Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Είμαστε σε υψηλό επίπεδο»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την απόδοση του δεύτερου ημιχρόνου και τόνισε ότι αγωνιστικά, η ομάδα είναι σε υψηλό επίπεδο.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Είμαστε σε υψηλό επίπεδο»

O Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε αρχικά:

«Κάναμε μια ακόμη νίκη κόντρα σ’ ένα πολύ καλό αντίπαλο. Λειτουργήσαμε σωστά κι είχαμε πολύ καλή αντίδραση. Θεωρώ πως ήταν δικό μας λάθος κυρίως το ότι δεν πείσαμε τους παίκτες μας πως ο αντίπαλος μας είναι τρίτος. Αντιδράσαμε καλά στο δεύτερο μέρος. Ανεβάσαμε την πίεση . Προσαρμοστήκαμε στην άμυνα του αντιπάλου κι έχοντας πολύ καλά ποσοστά πήραμε μια μεγάλη και σημαντική νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τη διάθεση και το πάθος τους. Επίσης και στον κόσμο μας που με την παρουσία του μας έδωσε την απαραίτητη ώθηση στο παιχνίδι. Εμείς τον επιβραβεύσαμε με την προσπάθεια μας. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στο γυμναστή μας, Παναγιώτη Βασιλειου».΄

Για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια μετά και τη φυγή του Μορέιρα:

«Η εικόνα μας είναι σε υψηλό επίπεδο. Θεωρώ ότι τα αντανακλαστικά των παικτών μας λειτούργησαν στο να μη φανεί η απουσία ενός κομβικού παίκτη. Σ’ αυτό το σημείο και πέρυσι η ομάδα μας είχε καλή εικόνα. Έχουμε χημεία, θέληση και διάθεση. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε τέτοιες εμφανίσεις και νίκες».

Για τη διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου μέρους:

«Το είπα και στην αρχή πως δεν παρουσιαστήκαμε πνευματικά έτοιμοι για το παιχνίδι. Βγήκαμε πολύ έξω από το στόχο μας σε άμυνα κι επίθεση. Δεν εκτελούσαμε σωστά τις επιθέσεις μας. Δεχθήκαμε πόντους στον αιφνιδιασμό. Η διαφορά αυτή αποτυπώνεται και στα λάθη και στη γενικότερη εικόνα μας».

Για τη συγκομιδή του πρώτου γύρου και τις βλέψεις της ομάδας:

«Υπάρχουν παιχνίδια που είχαμε καλή κι άλλα που δεν είχαμε. Σε γενικές γραμμές παίζουμε σε καλό επίπεδο. Το πρωτάθλημα είναι απαιτητικό. Βρισκόμαστε μέσα σε 3 στόχους κι αυτό απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση και πειθαρχία. Έχεις ν’ αντιμετωπίσεις ομάδες που είναι καλές. Σήμερα έπρεπε να κάνουμε υπέρβαση για να γυρίσει το παιχνίδι. Αυτό δείχνει πόσο ανταγωνιστικό είναι το πρωτάθλημα. Όπως και πέρυσι όλα κρίνονται στα Play Offs αρκεί ν’ αποφύγεις την 7η και 8η θέση. Εμείς αρχικά κοιτάμε την επόμενη μέρα. Προχωράμε βήμα βήμα και βλέπουμε που μπορούμε να φτάσουμε».

Για την αναφορά του περί αντοχής:

«Μίλησα αποκλειστικά για το αγωνιστικό κομμάτι. αυτή τη στιγμή έχουμε ένα μειονέκτημα ενός βασικού παίκτη. Όχι μόνο στα παιχνίδια αλλά καθημερινά. Το ρόστερ μας προέβλεπε να υπήρχε εκεί ακόμη ένας παίκτης που θα βοηθούσε. Οι ρυθμοί θα είναι διαφορετικοί από δω και πέρα. Έχουμε πολλά ταξίδια. Τα παιδιά κάνουν κατάθεση ψυχής. Το “όσο αντέχουμε” πηγαίνει με στη δύσκολη συνέχεια που έρχεται».

Για το γεγονός πως το Περιστέρι είχε μόνο δύο ήττες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό:

«Το Περιστέρι δικαιολόγησε τη βαθμολογική του θέση. Και στα δυο ματς που έχασε ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Σίγουρα έχει μεγαλύτερη αξία γι αυτό κι έδωσα πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Μαρούσι

Ποιοι ορίστηκαν στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το Μαρούσι στο Παλατάκι (20:15, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, με το νικητή του αγώνα αυτού, να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα τρία αυριανά παιχνίδια. Πιο αναλυτικά:

Γ. Μπουρούσης 20.15 Καρδίτσα-ΑΕΚ Μαλαμάς-Λουλουδιάδης-Σπυρόπουλος (Μανάσης)

ΠΑΟΚ 20.15 ΠΑΟΚ-Μαρούσι Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Νικ.)

Απόλλων Π. 20.15 Απόλλων Π.-Λαύριο Λόρτος-Μαρτινάκος-Αγγελής (Θεοδωρόπουλος Γ.-Σπυρόπουλος Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολντεμπέλα για ΠΑΟΚ, οπαδούς και Πέτζα! (vids)

Ιστορίες από το παρελθόν από τον Ιταλό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1998 ως το 2002 και τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει στο μπάσκετ από άλλο πόστο, με τον τωρινό του ρόλο να είναι αυτός του τζένεραλ μάνατζερ της Ρέτζιο Εμίλια.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, θυμήθηκε διάφορες ιστορίες του παρελθόντος με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ