν να δουν τη φάση σε επανάληψη. Αρχικά με την πρόφαση ότι το παιχνίδι δεν ήταν τηλεοπτικό το παιχνίδι, ενώ μεταδόθηκε ζωντανά από το ERTplay1 και στη συνέχεια με την βεβαιότητα ότι είχαν και οι τρεις ξεκάθαρη άποψη. Μια ξεκάθαρη άποψη που σε όλη την διάρκεια του αγώνα οδήγησε τους γηπεδούχους 29 φορές στη γραμμή των βολών και τον ΠΑΟΚ μόλις 14!» αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο κείμενο που ανέβασε στην ιστοσελίδα της, αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτσι το έζησε ο Πόρτερ Τζούνιορ (vid)

Ένα ξεχωριστό βίντεο για τον Αμερικανό άσο και την παρουσία του στο “Παλατάκι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έπαιξε για πρώτη φορά εντός έδρας, για μία ασίστ, έχασε το triple-double, ήταν μόνιμα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του και δεν έκρυβε τη χαρά του για όσα έζησε.

Δείτε το ξεχωριστό βίντεο που ετοίμασε ο ΠΑΟΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήγε Παλατάκι, έφυγε με… 1800 ευρώ (vid)

Φίλος του ΠΑΟΚ το «έσταξε» από το κέντρο και κέρδισε!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έγιναν πολλά ωραία στο ντεμπούτο του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στο Παλατάκι, στη χθεσινή αναμέτρηση με την Καρδίτσα, αλλά ένας φίλος του ΠΑΟΚ θα θυμάται πολύ καιρό το παιχνίδι αυτό και για έναν άλλο λόγο.

Ο διαγωνισμός που «έτρεχε» σε συνεργασία με τη «Winmasters» στο ημίχρονο κάθε εντός έδρας παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, με δύο φίλους της ομάδας, να δοκιμάζουν την τύχη τους από το κέντρο του γηπέδου, έλαβε τέλος χθες!

Ο Θοδωρής, το…. έβαλε άνετος από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο το οποίο είχε φτάσει στα 1.800 ευρώ! Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Πάει Τούμπα ο Πόρτερ Τζούνιορ!

Ζήτησε να δει από κοντά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την υποδοχή που του έχει γίνει και σε πρώτη φάση, απολαμβάνει την παρουσία του στον οργανισμό του ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός, ο οποίος έχει ενθουσιαστεί από τον τρόπο που του συμπεριφέρονται εντός και εκτός γηπέδου, αφού το χάρηκε πολύ με τον κόσμο χθες, στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα, θέλει να ζήσει και την εμπειρία της Τούμπας.

Έτσι, ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, αναμένεται να δει από κοντά την αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο, την προσεχή Πέμπτη, για να πάρει ακόμα καλύτερη… γεύση από την ατμόσφαιρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ