Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Φως στο τούνελ από τους πιτσιρικάδες»

Μπορεί ο ίδιος να είναι ένα μικρό μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ, αλλά έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση στο «Μακεδονία Παλάς». Και όταν η κουβέντα με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο είναι μπασκετική, έχει πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ελένη Μπούντου

«Φως στο τούνελ από τους πιτσιρικάδες»

Αρχικά, ο «Λάζος» μίλησε για το λεύκωμα με τα 90 χρόνια της ιστορίας του ΠΑΟΚ… «Είναι πολύ ωραία κίνηση, ωραία εκδήλωση και ένα πολύ ωραίο λεύκωμα. Τέτοιες προσπάθειες είναι πάρα πολύ καλές, γιατί η ιστορία μένει, οι νέοι μαθαίνουν και οι παλιοί θυμούνταιΣίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια ιστορία στο χώρο του μπάσκετ. Είναι πολύ ωραίο να μπορεί να περάσει προς τα έξω, πως θα μπορούν να τη μιμηθούν οι νέοι. Είναι μόνο θετικά τα σχόλια για αυτή την πολύ ωραία πρωτοβουλία. Συγχαρητήρια σε όσους πήραν μέρος σε αυτό το εγχείρημα».

Όσο για τη δική του παρουσία μέσα σε αυτό; «Όλοι όσοι είναι στη φωτογραφίες μέσα στο λεύκωμα, έχουν αυτό το συναίσθημα. Και είναι ωραίο συναίσθημα… Να ανοίγεις ένα λεύκωμα, να βλέπεις τον εαυτό σου μέσα, είναι φανταστικό συναίσθημα, είναι συγκινητικό να τα θυμάσαι».

Στη συνέχεια, η κουβέντα πήγε στη φετινή ομάδα, την οποία παρακολουθεί και ο Παπαδόπουλος. «Καταρχάς είναι πάρα πολύ ωραίο ότι παίζουν πιτσιρικάδες. Αυτό είναι το ενθαρρυντικό. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο» είπε αρχικά και όταν δέχθηκε την ερώτηση για το πως μπορεί να ανέβει επίπεδο, απάντησε.

«Είναι μια χαρά που παίζουν μόνο οι πιτσιρικάδες. Θέλει χρόνο, δε μπορεί να γίνει από τη μία μέρα στην άλλα. Αν ενισχυθεί παραπάνω και στηριχθεί πάνω σε αυτό το μοντέλο, θα δούμε φως στο τούνελ. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Άλλο μοντέλο δε μπορεί να υπάρξει. Το άλλο μοντέλο έχει αποδείξει ότι είναι κάτι πρόχειρο και μπορεί να έχει μόνο βραχυπρόθεσμο αποτέλεσμα. Αυτό το μοντέλο μακροπρόθεσμα μπορεί να φέρει ελπίδα»

Από την εποχή που έπαιζε ο ίδιος στον ΠΑΟΚ, ήταν υπέρμαχος των νεαρών παιδιών και της ελληνοποίησης των ρόστερ… «Τα έλεγα και από πιο παλιά και είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους πάει να στηριχθεί ένα τέτοιο μοντέλο ανάπτυξης» κατέληξε η κουβέντα μας με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Μαρούσι

Ποιοι ορίστηκαν στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το Μαρούσι στο Παλατάκι (20:15, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, με το νικητή του αγώνα αυτού, να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα τρία αυριανά παιχνίδια. Πιο αναλυτικά:

Γ. Μπουρούσης 20.15 Καρδίτσα-ΑΕΚ Μαλαμάς-Λουλουδιάδης-Σπυρόπουλος (Μανάσης)

ΠΑΟΚ 20.15 ΠΑΟΚ-Μαρούσι Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Νικ.)

Απόλλων Π. 20.15 Απόλλων Π.-Λαύριο Λόρτος-Μαρτινάκος-Αγγελής (Θεοδωρόπουλος Γ.-Σπυρόπουλος Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολντεμπέλα για ΠΑΟΚ, οπαδούς και Πέτζα! (vids)

Ιστορίες από το παρελθόν από τον Ιταλό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1998 ως το 2002 και τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει στο μπάσκετ από άλλο πόστο, με τον τωρινό του ρόλο να είναι αυτός του τζένεραλ μάνατζερ της Ρέτζιο Εμίλια.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, θυμήθηκε διάφορες ιστορίες του παρελθόντος με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ