Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

"Τώρα είναι η πιο σημαντική στιγμή της σεζόν, μία νίκη σαν όλες τις άλλες"

Ο Φιλ Γκος έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας, μετά τη νίκη επί του Άρη στο Παλέ, με τον Αμερικανό να σημειώνει πως ο ΠΑΟΚ θα… φορτσάρει στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, με φόντο και τα πλέι οφ.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Τώρα είναι η πιο σημαντική στιγμή της σεζόν, μία νίκη σαν όλες τις άλλες"

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το σημερινό παιχνίδι: Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Κρίθηκε στο ποιος ήταν πιο σκληρός πνευματικά και σωματικά. Οι διαιτητές άφησαν πολλές επαφές σήμερα. Το περιμέναμε αυτό. Στο τέλος της ημέρας είναι απλά χαρούμενος, καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε ένα δύσκολο περιβάλλον.

Για τη συνέχεια και τα πλέι οφ: Ο μόνος στόχος μου είναι να τελειώσουμε καλά την χρονιά. Είμαστε σε ένα καλό μομέντουμ κι έχουμε άλλα 6 παιχνίδια στην κανονική διάρκεια,  πριν να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τα πλέι οφ. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι. Θα απολαύσουμε αυτό το παιχνίδι, αυτή τη νίκη και θα επιστρέψουμε στη δουλειά. Έχουμε ακόμη πολλά πράγματα να κάνουμε. Έχουμε πιχνίδια που πρέπει να τα κερδίσουμε, για να έχουμε ένα καλό πλασάρισμα στα πλέι οφ.

Για τη σημασία αυτής της νίκης: Είναι μία ακόμη νίκη. Όσο είμαστε υγιείς όλοι, είμαστε μία καλή ομάδα. Πριν είχαμε διάφορα θέματα, αλλά όλα είναι πλέον πίσω. Τώρα είναι η πιο σημαντική στιγμή στη σεζόν. Πρέπει να κρατήσουμε τη θετική μας σκέψη και να συνεχίσουμε τη δουλειά.

Για το γεγονός ότι η ομάδα είναι πλέον απόλυτα συγκεντρωμένη στο πρωτάθλημα: Είναι μία διαφορετική κατάσταση για εμάς. Είναι δύσκολο για μένα να παίζω δύο φορές την εβδομάδα, έχω μεγαλώσει πλέον… Σίγουρα θα έχουμε περισσότερο χρονο για την αποθεραπεία μετά κάθε παιχνίδι και να επανέλθουμε. Είναι σημαντικό για εμάς. Κάθε φορά που θα έχουμε την ευκαιρία για ξεκούραση, θα πρέπει να την εκμεταλλευόμαστε. Αυτό βοηθάει, στο να έχουμε και καλύτερες εμφανίσεις στους αγώνες. Απλά πρέπει να δουλεύεις σκληρά σε κάθε προπονήση. Έχουμε μία ταυτότητα σαν ομάδα. Ο καθένας ξέρει τι ζητάει από αυτόν ο προπονητής. Θα έχουμε περισσότερο χρόνο για καλές προπονήσεις και ξεκούραση. 

Για το δικό του στόχο: Πάντα στην καριέρα μου, προσπαθούσα να παίζω το καλύτερο μου μπάσκετ περίπου τον Απρίλιο και τον Μάιο. Πριν από αυτό δεν έχει σημασία για μένα προσωπικά. Όλοι θυμούνται το πως τελειώνεις τη σεζόν, όχι το πως ξεκίνησες. Δεν ξέρω αν αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν ή όχι, αλλά θέλω να την τελειώσω με τον σωστό τρόπο. Να δώσω τα πάντα. Θυμάστε τι έγινε πέρυσι. Θέλω να προχωρήσω και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να προχωρήσει. Αυτός είναι ο στόχος μας. Να τελειώσει η σεζόν και θα δούμε τι θα γίνει.

Για το πρόβλημα στη μέση που τον ταλαιπώρησε αρκετά: Η μέση μου είναι καλά πλέον. Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες…”

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έδωσε το δικαίωμα στον Άρη να τον… τρομάξει: Νομίζω ότι παίξαμε κακό μπάσκετ για πέντε λεπτά και τους αφήσαμε να μπουν στο παιχνίδι. Τους αφήσαμε να επιτεθούν και εκεί ξεκίνησαν να τρέχουν. Αλλά όσο παίξαμε σε χαμηλό τέμπο, δεν μπορούσαν να μπουν στο παιχνίδι. Ο Χάτσερ έβαλε κάποια καλά σουτ. Αυτό δείχνει το μέταλλο της ομάδας. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Μαρούσι

Ποιοι ορίστηκαν στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το Μαρούσι στο Παλατάκι (20:15, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, με το νικητή του αγώνα αυτού, να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα τρία αυριανά παιχνίδια. Πιο αναλυτικά:

Γ. Μπουρούσης 20.15 Καρδίτσα-ΑΕΚ Μαλαμάς-Λουλουδιάδης-Σπυρόπουλος (Μανάσης)

ΠΑΟΚ 20.15 ΠΑΟΚ-Μαρούσι Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Νικ.)

Απόλλων Π. 20.15 Απόλλων Π.-Λαύριο Λόρτος-Μαρτινάκος-Αγγελής (Θεοδωρόπουλος Γ.-Σπυρόπουλος Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολντεμπέλα για ΠΑΟΚ, οπαδούς και Πέτζα! (vids)

Ιστορίες από το παρελθόν από τον Ιταλό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1998 ως το 2002 και τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει στο μπάσκετ από άλλο πόστο, με τον τωρινό του ρόλο να είναι αυτός του τζένεραλ μάνατζερ της Ρέτζιο Εμίλια.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, θυμήθηκε διάφορες ιστορίες του παρελθόντος με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ