PAOK24Μπάσκετ

«Να έρθουν παράγοντες με διάθεση προσφοράς»

O Βασίλης Οικονομίδης στη Forza

PAOK24
Επιμελεια αρθρου
«Να έρθουν παράγοντες με διάθεση προσφοράς»
O πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ενοχλείται από την απαξίωση της ομάδας και προτείνει λύσεις για να αρθεί το αδιέξοδο.
Ο Βασίλης Οικονομίδης υπηρέτησε την ομάδα μπάσκετ σε πολύ διαφορετικές εποχές από τη σημερινή, ωστόσο παρακολουθεί την τρέχουσα κατάσταση και νοιάζεται για την επόμενη ημέρα.  

Στη συνέντευξη του στη FORZA δεν περιορίζεται στην περιγραφή της σημερινής εικόνας σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, αλλά προτείνει και λύσεις. 

Ποια είναι η γνώμη σας για την κατάσταση της ΚΑΕ;

«Είναι σαφές ότι στην τωρινή διοίκηση πρωτοδικείου υπάρχει μια κόπωση, άλλωστε κι ο Πρέλεβιτς είπε ότι αυτή θα είναι και η τελευταία του χρονιά. Απαιτείται να σημάνει συναγερμός μεταξύ των μπασκετικών ανθρώπων της ομάδας, τον οποίο έπρεπε να είχε προκαλέσει ο ερασιτέχνης. Κι ο οποίος έχει μια τάση απομονωτισμού από το συγκεκριμένο άθλημα. Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι ενώ σε άλλα τμήματα υπάρχουν επιτυχίες και πρόοδος, με τη στάση του στο μπάσκετ σαν να λέει ότι μας βολεύει αυτή η διοίκηση. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει, επί σειρά ετών, διοίκηση πρωτοδικείου. Μια τέτοια διοίκηση έχει ένα συγκεκριμένο ρόλο. Και μέσα στις υποχρεώσεις της είναι και η αναζήτηση επενδυτή. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, κάνεις μια διαχείριση στο εξάμηνο που σου βάζει ο νόμος, ώστε να μη δημιουργήσεις χρέη στη διάρκεια της θητείας σου, παραδίδοντας στη συνέχεια την εντολή». 

Τι γίνεται στην περίπτωση, που δεν βρίσκεται επενδυτής;

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουμε μείνει στο να βρούμε έναν χορηγό με πολλά χρήματα για να κάνουμε… ομαδάρα. Πάνω σ’ αυτό ακούμπησαν τα τελευταία χρόνια, ελπίζοντας ότι ο κ. Σαββίδης θ’ αναλάμβανε και το τμήμα μπάσκετ. Κι όμως. Μέσα από τους νέους παράγοντες που, δυστυχώς με τις διοικήσεις πρωτοδικείου είναι μακριά από την ομάδα, θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα γκρουπ ανθρώπων, που να πάρουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους. Χωρίς απαραίτητα να έχουν την πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια, αλλά να έχουν οπωσδήποτε διάθεση προσφοράς. Κι έτσι θα συμπαρασύρουν μαζί τους και τον κόσμο. Όταν από την πλευρά των φιλάθλων διαπιστώνεται ότι γίνονται σωστές κινήσεις, αγκαλιάζουν τις εκάστοτε διοικήσεις. Από την άλλη, θα ήταν άδικο να αναλάβει κάποιος την ομάδα, να ξοδέψει κάποια εκατομμύρια ευρώ-όπως κάνει τώρα ο χορηγός στην ΑΕΚ- και να περιμένει αρκετό χρονικό διάστημα για να δει αποτελέσματα. Το ζητούμενο είναι, με μια χρηστή διαχείριση, να έρθουν παράγοντες, ικανοί να προσφέρουν ένα μίνιμουμ οικονομικό βοήθημα, και να δημιουργηθεί στους φιλάθλους το συναίσθημα, που αυτή τη στιγμή λείπει. Είναι φανερό ότι δεν δίνεται το όραμα και η προοπτική στην ομάδα για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο και να την αγκαλιάσει. Όταν μπασκετικά ο ΠΑΟΚ είναι κέντρο διερχομένων, όταν παίκτες τον χρησιμοποιούν ως σκαλοπάτι για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, όταν κάθε χρόνο αλλάζει ο βασικός κορμός, είναι φυσιολογικό να μην πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο. Δυστυχώς, η ομάδα έχει βουλιάξει εδώ και πολλά χρόνια».

Πόσο πιθανό θεωρείται να υπάρξει αλλαγή της κατάστασης προς το καλύτερο;

«Είμαι φύσει αισιόδοξος, αλλά και ρεαλιστής. Καταλαβαίνω ότι πολύ δύσκολα αντιμετωπίζονται οι σημερινές συνθήκες, υπάρχει τεράστια ύφεση, γεγονότα που αντανακλούν και στον αθλητισμό. Σήμερα, όμως, ο κόσμος δεν έχει τις απαιτήσεις του παρελθόντος. Τα παλιά χρόνια, αν έχανες από τον Άρη, έκανες μια εβδομάδα να βγεις από το σπίτι σου. Έχασε ο ΠΑΟΚ από το Φάρο Κερατσινίου-προσωπικά δεν θυμάμαι πιο ντροπιαστική ήττα-και δεν άνοιξε μύτη. Μετά από τέτοιες αποτυχίες, δεν μπορώ ν’ ακούω δηλώσεις του στυλ, ότι είμαστε μια οικογένεια, συνεχίζουμε κλπ. Με ενοχλεί τρομερά να ακούω το ‘δεν ασχολούμαι με το μπάσκετ’. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, για ένα τμήμα, που κράτησε το σύλλογο, όταν το ποδόσφαιρο βρίσκονταν σε παρακμή».  

Με την εμπειρία του μακροβιότερου προέδρου του ΕΣΑΚΕ, πώς κρίνετε τα πράγματα στο χώρο της Α1;

«Από την πρώτη στιγμή της ύπαρξης του ο ΕΣΑΚΕ αντιμετωπίστηκε εχθρικά από την ομοσπονδία. Αυτή είναι μια αλήθεια, που δεν τη λέει κανείς. Δεν μπορεί ακόμη και τις εκλογές του ΕΣΑΚΕ να τις καθορίζει άλλος παράγοντας, εκτός από τη βούληση των προέδρων. Και είμαι σαφής. Να πούμε και το άλλο. Τα οικονομικά μεγέθη έχουν συρρικνωθεί. Επί των ημερών μου, υπήρχε η δυνατότητα για τις ομάδες που ανέβαιναν από την Α2 κατηγορία, να έχουν ένα μίνιμουμ βιωσιμότητας, που ξεπερνούσε τις 400 χιλιάδες ευρώ. Σήμερα, αυτά τα ποσά δεν υπάρχουν. Το μόνο ευχάριστο που βλέπω είναι ότι στις αποκαλούμενες ‘μικρές’ ομάδες, υπάρχουν πραγματικοί ιδιοκτήτες, όπως, παραδείγματος χάρη, συμβαίνει στον Προμηθέα και στην Κύμη. Κι αυτοί οι παράγοντες αναπτύσσουν τις ομάδες και τις ακαδημίες τους. Είναι άνθρωποι, που αγαπούν το μπάσκετ κι αποτελούν την ελπίδα του αθλήματος. Τη μεγαλύτερη ζημιά εδώ και πολλά χρόνια, την προκαλούν, υπό μορφή απορροφητήρα, οι δύο μεγάλοι. Θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει η ανάπτυξη του αθλήματος και ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, έτσι ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη δυναμική και στην Ευρωλίγκα. Σας λέω ότι επί προεδρίας μου, δεν πήρα στα χέρια μου καμία πρόταση από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό προς την κατεύθυνση βελτίωσης του πρωταθλήματος».

Θ’ αλλάζατε κάποιες από τις βασικές σας επιλογές ως πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ;

«Υπήρξα παράγοντας στη διοίκηση Βεζυρτζή ως γενικός αρχηγός του τμήματος, την εποχή που είμασταν μια παρέα και όλοι μας είχαμε τρέλα για την ομάδα. Δίναμε την ψυχή μας γι’ αυτήν. Σκεφτείτε ότι εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν ούτε τηλεοπτικά δικαιώματα, ούτε ΟΠΑΠ, ούτε τίποτα. Κάναμε μεγάλες θυσίες και, χωρίς να το καταλάβουμε εκείνη την εποχή, γράψαμε ιστορία. Ανέλαβα την προεδρία από ανάγκη. Υπήρχε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, επί εποχής Μπατατούδη, μια κατ’ επίφαση ντριμ τιμ. Ξαφνικά η ομάδα έλαβε μέρος στην Ευρωλίγκα και στο έκτο παιχνίδι διαλύθηκε κιόλας. Ήταν μια δύσκολη περίοδος, παραδείγματος χάρη θυμάμαι ότι η εφορεία δεν μας σφράγιζε τα εισιτήρια. Αλλά μπήκα μπροστά εξαιτίας της αγάπης μου για την ομάδα. Καταφέραμε και πήραμε παιδιά, που θα μπορούσαν ν’ αποτελέσουν τη σπονδυλική στήλη για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Κι αυτοί ήταν οι Μαυροκεφαλίδης, Βασιλόπουλος και Βασιλειάδης, παίκτες που τα επόμενα χρόνια πρωταγωνίστησαν, ακόμη και στο εξωτερικό. Παράλληλα, με τη συνδρομή ελάχιστων ανθρώπων, καταφέραμε να γίνει κι ο νόμος της ειδικής εκκαθάρισης, όταν οι περισσότεροι κορόιδευαν κι έλεγαν ότι δεν θα γίνονταν ποτέ. Και συνέβη το εξής τραγελαφικό. Το χρέος έφυγε από την ομάδα και ήρθε στους ιδιώτες. Το αποτέλεσμα είναι, σήμερα που μιλάμε, να βασανίζομαι με αστικά δικαστήρια, διότι το δημόσιο και η εφορεία διεκδικούν από μένα 25 εκ. ευρώ και το ΙΚΑ άλλες 614 χιλιάδες ευρώ. Έχω αθωωθεί στα ποινικά δικαστήρια, κανένας δεν ενδιαφέρεται, ούτε εισπράξαμε κανένα ‘μπράβο’, που γλιτώσαμε την ομάδα από τα χρέη. Και υπάρχει η πικρία, γιατί να τρέχω τόσα χρόνια, για κάτι που κάναμε, επειδή μόνο και μόνο αγαπούσαμε την ομάδα». 

Θα ξανακάνετε την επιλογή προπονητή στο πρόσωπο του Σούμποτιτς;

«Τον θεωρούσα καλό προπονητή. Δεν είχα προκαταλήψεις αν κάποιος ήταν Αρειανός ή ΠΑΟΚτσής, όλοι ήταν επαγγελματίες. Σας λέω ότι ήταν και μια συνάρτηση και μ’ ένα συμβόλαιο της τάξης των 750 εκ. δραχμών, που μας έδινε η Nova. Εκείνο το συμβόλαιο τορπιλίστηκε, μετά τη συμφωνία της τηλεόρασης του Alpha με το τότε κανάλι του ΠΑΟΚ. Και για εκείνο το λόγο, ο κ. Μπατατούδης διέθεσε στην ομάδα μπάσκετ ένα ποσό γύρω στα 500 εκ. δραχμές. Δεν υπήρχε και διαφορετικός τρόπος για να διοικήσω την ομάδα. Αλλά είχαμε καλή ομάδα, με Λιαδέλη, Σιγάλα, Νόλαν κι άλλους».

Πώς και δεν ασχοληθήκατε με τα διοικητικά της ΠΑΕ;

«Ένα πράγμα που δεν γνωρίζετε, είναι ότι μικρός ήμουν ποδοσφαιριστής. Αλλά όλη η παρέα μου ήταν αθλητές του μπάσκετ. Και από μικρός πήγαινα μαζί τους στους αγώνες, μέχρι που αγάπησα το μπάσκετ. Για ν’ ασχοληθείς παραγοντικά με το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να σε προτείνει και κάποιος και ν’ αναλάβεις κάποιον ρόλο, που να μπορείς να τον διεκπεραιώσεις».

Πώς βλέπετε τα πράγματα στον ερασιτέχνη;

«Είναι λάθος να γίνεται τη μία μέρα συνέλευση και την άλλη μέρα εκλογές. Στις συνελεύσεις πρέπει να πηγαίνει ο ενδιαφερόμενος, να ακούει τις τοποθετήσεις, να κρίνει και να ψηφίζει. Καθόλου δεν μου αρέσει να βλέπω 60 άτομα στις συνελεύσεις και την άλλη μέρα να πηγαίνουν να ψηφίζουν 300 άνθρωποι, η πλειοψηφία των οποίων είναι από ένα χωριό εδώ έξω. Και οι οποίοι δεν ξέρουν για τι πράγμα ψηφίζουν. Μου φαίνεται τρελό να πηγαίνεις να ψηφίζεις χωρίς προηγουμένως να έχεις την απαραίτητη ενημέρωση. Οι εκλογές θα πρέπει να γίνονται μετά τη λήξη της συνέλευσης, εκείνη την ώρα. Θα μου πείτε ότι όλοι εμπιστεύονται τον νυν πρόεδρο κι ότι πάλι αυτόν θα έβγαζαν. Για ποιον λόγο, όμως, δεν παρίστανται στις συνελεύσεις; Δεν ενδιαφέροντα; Αν είναι έτσι, γιατί πάνε να ψηφίσουν;».

ΓΙΑ ΙΒΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ

«Όλοι αξίζουν σεβασμού  κι εκτίμησης» 

Για τον Ιβάν Σαββίδη αναφέρει: «Δεν θέλω να επαναλάβω τα αυτονόητα και τα τετριμμένα. Νομίζω ότι και στον ίδιο δεν αρέσει διάφοροι παρατρεχάμενοι να του αποδίδουν χαρακτηρισμούς, του τύπου ‘δώρο Θεού’ κι άλλα συναφή. Το ότι λείπει, πάντως, στο εξωτερικό, πιθανολογώ ότι δυσχεραίνει και τη συνεννόηση. Πιστεύω ότι κι ο ίδιος μαθαίνει από λάθη, που γίνονται από διάφορους άλλους. Εξαιτίας, όμως, της οικονομικής του δυνατότητας, θα δώσει στην ομάδα πράγματα, που κανείς άλλος δεν έχει δώσει στο παρελθόν. Θυμάμαι τον ΠΑΟΚ από την εποχή του Συντριβανίου. Πέρασαν άνθρωποι, που λάτρεψαν την ομάδα, δίνοντας και τη ζωή τους γι’ αυτήν. Και υπήρξαν κι άλλοι με μειωμένες ικανότητες. Οποιοσδήποτε όμως ασχολείται με την ομάδα, αξίζει το σεβασμό και την εκτίμηση, για το λόγο ότι ξοδεύει και χρόνο, και χρήματα. Δεν θεωρώ κανέναν πιο ΠΑΟΚτσή από τον άλλο. Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, αλλά μας ενώνει ο ΠΑΟΚ. Θα ήθελα στο μέλλον αυτή η ομάδα και να μεγαλώνει και να είναι πιο συσπειρωμένη, έτσι ώστε να βλέπουμε επιτυχίες, που πάντα ονειρευόμαστε για αυτήν την ομάδα».

Πηγή : FORZA
Ο Γκος για τη... χιλιάρα (pic)

Ο Γκος για τη... χιλιάρα (pic)

Δεν το πιστεύει ο Αμερικανός

«Προσπάθησε για την έκπληξη με Βαρέλα»

«Προσπάθησε για την έκπληξη με Βαρέλα»

Η Τράμπζονσπορ ήθελε να τον πάρει στην Τουρκία

Η... ανάκριση της χρονιάς

Η... ανάκριση της χρονιάς

Πέλκας, Γιαννούλης, Λημνιός μίλησαν για όλα

«Ηλία ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚάρα» (pics)

«Ηλία ψυχάρα για πάντα ΠΑΟΚάρα» (pics)

Αποθεώνει τον κόουτς του Δικεφάλου ο κόσμος της ομάδας

Θύρα 4 για όλα

Θύρα 4 για όλα

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ξεχάσει...»

Συνάντηση Κατσαρή - Ακριτίδη

Συνάντηση Κατσαρή - Ακριτίδη

Στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ

Ούτε το Κύπελλο Πορτογαλίας ο Σέρτζιο!


Προπόνηση μπροστά στο "Μακεδονία Παλλάς"!


Αποθεώθηκαν τα «αετόπουλα» (pics+video)


Σοβαρά τώρα, θα ψηφίσετε με κριτήριο τις ομάδες;


Με το απόλυτο των νικών στους "8"


The Invincibles, Women Edition


Αυτά πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε στις κάλπες!


Μπράβο ρε μάγκες!


Ποιος να συγκριθεί μαζί σας...


Mr. Cold Blood τι έκανες εκεί;


«Θα ήταν μεγάλη χαρά να μείνω στον ΠΑΟΚ»


Τέλος οριστικά ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ


«Όλα για την οικογένεια» (pic)


Ποιος ήταν ο πολυτιμότερος της μυθικής σεζόν;


Και τώρα... επιστροφή στη «δουλειά»!


Γκος... συγκλονιστικός: «Τι να κάνεις τα λεφτά όταν κερδίζεις τόση αγάπη;»


Εδώ θα... χτιστεί ο ΠΑΟΚ (pics)


Στοίχημα: Θα παλέψουν οι «Ταύροι» στο Λειψία - Μπάγερν!


«Αντίο» και «ευχαριστώ» από Μιχόγεβιτς (pic)


Εχθρός προ των πυλών της Θεσσαλονίκης


«Το ταξίδι ζωής του Τσούμπα Άκπομ»


«Δεν υπάρχει άλλος στην Ευρώπη σαν τον ΠΑΟΚ»


Εμπειρίες στην Πολωνία για τους μικρούς ποδοσφαιριστές


«Μετά την Εθνική, θα μιλήσουμε με τον εκπρόσωπο μου και τον ΠΑΟΚ»


«Δεν ξέρω κάτι για Κομλιτσένκο και ΠΑΟΚ»


«Αποθεώνουν» τον Άκπομ (pics)


Ιδιαίτερη μέρα για τον Λουτσέσκου


«Αντίο» και της ΚΑΕ στον Γκος (pic)


Αναχώρησε ο Γκος, «σκορπίζουν» και οι τελευταίοι


Ο Ιβάν στήριξε το όραμα του Αρχιεπισκόπου


Διπλός τελικός στο νέο σχέδιο της ΕΠΟ για το κύπελλο


«Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Χαρίσης»


«Τσούμπα Άκπομ ο Έλληνας ήρωας» (vid)


«Τρελάθηκαν» τα ΠΑΟΚτσάκια! (vid)


Το... αδελφικό μήνυμα Φιλίποφ σε Σάκχοφ (pic)


Video Check: Ο πρώτος... έλεγχος


«Κινητοποίηση» για Σάκχοφ


Προς Πεύκα η Κελεσίδου


«Η κατάσταση και το πλάνο για τους τραυματίες»


Ραντεβού στην παραλία Θεσσαλονίκης


«Δεν μετρώνται όλα στη ζωή με χρήματα» (pic)


Αλλάζει σελίδα ο Παύλος Μελάς!


Τραγωδία στην Αγγλία!


Ξεκίνημα με... οχτάρα!


Ποντένσε: «Είχαμε έναν δυνατό αντίπαλο απέναντί μας»


ΟΑΣΘ: Ο Ταχιάος θέλει να καταργήσει τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων


«Τους πονάει ο Λουτσέσκου γιατί πήρε το πρωτάθλημα»


Κυρίαρχες στην Ελλάδα, βάζουν βάσεις για Ευρώπη


Δύο στην Εθνική!


FORZA με λεύκωμα του νταμπλούχου ΠΑΟΚ


«Αντίο» με οικογενειακό γεύμα (pics)


Νεκρός σε τροχαίο έξω από τη Θεσσαλονίκη


Αρχηγικό μήνυμα Πέλκα για τους δύο «φευγάτους» (pic)


Υποδοχή στο Δημαρχείο για Κρέσπο!


Οι λεπτομέρειες του πρώτου ιατρικού συνεδρίου του ΠΑΟΚ (video)


Οι «Αήττητοι» με τα μάτια του Α.Σ.


Συνεργασία ΠΑΟΚ με βραβευμένη startup επιχείρηση


Μια ανάσα πριν την κάλπη: Τι δείχνουν τα 9 τελευταία γκάλοπ


Το πρώτο ιατρικό συνέδριο του ΠΑΟΚ! (pic)


Η «γιορτή» των θλιμμένων


Ούτε το Κύπελλο Πορτογαλίας ο Σέρτζιο!


Προπόνηση μπροστά στο "Μακεδονία Παλλάς"!


Αποθεώθηκαν τα «αετόπουλα» (pics+video)


Σοβαρά τώρα, θα ψηφίσετε με κριτήριο τις ομάδες;


Με το απόλυτο των νικών στους "8"


The Invincibles, Women Edition


Μπράβο ρε μάγκες!


Ποιος να συγκριθεί μαζί σας...


Mr. Cold Blood τι έκανες εκεί;


«Θα ήταν μεγάλη χαρά να μείνω στον ΠΑΟΚ»


Τέλος οριστικά ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ


«Όλα για την οικογένεια» (pic)


Ποιος ήταν ο πολυτιμότερος της μυθικής σεζόν;


Και τώρα... επιστροφή στη «δουλειά»!


Γκος... συγκλονιστικός: «Τι να κάνεις τα λεφτά όταν κερδίζεις τόση αγάπη;»


Εδώ θα... χτιστεί ο ΠΑΟΚ (pics)


Στοίχημα: Θα παλέψουν οι «Ταύροι» στο Λειψία - Μπάγερν!


«Αντίο» και «ευχαριστώ» από Μιχόγεβιτς (pic)


Εχθρός προ των πυλών της Θεσσαλονίκης


«Το ταξίδι ζωής του Τσούμπα Άκπομ»


«Δεν υπάρχει άλλος στην Ευρώπη σαν τον ΠΑΟΚ»


Εμπειρίες στην Πολωνία για τους μικρούς ποδοσφαιριστές


«Μετά την Εθνική, θα μιλήσουμε με τον εκπρόσωπο μου και τον ΠΑΟΚ»


«Δεν ξέρω κάτι για Κομλιτσένκο και ΠΑΟΚ»


«Αποθεώνουν» τον Άκπομ (pics)


Ιδιαίτερη μέρα για τον Λουτσέσκου


«Αντίο» και της ΚΑΕ στον Γκος (pic)


Αναχώρησε ο Γκος, «σκορπίζουν» και οι τελευταίοι


Ο Ιβάν στήριξε το όραμα του Αρχιεπισκόπου


Διπλός τελικός στο νέο σχέδιο της ΕΠΟ για το κύπελλο


«Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Χαρίσης»


«Τσούμπα Άκπομ ο Έλληνας ήρωας» (vid)


«Τρελάθηκαν» τα ΠΑΟΚτσάκια! (vid)


Το... αδελφικό μήνυμα Φιλίποφ σε Σάκχοφ (pic)


Video Check: Ο πρώτος... έλεγχος


«Κινητοποίηση» για Σάκχοφ


Προς Πεύκα η Κελεσίδου


«Η κατάσταση και το πλάνο για τους τραυματίες»


Ραντεβού στην παραλία Θεσσαλονίκης


«Δεν μετρώνται όλα στη ζωή με χρήματα» (pic)


Ξεκίνημα με... οχτάρα!


Ποντένσε: «Είχαμε έναν δυνατό αντίπαλο απέναντί μας»


«Τους πονάει ο Λουτσέσκου γιατί πήρε το πρωτάθλημα»


Κυρίαρχες στην Ελλάδα, βάζουν βάσεις για Ευρώπη


Δύο στην Εθνική!


FORZA με λεύκωμα του νταμπλούχου ΠΑΟΚ


«Αντίο» με οικογενειακό γεύμα (pics)


Αρχηγικό μήνυμα Πέλκα για τους δύο «φευγάτους» (pic)


Υποδοχή στο Δημαρχείο για Κρέσπο!


Οι λεπτομέρειες του πρώτου ιατρικού συνεδρίου του ΠΑΟΚ (video)


Οι «Αήττητοι» με τα μάτια του Α.Σ.


Συνεργασία ΠΑΟΚ με βραβευμένη startup επιχείρηση


Το πρώτο ιατρικό συνέδριο του ΠΑΟΚ! (pic)


Η «γιορτή» των θλιμμένων


Αποχαιρέτησε ο Τζέφερσον (pics)


«Δικαιωμένη για την επιλογή μου»


Η σύντροφος του Ολιβέιρα έβαλε "φωτιά" στη Μύκονο! (pics)


"Με τον Πέλκα και τον Βιεϊρίνια θα διοργανώναμε καλύτερο τελικό"


"Γεύση"... Ολλανδίας για τρεις (pics)


Την Τρίτη ξεκαθαρίζει το τοπίο


Αυτά πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε στις κάλπες!


Αλλάζει σελίδα ο Παύλος Μελάς!


Τραγωδία στην Αγγλία!


ΟΑΣΘ: Ο Ταχιάος θέλει να καταργήσει τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων


Νεκρός σε τροχαίο έξω από τη Θεσσαλονίκη


Μια ανάσα πριν την κάλπη: Τι δείχνουν τα 9 τελευταία γκάλοπ


Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε στο σπίτι του 25 δενδρύλλια κάνναβης


Αθήνα: Η αυτοκτονία 14χρονης, η σχέση της με 46χρονο και το σημείωμα που άφησε


Ανατροπή υπέρ Ορφανού στη δεύτερη Κυριακή δείχνει δημοσκόπηση


«Οφείλουμε να υποστηρίζουμε τις επενδύσεις»


Εργαστήριο κάνναβης στην Τούμπα!


Η νέα γκέλα Κυριάκου (vid)


Νέα τουρκική πρόκληση - Ζητούν και αποζημίωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων!


Επίθεση Ρουβίκωνα με μπογιές και καπνογόνα στη Βουλή


Jamie Oliver: Καταρρέουν τα εστιατόρια του διάσημου σεφ


Συλλήψεις για τρικάκια υπέρ Κουφοντίνα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης


Δημοσκόπηση Alco για OPEN: Στο 6,3% η διαφορά


Συντάξεις και τέσσερα επιδόματα θα πληρωθούν την Παρασκευή


Σέρρες: 9χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από λεωφορείο των ΚΤΕΛ


Τρένο συγκρούστηκε με δίκυκλο στη Μοναστηρίου


Βρέθηκε όλμος στην Τούμπα


Γέμισαν με γκράφιτι τα βαγόνια του Μετρό στη Θεσσαλονίκη!


Σύγκρουση λεωφορείου του ΟΑΣΘ με ΙΧ στο Ωραιόκαστρο!


Ερντογάν: «Διώξαμε τους εισβολείς από τα εδάφη μας»


Αποφυλακίστηκε ο δραπέτης - τραγουδιστής (παρουσιαστής και δημοσιογράφος)!


Χωρίς ρεύμα τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης!


Εκατό φαναράκια στον ουρανό της Θεσσαλονίκης!


Φωτιά τα ξημερώματα σε εργοτάξιο του Μετρό!


Εισαγγελική αναίρεση στο βούλευμα για την άδεια του Κουφοντίνα!


Όμηροι σε δώμα στην Ξηροκρήνη!


Στους λογαριασμούς των δικαιούχων η 13η σύνταξη!


Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα καταστήματα για τον αντικαπνιστικό νόμο!


Κι επισήμως εκτός ψηφοδελτίων η Χρυσή Αυγή στη Θεσσαλονίκη!


Ταμίλα Ελευθεριάδου: «Φάρος ευημερίας η νέα Θεσσαλονίκη, πόλος ανάπτυξης η νέα Τούμπα»


Πόντος, Πόλη, ΠΑΟΚ και Πολιτισμός


Η Κίνα μπλόκαρε τη Wikipedia σε όλες τις γλώσσες!


Το σποτάκι που σαρώνει (vid)


Τροχαίο με τραυματίες κοντά στα διόδια Ωραιοκάστρου


Ληστεία με πυροβολισμό στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης


Στις ράγες το τρένο που θα κάνει το Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 4 ώρες


40 κόμματα και σχηματισμοί στις Ευρωεκλογές


Χωρίς νερό το Κορδελιό μέχρι το απόγευμα


Θεσσαλονίκη: Άρπαζε κάρτες και ταυτότητες από πελάτες καταστημάτων!


Ξύπνησε από το κώμα η 8χρονη Αλεξία!


Πολύωρη διακοπή νερού σήμερα στο Κορδελιό!


Τέσσερις φορές ισόβια στον Πάσσαρη!


Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς!


Ρατσιστικά κίνητρα στη δολοφονία του Πακιστανού - Δύο ένοχοι


Δημοσκοπήσεις - ανατροπή για το δήμο Θεσσαλονίκης


Καζάνι που βράζει η Μέση Ανατολή!


Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Πεζιρκιανίδης


Ανεβαίνουν Ορφανός-Ζέρβας


Τρένο παρέσυρε ΙΧ έξω από τη Βέροια, δύο νεκροί!


120 δόσεις: Ρύθμιση εξόδου στη σύνταξη για επαγγελματίες και αγρότες!


Χειροπέδες σε δύο διακινητές!


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θέρμη


Ποντιακά στο Σινικό Τείχος!


Νέα αναβολή στη δίκη για τον θάνατο του εικονολήπτη στην Καλαμάτα!


Ελεύθερος ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία!


Μεγάλη φωτιά στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής!