Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Υπάρχει ακλόνητο φαβορί στον ημιτελικό»

Για την αναμέτρηση του ημιτελικού του ΠΑΟΚ με την Κύμη μίλησε ο Κώστας Φλεβαράκης στο ραδιοφωνικό PAOK24 στον Libero 107.4

Ελένη Μπούντου

«Υπάρχει ακλόνητο φαβορί στον ημιτελικό»

Μεταξύ άλλων δήλωσε πως: «Όταν έρχονται αυτές οι μέρες, το ’99 φαίνεται σαν είναι χθες. Από το ξεκίνημα, την προετοιμασία μέχρι και την επιστροφή. Ήταν ένα Κύπελλο που συνδυάστηκε με εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ήταν μια δίκαιη κατάκτηση. Καμιά φορά ο κόσμος συγκρίνει το τώρα με το τότε αλλά οι διαφορές των αντιπάλων ήταν πολύ μεγάλες.

Αναφορικά με τον ημιτελικό ανάμεσα στην Κύμη και τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Νομίζω ότι υπάρχει ακλόνητο φαβορί, η διαφορά δυναμικότητας, έτσι όπως είναι το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι τεράστια ανάμεσα στις πρώτες ομάδες και σε αυτές που είναι κάτω από την 7η – 8η θέση. Οι καλοί Έλληνες παίκτες έχουν μαζευτεί στις πρώτες ομάδες. Υπάρχει διαφορά επιπέδου και εμπειρίας, Δεν μπορώ να δω πως ο ΠΑΟΚ θα έχει σήμερα κάποιο πρόβλημα. Εύκολα ή δύσκολα θα πάρει την πολυπόθητη πρόκριση.

Η Κύμη είναι μια ομάδα που βασίζεται κυρίως στους ξένους. Αν ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος στην άμυνα και δώσει έμφαση σε κάποια παιδιά που έχουν το σουτ, δεν θα έχει πρόβλημα. Εξαρτάται αποκλειστικά στην ετοιμότητα, στην ομαδικότητα, στην ατομικότητα του ΠΑΟΚ. Σε ένα Κύπελλο βέβαια, όλα είναι αμφίρροπα. Και μπορούμε να σταθούμε κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας. Είναι ρυθμιστής της κατάστασης».

Για την σεζόν του ΠΑΟΚ έτσι όπως εξελίσσεται: «Στο ξεκίνημα της σεζόν είναι δύσκολο να κάνει κανείς ασφαλείς προβλέψεις. Αυτό που έχουμε δει μέχρι σήμερα και στον ΠΑΟΚ και στον Προμηθέα είναι πως πρόκειται για ομάδες που βασίζονται στον κορμό Ελλήνων παικτών, και αυτή είναι η διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες και θεωρώ ότι είναι αυτό που τις ξεχωρίζει».

Παράλληλα, μιλώντας για τον άλλο ημιτελικό, τόνισε: «Είναι αμφίρροπο παιχνίδι. Καμία από τις δύο ομάδες δεν πατάει καλά. Εφόσον ο ΠΑΟΚ περάσει το σημερινό σκόπελο, να δει με κίνητρο και ψυχολογία τον τελικό…».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι οπαδοί της Παρτιζάν έκαναν… Τούμπα τη «Stark Arena» κόντρα στον Ολυμπιακό

Τα βίντεο από τη Σερβία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια αγάπη που τρέφουν για τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» Σέρβοι οπαδοί φρόντισαν να μετατρέψουν το «Stark Arena» σε Τούμπα, αφού η ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων ήταν γεμάτη ΠΑΟΚ με το «ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ» να ακούγεται απ' άκρη σε άκρη σε όλο το γήπεδο. Τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι εντυπωσιακά και αν κάποιος δεν γνώριζε πως το ματς διεξάγεται στη Σερβία, σίγουρα θα πίστευε πως αυτό γίνεται στην Ελλάδα και την έδρα του Δικεφάλου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Επιτέλους… πλήρης!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μετά τον τραυματισμό του, συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Jamuni McNeace και ο Αριστοτέλης Σωτηρίου που (προληπτικά) είχαν μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και ο Στάθης Νεραντζάκης είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο παρκέ.

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας, που ξεκινά το Σάββατο (30/3 στις 18:00) την προσπάθειά της στα Playouts του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ mateco θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Απόλλων Πατρών Carna (που είναι και η τελευταία ομάδα που νίκησε στις αρχές Φεβρουαρίου) και ταυτόχρονα να ξεκινήσει μία προσπάθεια για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, προκειμένου να συμμετέχει στη συνέχεια στα Play Off της Stoiximan Basket League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ