PAOK24Μπάσκετ

«Να έρθουν παράγοντες με διάθεση προσφοράς»

O Βασίλης Οικονομίδης στη Forza

PAOK24
Επιμελεια αρθρου
«Να έρθουν παράγοντες με διάθεση προσφοράς»
O πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ενοχλείται από την απαξίωση της ομάδας και προτείνει λύσεις για να αρθεί το αδιέξοδο.
Ο Βασίλης Οικονομίδης υπηρέτησε την ομάδα μπάσκετ σε πολύ διαφορετικές εποχές από τη σημερινή, ωστόσο παρακολουθεί την τρέχουσα κατάσταση και νοιάζεται για την επόμενη ημέρα.  

Στη συνέντευξη του στη FORZA δεν περιορίζεται στην περιγραφή της σημερινής εικόνας σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, αλλά προτείνει και λύσεις. 

Ποια είναι η γνώμη σας για την κατάσταση της ΚΑΕ;

«Είναι σαφές ότι στην τωρινή διοίκηση πρωτοδικείου υπάρχει μια κόπωση, άλλωστε κι ο Πρέλεβιτς είπε ότι αυτή θα είναι και η τελευταία του χρονιά. Απαιτείται να σημάνει συναγερμός μεταξύ των μπασκετικών ανθρώπων της ομάδας, τον οποίο έπρεπε να είχε προκαλέσει ο ερασιτέχνης. Κι ο οποίος έχει μια τάση απομονωτισμού από το συγκεκριμένο άθλημα. Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι ενώ σε άλλα τμήματα υπάρχουν επιτυχίες και πρόοδος, με τη στάση του στο μπάσκετ σαν να λέει ότι μας βολεύει αυτή η διοίκηση. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει, επί σειρά ετών, διοίκηση πρωτοδικείου. Μια τέτοια διοίκηση έχει ένα συγκεκριμένο ρόλο. Και μέσα στις υποχρεώσεις της είναι και η αναζήτηση επενδυτή. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, κάνεις μια διαχείριση στο εξάμηνο που σου βάζει ο νόμος, ώστε να μη δημιουργήσεις χρέη στη διάρκεια της θητείας σου, παραδίδοντας στη συνέχεια την εντολή». 

Τι γίνεται στην περίπτωση, που δεν βρίσκεται επενδυτής;

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουμε μείνει στο να βρούμε έναν χορηγό με πολλά χρήματα για να κάνουμε… ομαδάρα. Πάνω σ’ αυτό ακούμπησαν τα τελευταία χρόνια, ελπίζοντας ότι ο κ. Σαββίδης θ’ αναλάμβανε και το τμήμα μπάσκετ. Κι όμως. Μέσα από τους νέους παράγοντες που, δυστυχώς με τις διοικήσεις πρωτοδικείου είναι μακριά από την ομάδα, θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα γκρουπ ανθρώπων, που να πάρουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους. Χωρίς απαραίτητα να έχουν την πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια, αλλά να έχουν οπωσδήποτε διάθεση προσφοράς. Κι έτσι θα συμπαρασύρουν μαζί τους και τον κόσμο. Όταν από την πλευρά των φιλάθλων διαπιστώνεται ότι γίνονται σωστές κινήσεις, αγκαλιάζουν τις εκάστοτε διοικήσεις. Από την άλλη, θα ήταν άδικο να αναλάβει κάποιος την ομάδα, να ξοδέψει κάποια εκατομμύρια ευρώ-όπως κάνει τώρα ο χορηγός στην ΑΕΚ- και να περιμένει αρκετό χρονικό διάστημα για να δει αποτελέσματα. Το ζητούμενο είναι, με μια χρηστή διαχείριση, να έρθουν παράγοντες, ικανοί να προσφέρουν ένα μίνιμουμ οικονομικό βοήθημα, και να δημιουργηθεί στους φιλάθλους το συναίσθημα, που αυτή τη στιγμή λείπει. Είναι φανερό ότι δεν δίνεται το όραμα και η προοπτική στην ομάδα για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο και να την αγκαλιάσει. Όταν μπασκετικά ο ΠΑΟΚ είναι κέντρο διερχομένων, όταν παίκτες τον χρησιμοποιούν ως σκαλοπάτι για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, όταν κάθε χρόνο αλλάζει ο βασικός κορμός, είναι φυσιολογικό να μην πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο. Δυστυχώς, η ομάδα έχει βουλιάξει εδώ και πολλά χρόνια».

Πόσο πιθανό θεωρείται να υπάρξει αλλαγή της κατάστασης προς το καλύτερο;

«Είμαι φύσει αισιόδοξος, αλλά και ρεαλιστής. Καταλαβαίνω ότι πολύ δύσκολα αντιμετωπίζονται οι σημερινές συνθήκες, υπάρχει τεράστια ύφεση, γεγονότα που αντανακλούν και στον αθλητισμό. Σήμερα, όμως, ο κόσμος δεν έχει τις απαιτήσεις του παρελθόντος. Τα παλιά χρόνια, αν έχανες από τον Άρη, έκανες μια εβδομάδα να βγεις από το σπίτι σου. Έχασε ο ΠΑΟΚ από το Φάρο Κερατσινίου-προσωπικά δεν θυμάμαι πιο ντροπιαστική ήττα-και δεν άνοιξε μύτη. Μετά από τέτοιες αποτυχίες, δεν μπορώ ν’ ακούω δηλώσεις του στυλ, ότι είμαστε μια οικογένεια, συνεχίζουμε κλπ. Με ενοχλεί τρομερά να ακούω το ‘δεν ασχολούμαι με το μπάσκετ’. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, για ένα τμήμα, που κράτησε το σύλλογο, όταν το ποδόσφαιρο βρίσκονταν σε παρακμή».  

Με την εμπειρία του μακροβιότερου προέδρου του ΕΣΑΚΕ, πώς κρίνετε τα πράγματα στο χώρο της Α1;

«Από την πρώτη στιγμή της ύπαρξης του ο ΕΣΑΚΕ αντιμετωπίστηκε εχθρικά από την ομοσπονδία. Αυτή είναι μια αλήθεια, που δεν τη λέει κανείς. Δεν μπορεί ακόμη και τις εκλογές του ΕΣΑΚΕ να τις καθορίζει άλλος παράγοντας, εκτός από τη βούληση των προέδρων. Και είμαι σαφής. Να πούμε και το άλλο. Τα οικονομικά μεγέθη έχουν συρρικνωθεί. Επί των ημερών μου, υπήρχε η δυνατότητα για τις ομάδες που ανέβαιναν από την Α2 κατηγορία, να έχουν ένα μίνιμουμ βιωσιμότητας, που ξεπερνούσε τις 400 χιλιάδες ευρώ. Σήμερα, αυτά τα ποσά δεν υπάρχουν. Το μόνο ευχάριστο που βλέπω είναι ότι στις αποκαλούμενες ‘μικρές’ ομάδες, υπάρχουν πραγματικοί ιδιοκτήτες, όπως, παραδείγματος χάρη, συμβαίνει στον Προμηθέα και στην Κύμη. Κι αυτοί οι παράγοντες αναπτύσσουν τις ομάδες και τις ακαδημίες τους. Είναι άνθρωποι, που αγαπούν το μπάσκετ κι αποτελούν την ελπίδα του αθλήματος. Τη μεγαλύτερη ζημιά εδώ και πολλά χρόνια, την προκαλούν, υπό μορφή απορροφητήρα, οι δύο μεγάλοι. Θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει η ανάπτυξη του αθλήματος και ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, έτσι ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη δυναμική και στην Ευρωλίγκα. Σας λέω ότι επί προεδρίας μου, δεν πήρα στα χέρια μου καμία πρόταση από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό προς την κατεύθυνση βελτίωσης του πρωταθλήματος».

Θ’ αλλάζατε κάποιες από τις βασικές σας επιλογές ως πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ;

«Υπήρξα παράγοντας στη διοίκηση Βεζυρτζή ως γενικός αρχηγός του τμήματος, την εποχή που είμασταν μια παρέα και όλοι μας είχαμε τρέλα για την ομάδα. Δίναμε την ψυχή μας γι’ αυτήν. Σκεφτείτε ότι εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν ούτε τηλεοπτικά δικαιώματα, ούτε ΟΠΑΠ, ούτε τίποτα. Κάναμε μεγάλες θυσίες και, χωρίς να το καταλάβουμε εκείνη την εποχή, γράψαμε ιστορία. Ανέλαβα την προεδρία από ανάγκη. Υπήρχε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, επί εποχής Μπατατούδη, μια κατ’ επίφαση ντριμ τιμ. Ξαφνικά η ομάδα έλαβε μέρος στην Ευρωλίγκα και στο έκτο παιχνίδι διαλύθηκε κιόλας. Ήταν μια δύσκολη περίοδος, παραδείγματος χάρη θυμάμαι ότι η εφορεία δεν μας σφράγιζε τα εισιτήρια. Αλλά μπήκα μπροστά εξαιτίας της αγάπης μου για την ομάδα. Καταφέραμε και πήραμε παιδιά, που θα μπορούσαν ν’ αποτελέσουν τη σπονδυλική στήλη για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Κι αυτοί ήταν οι Μαυροκεφαλίδης, Βασιλόπουλος και Βασιλειάδης, παίκτες που τα επόμενα χρόνια πρωταγωνίστησαν, ακόμη και στο εξωτερικό. Παράλληλα, με τη συνδρομή ελάχιστων ανθρώπων, καταφέραμε να γίνει κι ο νόμος της ειδικής εκκαθάρισης, όταν οι περισσότεροι κορόιδευαν κι έλεγαν ότι δεν θα γίνονταν ποτέ. Και συνέβη το εξής τραγελαφικό. Το χρέος έφυγε από την ομάδα και ήρθε στους ιδιώτες. Το αποτέλεσμα είναι, σήμερα που μιλάμε, να βασανίζομαι με αστικά δικαστήρια, διότι το δημόσιο και η εφορεία διεκδικούν από μένα 25 εκ. ευρώ και το ΙΚΑ άλλες 614 χιλιάδες ευρώ. Έχω αθωωθεί στα ποινικά δικαστήρια, κανένας δεν ενδιαφέρεται, ούτε εισπράξαμε κανένα ‘μπράβο’, που γλιτώσαμε την ομάδα από τα χρέη. Και υπάρχει η πικρία, γιατί να τρέχω τόσα χρόνια, για κάτι που κάναμε, επειδή μόνο και μόνο αγαπούσαμε την ομάδα». 

Θα ξανακάνετε την επιλογή προπονητή στο πρόσωπο του Σούμποτιτς;

«Τον θεωρούσα καλό προπονητή. Δεν είχα προκαταλήψεις αν κάποιος ήταν Αρειανός ή ΠΑΟΚτσής, όλοι ήταν επαγγελματίες. Σας λέω ότι ήταν και μια συνάρτηση και μ’ ένα συμβόλαιο της τάξης των 750 εκ. δραχμών, που μας έδινε η Nova. Εκείνο το συμβόλαιο τορπιλίστηκε, μετά τη συμφωνία της τηλεόρασης του Alpha με το τότε κανάλι του ΠΑΟΚ. Και για εκείνο το λόγο, ο κ. Μπατατούδης διέθεσε στην ομάδα μπάσκετ ένα ποσό γύρω στα 500 εκ. δραχμές. Δεν υπήρχε και διαφορετικός τρόπος για να διοικήσω την ομάδα. Αλλά είχαμε καλή ομάδα, με Λιαδέλη, Σιγάλα, Νόλαν κι άλλους».

Πώς και δεν ασχοληθήκατε με τα διοικητικά της ΠΑΕ;

«Ένα πράγμα που δεν γνωρίζετε, είναι ότι μικρός ήμουν ποδοσφαιριστής. Αλλά όλη η παρέα μου ήταν αθλητές του μπάσκετ. Και από μικρός πήγαινα μαζί τους στους αγώνες, μέχρι που αγάπησα το μπάσκετ. Για ν’ ασχοληθείς παραγοντικά με το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να σε προτείνει και κάποιος και ν’ αναλάβεις κάποιον ρόλο, που να μπορείς να τον διεκπεραιώσεις».

Πώς βλέπετε τα πράγματα στον ερασιτέχνη;

«Είναι λάθος να γίνεται τη μία μέρα συνέλευση και την άλλη μέρα εκλογές. Στις συνελεύσεις πρέπει να πηγαίνει ο ενδιαφερόμενος, να ακούει τις τοποθετήσεις, να κρίνει και να ψηφίζει. Καθόλου δεν μου αρέσει να βλέπω 60 άτομα στις συνελεύσεις και την άλλη μέρα να πηγαίνουν να ψηφίζουν 300 άνθρωποι, η πλειοψηφία των οποίων είναι από ένα χωριό εδώ έξω. Και οι οποίοι δεν ξέρουν για τι πράγμα ψηφίζουν. Μου φαίνεται τρελό να πηγαίνεις να ψηφίζεις χωρίς προηγουμένως να έχεις την απαραίτητη ενημέρωση. Οι εκλογές θα πρέπει να γίνονται μετά τη λήξη της συνέλευσης, εκείνη την ώρα. Θα μου πείτε ότι όλοι εμπιστεύονται τον νυν πρόεδρο κι ότι πάλι αυτόν θα έβγαζαν. Για ποιον λόγο, όμως, δεν παρίστανται στις συνελεύσεις; Δεν ενδιαφέροντα; Αν είναι έτσι, γιατί πάνε να ψηφίσουν;».

ΓΙΑ ΙΒΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ

«Όλοι αξίζουν σεβασμού  κι εκτίμησης» 

Για τον Ιβάν Σαββίδη αναφέρει: «Δεν θέλω να επαναλάβω τα αυτονόητα και τα τετριμμένα. Νομίζω ότι και στον ίδιο δεν αρέσει διάφοροι παρατρεχάμενοι να του αποδίδουν χαρακτηρισμούς, του τύπου ‘δώρο Θεού’ κι άλλα συναφή. Το ότι λείπει, πάντως, στο εξωτερικό, πιθανολογώ ότι δυσχεραίνει και τη συνεννόηση. Πιστεύω ότι κι ο ίδιος μαθαίνει από λάθη, που γίνονται από διάφορους άλλους. Εξαιτίας, όμως, της οικονομικής του δυνατότητας, θα δώσει στην ομάδα πράγματα, που κανείς άλλος δεν έχει δώσει στο παρελθόν. Θυμάμαι τον ΠΑΟΚ από την εποχή του Συντριβανίου. Πέρασαν άνθρωποι, που λάτρεψαν την ομάδα, δίνοντας και τη ζωή τους γι’ αυτήν. Και υπήρξαν κι άλλοι με μειωμένες ικανότητες. Οποιοσδήποτε όμως ασχολείται με την ομάδα, αξίζει το σεβασμό και την εκτίμηση, για το λόγο ότι ξοδεύει και χρόνο, και χρήματα. Δεν θεωρώ κανέναν πιο ΠΑΟΚτσή από τον άλλο. Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, αλλά μας ενώνει ο ΠΑΟΚ. Θα ήθελα στο μέλλον αυτή η ομάδα και να μεγαλώνει και να είναι πιο συσπειρωμένη, έτσι ώστε να βλέπουμε επιτυχίες, που πάντα ονειρευόμαστε για αυτήν την ομάδα».

Πηγή : FORZA
"Γεμάτη" μέρα!

"Γεμάτη" μέρα!

Σε ρυθμούς... Europa League ο ΠΑΟΚ

Στο μυαλό του Σάρι

Στο μυαλό του Σάρι

Το πιθανό σχήμα της Τσέλσι, κόντρα στη Βίντι και ο ΠΑΟΚ που... περιμένει

Και τώρα... Ολυμπιακός!

Και τώρα... Ολυμπιακός!

Μεγάλο παιχνίδι για την ομάδα βόλεϊ σήμερα το απόγευμα, στου Ρέντη

Ο Γκος έχει… προηγούμενα με τη Βενέτσια

Ο Γκος έχει… προηγούμενα με τη Βενέτσια

Πως και πως περιμένει τη σημερινή αναμέτρηση ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ προσφέρει!

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ προσφέρει!

Ο παπά-ΠΑΟΚ σε καλεί να βοηθήσεις ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

"Νομίζουν ότι με bullying θα αποκτήσουν πλεονέκτημα στη διαιτησία!"

"Νομίζουν ότι με bullying θα αποκτήσουν πλεονέκτημα στη διαιτησία!"

Ο Μέλο Περέιρα μίλησε ξεκάθαρα, για τις πιέσεις που δέχονται οι διαιτητές

Νέο «ξέσπασμα» του Φιλίποφ


Το σχόλιο της ημέρας


«Δεν περιμέναμε να ήμασταν τόσο καλοί»


«Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να βελτιωθούμε»


«Δεν αξίζουν στον ΠΑΟΚ τέτοιες εμφανίσεις»


"Υπήρχε θέληση, αλλά είχαμε τελείως λανθασμένη προσέγγιση"


Ένα ημίχρονο που του στέρησε την ευκαιρία


«Είναι ντροπή, θα δώσουμε απάντηση!» (pic)


Πρόβλημα με Πέλκα και Βεϊρίνια


«Δύσκολη βραδιά, δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια»


"Αμυνθήκαμε σωστά και εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους"


«Συγνώμη από όλους»


«Ντροπή» (pic)


Έτσι έπεσε η αυλαία


«Το προσεγγίσαμε λάθος»


Δεν άξιζε τίποτα περισσότερο...


«Χορταστική» ισοπαλία


Μείωσε ο killer (vid)


Πρώτο ημίχρονο «εφιάλτης» (vid)


Το δεύτερο γκολ της ΜΠΑΤΕ (vid)


Έτσι προηγήθηκε η ΜΠΑΤΕ (vid)


ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ (live)


Μπασκετικό «δίδυμο» στην Τούμπα


Έτσι θα παίξει η Τσέλσι!


Ο Ευαγγέλου στο Κύπελλο


Με όλα του τα "όπλα"


Οι τρεις ενστάσεις της Σούπερ Λίγκας στο νομοσχέδιο Βασιλειάδη


Γκάλοπ MRB: Μπροστά με 8% η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ


«Με τον δήμαρχό μας στο γήπεδο»


«Αηδιαστικά τα όσα συνέβησαν»


«Αδιανόητες τέτοιες χυδαιότητες»


Μοναδική εμπειρία για την Κ19! (video)


Αφαίρεση βαθμών στη Λάρισα!


«Έπεσε» ξύλο στο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς - Εξωσχολικοί εναντίον μαθητών


Ο ΠΑΟΚ πάει να γράψει ιστορία!


«O πληθυσμός της Ελλάδας συρρικνώνεται, με την υπογεννητικότητα να ζητά άμεσα την αντίδρασή μας»


Μπείτε στο κλίμα!


Διαιτητής Ευρωλίγκα με Παναθηναϊκό


«Σβηστά» στο Νο1 ο Τζόουνς! (video)


Τα εισιτήρια της… «ρεβάνς»


Τους έπιασαν στα «πράσα» με 21 κιλά κάνναβης στη Θεσσαλονίκη


Ανεβαίνει στα νούμερα, πέφτει στα λεπτά! (pic)


Πολυτιμότερος ο Άκπομ


«Μέσα στους στόχους, αλλά κοιτάμε την επόμενη μέρα»


«Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα, για τη νίκη με Παναθηναϊκό»


Και στο... βάθος ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!


Δολοφονία φοιτήτριας στην Ρόδο: Τι δείχνουν τα αποτυπώματα


«Δεν έχει σημασία πόσο άσχημα πέφτεις»


«Δεν υπάρχει άλλο μέρος απόψε» (pic)


Γκάλοπ Alco για OPEN: Μπροστά με 6,2% η ΝΔ


Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Ενρίκε


Και τώρα Παλατάκι!


Νέα τραγωδία στην Εγνατία Οδό - Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες


Πλησιάζει Κούδα ο Βιεϊρίνια...


Ο Κουλούρης... απασφάλισε!


«Τελικός» στην Τούμπα!


Τα highlights του θριάμβου του ΠΑΟΚ (vid)


Το απόλυτο μηδέν!


Το σχόλιο της ημέρας


Η κατάσταση στον όμιλο του ΠΑΟΚ


Νέο «ξέσπασμα» του Φιλίποφ


Το σχόλιο της ημέρας


«Δεν περιμέναμε να ήμασταν τόσο καλοί»


«Σε αυτό το κομμάτι πρέπει να βελτιωθούμε»


«Δεν αξίζουν στον ΠΑΟΚ τέτοιες εμφανίσεις»


"Υπήρχε θέληση, αλλά είχαμε τελείως λανθασμένη προσέγγιση"


Ένα ημίχρονο που του στέρησε την ευκαιρία


«Είναι ντροπή, θα δώσουμε απάντηση!» (pic)


Πρόβλημα με Πέλκα και Βεϊρίνια


«Δύσκολη βραδιά, δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια»


"Αμυνθήκαμε σωστά και εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους"


«Συγνώμη από όλους»


«Ντροπή» (pic)


Έτσι έπεσε η αυλαία


«Το προσεγγίσαμε λάθος»


Δεν άξιζε τίποτα περισσότερο...


«Χορταστική» ισοπαλία


Μείωσε ο killer (vid)


Πρώτο ημίχρονο «εφιάλτης» (vid)


Το δεύτερο γκολ της ΜΠΑΤΕ (vid)


Έτσι προηγήθηκε η ΜΠΑΤΕ (vid)


ΠΑΟΚ - ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ (live)


Μπασκετικό «δίδυμο» στην Τούμπα


Έτσι θα παίξει η Τσέλσι!


Ο Ευαγγέλου στο Κύπελλο


Με όλα του τα "όπλα"


Οι τρεις ενστάσεις της Σούπερ Λίγκας στο νομοσχέδιο Βασιλειάδη


«Με τον δήμαρχό μας στο γήπεδο»


«Αηδιαστικά τα όσα συνέβησαν»


«Αδιανόητες τέτοιες χυδαιότητες»


Μοναδική εμπειρία για την Κ19! (video)


Αφαίρεση βαθμών στη Λάρισα!


Ο ΠΑΟΚ πάει να γράψει ιστορία!


«O πληθυσμός της Ελλάδας συρρικνώνεται, με την υπογεννητικότητα να ζητά άμεσα την αντίδρασή μας»


Μπείτε στο κλίμα!


Διαιτητής Ευρωλίγκα με Παναθηναϊκό


«Σβηστά» στο Νο1 ο Τζόουνς! (video)


Τα εισιτήρια της… «ρεβάνς»


Ανεβαίνει στα νούμερα, πέφτει στα λεπτά! (pic)


Πολυτιμότερος ο Άκπομ


«Μέσα στους στόχους, αλλά κοιτάμε την επόμενη μέρα»


«Ακόμα δεν έχουμε πετύχει τίποτα, για τη νίκη με Παναθηναϊκό»


Και στο... βάθος ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός!


«Δεν έχει σημασία πόσο άσχημα πέφτεις»


«Δεν υπάρχει άλλο μέρος απόψε» (pic)


Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Ενρίκε


Και τώρα Παλατάκι!


Πλησιάζει Κούδα ο Βιεϊρίνια...


Ο Κουλούρης... απασφάλισε!


«Τελικός» στην Τούμπα!


Τα highlights του θριάμβου του ΠΑΟΚ (vid)


Το απόλυτο μηδέν!


Το σχόλιο της ημέρας


Η κατάσταση στον όμιλο του ΠΑΟΚ


«Αβάσταχτος ο πόνος τους, γράψτους Ντίμα» (pic)


«Ίσως η καλύτερη μας εμφάνιση»


«Δίκαιη νίκη, άλλο ματς στη Θεσσαλονίκη»


«Όλα τα παιχνίδια στο όριο μας...»


«Στην Τσέλσι θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι»


«Παίζω περισσότερο με το μυαλό παρά με το σώμα»


Γκάλοπ MRB: Μπροστά με 8% η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ


«Έπεσε» ξύλο στο ΕΠΑΛ Καλαμαριάς - Εξωσχολικοί εναντίον μαθητών


Τους έπιασαν στα «πράσα» με 21 κιλά κάνναβης στη Θεσσαλονίκη


Δολοφονία φοιτήτριας στην Ρόδο: Τι δείχνουν τα αποτυπώματα


Γκάλοπ Alco για OPEN: Μπροστά με 6,2% η ΝΔ


Νέα τραγωδία στην Εγνατία Οδό - Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες


«Ευαγγελισμός»: Δεν υπάρχουν σημάδια βιασμού του 19χρονου


Αυτά εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ στη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη (pics)


Θεσσαλονίκη: Ποιες περιοχές μένουν χωρίς νερό μέχρι τις 17:30


«Πάγκοι» πώλησης ναρκωτικών & φοιτητικά δωμάτια-αποθήκες μέσα στο ΑΠΘ


Γαλλία: 350 αστυνομικοί «κυνηγούν» τον 29χρονο που σκόρπισε το θάνατο


Ζάεφ: Είμαι Μακεδόνας μιλώ μακεδονικά και είναι δικαίωμά μου


Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν ομήρους 17 παράτυπους μετανάστες


Θεσσαλονίκη: Έβγαλε καραμπίνα για μία θέση πάρκινγκ!


Θεσσαλονίκη: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση - 40 συλλήψεις, 100 προσαγωγές


ΟΑΣΘ: Διαψεύδει για ρατσιστικές συμπεριφορές οδηγών - Το κείμενο «προβοκάτσια» (pic)


Τοξικομανής επιτέθηκε σε φοιτήτρια μέσα στο ΑΠΘ!


Ξυλοκόπησαν τον 19χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της νεαρής στη Ρόδο (vid)


Αθλητές, καθηγητές και φοιτητές κάνουν λόγο για υποβάθμιση των ΤΕΦΑΑ


Σύλληψη μετά από κινηματογραφική καταδίωξη έξω από τη Θεσσαλονίκη


Συμμορία Ρομά «ρήμαζε» σπίτια σε Θεσσαλονίκη - Σέρρες


«Όχι» του Συμβουλίου Εφετών για αποφυλάκιση του Ξηρού


Τραγωδία στην Επανομή - Καταπλακώθηκε από φοίνικα και κατέληξε


Έκρηξη από γκαζάκια σε Ιερό Ναό στη Θεσσαλονίκη


Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση δύο φορτηγών - Ένας νεκρός


Κοινωνικό Μέρισμα: Άνοιξε, αλλά υπολειτουργεί η πλατφόρμα


Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση τριών ετών με αναστολή στον 33χρονο που ξυλοκόπησε τον ντελιβερά


Ρόδος: «Χαμός» με τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της 21χρονης


Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα οι 11 από τους 15 συλληφθέντες


Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από τον 5ο όροφο, αλλά σώθηκε


Συγκλονίζουν οι ανακοινώσεις του Λιμενικού για τη δολοφονία της 21χρονης στη Ρόδο


Εικόνες ντροπής στο ΑΠΘ, μετά τα επεισόδια της Πέμπτης


15 συλλήψεις για τα επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Σκηνικό «πολέμου» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (pics)


Θεσσαλονίκη: Νέα σοβαρά επεισόδια στο κέντρο με μολότοφ έξω από το ΑΠΘ


Εγκληματική οργάνωση άρπαζε χρηματοκιβώτια από εταιρείες στη Θεσσαλονίκη


Θεσσαλονίκη: Πότε ξεκινάει το εορταστικό ωράριο


Πετροπόλεμος, μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (pics)


Οικογενειακή συμμορία διακίνησης ηρωίνης στη Θεσσαλονίκη!


Θεσσαλονίκη: Πτώμα άνδρα ανασύρθηκε από το Θερμαϊκό


Θεσσαλονίκη: «Γυαλιά - καρφιά» το μαγαζί του εργοδότη που ξυλοκόπησε ντελιβερά


Συγκεντρώσεις, πορείες και κλειστοί δρόμοι στη Θεσσαλονίκη


Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η περιγραφή του ντελιβέρα που δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό (vid)


Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν την Πέμπτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Συμμορία «ρήμαζε» σπίτια σε Θεσσαλονίκη και Βόρεια Ελλάδα


Φαβορί η Νοτοπούλου για το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη: Διανομέας φαγητού καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τον πρώην εργοδότη του


Έγινε viral: Περισσότερα από 2.000.000 «Όνειρα» για τη Λένα Ζευγαρά


Ο Ζάεφ μίλησε για «μακεδονική μειονότητα» στην Ελλάδα!


Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το φρικτό έγκλημα στη Ρόδο


Θεσσαλονίκη: Χτύπησε και εγκατέλειψε μοτοσικλετιστή βαριά τραυματισμένο


Θεσσαλονίκη: 500 τόνοι σκουπιδιών «πνίγουν» την πόλη


Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν την Πέμπτη


Βίντεο ντοκουμέντο του OPEN: Μέρα-νύχτα πουλάνε ναρκωτικά στο ΑΠΘ


Ανατροπή στο κύκλωμα χρυσού - Πώς μένει ελεύθερος ο Ριχάρδος


Λαγκαδάς: Εμπρησμός και βανδαλισμοί στο Μπίλλειο Πολιτιστικό Κέντρο


Ο Καρατζαφέρει κλείνει το ART μετά το βαρύ πρόστιμο για την υπόθεση Κωστόπουλου


«Έσπασαν» και ομολόγησαν τη δολοφονία της φοιτήτριας στην Ρόδο


Θεσσαλονίκη: Οδηγός ταξί παρέσυρε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε οδηγό μηχανής


Ανατροπή με το κοινωνικό μέρισμα - Πότε θα ανοίξει η πλατφόρμα