Connect with us

Uncategorized

«Η εικόνα μας στο τέλος, έδειχνε πόσο πολύ το πιστεύαμε»

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η ομάδα έδειξε σωστή νοοτροπία, τα έδωσε όλα για τη νίκη κι έκανε περήφανο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ.

Νίκος Μοσχοβίτης

Αρχικά δήλωσε:
«Πρώτα από όλα να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του τίτλου. Κατά δεύτερον, να συγχαρώ το Ηράκλειο για την πολύ ωραία και όμορφη διοργάνωση μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον με πολλούς νέους ανθρώπους με τις οικογένειές τους. Και σήμερα το μπάσκετ βγαίνει κερδισμένο παρόλο που δεν υπάρχουν οπαδοί των δύο ομάδων. Η εικόνα το γηπέδου είναι ένα μεγάλο κέρδος.

Τελευταία θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα μου για την εξαιρετική της εμφάνιση. Νομίζω ότι καταφέραμε κάτι που δεν πίστευαν πολλοί. Να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, να ελέγξουμε τον αγώνα από ένα σημείο και μετά και δυστυχώς για μας να χάσουμε στο τέλος στις λεπτομέρειες.

Τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είμαστε πολύ περήφανοι για τον τρόπο που λειτουργούν σε όλες τις καταστάσεις. Το μεγάλο κέρδος είναι ο χαρακτήρας αυτής της ομάδας. Χθες έλεγα ότι έπαιζε Δαβίδ εναντίον Γολιάθ κι έτσι ήταν σήμερα σε όλα τα επίπεδα. Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ άσχημα και τα παιδιά, είχαν όλα αυτά που απαιτεί ένας τελικός, χωρίς κάποιος πλην του Τέπιτς, να έχει παίξει έναν τελικό. Βρήκαν τη δύναμη να επιστρέψουν να βάλουν πολλά προβλήματα στον αντίπαλο και στο τέλος να χάνουμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.

Η εικόνα μας στο τέλος, δείχνε πόσο πολύ το πιστεύαμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, τον οργανισμό του ΠΑΟΚ για τη στήριξη όλο αυτό το διάστημα και θεωρώ ότι και με τη σημερινή μας εμφάνιση τους κάναμε περήφανους».

Για το αν έχει σκεφτεί από εδώ και πέρα πως θα εκμεταλλευτεί τη σημερινή εικόνα:
«Όταν τελειώνει ένας τελικός κι έχεις δώσει όλο σου το είναι δεν έχεις σκεφτεί την επόμενη μέρα. Πόσω μάλλον στη δική μας ομάδα που οι καταστάσεις είναι ιδιαίτερες. Σε πρώτη φάση, πρέπει να ξεκουραστούμε, έχουμε πιέσει πάρα πολύ τους εαυτούς μας. Πρέπει να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας και από εκεί και πέρα να δούμε τις επόμενες ημέρες, το επόμενο πλάνο για τη συνέχεια».

Για τις σκέψεις του μετά το 4-23 στην αρχή και την εικόνα στο τέλος:
«Ένα από τα πράγματα που είχαμε πει στους παίκτες, ήταν να μπορούν να ελέγξουν τα συναισθήματα τους. Αν στο δύσκολο κομμάτι του πρώτου δεκάλεπτου σκεφτείς τις έχει συμβεί δε θα μπορείς να επιστρέψεις. Το μεγάλο μας όπλο ήταν ότι υπήρχε συγκέντρωση και παίζαμε το παιχνίδι. Είδατε πως μπήκε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι, έπαιξε στο 100%, είχε ενέργεια και διάθεση, για να μπορέσεις να επιστρέψεις, πρέπει να ελέγχεις τα συναισθήματά σου. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, καταλάβαμε τι συμβαίνει».

Για τη στήριξη στην ομάδα και τι θα μπορούσε να διεκδικήσει αν ήταν μεγαλύτερη:
«Έχουμε αποφασίσει να ζούμε την πραγματικότητα. Ξέρουμε ποιοι είναι κοντά μας, ποιοι δεν είναι, στηρίζουμε τους εαυτούς μας και την προσπάθεια μας και αυτός είναι και ο λόγος που διεκδικήσαμε τον τελικό, να είμαστε στους 16 της Ευρώπης και να διεκδικεί την πρώτη τετράδα στο πρωτάθλημα».

Για τη διαιτησία σήμερα:
«Η γενική εικόνα είναι μια καλή διαιτησία συνολικά. Δε θέλω να μπω σε μια διαδικασία αυτήν την εποχή μιλήσω για ειδικές φάσεις. Οι συνθήκες για τον αγώνα ήταν καλές συνολικά, τώρα αν έχει γίνει κάποιο λάθος στη φάση με τον Παπαπέτρου, έχω μια οπτική, αλλά από εκεί και πέρα πολύ μικρές λεπτομέρειες καθόρισαν το παιχνίδι. Ήμασταν πραγματικά έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε όλες τις δυσκολίες του παιχνιδιού».

Για το τι συνέβη στην τέταρτη περίοδο:
«Συνέβησαν αρκετές μικρές λεπτομέρειες. Χάσαμε δύο καλάθια που θα μπορούσαμε να βάλουμε με Χάτσερ και Μαργαρίτη, ο Παναθηναϊκός κέρδισε πολλές βολές στο τέλος κι ευστόχησε. Ακόμα και η βολή του Γκος, έπαιξε ρόλο. Όλοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, έλειψαν στο τέλος πολλά και μικρά πράγματα. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, μια μικρή λεπτομέρεια έπαιξε ρόλο, δυστυχώς δεν ήταν υπέρ μας».

ΣΧΟΛΙΑ

Uncategorized

Στον τελικό του Youth League ο Ολυμπιακός (vid)

Προκρίθηκε επί της Ναντ στη διαδικασία των πέναλτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη χθεσινή πρόκριση επί της Φενέρμπαχτσε στα ημιτελικά του Europa Conference League, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού σήμερα, επικράτησε με 3-1 στη διαδικασία των πέναλτι της Ναντ και προκρίθηκε στον τελικό του Youth League, στον οποίο θα αντιμετωπίσει μία εκ των Πόρτο, Μίλαν.

Δείτε παρακάτω στιγμιότυπα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Uncategorized

Παναθηναϊκό: Με Αλαφούζο η τελευταία προπόνηση – Με Γεντβάι η αποστολή

Οι επιλογές του Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (31/3, 18:00) στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής αυτού του «μίνι» πρωταθλήματος, και θέλει να δώσει συνέχεια στο θετικό ξεκίνημα που έκανε στα πλέι οφ μετά το «διπλό» επί του Ολυμπιακού.

Το παρών στην τελευταία προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο έδωσε και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» είχε τετ α τετ τόσο με τον Φατίχ Τερίμ όσο και με τους παίκτες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Τιν Γεντβάι, που ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, επέστρεψε στην αποστολή μετά από ένα διάστημα πέντε εβδομάδων.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κότσιρας, Ακαϊντίν, Πέρεθ, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γερεμέγεφ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Uncategorized

Ο Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε ότι μένει στη Λεβερκούζεν

Η απόφαση του Ισπανού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο κύβος ερρίφθη. Ο Τσάμπι Αλόνσο έβαλε τέλος στις εικασίες ανακοινώνοντας την απόφασή του να παραμείνει στον πάγκο της Μπάγερ Λεβερκούζεν, και πλέον τα επόμενα σήριαλ που θα αφορούν τον επόμενο προπονητή της Λίβερπουλ και της Μπάγερν Μονάχου, έχουν ένα σενάριο λιγότερο. Ο Ισπανός τεχνικός ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές της Λεβερκούζεν στη χθεσινή πρωινή προπόνηση και λίγες ώρες αργότερα το επιβεβαίωσε σε συνέντευξη Τύπου: «Ήταν μια σεζόν με πολλές εικασίες σχετικά με το μέλλον μου. Είχαμε πολλά παιχνίδια, ήμασταν απασχολημένοι και συγκεντρωμένοι. Χρησιμοποίησα τη διεθνή διακοπή για να σκεφτώ καλύτερα και να πάρω μια απόφαση. Την περασμένη εβδομάδα είχα μια συνάντηση με τους υπεύθυνους του συλλόγου, είχα μια συνομιλία με τον πρόεδρο, και ενημέρωσα για την απόφαση να συνεχίσω να είμαι προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν. Νιώθω ότι αυτό είναι το σωστό μέρος για να είμαι για εμένα ως νέος προπονητής. Η απόφασή μου ελήφθη. Μένω στη Λεβερκούζεν». Όπως ήταν φυσικό, ο Αλόσνο ρωτήθηκε για όλα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα και το μεγάλο ενδιαφέρον από Λίβερπου και Μπάγερν Μονάχου: «Δεν θα ήταν σωστό να μιλήσω για άλλους συλλόγους σε αυτήν την κατάσταση. Είναι σύλλογοι που σέβομαι, έπαιξα εκεί, έχω ισχυρούς δεσμούς μαζί τους, αλλά δεν είναι σωστό να μιλάω για αυτούς αυτή τη στιγμή. Είναι περισσότερο για την πεποίθηση που έχω ότι βρίσκομαι στο σωστό μέρος, στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, ότι θέλω να συνεχίσω να μεγαλώνω με τον σύλλογο και τους παίκτες». Πλέον, ο Τσάμπι Αλόνσο έχει να διανύσει τη διαδρομή μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γερμανία, με τη Λεβερκούζεν να είναι στην κορυφή της Bundesliga, όπου απέχει 10 βαθμούς από την πρωταθλήτρια Μπάγερν, με οκτώ παιχνίδια να απομένουν, ενώ είναι επίσης αήττητη σε 38 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις: «Είμαστε σε μια κατάσταση που πρέπει να απολαύσουμε. Έχουμε δύο μήνες μπροστά μας, θα είναι πολύ έντονο και απαιτητικό. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ήταν καλό που πήρα την απόφαση την περασμένη εβδομάδα. Μόλις πήρα την απόφαση, το πιο σημαντικό ήταν να τη μοιραστώ με όλους και να τους δώσω πίσω τον σεβασμό που μου έδειξαν -- τους οπαδούς, το επιτελείο μου, τους παίκτες. Ενημέρωσα τους παίκτες σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της συζήτησης της ομάδας. Δεν πρόκειται να κάνουμε εικασίες για το μέλλον πια, έχουμε κάνει αρκετά εικασίες. Αυτό που θέλω είναι να απολαμβάνω εκεί που είμαι και τώρα απολαμβάνω τον χρόνο μου στο Λεβερκούζεν.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ