Connect with us

ΑΣ

Η ασπρόμαυρη ατζέντα

Πλήρης δράση για τις ομάδες του ΑΣ ΠΑΟΚ, περιλαμβάνει και αυτό το τριήμερο, όπου ξεχωρίζει η σημερινή "μάχη" της ομάδας χάντμπολ με τον Ολυμπιακό, στο γήπεδο "Μελίνα Μερκούρη".

Στέργιος Αναστασιάδης

Η ασπρόμαυρη ατζέντα

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Χάντμπολ Ανδρών
13η Αγωνιστική, Handball Premier
Γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη»
17:15, Ολυμπιακός/Ομ. Ξυνή – ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV (EΡΤ2)

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Πόλο Ανδρών
13η Αγωνιστική, Α1
Κολυμβητήριο Ηλιούπολης
15:30, ΓΣ Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΟΚ ΜΟRRIS

Χάντμπολ Γυναικών
9η Αγωνιστική, Α1
Μίκρα 3
16:00, ΠΑΟΚ REDLED – Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτα

Βόλεϊ Γυναικών
13η Αγωνιστική, Β’ υποόμιλος Α2
Γήπεδο Λαγυνών
18:00, ΑΣΚ Λαγκαδά – ΠΑΟΚ

Βόλεϊ Ανδρών
10η Αγωνιστική, Volleyleague «ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ»
PAOK Sports Arena
19:00, ΠΑΟΚ – ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Μπάσκετ Γυναικών
13η Αγωνιστική, Α1
Γήπεδο Επταπυργίου
14:00, Παναθλητικός Συκεών ΑΕ – ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

Ποδόσφαιρο Γυναικών
10η Αγωνιστική, Α
Γήπεδο Τριανδρίας
11:00, ΠΑΟΚ – ΑΟ ΣΥΝ ΦΕΙΔΩΝ

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Restart για Ρούσο

Επανέρχεται στη δράση ο Βέλγος ακραίος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Να αφήσει πίσω την ατυχία στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν και να κάνει το αγωνιστικό του restart επιχειρεί ο Τόμας Ρούσο.

Ο Βέλγος ακραίος ήρθε το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, όμως το ξεκίνημα της σεζόν υποβλήθηκε χειρουργική επέμβαση καθώς δεν μπορούσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που «κουβαλούσε» στην πλάτη του.

Ο Δικέφαλος αναγκάστηκε να πορευτεί με τον Μένιο Κοκκινάκη ως ακραίο μέχρι να έρθει στην ομάδα ο Άξελ Τρούχτσεφ για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε.

Τελικά, ο Ρούσο μετά από αρκετούς μήνες αποθεραπείας βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και θα αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ στη Σαουδική Αραβία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Χατζηθεοδώρου: «Είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά δεν πανηγυρίζουμε»

Το… ταμείο από τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι και η συνέχεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σπουδαία εμφάνιση και σημαντικό διπλό του ΠΑΟΚ επί του Περιστερίου στην 3η αγωνιστική της Β' φάσης του πρωταθλήματος με τον Δικέφαλο να μένει στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, τόνισε:

«Ήταν η πρώτη νίκη μας σε αυτή τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, πραγματικά έδωσαν συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις, διότι τόσο με τον Απόλλωνα, όσο και με τον Ολυμπιακό, είχαμε μία θετική παρουσία. Σήμερα πιστεύω ότι αποδώσαμε πολύ υψηλού επίπεδου πόλο, με πολύ σύνεση, πειθαρχία και δουλειά στο παιχνίδι μας. Εκμεταλλευτήκαμε τα όποια κενά του αντιπάλου, παίξαμε εξαιρετική άμυνα, και αξίζαμε δίκαια τη νίκη.

Δεν πανηγυρίζουμε, είμαστε ικανοποιημένοι, ήταν τρεις σημαντικοί βαθμοί στην πορεία μας να αποφύγουμε την διαδικασία των πλέι-ιν. Από κει και πέρα, να ξεκουραστούμε αυτές τις όμορφες μέρες με τις οικογένειες μας, και να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας την αρχή της επόμενης εβδομάδας για τον πολύ σημαντικό εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα η οποία έχει ίσους στόχους με εμάς, δηλαδή την αποφυγή του πλέι-ιν και την έξοδο στην Ευρώπη. Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται, διότι στόχος μας δεν είναι άλλος από τη νίκη.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, και καλή συνέχεια στο Περιστέρι, το οποίο είναι μία πολύ καλή ομάδα. Βήμα-βήμα προς το τέλος που θα κάνουμε το ταμείο και θα δούμε τι έχουμε πετύχει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Αγγελίδης: «Μας έχουν καταραστεί!»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ για την ευρεία νίκη επί του Ηρακλή, αλλά και την… κακοδαιμονία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Επιβλητική νίκη από τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ που... σκόρπισε τον Ηρακλή με 92-55.

Βέβαια, ο Άγγελος Αγγελίδης, πέρα από την εξαιρετική εμφάνιση των παικτριών του, δε θα μπορούσε να μη σταθεί και στη νέα ατυχία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, με τον τραυματισμό της Κιλαζίδου.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, τόνισε:

«Πριν από το παιχνίδι, λέγαμε όλη την εβδομάδα ότι δεν πάμε να κερδίσουμε, πάμε να οδηγήσουμε το σκορ όσο πιο ψηλά μπορούμε, γιατί ξέραμε τις δυνατότητες μας.

Ο Ηρακλής δεν είναι η ίδια ομάδα με αυτή που ήταν στον πρώτο γύρο, έχουν αλλάξει πάρα πολλά, και πάλι θέλει μεγάλη δύναμη τόσο από τις παίκτριες του Ηρακλή, όσο και από το σταφ, ώστε να ανταπεξέλθουν σε αυτή την κατάσταση, διότι άλλαξαν τα πάντα.

Στην αρχή της χρονιάς είπα ότι το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος, δεν είναι κερδίζω ένα παιχνίδι 20 πόντους, πανηγυρίζω και τελείωσε. Μπορέσαμε πήραμε την διαφορά, με το πολύ παραπάνω μάλιστα, με διπλάσιο σκορ. Βρέθηκαν πολλές παίκτριες σε καλή μέρα, πρώτη φορά έχουμε 43% στο τρίποντο, και αυτό έγινε διότι προπονηθήκαμε πολύ. Κάθε φορά που σουτάραμε, το κάναμε για να βάλουμε.

Στα σημεία που είπαμε να κερδίσουμε το κάναμε. Πιστεύω ότι δεν δώσαμε περιθώριο στον αντίπαλο ότι έχει την παραμικρή πιθανότητα να κερδίσει. Αυτό ήταν το κλειδί, η άμυνα, και ό,τι βγάζαμε από την άμυνα το... τρέχαμε με 20 αιφνιδιασμούς.

Πραγματικά εύχομαι περαστικά στην Κιλαζίδου, δεν μπορώ άλλες ατυχίες, ειλικρινά. Μας έχουν καταραστεί, δεν μπορώ να το μεταφράσω αλλιώς. Έχουμε δύο χιαστούς, και τώρα χτύπησε η Κιλαζίδου, η οποία δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο παιχνίδι. Ελπίζω πραγματικά να είναι καλά, διότι την χρειαζόμαστε, είναι η αρχηγός της ομάδας, ο βασικός πυλώνας. Η Μυλωνάκη έβγαλε τον πραγματικό της εαυτό. Για εμένα αυτή είναι η Μυλωνάκη, και της το έχω πει κιόλας. Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλες, όποια έπαιξε, από το ένα λεπτό που έπαιξαν οι μικρές μας, έως και τα 39 τα οποία έπαιξε η Ουόκερ».

Από την πλευρά της η Βαρβάρα Μυλωνάκη, μετά το καλύτερο της έως τώρα παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, σχολίασε:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, αλλά και στον Ηρακλή, είναι μία καλή ομάδα. Εμείς θέλαμε τη νίκη και την διαφορά. Χαίρομαι για την ατομική μου διάκριση, αλλά όπως βλέπουμε και στο ταμπλό του σκορ, έχουν βάλει πολλά κορίτσια πάνω από 10 πόντους, και αυτό με χαροποιεί. Αφιερώνω τη νίκη στην Κατερίνα Τόλη, η οποία τραυματίστηκε, και η νίκη είναι δική της. Θέλω να δώσω περαστικά στην αρχηγός της ομάδας, Χρύσα Κιλαζίδου, η οποία χτύπησε στην αρχή του αγώνα. Συνεχίζουμε να πάρουμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια που μένουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ