PAOK24Μπάσκετ

«Να έρθουν παράγοντες με διάθεση προσφοράς»

O Βασίλης Οικονομίδης στη Forza

PAOK24
Επιμελεια αρθρου
«Να έρθουν παράγοντες με διάθεση προσφοράς»
O πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ ενοχλείται από την απαξίωση της ομάδας και προτείνει λύσεις για να αρθεί το αδιέξοδο.
Ο Βασίλης Οικονομίδης υπηρέτησε την ομάδα μπάσκετ σε πολύ διαφορετικές εποχές από τη σημερινή, ωστόσο παρακολουθεί την τρέχουσα κατάσταση και νοιάζεται για την επόμενη ημέρα.  

Στη συνέντευξη του στη FORZA δεν περιορίζεται στην περιγραφή της σημερινής εικόνας σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο, αλλά προτείνει και λύσεις. 

Ποια είναι η γνώμη σας για την κατάσταση της ΚΑΕ;

«Είναι σαφές ότι στην τωρινή διοίκηση πρωτοδικείου υπάρχει μια κόπωση, άλλωστε κι ο Πρέλεβιτς είπε ότι αυτή θα είναι και η τελευταία του χρονιά. Απαιτείται να σημάνει συναγερμός μεταξύ των μπασκετικών ανθρώπων της ομάδας, τον οποίο έπρεπε να είχε προκαλέσει ο ερασιτέχνης. Κι ο οποίος έχει μια τάση απομονωτισμού από το συγκεκριμένο άθλημα. Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι ενώ σε άλλα τμήματα υπάρχουν επιτυχίες και πρόοδος, με τη στάση του στο μπάσκετ σαν να λέει ότι μας βολεύει αυτή η διοίκηση. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει, επί σειρά ετών, διοίκηση πρωτοδικείου. Μια τέτοια διοίκηση έχει ένα συγκεκριμένο ρόλο. Και μέσα στις υποχρεώσεις της είναι και η αναζήτηση επενδυτή. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, κάνεις μια διαχείριση στο εξάμηνο που σου βάζει ο νόμος, ώστε να μη δημιουργήσεις χρέη στη διάρκεια της θητείας σου, παραδίδοντας στη συνέχεια την εντολή». 

Τι γίνεται στην περίπτωση, που δεν βρίσκεται επενδυτής;

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουμε μείνει στο να βρούμε έναν χορηγό με πολλά χρήματα για να κάνουμε… ομαδάρα. Πάνω σ’ αυτό ακούμπησαν τα τελευταία χρόνια, ελπίζοντας ότι ο κ. Σαββίδης θ’ αναλάμβανε και το τμήμα μπάσκετ. Κι όμως. Μέσα από τους νέους παράγοντες που, δυστυχώς με τις διοικήσεις πρωτοδικείου είναι μακριά από την ομάδα, θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένα γκρουπ ανθρώπων, που να πάρουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους. Χωρίς απαραίτητα να έχουν την πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια, αλλά να έχουν οπωσδήποτε διάθεση προσφοράς. Κι έτσι θα συμπαρασύρουν μαζί τους και τον κόσμο. Όταν από την πλευρά των φιλάθλων διαπιστώνεται ότι γίνονται σωστές κινήσεις, αγκαλιάζουν τις εκάστοτε διοικήσεις. Από την άλλη, θα ήταν άδικο να αναλάβει κάποιος την ομάδα, να ξοδέψει κάποια εκατομμύρια ευρώ-όπως κάνει τώρα ο χορηγός στην ΑΕΚ- και να περιμένει αρκετό χρονικό διάστημα για να δει αποτελέσματα. Το ζητούμενο είναι, με μια χρηστή διαχείριση, να έρθουν παράγοντες, ικανοί να προσφέρουν ένα μίνιμουμ οικονομικό βοήθημα, και να δημιουργηθεί στους φιλάθλους το συναίσθημα, που αυτή τη στιγμή λείπει. Είναι φανερό ότι δεν δίνεται το όραμα και η προοπτική στην ομάδα για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο και να την αγκαλιάσει. Όταν μπασκετικά ο ΠΑΟΚ είναι κέντρο διερχομένων, όταν παίκτες τον χρησιμοποιούν ως σκαλοπάτι για το επόμενο βήμα στην καριέρα τους, όταν κάθε χρόνο αλλάζει ο βασικός κορμός, είναι φυσιολογικό να μην πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο. Δυστυχώς, η ομάδα έχει βουλιάξει εδώ και πολλά χρόνια».

Πόσο πιθανό θεωρείται να υπάρξει αλλαγή της κατάστασης προς το καλύτερο;

«Είμαι φύσει αισιόδοξος, αλλά και ρεαλιστής. Καταλαβαίνω ότι πολύ δύσκολα αντιμετωπίζονται οι σημερινές συνθήκες, υπάρχει τεράστια ύφεση, γεγονότα που αντανακλούν και στον αθλητισμό. Σήμερα, όμως, ο κόσμος δεν έχει τις απαιτήσεις του παρελθόντος. Τα παλιά χρόνια, αν έχανες από τον Άρη, έκανες μια εβδομάδα να βγεις από το σπίτι σου. Έχασε ο ΠΑΟΚ από το Φάρο Κερατσινίου-προσωπικά δεν θυμάμαι πιο ντροπιαστική ήττα-και δεν άνοιξε μύτη. Μετά από τέτοιες αποτυχίες, δεν μπορώ ν’ ακούω δηλώσεις του στυλ, ότι είμαστε μια οικογένεια, συνεχίζουμε κλπ. Με ενοχλεί τρομερά να ακούω το ‘δεν ασχολούμαι με το μπάσκετ’. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα, για ένα τμήμα, που κράτησε το σύλλογο, όταν το ποδόσφαιρο βρίσκονταν σε παρακμή».  

Με την εμπειρία του μακροβιότερου προέδρου του ΕΣΑΚΕ, πώς κρίνετε τα πράγματα στο χώρο της Α1;

«Από την πρώτη στιγμή της ύπαρξης του ο ΕΣΑΚΕ αντιμετωπίστηκε εχθρικά από την ομοσπονδία. Αυτή είναι μια αλήθεια, που δεν τη λέει κανείς. Δεν μπορεί ακόμη και τις εκλογές του ΕΣΑΚΕ να τις καθορίζει άλλος παράγοντας, εκτός από τη βούληση των προέδρων. Και είμαι σαφής. Να πούμε και το άλλο. Τα οικονομικά μεγέθη έχουν συρρικνωθεί. Επί των ημερών μου, υπήρχε η δυνατότητα για τις ομάδες που ανέβαιναν από την Α2 κατηγορία, να έχουν ένα μίνιμουμ βιωσιμότητας, που ξεπερνούσε τις 400 χιλιάδες ευρώ. Σήμερα, αυτά τα ποσά δεν υπάρχουν. Το μόνο ευχάριστο που βλέπω είναι ότι στις αποκαλούμενες ‘μικρές’ ομάδες, υπάρχουν πραγματικοί ιδιοκτήτες, όπως, παραδείγματος χάρη, συμβαίνει στον Προμηθέα και στην Κύμη. Κι αυτοί οι παράγοντες αναπτύσσουν τις ομάδες και τις ακαδημίες τους. Είναι άνθρωποι, που αγαπούν το μπάσκετ κι αποτελούν την ελπίδα του αθλήματος. Τη μεγαλύτερη ζημιά εδώ και πολλά χρόνια, την προκαλούν, υπό μορφή απορροφητήρα, οι δύο μεγάλοι. Θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει η ανάπτυξη του αθλήματος και ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, έτσι ώστε να αποκτήσουν μεγαλύτερη δυναμική και στην Ευρωλίγκα. Σας λέω ότι επί προεδρίας μου, δεν πήρα στα χέρια μου καμία πρόταση από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό προς την κατεύθυνση βελτίωσης του πρωταθλήματος».

Θ’ αλλάζατε κάποιες από τις βασικές σας επιλογές ως πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ;

«Υπήρξα παράγοντας στη διοίκηση Βεζυρτζή ως γενικός αρχηγός του τμήματος, την εποχή που είμασταν μια παρέα και όλοι μας είχαμε τρέλα για την ομάδα. Δίναμε την ψυχή μας γι’ αυτήν. Σκεφτείτε ότι εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν ούτε τηλεοπτικά δικαιώματα, ούτε ΟΠΑΠ, ούτε τίποτα. Κάναμε μεγάλες θυσίες και, χωρίς να το καταλάβουμε εκείνη την εποχή, γράψαμε ιστορία. Ανέλαβα την προεδρία από ανάγκη. Υπήρχε για ένα μικρό χρονικό διάστημα, επί εποχής Μπατατούδη, μια κατ’ επίφαση ντριμ τιμ. Ξαφνικά η ομάδα έλαβε μέρος στην Ευρωλίγκα και στο έκτο παιχνίδι διαλύθηκε κιόλας. Ήταν μια δύσκολη περίοδος, παραδείγματος χάρη θυμάμαι ότι η εφορεία δεν μας σφράγιζε τα εισιτήρια. Αλλά μπήκα μπροστά εξαιτίας της αγάπης μου για την ομάδα. Καταφέραμε και πήραμε παιδιά, που θα μπορούσαν ν’ αποτελέσουν τη σπονδυλική στήλη για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Κι αυτοί ήταν οι Μαυροκεφαλίδης, Βασιλόπουλος και Βασιλειάδης, παίκτες που τα επόμενα χρόνια πρωταγωνίστησαν, ακόμη και στο εξωτερικό. Παράλληλα, με τη συνδρομή ελάχιστων ανθρώπων, καταφέραμε να γίνει κι ο νόμος της ειδικής εκκαθάρισης, όταν οι περισσότεροι κορόιδευαν κι έλεγαν ότι δεν θα γίνονταν ποτέ. Και συνέβη το εξής τραγελαφικό. Το χρέος έφυγε από την ομάδα και ήρθε στους ιδιώτες. Το αποτέλεσμα είναι, σήμερα που μιλάμε, να βασανίζομαι με αστικά δικαστήρια, διότι το δημόσιο και η εφορεία διεκδικούν από μένα 25 εκ. ευρώ και το ΙΚΑ άλλες 614 χιλιάδες ευρώ. Έχω αθωωθεί στα ποινικά δικαστήρια, κανένας δεν ενδιαφέρεται, ούτε εισπράξαμε κανένα ‘μπράβο’, που γλιτώσαμε την ομάδα από τα χρέη. Και υπάρχει η πικρία, γιατί να τρέχω τόσα χρόνια, για κάτι που κάναμε, επειδή μόνο και μόνο αγαπούσαμε την ομάδα». 

Θα ξανακάνετε την επιλογή προπονητή στο πρόσωπο του Σούμποτιτς;

«Τον θεωρούσα καλό προπονητή. Δεν είχα προκαταλήψεις αν κάποιος ήταν Αρειανός ή ΠΑΟΚτσής, όλοι ήταν επαγγελματίες. Σας λέω ότι ήταν και μια συνάρτηση και μ’ ένα συμβόλαιο της τάξης των 750 εκ. δραχμών, που μας έδινε η Nova. Εκείνο το συμβόλαιο τορπιλίστηκε, μετά τη συμφωνία της τηλεόρασης του Alpha με το τότε κανάλι του ΠΑΟΚ. Και για εκείνο το λόγο, ο κ. Μπατατούδης διέθεσε στην ομάδα μπάσκετ ένα ποσό γύρω στα 500 εκ. δραχμές. Δεν υπήρχε και διαφορετικός τρόπος για να διοικήσω την ομάδα. Αλλά είχαμε καλή ομάδα, με Λιαδέλη, Σιγάλα, Νόλαν κι άλλους».

Πώς και δεν ασχοληθήκατε με τα διοικητικά της ΠΑΕ;

«Ένα πράγμα που δεν γνωρίζετε, είναι ότι μικρός ήμουν ποδοσφαιριστής. Αλλά όλη η παρέα μου ήταν αθλητές του μπάσκετ. Και από μικρός πήγαινα μαζί τους στους αγώνες, μέχρι που αγάπησα το μπάσκετ. Για ν’ ασχοληθείς παραγοντικά με το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να σε προτείνει και κάποιος και ν’ αναλάβεις κάποιον ρόλο, που να μπορείς να τον διεκπεραιώσεις».

Πώς βλέπετε τα πράγματα στον ερασιτέχνη;

«Είναι λάθος να γίνεται τη μία μέρα συνέλευση και την άλλη μέρα εκλογές. Στις συνελεύσεις πρέπει να πηγαίνει ο ενδιαφερόμενος, να ακούει τις τοποθετήσεις, να κρίνει και να ψηφίζει. Καθόλου δεν μου αρέσει να βλέπω 60 άτομα στις συνελεύσεις και την άλλη μέρα να πηγαίνουν να ψηφίζουν 300 άνθρωποι, η πλειοψηφία των οποίων είναι από ένα χωριό εδώ έξω. Και οι οποίοι δεν ξέρουν για τι πράγμα ψηφίζουν. Μου φαίνεται τρελό να πηγαίνεις να ψηφίζεις χωρίς προηγουμένως να έχεις την απαραίτητη ενημέρωση. Οι εκλογές θα πρέπει να γίνονται μετά τη λήξη της συνέλευσης, εκείνη την ώρα. Θα μου πείτε ότι όλοι εμπιστεύονται τον νυν πρόεδρο κι ότι πάλι αυτόν θα έβγαζαν. Για ποιον λόγο, όμως, δεν παρίστανται στις συνελεύσεις; Δεν ενδιαφέροντα; Αν είναι έτσι, γιατί πάνε να ψηφίσουν;».

ΓΙΑ ΙΒΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ

«Όλοι αξίζουν σεβασμού  κι εκτίμησης» 

Για τον Ιβάν Σαββίδη αναφέρει: «Δεν θέλω να επαναλάβω τα αυτονόητα και τα τετριμμένα. Νομίζω ότι και στον ίδιο δεν αρέσει διάφοροι παρατρεχάμενοι να του αποδίδουν χαρακτηρισμούς, του τύπου ‘δώρο Θεού’ κι άλλα συναφή. Το ότι λείπει, πάντως, στο εξωτερικό, πιθανολογώ ότι δυσχεραίνει και τη συνεννόηση. Πιστεύω ότι κι ο ίδιος μαθαίνει από λάθη, που γίνονται από διάφορους άλλους. Εξαιτίας, όμως, της οικονομικής του δυνατότητας, θα δώσει στην ομάδα πράγματα, που κανείς άλλος δεν έχει δώσει στο παρελθόν. Θυμάμαι τον ΠΑΟΚ από την εποχή του Συντριβανίου. Πέρασαν άνθρωποι, που λάτρεψαν την ομάδα, δίνοντας και τη ζωή τους γι’ αυτήν. Και υπήρξαν κι άλλοι με μειωμένες ικανότητες. Οποιοσδήποτε όμως ασχολείται με την ομάδα, αξίζει το σεβασμό και την εκτίμηση, για το λόγο ότι ξοδεύει και χρόνο, και χρήματα. Δεν θεωρώ κανέναν πιο ΠΑΟΚτσή από τον άλλο. Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, αλλά μας ενώνει ο ΠΑΟΚ. Θα ήθελα στο μέλλον αυτή η ομάδα και να μεγαλώνει και να είναι πιο συσπειρωμένη, έτσι ώστε να βλέπουμε επιτυχίες, που πάντα ονειρευόμαστε για αυτήν την ομάδα».

Πηγή : FORZA
FORZA με αλήθειες που πονάνε!

FORZA με αλήθειες που πονάνε!

Στα περίπτερα από το πρωί αλλά και σε κάθε σημείο της γης με ειδήσεις, αποκαλύψεις, συνεντεύξεις, απόψεις, παρασκήνια και ένα σούπερ ένθετο για το στοίχημα!

«Πάτησαν» Ηράκλειο!

«Πάτησαν» Ηράκλειο!

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τον αυριανό μεγάλο τελικό #PAOK #PAOK24

Ώρα τελικού, ώρα τίτλου!

Ώρα τελικού, ώρα τίτλου!

Ο ΠΑΟΚ διεκδικεί στην Άρτα το κύπελλο

Best of (pics)

Best of (pics)

Οι καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας που φεύγει

Να περάσει αλώβητος

Να περάσει αλώβητος

Στο Βραχάτι δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ

Οι τελικοί του Τέπιτς και των… άλλων (pics & videos)

Οι τελικοί του Τέπιτς και των… άλλων (pics & videos)

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας 20 χρόνια μετά με τον «Τέπα» να έχει μεγάλη εμπειρία από τέτοια παιχνίδια

«Δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα»


«Εδώ το ποδόσφαιρο είναι σαν θρησκεία!»


«Το ταξίδι συνεχίζεται...» (pic)


Το σχόλιο της ημέρας


Επιστροφή για... λίγους


«Εμπειρία που θα μας... μεγαλώσει» (pic)


«Πάλεψε ο ΠΑΟΚ, του αξίζουν συγχαρητήρια»


Τα δάκρυα του κόουτς και η αγκαλιά του Μπάνε (pics)


«Δεν χάνει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»


Συγχαρητήρια στις κυπελλούχες και τον φιναλίστ


Εύσημα Πιτίνο σε ΠΑΟΚ και Παπαθεοδώρου


Έκαναν το καθήκον τους


Στον ΟΣΦΠ το ντέρμπι της δεύτερης θέσης


Ψυχάρα Γκος!


«Περήφανοι» (pics)


«Δώσαμε ό,τι είχαμε»


«Περήφανοι, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε»


«Μας κάνετε περήφανους!»


«Η εικόνα μας στο τέλος, έδειχνε πόσο πολύ το πιστεύαμε»


"Να χτίσουμε πάνω σε αυτή την εμφάνιση"


Silver Alert! Αναζητείται σκηνοθέτης που «έφαγε» κρίσιμο ριπλέι!


"Το θέλαμε, το πιστέψαμε, τίποτα δεν τελειώνει εδώ!"


«Κάναμε τρομερή προσπάθεια»


H Τσαρούχα έκανε το δώρο στον Παναθηναϊκό!


Το... γλέντι συνεχίζεται (video)


«Παίξαμε και χάσαμε σαν άντρες» (pic)


Άγγιξε το θαύμα, δεν τον άφησαν να το πάρει


ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (live)


Ο δικός τους Ραζβάν!


"Μία δυσάρεστη έκπληξη για τον Λουτσέσκου..."


Το ζει το ΠΑΟΚτσάκι!


Κόουτς, η δική σου μέρα! (video)


Ένα και να... καίει!


Αντίστροφη μέτρηση (pics+video)


Tο πλάνο με φόντο τον Απόλλωνα


Μαζί Γκοντσάρεβα-Μπάνε


Δίτερμα με ένταση και πάθος (video)


Γλέντι (το)


Ξάνθη σε Κούγια: «Υπάρχει κράτος, υπάρχουν νόμοι, υπάρχει δικαιοσύνη»


Περίπατος του ΠΑΟΚ!


Κανονικό... "ξύλο"! (video)


«Να... χορεύει το γήπεδο με τον ΠΑΟΚ»


«Μέσα» ο Ελ Καντουρί!


«Προσοχή στις πωλήτριες του Καρέλια και στους συνοδούς της Ξάνθης»


Στοίχημα: Σκοράρουν αμφότεροι στο Φάληρο (video)


Για την επιστροφή στις νίκες


Η ασπρόμαυρη φανέλα του τελικού! (video)


Να ανοίξει και άλλο τη ψαλίδα


«Ένα τεράστιο μπράβο, μας κάνατε περήφανους» (pics)


Ντέρμπι στο «Παλατάκι» για τη δεύτερη θέση


Τραγωδία στην Ημαθία: Πέθανε στο γήπεδο 17χρονος ποδοσφαιριστής


«Χρόνια πολλά κόουτς...»


Έτοιμος να γράψει ιστορία


«Στα δύσκολα είμαστε ενωμένοι. Μια γροθιά...»


Ημέρα τελικού και... γενεθλίων! (pic)


Τα «Δύο Αοράκια» του Κόνιαρη και του Παπαθεοδώρου (video)


«Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν αλλά...»


La multi ani Razvan!


«Το μόνο που σκέφτομαι είναι το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ...»


Για την βαριά φανέλα, για την ιστορία και για τον Μπάνε


«Δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα»


«Εδώ το ποδόσφαιρο είναι σαν θρησκεία!»


«Το ταξίδι συνεχίζεται...» (pic)


Το σχόλιο της ημέρας


Επιστροφή για... λίγους


«Εμπειρία που θα μας... μεγαλώσει» (pic)


«Πάλεψε ο ΠΑΟΚ, του αξίζουν συγχαρητήρια»


Τα δάκρυα του κόουτς και η αγκαλιά του Μπάνε (pics)


«Δεν χάνει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ»


Συγχαρητήρια στις κυπελλούχες και τον φιναλίστ


Εύσημα Πιτίνο σε ΠΑΟΚ και Παπαθεοδώρου


Έκαναν το καθήκον τους


Στον ΟΣΦΠ το ντέρμπι της δεύτερης θέσης


Ψυχάρα Γκος!


«Περήφανοι» (pics)


«Δώσαμε ό,τι είχαμε»


«Περήφανοι, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε»


«Μας κάνετε περήφανους!»


«Η εικόνα μας στο τέλος, έδειχνε πόσο πολύ το πιστεύαμε»


"Να χτίσουμε πάνω σε αυτή την εμφάνιση"


Silver Alert! Αναζητείται σκηνοθέτης που «έφαγε» κρίσιμο ριπλέι!


"Το θέλαμε, το πιστέψαμε, τίποτα δεν τελειώνει εδώ!"


«Κάναμε τρομερή προσπάθεια»


H Τσαρούχα έκανε το δώρο στον Παναθηναϊκό!


Το... γλέντι συνεχίζεται (video)


«Παίξαμε και χάσαμε σαν άντρες» (pic)


Άγγιξε το θαύμα, δεν τον άφησαν να το πάρει


ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (live)


Ο δικός τους Ραζβάν!


"Μία δυσάρεστη έκπληξη για τον Λουτσέσκου..."


Το ζει το ΠΑΟΚτσάκι!


Κόουτς, η δική σου μέρα! (video)


Ένα και να... καίει!


Αντίστροφη μέτρηση (pics+video)


Tο πλάνο με φόντο τον Απόλλωνα


Μαζί Γκοντσάρεβα-Μπάνε


Δίτερμα με ένταση και πάθος (video)


Γλέντι (το)


Ξάνθη σε Κούγια: «Υπάρχει κράτος, υπάρχουν νόμοι, υπάρχει δικαιοσύνη»


Περίπατος του ΠΑΟΚ!


Κανονικό... "ξύλο"! (video)


«Να... χορεύει το γήπεδο με τον ΠΑΟΚ»


«Μέσα» ο Ελ Καντουρί!


«Προσοχή στις πωλήτριες του Καρέλια και στους συνοδούς της Ξάνθης»


Στοίχημα: Σκοράρουν αμφότεροι στο Φάληρο (video)


Για την επιστροφή στις νίκες


Η ασπρόμαυρη φανέλα του τελικού! (video)


Να ανοίξει και άλλο τη ψαλίδα


«Ένα τεράστιο μπράβο, μας κάνατε περήφανους» (pics)


Ντέρμπι στο «Παλατάκι» για τη δεύτερη θέση


Τραγωδία στην Ημαθία: Πέθανε στο γήπεδο 17χρονος ποδοσφαιριστής


«Χρόνια πολλά κόουτς...»


Έτοιμος να γράψει ιστορία


«Στα δύσκολα είμαστε ενωμένοι. Μια γροθιά...»


Ημέρα τελικού και... γενεθλίων! (pic)


Τα «Δύο Αοράκια» του Κόνιαρη και του Παπαθεοδώρου (video)


«Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν αλλά...»


La multi ani Razvan!


«Το μόνο που σκέφτομαι είναι το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ...»


Για την βαριά φανέλα, για την ιστορία και για τον Μπάνε


#Λένα Ζευγαρά # live unplugged : Kυκλοφόρησε και ξεσηκώνει (vid)


Θεσσαλονίκη: Σε τρία σημεία οι αγρότες


Νέα αστυνομική επιχείρηση για ναρκωτικά στο ΑΠΘ


«Άδειαζε» σπίτια με πασπαρτού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Είχαν «ρημάξει» εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη – Πάνω από 850.000 ευρώ η λεία τους


Έβαλαν φωτιά σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Θεσσαλονίκη: «Σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο από ιδιωτική κλινική


Από θαύμα δεν υπήρξε θύμα στην ένοπλη ληστεία στους Άγιους Πάντες


ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε πεζούς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Πυλαία: Προσποιούνταν τους υπαλλήλους του δήμου και ζητούσαν χρήματα


Λαθρέμποροι τσιγάρων πίσω από την εκτέλεση στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης


Και επισήμως Βόρεια Μακεδονία η πΓΔΜ


Δολοφονία στο Πανόραμα - Μαφιόζικη εκτέλεση «βλέπει» η ΕΛ.ΑΣ


Αλέξανδρος Καλλέργης: Μεγάλη δωρεά αγάπης στα ορφανά του Σκαγιοπούλειου Ιδρύματος


Θεσσαλονίκη: Σύλληψη τεσσάρων ληστών μπροστά στην κάμερα (vid)


Λήστεψαν νεαρούς στη Νέα Παραλία


Τζόκερ: Στη Θεσσαλονίκη ένα από τα οχτώ τυχερά δελτία


Ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στον Εύοσμο


Στην αντεπίθεση η οικογένεια του 12χρονου που ήθελαν να διώξουν από σχολείο στην Καλαμαριά


Επιχείρηση καθαρισμού σε άτυπο καταυλισμό προσφύγων κοντά στα Δικαστήρια


Στην DIMERA συμφερόντων Σαββίδη, γυάλινο περίπτερο της Νέας Παραλίας


ΚΕΕΛΠΝΟ: 38 θάνατοι από την γρίπη, 20 σε μια εβδομάδα


Φαντάρος δεν προλάβαινε το ΚΤΕΛ για Θεσσαλονίκη και πήρε τηλέφωνο για βόμβα


Μπλόκα αγροτών σε όλη τη χώρα


Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες του ΟΣΕ προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Χωρίς νερό για πολλές ώρες περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλονίκης


Η επιστροφή του Μάκη Δημάκη στη Θεσσαλονίκη - Μαζί του ο Κώστας Μαρτάκης


Καλαμαριά: Τι θα γίνει με τον 12χρονο που ήθελαν να διώξουν οι συμμαθητές του από το σχολείο


Πανόραμα: Στις φλόγες τέσσερα οχήματα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης


Μαζεύτηκαν τρακτέρ στον Λαγκαδά - Σκέψεις για μπλόκο στο Δερβένι


Πρόστιμα χιλιάδων ευρώ σε εισπρακτικές εταιρείες


Η Άγκυρα επικήρυξε τους 8 στρατιωτικούς για 700.000 ευρώ


Δημοσκοπήσεις: Από 2 έως 12% η διαφορά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ


Καλαμάτα: Θρήνος και σοκ για τις τρεις νεκρές στην ταβέρνα


Αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας


Τζόκερ: Τυχερό 5άρι στη Θεσσαλονίκη


Υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ ο Σάκης Αρναούτογλου


Δημοσιογράφος της ΕΡΤ3 υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Το σχόλιο Μπουτάρη για την υποψηφιότητα Λεκάκη


Συνέλαβαν νονό της νύχτας στη Θεσσαλονίκη


Θεσσαλονίκη: Αδίστακτος ληστής μπούκαρε με ρόπαλο σε ψιλικατζίδικο και χτύπησε υπάλληλο


Βασίλης Δήμας Tour - Δείτε σε ποιες χώρες θα εμφανιστεί


Έκλεψαν 400 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών από σούπερ μάρκετ στη Βόρεια Ελλάδα


Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στην Αριστοτέλους


Θεσσαλονίκη: Τηλεφώνημα για βόμβα σε τράπεζα στην Αριστοτέλους


Άκυρος συναγερμός στη Λεωφόρο Νίκης - Μεταλλικό αντικείμενο και όχι βλήμα


Συναγερμός στη Λεωφόρο Νίκης για το βλήμα που βρέθηκε (pics)


Καστοριά: Ακόμη δεν έχουν βρει γιατί 300 άτομα έπαθαν γαστρεντερίτιδα


Αύξηση κατώτατου μισθού - Τι αλλάζει με παραδείγματα


Η ανακοίνωση της ΓΑΔΘ για το αιματηρό επεισόδιο στη δυτική Θεσσαλονίκη


Τραγωδία στις Σέρρες - Δύο νεκροί σε τροχαίο


Αιματηρό επεισόδιο με έναν τραυματία στη δυτική Θεσσαλονίκη


Τσίπρας στο υπουργικό: Προχωράμε στην αύξηση του κατώτατου μισθού στα 650€


Άρχισαν κινητοποιήσεις οι αγρότες - Στον κόμβο της Κουλούρας τα πρώτα τρακτέρ


Βενιζέλος: Δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής Θεσσαλονίκης στις εκλογές


Αυξάνονται οι κατώτατοι μισθοί από 50-110€


Καμμένος: Ο Τσίπρας μου πρότεινε θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ


Τσίπρας: Ιστορική μέρα, η Βόρεια Μακεδονία θα είναι μία φίλη χώρα


Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε στις αρχές ο άνδρας που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί σε τράπεζα


Υπερψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών