Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έσβησαν μαζί την τούρτα του… Σούπερμαν! (pics)

Είναι αναμφίβολα ο πιο… τρελός παίκτης στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Attackερ

Έσβησαν μαζί την τούρτα του… Σούπερμαν! (pics)

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης πάτησε τα 30 και με την ομάδα να έχει επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη είχε την ευκαιρία να γιορτάσει κοντά σε αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο… Σούπερμαν είναι αχώριστο δίδυμο με τον αρχηγό, Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τον Πορτογάλο να δίνει το παρών στο σβήσιμο της τούρτας του Πασχαλάκη.

«Ευχαριστώ πολύ, οι στιγμές μαγικές, ελπίζω να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά. Υγεία σε όλο τον κόσμο», ήταν το μήνυμα του Πασχαλάκη.

Δείτε φωτογραφίες από το πάρτυ στον… Σούπερμαν του ΠΑΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπόνηση με επιστροφές!

Ξανά μαζί με την ομάδα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε δύο γκρουπ προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, στρέφοντας την προσοχή τους στον μεθαυριανό αγώνα με τη Λαμία στο ΔΑΚ "Αθανάσιος Διάκος".

Όσοι αγωνίστηκαν βασικοί στο "Γ. Καραϊσκάκης" ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του στον τομέα της τακτικής, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Ανάμεσα στους δεύτερους, βρέθηκε τόσο ο Γιάννης Κωνσταντέλιας όσο και ο Ίβαν Νάσμπεργκ, ενώ από την πλευρά του ο Γουίλιαμ Τρόοστ - Εκόνγκ έκανε θεραπεία και έτρεξε στο γήπεδο.

Σε ότι αφορά την αυριανή προπόνηση, αυτή προγραμματίστηκε να ξεκινήσει στις 11 το πρωί στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με τον ΠΑΟΚ να μεταβαίνει εν συνεχεία στη Λαμία, χωρίς τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που συμπλήρωσε κάρτες.

"Ο ΠΑΟΚ έχασε στο Φάληρο την ευκαιρία να πάρει σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο και πλέον καλείται να είναι αλάνθαστος μέχρι το φινάλε. Πριν όμως υποδεχθεί τους τρεις συνδιεκδικητές του πρωταθλήματος στην Τούμπα, προέχει η μάχη στη Λαμία" ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο σχετικό δελτίο Τύπου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ή αλλάζει ή βουλιάζει!

Ο Βασίλης Μανδράου γράφει για τον άνευρο ΠΑΟΚ και την πιο εκνευριστική στιγμή του αγώνα στο Φάληρο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε «σβηστή» ήττα στο «Καραϊσκάκης» και έμεινε στο μείον πέντε από την κορυφή, έχοντας βέβαια κι ένα παιχνίδι λιγότερο από την ΑΕΚ που βρίσκεται πλέον στο ρετιρέ της Stoiximan Super League.

Η αλήθεια είναι πως μετά από τέτοια εικόνα στο παιχνίδι της Πέμπτης και κόντρα στον Ολυμπιακό των πολλών αλλαγών δεν περίμενα να δω μία αναμέτρηση που θα διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ωστόσο είχα μέσα μου την ελπίδα ότι οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου θα βγάλουν αντίδραση μετά από δύο 90λεπτα κακού ποδοσφαίρου και μηδέν κλασικών ευκαιριών στα καρέ των Βέλγων (!) Ο «Δικέφαλος» δεν έβγαλε ούτε στο Φάληρο σφυγμό, αντιθέτως μάλιστα έδειξε απέναντι στον Ολυμπιακό του εκτεταμένου ροτέισον την ίδια άνευρη και ανεμική εικόνα που παρουσίασε και απέναντι στην Μπριζ.

Έμοιαζε άδειος και «ξεζουμισμένος» απέναντι σε έναν διαβασμένο Ολυμπιακό, ο οποίος κέρδισε... σβηστά με μέτριο αγωνιστικά πρόσωπο, όσο κι αν αποθεώνεται από το βράδυ της Κυριακής. Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ μπήκε από το πρώτο λεπτό στον αγωνιστικό χώρο με τη λογική να παίξει χωρίς την μπάλα στα πόδια του, να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και να τρέξει ακατάπαυστα στο γήπεδο. Πολλά τρεξίματα, μακρινές μπαλιές και φρεσκάδα, την οποία δεν είχε ο ΠΑΟΚ. Δεν είναι τυχαίο ότι μοναδικός παίκτης που διακρίθηκε ήταν ο ξεκούραστος Σάστρε, αλλά και ο Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος μπήκε και έδωσε ενέργεια σε μία κουρασμένη ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος πέτυχε και το γκολ που έβαλε ξανά τους «ασπρόμαυρους» στο παιχνίδι, με την αντίδραση του ωστόσο να είναι το λιγότερη εκνευριστική. Πανηγυρισμός που παραπέμπει σε νικητήριο τέρμα και όχι στην μείωση του σκορ, πανηγυρισμός που δείχνει πως ο παίκτης βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Δεν καταλαβαίνει που βρίσκεται και τι διακυβεύεται, ενώ πιθανότατα γνωρίζοντας πως οι πιθανότητες παραμονής του το καλοκαίρι στην Τούμπα είναι ελάχιστες, χαμογελάει για την άνοδο των αριθμών του σε μία κακή χρονικά στιγμή για την ομάδα του. Το ότι πρόκειται για μία αποτυχημένη μεταγραφική κίνηση είναι δεδομένο για έναν παίκτη που δεν έχει καταφέρει να δώσει λύσεις και που βρίσκεται -αδικαιολόγητα κατ' εμέ- πιο πάνω ιεραρχικά από τον Τσιγγάρα που αν μη τι άλλο... νιώθει!

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται για μία ακόμη φορά με την πλάτη στον τοίχο και πλέον απομένουν πέντε παιχνίδια, στα οποία ανάλογα με τα αποτελέσματα μπορεί να τερματίσει από πρώτος έως τέταρτος. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τη Λαμία και στη συνέχεια στα ντέρμπι με τους τρεις στην Τούμπα, η οποία τον έχει πληγώσει αρκετά, θα πρέπει να δείξει πως έχει τα ψυχικά αποθέματα να σηκωθεί από τα απανωτά χτυπήματα που έχει δεχθεί. Επί της ουσίας θα πρέπει να βελτιώσει τα αποτελέσματα του απέναντι στους τρεις της Αθήνας στην έδρα του καθώς θα χρειαστεί σίγουρα παραπάνω από τέσσερις βαθμούς σε αυτά τα τρία παιχνίδια (σ.σ. τόσους συγκέντρωσε στην κανονική διάρκεια).

Εάν το κάνει θα έχει αρκετές πιθανότητες να χαμογελάσει στο τέλος...

ΥΓ: Το κομμάτι της διαιτησίας είναι ξεχωριστό από την απόδοση της ομάδας στο Φάληρο. Το γεγονός ότι έχεις μία κακή μέρα στη δουλειά δεν σημαίνει πως ο Πορτογάλος δεύτερης κατηγορίας που όρισε η ΚΕΔ δικαιούται να υποκύπτει σε λάθη που αλλοιώνουν το παιχνίδι και σε βάζουν πίσω στο σκορ. Στο PAOK24 καταγράψαμε μέσα στη μέρα τον ορισμό έμπειρου διαιτητή πρώτης κατηγορίας στο Κυπριακό ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Άρης Λεμεσού. Προφανώς οι Κύπριοι είναι ικανότεροι και μπορούν να ορίζουν έναν μπαρουτοκαπνισμένο διαιτητή για τα δικά τους ντέρμπι... Βρισκόμαστε σε μία περίοδο που τα διαιτητικά λάθη δεν θα πρέπει να κρύψουν την εμφάνιση της ομάδας κάτω από το... χαλάκι και φυσικά το αντίστροφο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

To Football Factory στις οθόνες σας!

To 4o επεισόδιο σήμερα στις 22:00 σε Youtube και TV100, με καλεσμένο τον Φάνη Κατεργιαννάκη!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Football Factory δίνουμε έμφαση στην εμπεριστατωμένη ανάλυση και την ποδοσφαιρική συζήτηση, μαθαίνουμε πως παίζεται το παιχνίδι με τη βοήθεια επαγγελματιών του αθλητισμού.

Στην εκπομπή έχουμε την τιμή να έχουμε μαζί μας τον εθνικό πρωταθλητή του Euro 2004, Ζήση Βρύζα, τον έμπειρο αναλυτή Γιάννη Βλάχο και τους δημοσιογράφους  Σταύρο ΚόλκαΔημήτρη Τσορμπατζόγλου και  Αλέξη Σαββόπουλο.

Δείτε αυτό το διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν στο διαδίκτυο και στο κανάλι του Football Factory στο Youtube. Μπείτε ΕΔΩ και ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE.

ΜΑΖΙ και τηλεοπτικά στην TV 100 την ίδια μέρα και ώρα.

Ετοιμαστείτε για τη τέταρτη εκπομπή απόψε, στις 22:00!

Σημερινός καλεσμένος, ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Φάνης Κατεργιαννάκης, ο οποίος θυμάται με τον Ζήση Βρύζα εκπληκτικές ιστορίες από το Euro 2004 και σχολιάζει το φετινό πρωτάθλημα!

Μέσα από την εκπομπή μας, επιδιώκουμε να εκπαιδεύσουμε το αθλητικό κοινό σε τεχνικά θέματα του ποδοσφαίρου και να διαδώσουμε την αγάπη για το παιχνίδι, με έναν στόχο τη κατανόηση του αθλήματος που ελπίζουμε ότι θα οδηγήσει στην μείωση της τοξικότητας και της βίας στα γήπεδα.

Μπείτε ΕΔΩ στο κανάλι του Football Factory στο Youtube ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE, και ετοιμαστείτε για μία ξεχωριστή εκπομπή, σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου στις 22:00

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ