PAOK24Μπάσκετ

«Δε μπορεί να περάσει ούτε μέρα χωρίς βιώσιμη και μόνιμη λύση»

Ο Τέλης Ζουρνατσίδης στο ραδιοφωνικό PAOK24

PAOK24
Επιμελεια αρθρου
«Δε μπορεί να περάσει ούτε μέρα χωρίς βιώσιμη και μόνιμη λύση»
Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, μίλησε στο PAOK24 στο Libero 107,4, με αφορμή την παρουσία του στο χθεσινό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ που πάρθηκαν πολλές αποφάσεις και φυσικά, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη δύσκολη κατάσταση της ομάδας.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το χθεσινό Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ και την κόντρα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού:
«Είναι κοινή παραδοχή όλων. Είτε ασχολούνται επαγγελματικά, είτε είναι φίλαθλοί, είτε απλοί παρατηρητές. Αυτή η κόντρα έχει δημιουργήσει τεράστια φθορά στο άθλημα. Τα τελευταία χρόνια έχει γιγαντωθεί αυτή η κατάσταση. Οι δύο ομάδες που θα έπρεπε να είναι το «κόσμημα» του αθλήματος και να τις μιμούνται όλοι και θα έπρεπε να τραβήξουν όλες τις ομάδες προς τα πάνω, όχι μόνο δεν επέτρεψαν το μπάσκετ να αναπτυχθεί όπως πρέπει, αλλά δημιούργησαν τεράστια προβλήματα σε όλες τις ομάδες και εμείς μέσα σε αυτές. Τα προηγούμενα χρόνια, υπήρχαν πολύ σοβαρά αιτήματα, που σκόνταφταν πάντα, γιατί από τη στιγμή που ο ένας έλεγε ναι, ο άλλος έλεγε όχι αμέσως, ακόμα κι αν οι προτάσεις αυτές, ήταν προς τη σωστή του ενός και η άλλη στο άρμα του άλλου, δε μπορούσε να προκύψει τίποτα».

Για όσα συζητήθηκαν χθες στον ΕΣΑΚΕ:
«Χθες, έγινε μιας ιστορικής σημασίας συνάντηση στον ΕΣΑΚΕ. Πάρθηκαν αποφάσεις και για πρώτη φορά, όλες οι υπόλοιπες ομάδες, ήταν αποφασισμένες για να πάρουν από κοινού, χωρίς να περιμένουν το ναι του ενός ή του άλλου. Ακόμα και ο Ολυμπιακός, πριν αποχωρήσει είχε δώσει συγκατάθεση για την αναδιάρθρωση. Πάρθηκε μια ιστορική απόφαση, να επιστρέψουμε στην κεντρική τηλεοπτική διαχείριση. Τα τελευταία χρόνια ήταν ένα τεράστιο βάρος για τις ομάδες, γιατί απλά, οι 2-3 μεγάλοι έβρισκαν συμβόλαια της αρεσκείας τους και δεν τους καιγόταν καρφί για τους άλλους. Οι ίδιες ομάδες χθες, παρουσία Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, ψήφισαν την κοινή τηλεοπτική διαχείριση. Ακόμα και αυτές που είχαν συμβόλαιο και για του χρόνου, έτσι ώστε είτε να πάμε σε ένα μοντέλο δύο τηλεοπτικών σταθμών ή να προστεθεί κάτι παραπάνω. Θα υπάρξει μια κεντρική διαχείριση τα επόμενα χρόνια, που θα δώσει τα ίδια χρήματα και παραπάνω και θα υπάρξει ένα προϊόν που μπορεί να απογειώσει οικονομικά τις ομάδες.

Μετά από έξι χρόνια, οι δύο χθες παρουσιάστηκαν όχι μόνο για να μπουν στο κοινό τηλεοπτικό, αλλά να συνεισφέρουν και σε περίπτωση που χρειάζεται. Να μειώσουν δηλαδή το δικό τους συμβόλαιο, για να ευνοηθούν οι άλλες ομάδες. Αυτό δείχνει σύμπνοια και θα βοηθήσει τις άλλες ομάδες, να ανέβουν».

Για το θέμα της διαιτησίας που συζητήθηκε χθες:
«Οι αποφάσεις πρέπει να παίρνονται και εντός των νομικών πλαισίων. Η δεύτερη απόφαση που πάρθηκε, ήταν ότι όλες οι ομάδες επιβεβαίωσαν ότι υπάρχει θέμα με τη διαιτησία. Όχι θέμα ποιότητας, αλλά θέμα διαχείρισης, καλής λειτουργίας, θέμα θεσμικού πλαισίου της διαιτησίας και με την επιτροπή εργασίας που δημιουργήθηκε, όλες οι ομάδες συνεισέφεραν τις προτάσεις τους, για να ξεκινήσει η συζήτηση με την ΕΟΚ για 4-5 μεγάλες τομές, που της ζητούν όλοι. Άρα δεν υπάρχει λόγος να μην έχει σε αυτόν το διάλογο και να συνεισφέρει και αυτή στο καλό του αθλήματος».

Για τη στάση της Ομοσπονδίας που ελέγχει την ΚΕΔ στο συγκεκριμένο θέμα:
«Εμείς οφείλουμε να μη θεωρούμε τίποτα τετελεσμένο. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε κοινή απόφαση, όπως χθες, μέσα στον ΕΣΑΚΕ και δεν πήγαμε ποτέ συντεταγμένα σε μια διαβούλευση, να ξέρουμε τι θα γίνει δε μπορούμε να προδικάζουμε την απόφαση. Όλες οι ομάδες κατέθεσαν προτάσεις, που δείχνουν ότι πραγματικά υπάρχουν άνθρωποι στη Λίγκα που γνωρίζουν και καλά το αντικείμενο και θέλουν την εξέλιξη του μπάσκετ. Δε μπορούμε να προδικάζουμε καμία απόφαση. Κάποια θα γίνουν, κάποια δε θα γίνουν. Αν βρούμε τοίχο και άρνηση τότε θα πάμε σα ¨ίγκα και σαν ομάδες σε άλλες μεθόδους και σε άλλες καταστάσεις.

Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο. Δεν είναι εύκολο να υπάρξει, γιατί οι ομοσπονδίες προστατεύονται από το αυτοδιοίκητο, από τις διεθνείς ομοσπονδίες... Η Λίγκα θέλει να υπάρχει καλή λειτουργία και διαφάνεια στον τρόπο λειτουργίας της ΚΕΔ. Καλοπροαίρετα θα ζητήσουμε κάποια πράγματα. Κανείς δε μπορεί να προδικάσει τι θα γίνει στη διαβούλευση. Είμαστε προετοιμασμένοι και για plan b».

Για την απόφαση αναδιάρθρωσης και το πρωτάθλημα 16 ομάδων της επόμενης σεζόν:
«Ήταν το τρίτο πολύ σημαντικό που αποφασίστηκε ομόφωνα. Στη λήξη της κανονικής περιόδου, υπήρξε μία κατάσταση που ναι μεν ήταν σύννομη, αλλά δεν είναι ηθική και σοβαρή. Υποβιβάστηκε μία ομάδα (σ.σ Λαύριο), γιατί μια άλλη δεν κατέβηκε (σ.σ. ο Παναθηναϊκός με την Κύμη). Σε αυτό, υπήρξαν δύο δράσεις. Από του χρόνου, θα αλλάξει ο κανονισμός πρωταθλήματος και δε θα μπορεί κανένας να μην κατέβει σε παιχνίδι, εκτός κι αν είναι κάποια ιδιαίτερη συνθήκη. Καμία ομάδα δε μπορεί να εμπλέξει το πρωτάθλημα σε τέτοιες καταστάσεις. Αν δε συμμετέχει συνειδητά σε παιχνίδι, θα υποβιβάζεται απευθείας.

Ζητήθηκε από την ομοσπονδία να γίνει μια ετήσια αναδιάρθρωση. Να υπάρχουν δηλαδή 16 ομάδες του χρόνου και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, να πέφτουν τέσσερις. Αυτό έγινε καθαρά για λόγους ηθικής τάξης, γνωρίζοντας όλοι ότι 16 ομάδες είναι πολλές για το πρωτάθλημα. Δεν το αντέχει... Έρχεται όμως κάποια στιγμή που θα σκεφτείς το ηθικό κομμάτι μιας κατάστασης, όπως αυτής που βιώσαμε στην τελευταία αγωνιστική».

Για τη στάση των άλλων ομάδων πλην Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού:
«Χθες ο Ολυμπιακός, κάποια στιγμή αποχώρησε και ήταν εκεί ο Παναθηναϊκός. Οι αποφάσεις θα ήταν ίδιες ακόμα κι αν γινόταν το αντίθετο. Οι άνθρωποι πήγαν αποφασισμένοι να ξεκινήσει το Σάββατο πρωτάθλημα. Να μην υπάρχει ομηρία για κανέναν στο ελληνικό μπάσκετ. Η δουλειά των προπονητών, των παικτών είναι να παίζουν, όχι να περιμένουν δικαστικές αποφάσεις. Χθες ήταν μία συνάντηση που πραγματικά μπορεί να θεωρηθεί ιστορική. Ήταν μια σπάνια στιγμή συμφωνίας και σύνεσης από όλους».

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ:
«Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση... Όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι δυστυχώς έχουμε τα θέματα μας. Προσπαθούμε να τα διαχειριστούμε, προσπαθούμε να παραμείνουμε άκρως επαγγελματίες και ανταγωνιστικοί. Δε μπορώ να παρά να δώσω  εύσημα, σε όσους βρίσκονται στην ομάδα. Δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, σε βάρος της προσωπικής τους ηρεμίας και της καριέρας τους. Ο προπονητής και το σταφ έχουν ένα ελλιπές ρόστερ, οι παίκτες καλούνται να παίξουν αγώνες σε υψηλό επίπεδο και έχουν τους στις οικονομικές δυσκολίες. Οι άνθρωποι όμως, προσφέρουν τρομερές υπηρεσίες.

Πρέπει να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή. Με τη λήξη του πρωταθλήματος, νομίζω ότι έχουν ωριμάσει οι συνθήκες και οι καταστάσεις, έχουν καταλάβει όλοι, ότι ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να περάσει ούτε μέρα, μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, χωρίς να είναι αναγκαία η εξεύρεση μόνιμης, βιώσιμης και σοβαρής λύσης για το τμήμα του μπάσκετ. Όλα τα άλλα, είναι πολύ δεύτερες σκέψεις και πολύ ελαφριές. Πρέπει να υπάρξει λύση στο θέμα του μπάσκετ και όλοι, όσοι εμπλεκόμαστε στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, να αναλάβουμε τις ευθύνες και τη σοβαρότητα των πράξεων μας. Είτε βρισκόμαστε μέσα στην ομάδα, είτε βρισκόμαστε από έξω και κάνουμε κριτική, είτε είμαστε οικονομικά αδύναμοι και μπορούμε να προσφέρουμε  με τη δουλειά μας, είτε είμαστε οικονομικά πολύ ισχυροί και μπορούμε να προσφέρουμε με το πορτοφόλι μας. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι της οικογένειας του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να μπουν σε μια πολύ-πολύ σοβαρή διαδικασία, για να βρεθεί λύση για την ομάδα μας». 

 


Συνεχίζονται οι αντιδράσεις

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις

Δεν ήχησαν καλά στα αυτιά των Ρουμάνων, όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι αντιδράσεις συνεχίζονται

Την Τρίτη ξεκαθαρίζει το τοπίο

Την Τρίτη ξεκαθαρίζει το τοπίο

Η συνεδρίαση της Λίγκας και οι αποφάσεις για το νέο πρωτάθλημα

"Γεύση"... Ολλανδίας για τρεις (pics)

"Γεύση"... Ολλανδίας για τρεις (pics)

Ποιες διακοπές; Τώρα υπάρχει δουλειά

"Με τον Πέλκα και τον Βιεϊρίνια θα διοργανώναμε καλύτερο τελικό"

"Με τον Πέλκα και τον Βιεϊρίνια θα διοργανώναμε καλύτερο τελικό"

Η ατάκα του Βασίλη Λαμπρόπουλου για τον φετινό τελικό και την κατάσταση στην Ελλάδα

Αποχαιρέτησε ο Ζίφκοβιτς!


Ούτε το Κύπελλο Πορτογαλίας ο Σέρτζιο!


Προπόνηση μπροστά στο "Μακεδονία Παλλάς"!


Αποθεώθηκαν τα «αετόπουλα» (pics+video)


Σοβαρά τώρα, θα ψηφίσετε με κριτήριο τις ομάδες;


Με το απόλυτο των νικών στους "8"


The Invincibles, Women Edition


Αυτά πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε στις κάλπες!


Μπράβο ρε μάγκες!


Ποιος να συγκριθεί μαζί σας...


Mr. Cold Blood τι έκανες εκεί;


«Θα ήταν μεγάλη χαρά να μείνω στον ΠΑΟΚ»


Τέλος οριστικά ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ


«Όλα για την οικογένεια» (pic)


Ποιος ήταν ο πολυτιμότερος της μυθικής σεζόν;


Και τώρα... επιστροφή στη «δουλειά»!


Γκος... συγκλονιστικός: «Τι να κάνεις τα λεφτά όταν κερδίζεις τόση αγάπη;»


Εδώ θα... χτιστεί ο ΠΑΟΚ (pics)


Στοίχημα: Θα παλέψουν οι «Ταύροι» στο Λειψία - Μπάγερν!


«Αντίο» και «ευχαριστώ» από Μιχόγεβιτς (pic)


Εχθρός προ των πυλών της Θεσσαλονίκης


«Το ταξίδι ζωής του Τσούμπα Άκπομ»


«Δεν υπάρχει άλλος στην Ευρώπη σαν τον ΠΑΟΚ»


Εμπειρίες στην Πολωνία για τους μικρούς ποδοσφαιριστές


«Μετά την Εθνική, θα μιλήσουμε με τον εκπρόσωπο μου και τον ΠΑΟΚ»


«Δεν ξέρω κάτι για Κομλιτσένκο και ΠΑΟΚ»


«Αποθεώνουν» τον Άκπομ (pics)


Ιδιαίτερη μέρα για τον Λουτσέσκου


«Αντίο» και της ΚΑΕ στον Γκος (pic)


Αναχώρησε ο Γκος, «σκορπίζουν» και οι τελευταίοι


Ο Ιβάν στήριξε το όραμα του Αρχιεπισκόπου


Διπλός τελικός στο νέο σχέδιο της ΕΠΟ για το κύπελλο


«Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Χαρίσης»


«Τσούμπα Άκπομ ο Έλληνας ήρωας» (vid)


«Τρελάθηκαν» τα ΠΑΟΚτσάκια! (vid)


Το... αδελφικό μήνυμα Φιλίποφ σε Σάκχοφ (pic)


Video Check: Ο πρώτος... έλεγχος


«Κινητοποίηση» για Σάκχοφ


Προς Πεύκα η Κελεσίδου


«Η κατάσταση και το πλάνο για τους τραυματίες»


Ραντεβού στην παραλία Θεσσαλονίκης


«Δεν μετρώνται όλα στη ζωή με χρήματα» (pic)


Αλλάζει σελίδα ο Παύλος Μελάς!


Τραγωδία στην Αγγλία!


Ξεκίνημα με... οχτάρα!


Ποντένσε: «Είχαμε έναν δυνατό αντίπαλο απέναντί μας»


ΟΑΣΘ: Ο Ταχιάος θέλει να καταργήσει τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων


«Τους πονάει ο Λουτσέσκου γιατί πήρε το πρωτάθλημα»


Κυρίαρχες στην Ελλάδα, βάζουν βάσεις για Ευρώπη


Δύο στην Εθνική!


FORZA με λεύκωμα του νταμπλούχου ΠΑΟΚ


«Αντίο» με οικογενειακό γεύμα (pics)


Νεκρός σε τροχαίο έξω από τη Θεσσαλονίκη


Αρχηγικό μήνυμα Πέλκα για τους δύο «φευγάτους» (pic)


Υποδοχή στο Δημαρχείο για Κρέσπο!


Οι λεπτομέρειες του πρώτου ιατρικού συνεδρίου του ΠΑΟΚ (video)


Οι «Αήττητοι» με τα μάτια του Α.Σ.


Συνεργασία ΠΑΟΚ με βραβευμένη startup επιχείρηση


Μια ανάσα πριν την κάλπη: Τι δείχνουν τα 9 τελευταία γκάλοπ


Το πρώτο ιατρικό συνέδριο του ΠΑΟΚ! (pic)


Αποχαιρέτησε ο Ζίφκοβιτς!


Ούτε το Κύπελλο Πορτογαλίας ο Σέρτζιο!


Προπόνηση μπροστά στο "Μακεδονία Παλλάς"!


Αποθεώθηκαν τα «αετόπουλα» (pics+video)


Σοβαρά τώρα, θα ψηφίσετε με κριτήριο τις ομάδες;


Με το απόλυτο των νικών στους "8"


The Invincibles, Women Edition


Μπράβο ρε μάγκες!


Ποιος να συγκριθεί μαζί σας...


Mr. Cold Blood τι έκανες εκεί;


«Θα ήταν μεγάλη χαρά να μείνω στον ΠΑΟΚ»


Τέλος οριστικά ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ


«Όλα για την οικογένεια» (pic)


Ποιος ήταν ο πολυτιμότερος της μυθικής σεζόν;


Και τώρα... επιστροφή στη «δουλειά»!


Γκος... συγκλονιστικός: «Τι να κάνεις τα λεφτά όταν κερδίζεις τόση αγάπη;»


Εδώ θα... χτιστεί ο ΠΑΟΚ (pics)


Στοίχημα: Θα παλέψουν οι «Ταύροι» στο Λειψία - Μπάγερν!


«Αντίο» και «ευχαριστώ» από Μιχόγεβιτς (pic)


Εχθρός προ των πυλών της Θεσσαλονίκης


«Το ταξίδι ζωής του Τσούμπα Άκπομ»


«Δεν υπάρχει άλλος στην Ευρώπη σαν τον ΠΑΟΚ»


Εμπειρίες στην Πολωνία για τους μικρούς ποδοσφαιριστές


«Μετά την Εθνική, θα μιλήσουμε με τον εκπρόσωπο μου και τον ΠΑΟΚ»


«Δεν ξέρω κάτι για Κομλιτσένκο και ΠΑΟΚ»


«Αποθεώνουν» τον Άκπομ (pics)


Ιδιαίτερη μέρα για τον Λουτσέσκου


«Αντίο» και της ΚΑΕ στον Γκος (pic)


Αναχώρησε ο Γκος, «σκορπίζουν» και οι τελευταίοι


Ο Ιβάν στήριξε το όραμα του Αρχιεπισκόπου


Διπλός τελικός στο νέο σχέδιο της ΕΠΟ για το κύπελλο


«Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Χαρίσης»


«Τσούμπα Άκπομ ο Έλληνας ήρωας» (vid)


«Τρελάθηκαν» τα ΠΑΟΚτσάκια! (vid)


Το... αδελφικό μήνυμα Φιλίποφ σε Σάκχοφ (pic)


Video Check: Ο πρώτος... έλεγχος


«Κινητοποίηση» για Σάκχοφ


Προς Πεύκα η Κελεσίδου


«Η κατάσταση και το πλάνο για τους τραυματίες»


Ραντεβού στην παραλία Θεσσαλονίκης


«Δεν μετρώνται όλα στη ζωή με χρήματα» (pic)


Ξεκίνημα με... οχτάρα!


Ποντένσε: «Είχαμε έναν δυνατό αντίπαλο απέναντί μας»


«Τους πονάει ο Λουτσέσκου γιατί πήρε το πρωτάθλημα»


Κυρίαρχες στην Ελλάδα, βάζουν βάσεις για Ευρώπη


Δύο στην Εθνική!


FORZA με λεύκωμα του νταμπλούχου ΠΑΟΚ


«Αντίο» με οικογενειακό γεύμα (pics)


Αρχηγικό μήνυμα Πέλκα για τους δύο «φευγάτους» (pic)


Υποδοχή στο Δημαρχείο για Κρέσπο!


Οι λεπτομέρειες του πρώτου ιατρικού συνεδρίου του ΠΑΟΚ (video)


Οι «Αήττητοι» με τα μάτια του Α.Σ.


Συνεργασία ΠΑΟΚ με βραβευμένη startup επιχείρηση


Το πρώτο ιατρικό συνέδριο του ΠΑΟΚ! (pic)


Η «γιορτή» των θλιμμένων


Αποχαιρέτησε ο Τζέφερσον (pics)


«Δικαιωμένη για την επιλογή μου»


Η σύντροφος του Ολιβέιρα έβαλε "φωτιά" στη Μύκονο! (pics)


"Με τον Πέλκα και τον Βιεϊρίνια θα διοργανώναμε καλύτερο τελικό"


"Γεύση"... Ολλανδίας για τρεις (pics)


Αυτά πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε στις κάλπες!


Αλλάζει σελίδα ο Παύλος Μελάς!


Τραγωδία στην Αγγλία!


ΟΑΣΘ: Ο Ταχιάος θέλει να καταργήσει τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων


Νεκρός σε τροχαίο έξω από τη Θεσσαλονίκη


Μια ανάσα πριν την κάλπη: Τι δείχνουν τα 9 τελευταία γκάλοπ


Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε στο σπίτι του 25 δενδρύλλια κάνναβης


Αθήνα: Η αυτοκτονία 14χρονης, η σχέση της με 46χρονο και το σημείωμα που άφησε


Ανατροπή υπέρ Ορφανού στη δεύτερη Κυριακή δείχνει δημοσκόπηση


«Οφείλουμε να υποστηρίζουμε τις επενδύσεις»


Εργαστήριο κάνναβης στην Τούμπα!


Η νέα γκέλα Κυριάκου (vid)


Νέα τουρκική πρόκληση - Ζητούν και αποζημίωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων!


Επίθεση Ρουβίκωνα με μπογιές και καπνογόνα στη Βουλή


Jamie Oliver: Καταρρέουν τα εστιατόρια του διάσημου σεφ


Συλλήψεις για τρικάκια υπέρ Κουφοντίνα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης


Δημοσκόπηση Alco για OPEN: Στο 6,3% η διαφορά


Συντάξεις και τέσσερα επιδόματα θα πληρωθούν την Παρασκευή


Σέρρες: 9χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από λεωφορείο των ΚΤΕΛ


Τρένο συγκρούστηκε με δίκυκλο στη Μοναστηρίου


Βρέθηκε όλμος στην Τούμπα


Γέμισαν με γκράφιτι τα βαγόνια του Μετρό στη Θεσσαλονίκη!


Σύγκρουση λεωφορείου του ΟΑΣΘ με ΙΧ στο Ωραιόκαστρο!


Ερντογάν: «Διώξαμε τους εισβολείς από τα εδάφη μας»


Αποφυλακίστηκε ο δραπέτης - τραγουδιστής (παρουσιαστής και δημοσιογράφος)!


Χωρίς ρεύμα τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης!


Εκατό φαναράκια στον ουρανό της Θεσσαλονίκης!


Φωτιά τα ξημερώματα σε εργοτάξιο του Μετρό!


Εισαγγελική αναίρεση στο βούλευμα για την άδεια του Κουφοντίνα!


Όμηροι σε δώμα στην Ξηροκρήνη!


Στους λογαριασμούς των δικαιούχων η 13η σύνταξη!


Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα καταστήματα για τον αντικαπνιστικό νόμο!


Κι επισήμως εκτός ψηφοδελτίων η Χρυσή Αυγή στη Θεσσαλονίκη!


Ταμίλα Ελευθεριάδου: «Φάρος ευημερίας η νέα Θεσσαλονίκη, πόλος ανάπτυξης η νέα Τούμπα»


Πόντος, Πόλη, ΠΑΟΚ και Πολιτισμός


Η Κίνα μπλόκαρε τη Wikipedia σε όλες τις γλώσσες!


Το σποτάκι που σαρώνει (vid)


Τροχαίο με τραυματίες κοντά στα διόδια Ωραιοκάστρου


Ληστεία με πυροβολισμό στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης


Στις ράγες το τρένο που θα κάνει το Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 4 ώρες


40 κόμματα και σχηματισμοί στις Ευρωεκλογές


Χωρίς νερό το Κορδελιό μέχρι το απόγευμα


Θεσσαλονίκη: Άρπαζε κάρτες και ταυτότητες από πελάτες καταστημάτων!


Ξύπνησε από το κώμα η 8χρονη Αλεξία!


Πολύωρη διακοπή νερού σήμερα στο Κορδελιό!


Τέσσερις φορές ισόβια στον Πάσσαρη!


Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς!


Ρατσιστικά κίνητρα στη δολοφονία του Πακιστανού - Δύο ένοχοι


Δημοσκοπήσεις - ανατροπή για το δήμο Θεσσαλονίκης


Καζάνι που βράζει η Μέση Ανατολή!


Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Πεζιρκιανίδης


Ανεβαίνουν Ορφανός-Ζέρβας


Τρένο παρέσυρε ΙΧ έξω από τη Βέροια, δύο νεκροί!


120 δόσεις: Ρύθμιση εξόδου στη σύνταξη για επαγγελματίες και αγρότες!


Χειροπέδες σε δύο διακινητές!


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θέρμη


Ποντιακά στο Σινικό Τείχος!


Νέα αναβολή στη δίκη για τον θάνατο του εικονολήπτη στην Καλαμάτα!


Ελεύθερος ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία!


Μεγάλη φωτιά στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής!