Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Το 100% για τη νίκη, μεγάλο πάρτι στην Τούμπα»

Την σιγουριά του πως οι συμπαίκτες του θα δώσουν αύριο το 100% και θα κερδίσουν τον Κολοσσό Ρόδου στο PAOK Sports Arena, εξέφρασε ο Λάμπρος Σχίζας, εκφράζοντας παράλληλα την άποψή του και για τη γιορτή που ετοιμάζεται στην Τούμπα.

Στέργιος Αναστασιάδης

«Το 100% για τη νίκη, μεγάλο πάρτι στην Τούμπα»

Ο Έλληνας φόργουορντ του ΠΑΟΚ, που διανύει το πρώτο διάστημα της αποθεραπείας του, ανανέωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και έγραψε:

«Έχει περάσει πλέον μια εβδομάδα από την επέμβαση που πραγματοποίησα στον ώμο. Τις πρώτες μέρες ένιωθα κάποιες ενοχλήσεις, ειδικά στο κομμάτι του ύπνου, αλλά πλέον δεν νιώθω πόνο και περιμένω την επόμενη εβδομάδα όταν και θα αρχίσω θεραπείας για να βρούμε και πάλι το εύρος κίνησης και στη συνέχεια να αρχίσω ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Δίνουμε αύριο ένα παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, την προηγούμενη ομάδα μου. Είμαι χαρούμενος που θα δω ορισμένους φίλους μου από την παρουσία μου στο νησί, αλλά από την άλλη είμαι στεναχωρημένος που είναι ένα βήμα πριν από τον υποβιβασμό.

Θεωρώ ότι δεν είναι τόσο κακή ομάδα, απλά ήταν άτυχη σε ορισμένα σημαντικά παιχνίδια. Εμείς έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι συμπαίκτες μου θα δώσουν το 100% και θα πάρουν τη νίκη.

Αυτές τις ημέρες η Θεσσαλονίκη ζει σε ρυθμούς πρωταθλήματος, καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ είναι έτοιμη να κατακτήσει τον τίτλο την Κυριακή. Έχω πάει μια φορά στην Τούμπα και έμεινα ενθουσιασμένος με την ατμόσφαιρα και είμαι σίγουρος ότι την Κυριακή θα στηθεί ένα μεγάλο πάρτι!

Την επόμενη εβδομάδα υπάρχει διακοπή πρωταθλήματος για το Πάσχα. Θα εκμεταλλευτώ τις μέρες που θα έχουμε κενές για να πάω στα Ιωάννινα, όπου μένει ο αδερφός μου. Μετά το χειρουργείο μου, άλλωστε, ήρθε να με δει και θέλω να του ανταποδώσω την επίσκεψη»!

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το… σοκ του Πόρτερ Τζούνιορ

«Σκωτσέζικο ντους» για τον Αμερικανό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έχει συναντήσει έναν ολόκληρο… καινούργιο κόσμο από τότε που ήρθε στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ και τώρα, θα βιώσει ξανά κάτι πρωτόγνωρο γι’αυτόν.

Αφού βρέθηκε χθες στην Τούμπα και παρακολούθησε μαζί με τον Έλβαρ Φρίντρικσον από κοντά την ποδοσφαιρική αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ, ζώντας από μέσα την ατμόσφαιρα του γηπέδου, την Κυριακή θα ζήσει ξανά κάτι μοναδικό.

Ποιο θα είναι αυτό; Ένα παιχνίδι με άδειες κερκίδες, αφού η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην έδρα της ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί από τη Δ.Ε.Α.Β. στην Ένωση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Αμερικανός, έζησε έντονα τη χθεσινή ποδοσφαιρική αναμέτρηση, μεγαλώνοντας κι άλλο το… δεσμό που έχει αποκτήσει με τον ΠΑΟΚ, από τότε που ήρθε στη Θεσσαλονίκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεταγραφές-εκπλήξεις για δύο πρώην του ΠΑΟΚ

Σε Ζαλγκίρις και Νεπτούνας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ημέρα ανακοινώσεων ήταν η Πέμπτη, με δύο μεταγραφές που αποτέλεσαν έκπληξη, για δύο πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο Ντιμίτρι Ρίβερς, ο οποίος φόρεσε τα ασπρόμαυρα στα μέσα της σεζόν 2021-2022, έκανε πολύ καλή χρονιά στην Ιταλία με τη Σκαφάτι φέτος, (10.3π., 4.1 ριμπ.) και ήρθε η μεγάλη μετακίνηση στο τέλος της, με τη Ζαλγκίρις να ανακοινώνει την απόκτηση του και να μπαίνει στην τελική ευθεία για τη μάχη της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Λιθουανίας.

Στην ίδια χώρα θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Γιώργος Καμπερίδης! Ο 24χρονος γκαρντ, μετά από μία τριετία στον ΠΑΟΚ, αφέθηκε ελεύθερος… ελαφρά τη καρδία από την προηγούμενη τεχνική ηγεσία και βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στην Καρδίτσα, στην οποία φέτος, είχε 5.8 πόντους και 39.8% στο τρίποντο σε 15.4 λεπτά συμμετοχής.

Ο Καμπερίδης θα συνεχίσει την καριέρα του ως το τέλος της σεζόν, στη Νεπτούνας, την οποία ανέλαβε πριν μερικές εβδομάδες ο Γιώργος Βόβορας, με τη λιθουανική ομάδα να ανακοινώνει και επίσημα την απόκτησή του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πόρτερ και Φρίντρικσον στην κατάμεστη Τούμπα!

Βλέπουν από κοντά τη μεγάλη μάχη του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δίνει τη μεγάλη μάχη με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League αντιμετωπίζοντας στην Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ.

Το «κάστρο» του Δικεφάλου είναι κατάμεστο με 30.000 κόσμο να δίνουν βροντερό παρών από νωρίς και να θέλουν να «σπρώξουν» τους παίκτες του Λουτσέσκου σε μια ιστορική πρόκριση.

Την τρομερή ατμόσφαιρα της Τούμπας βιώνουν από πρώτο χέρι και οι δύο παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, Κέβιν Πόρτερ JR και Έλβαρ Φρίντρικσον, που μαζί με τον κ. Χατζόπουλο βρίσκονται στο γήπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ