Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (pregame live)

O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα την ΑΕΚ και το PAOK24 σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης, με όσα γίνονται στο γήπεδο πριν το τζάμπολ.

Νίκος Μοσχοβίτης

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (pregame live)

– Οι 12άδες των δύο ομάδων μπήκαν λίγο μετά τις 16:00 για προθέρμανση. Η εικόνα στις κερκίδες, είναι αποκαρδιωτική…

– Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην Ελλάδα, έχοντας κερδίσει κατά σειρά Άρη, Ρέθυμνο, Κολοσσό Ρόδου και Κόροιβο, για να ανέβει στο 5-3 και στην έκτη θέση, μετά το κακό του ξεκίνημα. 

– Στα δύο τελευταία παιχνίδια που έγιναν στο Παλατάκι, η ΑΕΚ πανηγύρισε ισάριθμες νίκες. Πέρσι, πέρασε με 71-78, ενώ την προπέρσινη σεζόν, ο ΠΑΟΚ είχε χάσει στα πλέι οφ (59-68), αλλά είχε κερδίσει στην κανονική περίοδο με 79-75. Στη σεζόν που η ΑΕΚ επέστρεψε στην Α1 (2014-2015), ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 73-71. 

– Συνδετικοί κρίκοι ανάμεσα στις δύο ομάδες, πέρα από τον Ντράγκαν Σάκοτα, είναι και δύο παίκτες. Ο Δημήτρης Κατσίβελης φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ τη σεζόν 2015-2016, ενώ ο Βασίλης Ξανθόπουλος ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2005-2006. 

– 45 λεπτά πριν το τζάμπολ, ελάχιστος κόσμος του ΠΑΟΚ βρίσκεται στις κερκίδες. Πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ, υπάρχει χώρος για τους προσκεκλημένους της. 

– Η ΑΕΚ προέρχεται από δύο σημαντικές νίκες, μετά την αλλαγή στον πάγκο της, με τον Σάκοτα να αναλαμβάνει αντί του Μανωλόπουλου. Αρχικά, νίκησε στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό με 65-62 την προηγούμενη Κυριακή και την Τρίτη, κατάφερε να περάσει με 78-85 από την έδρα της Εστουντιάντες. Μέχρι στιγμής, είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας, με ρεκόρ 5-3 (όσο και ο ΠΑΟΚ) μετρώντας τρεις εκτός έδρας ήττες από Άρη, Κολοσσό Ρόδου και Λαύριο.

– Γκος, Γκριν και Κρουμπάλι έχουν στήσει το δικό τους πηγαδάκι στο κέντρο, όλοι γνωστοί από την παρουσία τους στη Βενέτσια. Πηγαδάκι και ανάμεσα σε Παπαθεοδώρου, Μενουδάκο και Μαυροειδή, όλοι γνωστοι από τη συνεργασία τους στην Κηφισιά. 

– Ο Ντράγκαν Σάκοτα επιστρέφει για μία ακόμα φορά ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος έχει μείνει στην ιστορία, έχοντας κατακτήσει το 1991 το Κύπελλο Κυπελλούχων, ενώ έχει και μια θητεία ακόμα στον πάγκο του ΠΑΟΚ, τη σεζόν 1994-1995.

– Μπράντον Τρις και Ντελρόι Τζέιμς είχαν μια μικρή συνομιλία στο κέντρο του γηπέδου. Οι δυο τους γνωρίζονται από την κοινή τους παρουσία στην Ιταλία τις προηγούμενες σεζόν. 

– Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στο γήπεδο λίγο μετά τις 15:00, συνοδεία αστυνομικής δύναμης και χωρίς κάποιο πρόβλημα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτσι το έζησε ο Πόρτερ Τζούνιορ (vid)

Ένα ξεχωριστό βίντεο για τον Αμερικανό άσο και την παρουσία του στο “Παλατάκι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έπαιξε για πρώτη φορά εντός έδρας, για μία ασίστ, έχασε το triple-double, ήταν μόνιμα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του και δεν έκρυβε τη χαρά του για όσα έζησε.

Δείτε το ξεχωριστό βίντεο που ετοίμασε ο ΠΑΟΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήγε Παλατάκι, έφυγε με… 1800 ευρώ (vid)

Φίλος του ΠΑΟΚ το «έσταξε» από το κέντρο και κέρδισε!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έγιναν πολλά ωραία στο ντεμπούτο του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στο Παλατάκι, στη χθεσινή αναμέτρηση με την Καρδίτσα, αλλά ένας φίλος του ΠΑΟΚ θα θυμάται πολύ καιρό το παιχνίδι αυτό και για έναν άλλο λόγο.

Ο διαγωνισμός που «έτρεχε» σε συνεργασία με τη «Winmasters» στο ημίχρονο κάθε εντός έδρας παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, με δύο φίλους της ομάδας, να δοκιμάζουν την τύχη τους από το κέντρο του γηπέδου, έλαβε τέλος χθες!

Ο Θοδωρής, το…. έβαλε άνετος από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο το οποίο είχε φτάσει στα 1.800 ευρώ! Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Πάει Τούμπα ο Πόρτερ Τζούνιορ!

Ζήτησε να δει από κοντά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την υποδοχή που του έχει γίνει και σε πρώτη φάση, απολαμβάνει την παρουσία του στον οργανισμό του ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός, ο οποίος έχει ενθουσιαστεί από τον τρόπο που του συμπεριφέρονται εντός και εκτός γηπέδου, αφού το χάρηκε πολύ με τον κόσμο χθες, στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα, θέλει να ζήσει και την εμπειρία της Τούμπας.

Έτσι, ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, αναμένεται να δει από κοντά την αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο, την προσεχή Πέμπτη, για να πάρει ακόμα καλύτερη… γεύση από την ατμόσφαιρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ