Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Σοκ με Σχίζα!

Πολύ άτυχος στάθηκε τελικά ο Σταύρος Σχίζας, ο οποίος αναγκαστικά θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου χάνοντας το υπόλοιπο της σεζόν.

Attackερ

Σοκ με Σχίζα!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

Η ατυχία χτύπησε και πάλι την ομάδα μας. Αυτή τη φορά είναι ο Σταύρος Σχίζας που τραυματίστηκε σοβαρά και θα αναγκαστεί να μπει στο χειρουργείο για να αντιμετωπίζει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο. 

Ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ πρόκειται να μπει στο χειρουργείο το πρωί της Πέμπτης (11/4) για να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης βλάβης (αποκόλληση) άνω επιχείλιου χόνδρου στη δεξιά ωμοπλάτη. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί από τον υπεύθυνο του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, χειρούργο ορθοπεδικό Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Είμαστε όλοι δίπλα στο Σταύρο και τον περιμένουμε να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός και έτοιμος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Air Porter και στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ

Πλησιάζοντας ξανά το triple-double ο Αμερικανός, ο ΠΑΟΚ 77-62 το Μαρούσι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Είναι απόλαυση, είναι παίκτης άλλου επιπέδου και όσο υπάρχει στη Θεσσαλονίκη, είναι ευκαιρία να τον δουν όλοι από κοντά. Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, τελείωσε το παιχνίδι με 22 πόντους, 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 6 κλεψίματα, 4 λάθη και 35 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, οδηγώντας τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ.

Ο ΜακΝίς ήταν επίσης εξαιρετικός στη ρακέτα, με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ο Μίχαλακ (12π.) με τα τρίποντα του στην 4η περίοδο, επίσης έπαιξε το ρόλο του για να έρθει η νίκη με 77-62. Ο ΠΑΟΚ έκανε θραύση στα ριμπάουντ, έχοντας 53 (!), 18 εκ των οποίων επιθετικά και πέτυχε το στόχο του στη Γ' φάση, παίρνοντας την πρόκριση για τα πλέι οφ, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, στην προημιτελική φάση με μειονέκτημα έδρας.

Ο αγώνας:
Ο ΠΑΟΚ μπήκε κάπως νωθρά και χωρίς συγκέντρωση στις επιθετικές του αποφάσεις, κάνοντας 5 λάθη στα πρώτα 5 λεπτά. Το Μαρούσι με τον Γιαννόπουλο «ζεστό» έξω από τα 6.75, προηγήθηκε με 7-11, ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι, έβγαλαν περισσότερη ενέργεια και στις δύο πλευρές, πίεσαν στο επιθετικό ριμπάουντ και το πρώτο δεκάλεπτο, έληξε ισόπαλο (18-18).

Με τον Πόρτερ Τζούνιορ, να ανεβάζει ρυθμούς, τελειώνοντας φάσεις από κοντινή και μέση απόσταση (14π.), ο ΠΑΟΚ πήγε μέχρι και το +10 (33-23) στα μέσα του δεύτερου δεκάλεπτου. Το Μαρούσι έκοψε το ρυθμό και σταδιακά με τον Ραντούλιτσα επέστρεψε, ενώ με νέο τρίποντο του Γιαννόπουλου, το ημίχρονο έληξε 40-36.

Το Μαρούσι πάλι με τρίποντα, από Ραντούλιτσα και Τζούστον, έμεινε κοντά (45-44), αλλά το 4ο φάουλ του Σέρβου και ο ρυθμός που ανέβασε ο ΠΑΟΚ, τον έστειλαν στο +9 (53-44) με ένα σερί 8-0. Ο ΠΑΟΚ είχε μομέντουμ για να ξεφύγει με διψήφιες διαφορές, αλλά τις πέταξε στα σκουπίδια με την αστοχία του έξω από τα 6.75 (1/11) και το Μαρούσι, με Μπόγρη και Γούνταρντ, μείωσε σε 55-51. Με δύο βολές του Τσαϊρέλη και αστοχία εκατέρωθεν, ο "Δικέφαλος του Βορρά", μπήκε στο 4ο δεκάλεπτο, με διαφορά έξι πόντων (57-51).

Το Μαρούσι σταμάτησε να βάζει από μακριά, παίζοντας με κοντό σχήμα λόγω των φάουλ των Ραντούλιτσα, Μπόγρη, ο ΠΑΟΚ πίεσε στο επιθετικό ριμπάουντ και πήγε ξανά στο +10 (61-51). Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δύο τρίποντα από τον Χιλ, αλλά ο Μίχαλακ και Άλστον με τον ίδιο τρόπο, έκαναν το 69-58, κρατώντας τον έλεγχο. Με ένα ακόμα τρίποντο από τον Πολωνό, ο ΠΑΟΚ πήγε στο +15 και τελείωσε την υπόθεση νίκη (73-58), με τον Πόρτερ Τζούνιορ να ψάχνει το triple-double αλλά να το χάνει για δύο ασίστ και το τελικό σκορ να γράφει 77-62.

Δεκάλεπτα: 18-18, 40-36, 57-51, 77-62

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα, ΕΔΩ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – Μαρούσι (live)

Ζωντανή ενημέρωση από τον “τελικό” για τα πλέι οφ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Μαρούσι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης της Stoiximan Basket League και ο νικητής σήμερα, παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό, στις δύο νίκες.

Μπείτε στο live του PAOK24 και ενημερωθείτε ζωντανά για την εξέλιξη της αναμέτρησης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – Μαρούσι:«Σκέπασε» τον Μπόγρη και πέτυχε καλάθι και φάουλ ο Κέβιν Πόρτερ

Ο air… Πόρτερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Σκέπασε» τον Μπόγρη και κατάφερε να σκοράρει έστω και με... ανορθόδοξο τρόπο ο Κέβιν Πόρτερ






ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ