Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έκτακτο: Ταξίδι-αστραπή του Μπράνκο για προπονητή!

Ο ΠΑΟΚ φουλάρει για να αντικαταστήσει το κενό στην άκρη του πάγκου του και ο Μάριο Μπράνκο δουλεύει για να δώσει λύση στον νταμπλούχο Ελλάδας.

Attackερ

Έκτακτο: Ταξίδι-αστραπή του Μπράνκο για προπονητή!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PAOK24 ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου αναχώρησε σήμερα το πρωί από τη Θεσσαλονίκη με τελικό προορισμό τη Βαρκελώνη.

Ο Μπράνκο θα πραγματοποιήσει στην Ιβηρική μία σειρά από πολύ κρίσιμες επαφές, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να βρει τον νέο του προπονητή άμεσα.

Το PAOK24 σας ενημέρωσε αργά χτες το βράδυ για το τι ακριβώς ισχύει με τον Φερέιρα, ο οποίος είναι ο Νο 1 στόχος και μία εξαιρετική περίπτωση τεχνικού.

Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής έχει μπροστά του ένα κρίσιμο 24ωρο, ελπίζοντας ότι θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με… λευκό καπνό, φέρνοντας την υπογραφή του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπράνκο επιστρέφει αύριο το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη και με την ομάδα να αναχωρεί αύριο για την Ολλανδία για το πρώτο μέρος του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ στενά και η ανάγκη για μία σωστή επιλογή προπονητή άμεση.

Μείνετε συντονισμένοι στο PAOK24 για τις καθοριστικές εξελίξεις.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λαμία: Μία επιστροφή και μία απουσία

Τα δεδομένα για τον Βόκολο με φόντο τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και η Λαμία συνεχίζει την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι (17:00).

Ο Λεωνίδας Βόκολος, καταστρώνει τα πλάνα του και θα καταλήξει στις οριστικές του αποφάσεις, με τον Έλληνα τεχνικό να βλέπει τον Νταβίντ Σιμόν να είναι ξανά στη διάθεσή του.

Ο Σιμόν εξέτισε την τιμωρία του κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ στην αντίπερα όχθη, ο Φάνης Τζανδάρης δε θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας άσος συμπλήρωσε κάρτες και θα είναι εκτός, με τη Λαμία να ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της, με μία τελευταία προπόνηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιμάνσκι: Ο Κεντζιόρα, ο ΠΑΟΚ και η μάχη του τίτλου

Τι ανέφερε ο άσος της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στην Πολωνία και μεταξύ άλλων, στάθηκε και στην παρουσία του Τόμας Κεντζιόρα στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα.

"Με τον Τόμας γνωριζόμαστε πολύ καιρό. Μιλάμε, κάνουμε αστεία. Σε ένα θετικό πλαίσιο. Ο ΠΑΟΚ είναι κι αυτός πολύ καλός φέτος", ανέφερε αρχικά ο άσος της ΑΕΚ και στη συνέχεια, με φόντο και τη μάχη του πρωταθλήματος, πρόσθεσε:

"Πρόσφατα σταθήκαμε άτυχοι, γιατί κερδίζαμε 2-0 και στο τελευταίο λεπτό μας ισοφάρισαν 2-2. Έχω καλή σχέση με τον Τόμας και γελάμε ότι ένας από τους δύο θα γίνει πρωταθλητής. Ελπίζω να είμαι εγώ, γιατί έχει περισσότερους τίτλους".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι κάνει ο ΠΑΟΚ στη Λαμία;

Σημαντική έξοδος για τον “Δικέφαλο”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι στα πλέι οφ της Stoiximan Super League και η προσοχή όλων, είναι στραμμένη στο αυριανό παιχνίδι με τη Λαμία (17:00).

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν μπροστά τους ένα must-win παιχνίδι, σε μία έδρα όπου βρίσκουν παραδοσιακά τον τρόπο να πάρουν αυτό που θέλουν.

Παίζοντας στην έδρα της Λαμίας, ο ΠΑΟΚ έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής σε 9 αγώνες 8 νίκες και 1 ισοπαλία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

2017/18 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2018/19 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2019/20 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-1 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2020/21 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1 (Κύπελλο)

2021/22 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3 (Super League)

2022/23 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-5 (Κύπελλο)

2023/24 Λαμία - ΠΑΟΚ 0-2 (Super League)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ