Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Κάθε παιχνίδι τελικός όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ»

Στο περίπτερο του Libero Media Group βρέθηκε πριν από λίγο ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, όπου και παραχώρησε συνέντευξη στον Σταύρο Κόλκα,

Στέργιος Αναστασιάδης

«Κάθε παιχνίδι τελικός όταν φοράς τη φανέλα του ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για τα επικείμενα πλέι οφ: “Θα πρέπει να αλλάξουμε λίγο το τσιπάκι, δεν είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Παλεύουμε, τα παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια, προσπαθούμε να αλλάξουμε το μυαλό μας και να μπούμε στο Μάιο στα πλέι οφ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άλλωστε, τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα, οι αντίπαλοί μας είναι υψηλού επιπέδου”.

Για το αν αλλάζουν οι συσχετισμοί λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός: “Θα μπορούσαν να αλλάξουν, αν είχαμε τις δυνατότητες να είμαστε αυτοί που έπρεπε να είμαστε. Οι συνθήκες δεν κατάλληλες, για να πάρουμε πλεονέκτημα έναντι του Ολυμπιακού. Έχουμε μείνει με 10 επαγγελματίες αθλητές, έχουμε έναν ξένο που δεν μπορούμε να τον αλλάξουμε. Δεν μπορούμε να βλέπουμε τόσο ψηλά, πρέπει να δούμε ρεαλιστικά τι μπορούμε να καταφέρουμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας”.

Για το κίνητρο που έχει η ομάδα: “Το είπα και χθες, κρίνω την πορεία της ομάδας πραγματικά επιτυχημένη. Φτάσαμε σε έναν τελικό και διεκδικήσαμε πράγματα στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, σε μια περίοδο που είχαμε πολλά προβλήματα. Προπονούμαστε, παίζουμε αγώνες, είμαστε ο ΠΑΟΚ. Αυτό είναι από μόνο του ένα μεγάλο κίνητρο. ο καθένας από εμάς έχει τη δική του προσωπικότητα και τους δικούς του στόχους. Θέλουμε να πείσουμε όλα τα παιδιά, πως φορώντας τη συγκεκριμένη φανέλα, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, κάθε παιχνίδι είναι τελικός και πως πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Αυτό είναι το κίνητρο”.

Για την γενικότερη κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ και που οδηγείται: “Το μπάσκετ βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Από τη μία πλευρά βλέπουμε καινούργιους επενδυτές, ομάδες να αναπτύσσουν νέα δυναμική, όπως ο Προμηθέας, ο Ήφαιστος, ο Χολαργός, η ΑΕΚ που έχει επενδυτή. ΤΟ μπάσκετ αναπτύσσεται, αλλά υπάρχουν βέβαια και οι γνωστές παθογένειες, ορισμένες εκ των οποίων είναι θεσμικές. Στο θεσμικό κομμάτι λοιπόν χρειάζεται παρέμβαση. Εάν δεν υπάρξει παρέμβαση, θα ακροβατούμε σε ένα τεντωμένο σχοινί, όπως φέτος. Το φετινό πρωτάθλημα έχει αλλοιωθεί λόγω του Ολυμπιακού. Εφόσον λοιπόν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα και δεν επιστρέψει η κανονικότητα, θα έχουμε παρατράγουδα”.

Για το αν υπάρχει κρίση γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό: “Στο ποδόσφαιρο βλέπουμε φέτος μια κανονικότητα και δεν το λέω επειδή ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα. Βλέπω πως το επίπεδο είναι διαφορετικό, ακόμα και στη διαιτησία χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχει φτάσει σε τέλειο επίπεδο. Στο ποδόσφαιρο έγιναν παρεμβάσεις, το μπάσκετ όμως βαδίζει σε ένα τεντωμένο σχοινί. Δεν υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο, υπάρχουν πράγματα που είναι παγιωμένα αλλά πρέπει να αλλάξουν, από τη στιγμή που έχουν βρεθεί άνθρωποι που θέλουν να επενδύσουν τα χρήματά τους. Εμείς βέβαια δεν έχουμε επενδυτή και είναι ξεκάθαρο πως χρειάζονται περισσότερα χρήματα από αυτά που μπορεί ο ΠΑΟΚ να διαθέσει αυτή τη στιγμή, για να μπορέσει να διεκδικήσει μεγάλα πράγματα”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: “Ραντεβού” στο Παλατάκι

Στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας και η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Απόλλων Πατρών Carna, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 στις 18:00, για την 1η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Basket League.  

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

0210 tickets 

- Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Τρόποι διάθεσης:

Από το PAOK Sports Arena…

Πέμπτη (28/3): 12:00-18:00

Παρασκευή (29/3): 10:00-18:00

Σάββατο (30/3): 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα

OnLine μέσω του δικτύου της Ticketmaster στη διεύθυνση… https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/showProductList.html

Τηλεφωνικά στο 2111981535

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να πάρουν τα εισιτήρια τις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

-Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 15 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΜΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TAXIWAY

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco και η TAXIWAY, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, προσφέρουν τη ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα, από και προς το PAOK Sports Arena σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας!

Για τον προγραμματισμό της μετακίνησής τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν το αργότερο 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα, με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, στο τηλέφωνο: 2310-472551 (καθημερινά: 10:00-18:00).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Stoiximan Basket League: Ανάκρουση του εθνικού ύμνου πριν το τζάμπολ

Απόφαση που θυμίζει NBA στα ελληνικά γήπεδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Οι αναμετρήσεις της Stoiximan Basket League θα ξεκινούν με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Αυτό ήταν το αίτημα των ομάδων που απαρτίζουν το πρωτάθλημα και ο ΕΣΑΚΕ το έκανε αποδεκτό.

Κάπως έτσι, αρχής γενομένης από τις αναμετρήσεις των δύο ομίλων της 3ης φάσης του πρωταθλήματος, θα ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος πριν από κάθε αναμέτρηση.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο (30/3) θα γίνουν οι αναμετρήσεις ΠΑΟΚ - Απόλλων Πάτρας (7-12) Λαύριο - Καρδίτσα (7-12) και Περιστέρι - Κολοσσός (1-6), την Κυριακή Ολυμπιακός - Άρης (1-6) και Παναθηναϊκός - Προμηθέας (1-6), ενώ το πρόγραμμα της 1ης ημέρα κλείνει τη Δευτέρα με το ματς ΑΕΚ - Μαρούσι (7-12).

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκανε ξανά το…. θαύμα του ο Τακιανός

Έχασε από ομάδα που είχε 34 σερί ήττες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ήττα - σοκ για την Αστάνα του Φώτη Τακιανού από την Μινσκ στη VTB League.

Το σύνολο του Έλληνα προπονητή γνώρισε την ήττα με 60-58 από μία ομάδα που μετρούσε 34 σερί ήττες στη VTB League!

Η Αστάνα πριν από λίγες ημέρες έχασε το βασικό της Αμερικανό σέντερ, Χαμ, ο οποίος συνεχίζει στο Πουέρτο Ρίκο.

Παράλληλα, ο Τακιανός στερείται και των υπηρεσιών του Ντέιβις, που στο παρελθόν έχει περάσει από τα ελληνικά γήπεδα παίζοντας σε Λαύριο και Περιστέρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ