Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Είχαμε νευρικότητα χθες, διαφορετικός ο τελικός»

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν αρκετά καλά κλεισμένος στο μεγαλύτερο κομμάτι του δεύτερου μέρους, αλλά βοήθησε κι αυτός σε κάποια καθοριστικά σημεία. Στις δηλώσεις του, ο Χάτσερ στάθηκε στη νευρικότητα που έβγαλε η ομάδα χθες, αλλά περιμένει πιο… χαλαρό ΠΑΟΚ στον τελικό.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Είχαμε νευρικότητα χθες, διαφορετικός ο τελικός»

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για τον τελικό που ακολουθεί και αν η ομάδα θα έχει την απαιτούμενη ενέργεια μετά τη χθεσινή πίεση που έβγαλε:
«Πιστεύω ότι το παιχνίδι της Κυριακής για εμάς θα είναι λίγο διαφορετικό από αυτό με την Κύμη. Προφανώς και θέλουμε να νικήσουμε, να έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε ένα Κύπελλο, για όλους μας στο σύλλογο, για τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο, τον κόσμο. Πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι που παίξαμε, ήταν γεμάτο νευρικότητα επειδή οι περισσότεροι περίμεναν να κερδίσουμε. Όταν παίζεις όμως εκτός έδρας, εναντίον μιας ομάδας που παίζει με πολλή ενέργεια, δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Πιστεύω ότι κάποιοι παίκτες, το είχαμε στο μυαλό μας, ότι είμαστε το φαβορί και δεν πρέπει να χάσουμε, οπότε πιστεύω ότι το παιχνίδι της Κυριακής, θα είναι πιο… χαλαρό για εμάς. Θα μπορούμε να παίξουμε φυσιολογικά, να συγκεντρωθούμε, αλλά πνευματικά θα είναι διαφορετικά».

Για τη δική του απόδοση χθες και τον ημιτελικό Κυπέλλου πριν τέσσερα χρόνια που ήταν και πάλι παρών:
«Είμαι χαρούμενος που ήμουν ένα κομμάτι αυτής της νίκης. Πιστεύω ότι έπαιξα καλά, όχι πολύ καλά, αλλά ο αντίπαλος έπαιζε με μεγάλη ενέργεια και δυναμικότητα. Ήταν δύσκολα γιατί έπαιξαν σκληρή άμυνα, αλλά σίγουρα έπαιξα καλύτερα σε σχέση με το προηγούμενο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος που έβαλα κάποιους κρίσιμους πόντους, κάποιες βολές. Συνολικά είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να προκριθεί».

Για την πρόκριση στον τελικό και αν αποτελεί ένα βήμα μπροστά για τον ΠΑΟΚ:
«Πιστεύω ότι έφυγε ένα μεγάλο βάρος από τους ώμους μας. Τους δύο τελευταίους μήνες, το μόνο που άκουγα ήταν ότι η ομάδα έχει να βρεθεί σε τελικό 20 χρόνια και από τη στιγμή που βγήκε η κλήρωση με την Κύμη, υπήρχε μία μικρή πίεση. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε, θέλαμε να περάσουμε στον τελικό, αλλά ξέραμε ότι δε μπορούσαμε να έρθουμε εδώ, να χάσουμε και να αφήσουμε ακόμα μία ευκαιρία να βρεθούμε στον τελικό. Ως ομάδα, είμαστε χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε ιστορία, να είμαστε εμείς αυτοί που θα ξαναφέρουμε έναν τίτλο μετά από 20 χρόνια. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για την υποστήριξη των φίλων του ΠΑΟΚ χθες:
«Ήταν κάτι σπουδαίο! Τους ευχαριστούμε που ταξίδεψαν από τη Θεσσαλονίκη, που ταξίδεψαν από όπου ήταν για να μας υποστηρίξουν. Ήταν εξαιρετικοί για εμάς και ήταν κάτι που το χρειαζόμασταν. Όπου κι αν παίζεις έναν «τελικό» εκτός έδρας, είναι πάντα ωραίο να έχεις τους δικούς σου οπαδούς, να φωνάζουν πιο δυνατά από τους γηπεδούχους».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι οπαδοί της Παρτιζάν έκαναν… Τούμπα τη «Stark Arena» κόντρα στον Ολυμπιακό

Τα βίντεο από τη Σερβία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια αγάπη που τρέφουν για τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» Σέρβοι οπαδοί φρόντισαν να μετατρέψουν το «Stark Arena» σε Τούμπα, αφού η ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων ήταν γεμάτη ΠΑΟΚ με το «ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ» να ακούγεται απ' άκρη σε άκρη σε όλο το γήπεδο. Τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι εντυπωσιακά και αν κάποιος δεν γνώριζε πως το ματς διεξάγεται στη Σερβία, σίγουρα θα πίστευε πως αυτό γίνεται στην Ελλάδα και την έδρα του Δικεφάλου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Επιτέλους… πλήρης!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μετά τον τραυματισμό του, συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Jamuni McNeace και ο Αριστοτέλης Σωτηρίου που (προληπτικά) είχαν μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και ο Στάθης Νεραντζάκης είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο παρκέ.

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας, που ξεκινά το Σάββατο (30/3 στις 18:00) την προσπάθειά της στα Playouts του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ mateco θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Απόλλων Πατρών Carna (που είναι και η τελευταία ομάδα που νίκησε στις αρχές Φεβρουαρίου) και ταυτόχρονα να ξεκινήσει μία προσπάθεια για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, προκειμένου να συμμετέχει στη συνέχεια στα Play Off της Stoiximan Basket League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ