Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο "Mr. Assist" Γιαννούλης και η μάχη των σκόρερ

Έχει δώσει ήδη πέντε επίσημα παιχνίδια, τρία στα προκριματικά του Champions League και δύο στο πρωτάθλημα.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Ο "Mr. Assist" Γιαννούλης και η μάχη των σκόρερ

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει για τα καλά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, έχοντας ένα γεμάτο πρόγραμμα με διαδοχικά, σημαντικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα κι Ευρώπη.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει βρει τις σταθερές του για το ξεκίνημα της σεζόν, ενώ βλέπει σταδιακά και τα νέα αποκτήματα να μπαίνουν στο κλίμα της ομάδας και να κερδίζουν σημαντικούς πόντους, με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να αποτελεί τρανταχτό παράδειγμα.

Ποιοι είναι όμως αυτοί που γεμίζουν τη στατιστική τους από το ξεκίνημα της σεζόν; Στον πίνακα των σκόρερ, ο Τζόλης είναι πρώτος με 3 γκολ, ενώ ακολουθούν με 2 ο Πέλκας και ο Ζίβκοβιτς, με τον Γιαννούλη να έχει 1.

Ο τελευταίος ωστόσο, είναι πρώτος στις ασίστ, καθώς ήδη έχει να επιδείξει 3, με τους Μπίσεσβαρ, Τζόλη και Ζίβκοβιτς να έχουν από 1, ενώ 2 είχε ο Ακπόμ, που αποτελεί πλέον παρελθόν από τον ΠΑΟΚ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αιολικός – ΠΑΟΚ Β 1-2: Νίκησε και ξέμπλεξε οριστικά

Σαποβάλοφ και Κανίς του έδωσαν το τρίποντο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε του Αιολικού με 1-2 πετυχαίνοντας δυο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών, με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη που του εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.
Ο Αιολικός προηγήθηκε στο 34' με τον Ζάκαριτς και ο ΠΑΟΚ αρχικά ισοφάρισε στο 74' με τον Σαποβάλοφ (σουτ μετά από ριμπάνουντ από προσπάθεια του Κανίς) και έκανε το τελικό 1-2 στο 79 με τον Κανίς να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Η βαθμολογία των πλέι άουτ.

6. ΠΑΟΚ Β' 30 (7 παιχνίδια)
7. Ηρακλής 28 (7 παιχνίδια)
8. Αναγέννηση Καρδίτσας 21 (7 παιχνίδια)
9. Καμπανιακός 20 (7 παιχνίδια)
10. Κοζάνη 20 (7 παιχνίδια)
11. Αιολικός 15 (7 παιχνίδια)

Αιολικός: Ντόκιτς, Αλιατίδης, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Μπενίτεζ (83′ Κριμιζάς), Ιγκνάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης (78′ Χαμίντοβιτς), Τριανταφυλλάκος (63′ Σρίνιτς), Νούλας, Ουνγιαλίδης.

ΠΑΟΚ Β': Μοναστηρλής, Μανωλιούδης (63′ Παναγιώτου), Τασιούρας, Κωττάς, Παντεκίδης (63′ Δεληγιάννης), Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος (63′ Σαποβάλοφ), Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς (46′ Γκούμας), Κανίς (85′ Σμυρλής).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αιολικός – ΠΑΟΚ Β Live

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ: Ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε με 1-2 του Αιολικού, ανατρέποντας τα δεδομένα του πρώτου ημιχρόνου και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή.

 

79' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ , 1-2. Ο Κανίς ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Τομαρά.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1784956110744510615

 

74' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! 1-1 Ο Κανίς έκανε σουτ, ο Ντόκιτς απέκρουσε και ο Σαποβάλοφ πλασάρει για το 1-1 καθώς πήρε το «ριμπάουντ».

70' στην αναμέτρηση, το 1-0 υπέρ του Αιολικού παραμένει.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1784952237728337929

46΄ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Τσοπούρογλου έκανε το γύρισμα στον Γκούμα, ο οποίος πρόλαβε να κάνει την προβολή, με την άμυνα του Αιολικού να διώχνει σε κόρνερ.

Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Αιολικός - ΠΑΟΚ 1-0

33': 1-0 Ο Αιολικός. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τους Γιοκέ και Ζάκαριτς, που συνδυάστηκαν και ο Ζάκαριτς με πλασέ άνοιξε το σκορ.

14': Ο ΠΑΟΚ φτάνει κοντά στο γκολ με τον Μπράντονιτς, ο οποίος είδε τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι μετά από κεφαλιά που έκανε, σε σέντρα τον Μανιωλούδη.

ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Αιολικός : Ντόκιτς, Αλιατίδης, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Μπενίτεζ, Ιγκνάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος, Νούλας, Ουνγιαλίδης

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Μανωλιουδάκης, Τασιούρας, Κωττάς, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος, Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς, Κανίς

 

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει στην Αριδαία τον Αιολικό στα πλαίσια των πλέι άουτ της Super League 2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντέλιας: «Είχαμε ψυχή και το θέλαμε…» (vid)

Οι ατάκες του σκόρερ του ΠΑΟΚ on camera

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες και έμεινε στην διεκδίκηση του τίτλου.
 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ