Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επόμενη μέρα του Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ

Σχέδιο για κάθε ενδεχόμενο

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Η επόμενη μέρα του Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ

Οι ημέρες που έρχονται θα είναι και οι πιο κρίσιμες για το μέλλον του Δημήτρη Γιαννούλη στον ΠΑΟΚ.

Οι κρούσεις από ευρωπαϊκές ομάδες για τον διεθνή ποδοσφαιριστή είναι ήδη αρκετές και αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο.

Ο ΠΑΟΚ όμως είναι αποφασισμένος να μην «πέσει» όσον αφορά στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Με βάση τα νέα δεδομένα και τα έσοδα που ήδη έχουν εξασφαλιστεί από την ΠΑΕ, ο ΠΑΟΚ μπορεί και να παραμείνει ψηλά όσον αφορά τις απαιτήσεις που έχει για τον πιο ποιοτικό παίκτη του ρόστερ του.

Αυτό σημαίνει ότι οι ασπρόμαυροι δεν πρόκειται να πέσουν κάτω από τα έξι εκατομμύρια και αν δεν βρεθεί τέτοια πρόταση, τότε θα προχωρήσουν στα επόμενα βήματα.

Το συμβόλαιο του Γιαννούλη λήγει το καλοκαίρι του 2022. Όταν υπογράφηκε αυτό πριν δύο χρόνια όλα τα δεδομένα ήταν πολύ διαφορετικά για τον διεθνή άσο. Γι’ αυτό ο ΠΑΟΚ αν δεν παραχωρηθεί τώρα ο Γιαννούλης με τους όρους που έχει θέσει, θα επιχειρήσει να υπογράψει μαζί του ένα καλύτερο συμβόλαιο από πλευράς αποδοχών και θα τον κρατήσει για να κερδίσει περισσότερα από την υπεραξία του που συνεχώς ανεβαίνει.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφού ο Αλμέιδα μας ζήτησε να ανοίξουμε το πλάνο…

Η μόνη αλήθεια για όσα έκανε και χθες ο προπονητής της ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Χθες το βράδυ στην Τούμπα ζήσαμε για πολλοστή φορά ένα σκηνικό υποκρισίας με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ο Ματίας Αλμέιδα πρωταγωνίστησε εντός και εκτός γηπέδου και επειδή απευθύνθηκε σε εμάς, ας δώσουμε την απαραίτητη συνέχεια.

Το πρώτο ψέμα είναι ότι ο Αλμέιδα ανέβηκε στην αίθουσα Τύπου για να ζητήσει συγνώμη για όσα έκανε μετά το τέλος του αγώνα. Η αλήθεια που δεν μπορεί να αμφισβητήσει ΚΑΝΕΙΣ είναι ότι βγήκε με σκοπό να δημιουργήσει κακές εντυπώσεις για την κατάσταση που επικρατεί στην Τούμπα σε σχέση με τους πολλούς διαπιστευμένους που υπάρχουν γύρω από τον αγωνιστικό χώρο (κρατήστε το και αυτό). ΚΑΜΙΑ συγνώμη δεν θα ζητούσε αν μετά από τον μονόλογό του για το… πόσο κακό γίνεται στο ποδόσφαιρο, δεν παίρναμε τον λόγο για να του δείξουμε το πλάνο που πιάνει από τον λαιμό έναν αστυνομικό, ρωτώντας τον… «η δική σας στάση κάνει καλό στο ποδόσφαιρο». ΜΟΝΟ τότε αναγκάστηκε να παραδεχθεί το λάθος του και φανερά ενοχλημένος από την ερώτηση προσπάθησε να μου πει… «να είσαι πιο αντικειμενικός και να σχολιάσεις και το πόσοι άνθρωποι ήταν μέσα στο γήπεδο». Του απάντησα, όπως και στον υπεύθυνο της ΠΑΕ ΑΕΚ ότι… εσάς έχω εδώ και για τις δικές σας πράξεις ρώτησα.

Μία μέρα μετά άνοιξα το πλάνο λοιπόν και είδα προσεκτικά ποιοι είναι μαζεμένοι γύρω από τον Αλμέιδα. Είτε στα κοντινά πλάνα, είτε στα μακρινά, παντού γύρω από τον Αλμέιδα υπάρχει… ΑΕΚ! Όλη η ΑΕΚ είναι εκεί. Είτε μιλάμε για παίκτες, προπονητές, συνοδούς, είτε πρόκειται για τους αστυνομικούς με στολή και χωρίς που ήταν εντεταλμένοι για την προστασία της ΠΑΕ ΑΕΚ! Και όμως αντί να σκύψουν το κεφάλι και να απολογηθούν για το λάθος του προπονητή τους, προσπάθησαν να βγουν και από πάνω! ΠΑΟΚ εκεί είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης, δύο υπεύθυνοι ασφάλειας και δυο παίκτες που ήθελαν και αυτοί να ηρεμήσουν τον Αλμέιδα που είπε ότι επιτέθηκε σε αυτόν που τον έσπρωξε, δηλαδή στον αστυνομικό!

Και κάτι άλλο για τον Αλμέιδα που -και καλά- δεν είχε παρελθόν σε τέτοιες εξάρσεις. Στο πρόσφατο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2 και αμέσως μετά το τέλος του που και πάλι ήταν αρνητικό για την ομάδα του, ποιος επιτέθηκε με ένταση στον Λουτσέσκου λέγοντάς του… «κρύφτηκες στην αρχή και δεν ήρθες να με χαιρετήσεις»; Είναι ψέμα κι αυτό; Ας διαψεύσει αν μπορεί ΚΑΙ αυτό το επεισόδιο που προκάλεσε με έναν Λουτσέσκου, ο οποίος όταν πήγε να τον χαιρετήσει έδινε όρκο νίκης με τους παίκτες του.

Ή μήπως ο πάγκος της ΑΕΚ και ο Αλμέιδα δεν αντέδρασαν άσχημα και δεν δημιούργησαν ένταση ΚΑΙ στο Χαριλάου μετά το 3-3;

Ο προπονητής της ΑΕΚ είναι υπό πίεση, είναι σε δύσκολη φάση για πρώτη φορά στην εδώ παρουσία του και αποδεικνύεται ότι δεν είναι και ο πιο ήσυχος όπως ήθελαν και θέλουν να μας περάσουν!

Άρα… Καλή η προσπάθεια για δημιουργία εντυπώσεων, η αλήθεια όμως και όλα τα στοιχεία φανερώνουν κάτι διαφορετικό που δεν γίνεται να αποκρύπτεται για καιρό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εντάλματα για υπαρχηγούς της «Θύρας 7», στο στόχαστρο και 11 ανήλικοι!

Στο φως αποκαλυπτικοί διάλογοι των χούλιγκαν αλλά και βρετανικά δημοσιεύματα για σχέσεις Μαρινάκη και “Θύρας 7”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο στόχαστρο των Αρχών έχουν μπει για τα καλά οι δύο υπαρχηγοί του ήδη προφυλακισμένου αρχηγού της «Θύρας 7» καθώς οι προσπάθειες για να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί και οι υπεύθυνοι της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη.

Σύμφωνα με το OPEN, σε βάρος τους αναμένεται να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης καθώς οι Αρχές θεωρούν ότι βρίσκονται πολύ ψηλά στην ιεραρχία της εγκληματικής οργάνωσης. Συγκεκριμένα πρόκειται για άτομα που είναι γνωστά στους κύκλους των οπαδών με τα ψευδώνυμα «Ρουμάνος» και «Σαρκ».

Ωστόσο, στο στόχαστρο των δικαστικών Αρχών έχουν μπει ακόμα δύο άτομα. Πρόκειται για:

τον επονομαζόμενο «Μπρούκλιν», ο οποίος εδώ και έναν μήνα βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

έναν ακόμα 40χρονο ο οποίος φαίνεται να είχε σημαντικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση.

11 ανήλικοι στο στόχαστρο

Επίσης, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Γιάννης Ζιάκας στο OPEN, αναμένεται να αναζητηθούν 11 ανήλικοι. Σημειώνεται ότι όπως έχει γίνει γνωστό, η εγκληματική οργάνωση απαρτιζόταν από τους «μεγάλους» που έδιναν τις εντολές και από τους «μικρούς» που τις εκτελούσαν.

Εξάλλου είναι γνωστό ότι την νύχτα των άγριων επεισοδίων έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη κατά τη διάρκεια των οποίων έχασε τη ζωή του ο αστυνομικός Λυγγερίδης από την ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας, είχε ενεργοποιηθεί ένας μεγάλος αριθμός «μικρών» χούλιγκαν ώστε να αποτελέσουν την «μαγιά» για την κλιμάκωση της επίθεσης.

Αποκαλυπτικοί διάλογοι των χούλιγκαν στο «φώς»

Μέχρι στιγμής και μετά από μία τριήμερη μαραθώνια διαδικασία 16 από τους 63 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Ανάμεσα σε αυτούς που οδηγήθηκαν στις φυλακές, ο αρχηγός της ΘΥΡΑΣ 7, με το προσωνύμιο « Κοντός», και άλλοι δύο από τους «μεγάλους» και ο «Κόκος», ο «ΟΜΛΕ». Στην πλειοψηφία τους, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή τους στην υπόθεση. Αρκετοί από όσους περιλαμβάνονται στη δικογραφία αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Την ίδια στιγμή, τα όσα έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας είναι αποκαλυπτικά. Λίγες μόλις ημέρες μετά τα άγρια επεισόδια στου Ρέντη, διάλογοι μεταξύ των συλληφθέντων δείχνουν τον πανικό στις τάξεις των χούλιγκαν.

ΣΥΓΓΕΝΗΣ: Τι συμβαίνει;

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ: Τίποτα απλά βρήκανε τέτοιο λέει ότι βρήκανε και λέει DNA λέει σε καμένα ρούχα. Θέλω λίγο να μιλήσω με την δικηγόρο, μπορώ;

ΣΥΓΓΕΝΗΣ: Εσένανε;

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ: Όχι σε εμένανε. Γενικά, βρήκανε DNA. Μπορώ να μιλήσω με έναν δικηγόρο ή να πάω να βρω άλλον;

Βρετανικά δημοσιεύματα για σχέσεις Μαρινάκη και Θύρας 7

Εκτενείς αναφορές στον Πρόεδρο του Ολυμπιακού και στην εγκληματική οργάνωση της θύρας 7, κάνουν οι Times του Λονδίνου, η Τέλεγκραφ, η Νοτινγκχαμ Ποστ και η Αθλέτικ, με αφορμή, την επιθετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της Νότινγκχαμ Φόρεστ, την οποία η βρετανική εφημερίδα αποδίδει στον ίδιο τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Προειδοποιήσαμε πριν από το παιχνίδι την Επιτροπή Επισήμων Επαγγελματικών Αγώνων ότι ο VAR είναι οπαδός της Λούτον, αλλά δεν τον άλλαξαν. Η υπομονή μας έχει δοκιμαστεί πολλές φορές…», έγραψε συγκεκριμένα η Νότιγχαμ.

Οι Times στο ρεπορτάζ τους, με τίτλο «Ευάγγελος Μαρινάκης: Οι σχέσεις με τους φανατικούς οπαδούς και τη μάστιγα των διαιτητών», αναφέρονται με καυστικό τρόπο στον Πρόεδρο της Πειραϊκής ομάδας, αλλά και στις αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση των χούλιγκανς του Ολυμπιακού.

Μεταξύ άλλων αναφέρουν; «Η οργή του προς τους αξιωματούχους προέρχεται από τη σχέση του με τον Ολυμπιακό, ως οπαδός και στη συνέχεια ως ιδιοκτήτης… Σε έγγραφα που είδαν οι Times, ο Μαρινάκης αναφέρεται σε στοιχεία, για τον τρόπο με τον οποίο δρουν οι ultras του συλλόγου, η Θύρα 7, εντός της πόλης του Πειραιά και σε όλο το φάσμα του αθλητισμού. Υποστηρίχθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας ότι οι πιο επικίνδυνοι οπαδοί έχουν διαπίστευση για ορισμένους εντός έδρας αγώνες και ελεύθερη πρόσβαση στο γήπεδο».

Μάλιστα, στο ρεπορτάζ τους, οι Times μιλούν για τις σχέσεις του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού με τους φανατικούς οπαδούς, επικαλούμενοι τη μαρτυρία πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας. «Στον Ολυμπιακό, ένας πρώην παίκτης διηγήθηκε πως μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι, ο Μαρινάκης κανόνισε να σταθούν οι ultras έξω από τα αποδυτήρια οπλισμένοι με όπλα. Αν η ομάδα έχανε ξανά, προειδοποίησε, θα τους άφηνε να μπουν μέσα».

Πηγή: ethnos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διάνοια ο Ντέλιας, η έκρηξη Ιωαννίδη – Αλμέιδα! (vid)

Άκρως επιμορφωτικό και… απολαυστικό το 5o Football Factory!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το 5o επεισόδιο του Football Factory,  με την συνδρομή της Stoiximan, της Puma, της Oddsium και του Regency Casino, στη διάθεσή σας σε Youtube και ΤV 100!

Ένα ακόμα εντυπωσιακό Σαββατοκύριακο για το ελληνικό Πρωτάθλημα με τις νίκες του ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακού.

Ο εντυπωσιακός Γιάννης Κωνσταντέλιας, η έκρηξη του Ματίας Αλμέιδα με την λήξη του ντέρμπι και ο αγανακτισμένος Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Ζήσης Βρύζας αναλύει πως μια ομάδα παίρνει τα στοιχεία και την προσωπικότητα του προπονητή της και πως αυτό συνδέεται με τους Μεντιλίμπαρ, Λουτσέσκου, Αλμέιδα, και Τερίμ, μαζί του οι Σταύρος Κόλκας, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Γιάννης Βλάχος και Αλέξης Σαββόπουλος!

Μη ξεχάσετε να αφήσετε γενικώς τα σχόλια σας και αν θέλετε να μόνο να ακούσετε την εκπομπή του Football Factory, θα την βρείτε σε όλες τις Podcast πλατφόρμες.

KANTE SUBSCRIBE ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

www.youtube.com/channel/UCGf_W8E7JDoq...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

Facebook: www.facebook.com/footballfactoryshow/

Instagram: www.instagram.com/football_factory_show?igsh=eDVrMGJibXRidzUz

TikTok: www.tiktok.com/@football.factory.show

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ