PAOK24Μπάσκετ

«Το μπάσκετ παίζεται στα παρκέ, όχι στα γραφεία»

Τι δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, για το τοπίο που έχει διαμορφωθεί στο ελληνικό μπάσκετ και τη στάση του Ολυμπιακού

PAOK24
Επιμελεια αρθρου
«Το μπάσκετ παίζεται στα παρκέ, όχι στα γραφεία»
Για την κατάσταση που επικρατεί τη δεδομένη χρονική στιγμή στο ελληνικό μπάσκετ και τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο χθεσινό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, μίλησε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.
Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΑ Σπορ και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Πάντα ο πρόεδρος πρέπει να είναι ήρεμος, να προσπαθεί να βρεθεί λύση. Και εγώ αυτό προσπαθώ όλο αυτό το διάστημα. Το παιχνίδι είναι πάνω απ' όλους και πρέπει να σεβαστούμε τις ομάδες, τους παίκτες τους προπονητές, τον κόσμο και τα συμβόλαια που υπάρχουν και άλλα σχετικά.

Να ξεκαθαρίσω ένα θέμα γιατί υπάρχουν παρερμηνείες. Η απόφαση για επικύρωση της βαθμολογίας ήταν μια απόφαση των 13 ομάδων ομόφωνα και δεν έχει καμία σχέση ούτε με αποφάσεις προέδρου ούτε με υπηρεσίες του ΕΣΑΚΕ. Υπάρχουν οι κανονισμοί και οι νόμοι. Και όπως ο ΕΣΑΚΕ είναι ο σύνδεσμος των ομάδων, οι ομάδες έδειξαν όλη την καλή διάθεση να βρεθεί λύση.

Το μπάσκετ παίζεται στο παρκέ και όχι στα γραφεία. Οι ομάδες έδειξαν μεγάλη υπομονή αλλά δεν μπορούσαν να περιμένουν άλλο. Οι ξένοι περιμένουν να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα για να φύγουν και δείχνουν δυσαρέσκεια. Ορθά πάρθηκε η απόφαση.

Έγιναν σημαντικά πράγματα σε αυτές τις συνεδριάσεις του ΕΣΑΚΕ. Εγώ πιστεύω πως υπήρξαν θετικά βήματα. Θέλουμε όλες τις ομάδες το έχουμε ξεκαθαρίσει. Από εκεί και πέρα, βάλαμε μια διαδικασία και θεωρώ ότι έγιναν πράγματα αυτό το διάστημα στα τρία συμβούλια, τα οποία δεν είχαν γίνει τα τελευταία χρόνια. Πάντα υπήρχε στην ατμόσφαιρα πρόβλημα με κεντρική διαχείριση. Μπήκαν ουσιαστικά θέματα και στο προηγούμενο συμβούλιο όλοι ομόφωνα καθίσαμε στο τραπέζι.

Αποδέχτηκε η ομάδα εργασίας τις προτάσεις όσον αφορά το νέο πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε μια σοβαρή πρόταση. Το θέμα της κεντρικής διαχείρισης είναι σημαντικό για την βιωσιμότητα του πρωταθλήματος, όπως το θέμα της βίας και το θέμα της διαιτησίας. Υπάρχουν πολύ καλοί διαιτητές, μέτριοι και καλοί. Υπάρχει πρόβλημα στο θέμα διαφάνειας και λειτουργίας. Καλό θα είναι κάποιος να δει και το τι συμβαίνει».

Για το αν υπάρχουν προτάσεις για την διαιτησία: «Κατατέθηκαν προτάσεις από όλες τις πλευρές. Να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα με βάση το νόμο και ο άλλος για καθαρά επαγγελματική διαιτησία. Αυτό που συμφωνήθηκε είναι πως η διαιτησία θέλει τομές και συμφωνήσομε και οι 13 ομάδες πως στο κομμάτι της διαιτησίας θα καθίσουμε σε 5 τομές ώστε να υπάρξει συζήτηση με την ομοσπονδία που είναι η αρμόδια για όλα αυτά.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι πως όλες οι ομάδες θέλουν αλλαγές στο κομμάτι της διαιτησίας. Θα καταλήξουμε σε 5 συγκεκριμένους άξονες και θα ξεκινήσουμε διαβούλευση με την ΕΟΚ για να δούμε πώς θα διορθώσουμε την κατάσταση. Υπάρχουν ομάδες, υπάρχουν επενδυτές και αυτό που θέλουν είναι καθαρότητα και διαφάνεια».

Για την στάση της ΕΟΚ στο θέμα της διαιτησίας: «Πλέον έχει ωριμάσει το θέμα αυτό και είναι έτοιμη η Ομοσπονδία να καθίσει σε ένα τραπέζι γιατί θέλουμε μια καθαρή διαιτησία με κανόνες. Αλλιώς αν δεν βρούμε λύση τότε θα συνεδριάσουμε ξανά για να βρούμε τις επόμενες ενέργειες. Εμείς θέλουμε να καταλήξουμε σε 5 συγκεκριμένα πράγματα και στο επόμενο 10ήμερο συμφωνήσαμε να καταλήξουμε σε κάποια πράγματα, ώστε να υπάρξει συνάντηση με τον κύριο Βασιλακόπουλο. Παράλληλα είπαμε πως πρέπει να παίξουμε μπάσκετ. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους. Ο κόσμος θέλει να δει μπάσκετ και μέσα από αγώνες να βγει η κατάταξη».

Για το ενδεχόμενο να μην υπάρξει συμφωνία με την ΕΟΚ και το εναλλακτικό πλάνο:«Έχουν πέσει στο τραπέζι πολλές λύσεις. Το θέμα διαιτησία είναι σοβαρό θέμα και δεν είναι μόνο στην Ελλάδα. Είδατε τι έγινε στην Ισπανία, στην Τουρκία, τι γίνεται στην Euroleague. Είναι εντελώς διαφορετικό από το ποδόσφαιρο. Το άθλημα είναι τέτοιο που η απλή επαφή είναι θέμα. Αυτό είναι πιο σοβαρό. Πρέπει να εφαρμόζονται οι κανονισμοί και ο τρόπος λειτουργίας που πρέπει. Εμείς προτείναμε να υπάρχει instant replay σε όλα τα παιχνίδια, ώστε να βοηθήσουμε το άθλημα και να βοηθηθούν οι διαιτητές για την πιο ορθή απόφαση».

Για την κεντρική διαχείριση: «Αυτό είναι ένα θέμα που κάποιος μπορεί να επικαλεστεί το νόμο και να πει ότι δεν μπορεί να γίνει. Αλλά για το καλό των ομάδων μπορεί να γίνει. Δεν είναι θέμα να χάσουν λεφτά, είναι θέμα διάθεσης πως όλοι συμφώνησαν, ακόμα και ο Ολυμπιακός, να πάμε σε κεντρική διαχείριση. Υπάρχουν συμβόλαια με ΕΡΤ και Cosmote και συζητάμε και για τους κεντρικούς τρόπους. Λύσεις υπάρχουν, το κυρίαρχο είναι η θέληση και συμφωνούν και οι 14. Από εκεί και πέρα ο στόχος δεν είναι θέμα οι ομάδες να χάσουν λεφτά, αλλά να μεγαλώσει η πίτα. Εμείς λέμε πως ξεκινάμε να οργανώσουμε το προϊόν για να είναι καλύτερο και οι μεγάλοι να βοηθήσουν προς όφελος των υπολοίπων. Αυτή ήταν η πρώτη επιθυμία μου και ο πρώτος στόχος για εμάς».

Για τις χορηγίες: «Κατατέθηκαν πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις ακόμα και σε αυτό το κομμάτι να γίνει κεντρική διαχείριση. Υπάρχει διάθεση από όλες τις ομάδες να γίνει καλύτερο το πρωτάθλημα».

Για το αν υπάρχει θετικό μέλλον και σημείο επαφής ανάμεσα στους «μεγάλους»: «Τις προηγούμενες μέρες ήρθαν πολύ κοντά. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο σωματείο, που οι πρόεδροί του έχουν προσφέρει πολλά στο μπάσκετ. Πρέπει να σταθμίσουν κάποια πράγματα πριν πάρουν αποφάσεις. Όλες οι ομάδες προσφέρουν. Η επιθυμία όλων είναι  το πρωτάθλημα να τελειώσει όπως ξεκίνησε και το πρωτάθλημα να συνεχιστεί τη νέα περίοδο με τομές και αλλαγές. Ο ΕΣΑΚΕ θα αλλάξει τον κανονισμό του από τη νέα σεζόν, θα αυστηροποιηθούν κανόνες για να μην έχει κάποιος το δικαίωμα να πει ότι δεν κατεβαίνω σε ένα παιχνίδι και να αφαιρεθούν απλώς βαθμοί. Αυτό αποφασίστηκε χθες και όποιος πάρει απόφαση να μην κατέβει θα υποβιβάζεται κατ'ευθείαν».

Για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ: «Με βάσει τη λογική θα πρέπει να είναι άμεση απόφαση. Να ξεκαθαρίσουμε και αυτό το θέμα. Η απόφαση αυτή έχει σχέση με την σύνθεση της επιτροπής της ΚΕΔ για τη στιγμή εκείνη που έγινε η διαδικασία της κλήρωσης. Η 26η αγωνιστική έγινε κανονικά. Δεν υπάρχει θέμα με τον βαθμολογικό πίνακα. Γι αυτό έγινε και η επικύρωση».

Για το αν υπάρχουν ενδείξεις από πλευράς Ολυμπιακού για το ντέρμπι αιωνίων της Δευτέρας: «Ένδειξη δεν έχω. Αυτό που ανέφερα είναι πως ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο και οι πρόεδροί του θα πρέπει να σταθμίσουν τα δεδομένα και να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Αν κάποιος δεν θέλει να κατέβει στο παιχνίδι θα είναι υπεύθυνος των πράξεών του. Όποια ομάδα δεν κατέβει στα πλέι οφ θα υποβιβαστεί στην Α2. Αυτό προβλέπει ο κανονισμός».
Δεν τον ξέχασαν! (pics)

Δεν τον ξέχασαν! (pics)

Τα μηνύματα των Γιώργου Σαββίδη και Κυριάκου Κυριάκου για τον Παναγιώτη Ποικιλίδη

Αχτύπητο δίδυμο! (video)

Αχτύπητο δίδυμο! (video)

Εβγέν Σάκχοφ και Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας δίνουν... ρέστα στην κάμερα του PAOKTV, σε μία συνέντευξη που δεν χάνεται!

Βαρέλα: «Μην μιλάτε για τον χαρακτήρα μου!» (pic)

Βαρέλα: «Μην μιλάτε για τον χαρακτήρα μου!» (pic)

Η απάντηση του Αφρικανού στόπερ σε όσους καταφέρονται εναντίον του με αφορμή την αποχώρησή του από τον #PAOK

«Ο πιο γραφικός παράγοντας του πρωταθλήματος»

«Ο πιο γραφικός παράγοντας του πρωταθλήματος»

Ενοχλήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ με το ότι ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε μαϊμού το περσινό πρωτάθλημα που κατέκτησε

«Θα μας λείψεις Φερνάντο» (pic)

«Θα μας λείψεις Φερνάντο» (pic)

Το μήνυμα του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με αποδέκτη τον Βαρέλα

«Κίνητρο μου και η κατασκευή της νέας Τούμπας»

«Κίνητρο μου και η κατασκευή της νέας Τούμπας»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος εξηγεί τους λόγους για τους οποίους συμμετέχει στις εκλογές για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

Ποιος να συγκριθεί μαζί σας...


Mr. Cold Blood τι έκανες εκεί;


«Θα ήταν μεγάλη χαρά να μείνω στον ΠΑΟΚ»


Τέλος οριστικά ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ


«Όλα για την οικογένεια» (pic)


Ποιος ήταν ο πολυτιμότερος της μυθικής σεζόν;


Και τώρα... επιστροφή στη «δουλειά»!


Γκος... συγκλονιστικός: «Τι να κάνεις τα λεφτά όταν κερδίζεις τόση αγάπη;»


Εδώ θα... χτιστεί ο ΠΑΟΚ (pics)


Στοίχημα: Θα παλέψουν οι «Ταύροι» στο Λειψία - Μπάγερν!


«Αντίο» και «ευχαριστώ» από Μιχόγεβιτς (pic)


Εχθρός προ των πυλών της Θεσσαλονίκης


«Το ταξίδι ζωής του Τσούμπα Άκπομ»


«Δεν υπάρχει άλλος στην Ευρώπη σαν τον ΠΑΟΚ»


Εμπειρίες στην Πολωνία για τους μικρούς ποδοσφαιριστές


«Μετά την Εθνική, θα μιλήσουμε με τον εκπρόσωπο μου και τον ΠΑΟΚ»


«Δεν ξέρω κάτι για Κομλιτσένκο και ΠΑΟΚ»


«Αποθεώνουν» τον Άκπομ (pics)


Ιδιαίτερη μέρα για τον Λουτσέσκου


«Αντίο» και της ΚΑΕ στον Γκος (pic)


Αναχώρησε ο Γκος, «σκορπίζουν» και οι τελευταίοι


Ο Ιβάν στήριξε το όραμα του Αρχιεπισκόπου


Διπλός τελικός στο νέο σχέδιο της ΕΠΟ για το κύπελλο


«Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Χαρίσης»


«Τσούμπα Άκπομ ο Έλληνας ήρωας» (vid)


«Τρελάθηκαν» τα ΠΑΟΚτσάκια! (vid)


Το... αδελφικό μήνυμα Φιλίποφ σε Σάκχοφ (pic)


Video Check: Ο πρώτος... έλεγχος


«Κινητοποίηση» για Σάκχοφ


Προς Πεύκα η Κελεσίδου


«Η κατάσταση και το πλάνο για τους τραυματίες»


Ραντεβού στην παραλία Θεσσαλονίκης


«Δεν μετρώνται όλα στη ζωή με χρήματα» (pic)


Αλλάζει σελίδα ο Παύλος Μελάς!


Τραγωδία στην Αγγλία!


Ξεκίνημα με... οχτάρα!


Ποντένσε: «Είχαμε έναν δυνατό αντίπαλο απέναντί μας»


ΟΑΣΘ: Ο Ταχιάος θέλει να καταργήσει τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων


«Τους πονάει ο Λουτσέσκου γιατί πήρε το πρωτάθλημα»


Κυρίαρχες στην Ελλάδα, βάζουν βάσεις για Ευρώπη


Δύο στην Εθνική!


FORZA με λεύκωμα του νταμπλούχου ΠΑΟΚ


«Αντίο» με οικογενειακό γεύμα (pics)


Νεκρός σε τροχαίο έξω από τη Θεσσαλονίκη


Αρχηγικό μήνυμα Πέλκα για τους δύο «φευγάτους» (pic)


Υποδοχή στο Δημαρχείο για Κρέσπο!


Οι λεπτομέρειες του πρώτου ιατρικού συνεδρίου του ΠΑΟΚ (video)


Οι «Αήττητοι» με τα μάτια του Α.Σ.


Συνεργασία ΠΑΟΚ με βραβευμένη startup επιχείρηση


Μια ανάσα πριν την κάλπη: Τι δείχνουν τα 9 τελευταία γκάλοπ


Το πρώτο ιατρικό συνέδριο του ΠΑΟΚ! (pic)


Η «γιορτή» των θλιμμένων


Αποχαιρέτησε ο Τζέφερσον (pics)


«Δικαιωμένη για την επιλογή μου»


Η σύντροφος του Ολιβέιρα έβαλε "φωτιά" στη Μύκονο! (pics)


"Με τον Πέλκα και τον Βιεϊρίνια θα διοργανώναμε καλύτερο τελικό"


Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε στο σπίτι του 25 δενδρύλλια κάνναβης


"Γεύση"... Ολλανδίας για τρεις (pics)


Την Τρίτη ξεκαθαρίζει το τοπίο


Συνεχίζονται οι αντιδράσεις


Ποιος να συγκριθεί μαζί σας...


Mr. Cold Blood τι έκανες εκεί;


«Θα ήταν μεγάλη χαρά να μείνω στον ΠΑΟΚ»


Τέλος οριστικά ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ


«Όλα για την οικογένεια» (pic)


Ποιος ήταν ο πολυτιμότερος της μυθικής σεζόν;


Και τώρα... επιστροφή στη «δουλειά»!


Γκος... συγκλονιστικός: «Τι να κάνεις τα λεφτά όταν κερδίζεις τόση αγάπη;»


Εδώ θα... χτιστεί ο ΠΑΟΚ (pics)


Στοίχημα: Θα παλέψουν οι «Ταύροι» στο Λειψία - Μπάγερν!


«Αντίο» και «ευχαριστώ» από Μιχόγεβιτς (pic)


Εχθρός προ των πυλών της Θεσσαλονίκης


«Το ταξίδι ζωής του Τσούμπα Άκπομ»


«Δεν υπάρχει άλλος στην Ευρώπη σαν τον ΠΑΟΚ»


Εμπειρίες στην Πολωνία για τους μικρούς ποδοσφαιριστές


«Μετά την Εθνική, θα μιλήσουμε με τον εκπρόσωπο μου και τον ΠΑΟΚ»


«Δεν ξέρω κάτι για Κομλιτσένκο και ΠΑΟΚ»


«Αποθεώνουν» τον Άκπομ (pics)


Ιδιαίτερη μέρα για τον Λουτσέσκου


«Αντίο» και της ΚΑΕ στον Γκος (pic)


Αναχώρησε ο Γκος, «σκορπίζουν» και οι τελευταίοι


Ο Ιβάν στήριξε το όραμα του Αρχιεπισκόπου


Διπλός τελικός στο νέο σχέδιο της ΕΠΟ για το κύπελλο


«Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Χαρίσης»


«Τσούμπα Άκπομ ο Έλληνας ήρωας» (vid)


«Τρελάθηκαν» τα ΠΑΟΚτσάκια! (vid)


Το... αδελφικό μήνυμα Φιλίποφ σε Σάκχοφ (pic)


Video Check: Ο πρώτος... έλεγχος


«Κινητοποίηση» για Σάκχοφ


Προς Πεύκα η Κελεσίδου


«Η κατάσταση και το πλάνο για τους τραυματίες»


Ραντεβού στην παραλία Θεσσαλονίκης


«Δεν μετρώνται όλα στη ζωή με χρήματα» (pic)


Ξεκίνημα με... οχτάρα!


Ποντένσε: «Είχαμε έναν δυνατό αντίπαλο απέναντί μας»


«Τους πονάει ο Λουτσέσκου γιατί πήρε το πρωτάθλημα»


Κυρίαρχες στην Ελλάδα, βάζουν βάσεις για Ευρώπη


Δύο στην Εθνική!


FORZA με λεύκωμα του νταμπλούχου ΠΑΟΚ


«Αντίο» με οικογενειακό γεύμα (pics)


Αρχηγικό μήνυμα Πέλκα για τους δύο «φευγάτους» (pic)


Υποδοχή στο Δημαρχείο για Κρέσπο!


Οι λεπτομέρειες του πρώτου ιατρικού συνεδρίου του ΠΑΟΚ (video)


Οι «Αήττητοι» με τα μάτια του Α.Σ.


Συνεργασία ΠΑΟΚ με βραβευμένη startup επιχείρηση


Το πρώτο ιατρικό συνέδριο του ΠΑΟΚ! (pic)


Η «γιορτή» των θλιμμένων


Αποχαιρέτησε ο Τζέφερσον (pics)


«Δικαιωμένη για την επιλογή μου»


Η σύντροφος του Ολιβέιρα έβαλε "φωτιά" στη Μύκονο! (pics)


"Με τον Πέλκα και τον Βιεϊρίνια θα διοργανώναμε καλύτερο τελικό"


"Γεύση"... Ολλανδίας για τρεις (pics)


Την Τρίτη ξεκαθαρίζει το τοπίο


Συνεχίζονται οι αντιδράσεις


Η δουλειά συνεχίζεται (pics)


O χάρτης της Α2: Ο Ολυμπιακός και οι άλλοι...


Επικοινωνία Λουτσέσκου-Βαρέλα


Ξανά στην Εθνική ο Τζωρτζάτος


Αποθέωσε Κυπαρίσση ο Ναράνχο


Το πείσμα του αρχηγού! (pics)


Αλλάζει σελίδα ο Παύλος Μελάς!


Τραγωδία στην Αγγλία!


ΟΑΣΘ: Ο Ταχιάος θέλει να καταργήσει τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων


Νεκρός σε τροχαίο έξω από τη Θεσσαλονίκη


Μια ανάσα πριν την κάλπη: Τι δείχνουν τα 9 τελευταία γκάλοπ


Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε στο σπίτι του 25 δενδρύλλια κάνναβης


Αθήνα: Η αυτοκτονία 14χρονης, η σχέση της με 46χρονο και το σημείωμα που άφησε


Ανατροπή υπέρ Ορφανού στη δεύτερη Κυριακή δείχνει δημοσκόπηση


«Οφείλουμε να υποστηρίζουμε τις επενδύσεις»


Εργαστήριο κάνναβης στην Τούμπα!


Η νέα γκέλα Κυριάκου (vid)


Νέα τουρκική πρόκληση - Ζητούν και αποζημίωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων!


Επίθεση Ρουβίκωνα με μπογιές και καπνογόνα στη Βουλή


Jamie Oliver: Καταρρέουν τα εστιατόρια του διάσημου σεφ


Συλλήψεις για τρικάκια υπέρ Κουφοντίνα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης


Δημοσκόπηση Alco για OPEN: Στο 6,3% η διαφορά


Συντάξεις και τέσσερα επιδόματα θα πληρωθούν την Παρασκευή


Σέρρες: 9χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από λεωφορείο των ΚΤΕΛ


Τρένο συγκρούστηκε με δίκυκλο στη Μοναστηρίου


Βρέθηκε όλμος στην Τούμπα


Γέμισαν με γκράφιτι τα βαγόνια του Μετρό στη Θεσσαλονίκη!


Σύγκρουση λεωφορείου του ΟΑΣΘ με ΙΧ στο Ωραιόκαστρο!


Ερντογάν: «Διώξαμε τους εισβολείς από τα εδάφη μας»


Αποφυλακίστηκε ο δραπέτης - τραγουδιστής (παρουσιαστής και δημοσιογράφος)!


Χωρίς ρεύμα τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης!


Εκατό φαναράκια στον ουρανό της Θεσσαλονίκης!


Φωτιά τα ξημερώματα σε εργοτάξιο του Μετρό!


Εισαγγελική αναίρεση στο βούλευμα για την άδεια του Κουφοντίνα!


Όμηροι σε δώμα στην Ξηροκρήνη!


Στους λογαριασμούς των δικαιούχων η 13η σύνταξη!


Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα καταστήματα για τον αντικαπνιστικό νόμο!


Κι επισήμως εκτός ψηφοδελτίων η Χρυσή Αυγή στη Θεσσαλονίκη!


Ταμίλα Ελευθεριάδου: «Φάρος ευημερίας η νέα Θεσσαλονίκη, πόλος ανάπτυξης η νέα Τούμπα»


Πόντος, Πόλη, ΠΑΟΚ και Πολιτισμός


Η Κίνα μπλόκαρε τη Wikipedia σε όλες τις γλώσσες!


Το σποτάκι που σαρώνει (vid)


Τροχαίο με τραυματίες κοντά στα διόδια Ωραιοκάστρου


Ληστεία με πυροβολισμό στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης


Στις ράγες το τρένο που θα κάνει το Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 4 ώρες


40 κόμματα και σχηματισμοί στις Ευρωεκλογές


Χωρίς νερό το Κορδελιό μέχρι το απόγευμα


Θεσσαλονίκη: Άρπαζε κάρτες και ταυτότητες από πελάτες καταστημάτων!


Ξύπνησε από το κώμα η 8χρονη Αλεξία!


Πολύωρη διακοπή νερού σήμερα στο Κορδελιό!


Τέσσερις φορές ισόβια στον Πάσσαρη!


Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς!


Ρατσιστικά κίνητρα στη δολοφονία του Πακιστανού - Δύο ένοχοι


Δημοσκοπήσεις - ανατροπή για το δήμο Θεσσαλονίκης


Καζάνι που βράζει η Μέση Ανατολή!


Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Πεζιρκιανίδης


Ανεβαίνουν Ορφανός-Ζέρβας


Τρένο παρέσυρε ΙΧ έξω από τη Βέροια, δύο νεκροί!


120 δόσεις: Ρύθμιση εξόδου στη σύνταξη για επαγγελματίες και αγρότες!


Χειροπέδες σε δύο διακινητές!


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θέρμη


Ποντιακά στο Σινικό Τείχος!


Νέα αναβολή στη δίκη για τον θάνατο του εικονολήπτη στην Καλαμάτα!


Ελεύθερος ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία!


Μεγάλη φωτιά στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής!


Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση η 8χρονη Αλεξία!