Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Βασιλειάδης στην εκπομπή των συνδέσμων!

Μία ξεχωριστή παρουσία στην σημερινή εκπομπή των οπαδών του ΠΑΟΚ στον Libero 107,4

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Ο Βασιλειάδης στην εκπομπή των συνδέσμων!

Η σημερινή εκπομπή των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ στον Libero 107,4 είναι ξεχωριστή.

Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι στο στούντιο με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών και έχει μία ανοικτή συζήτηση για την ομάδα και την φετινή προσπάθεια.

Από τις 22:00 μέχρι και τις 00:00 ακούστε την εκπομπή των οπαδών του ΠΑΟΚ στον Libero 107,4, εκπομπή που μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 22:00.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Έφυγαν κι οι δύο τελευταίοι (pic)

Nτιμίτρι Ρίβερς και Νέιτ Ρένφρο αναχώρησαν για τις ΗΠΑ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η σεζόν ολοκληρώθηκε πολύ νωρίς για τον ΠΑΟΚ φέτος, αφού η ομάδα δεν κατάφερε να μπει στα πλέι οφ της Stoiximan Basket League, με τους περισσότερους ξένους να έχουν ήδη επιστρέψει στις ΗΠΑ.

Ο Ντιμίτρι Ρίβερς και ο Νέιτ Ρένφρο, όμως, ήταν οι τελευταίοι που έφυγαν για την πατρίδα τους, αφού πέρασαν ένα πρώτο κομμάτι των διακοπών τους, σε Αθήνα, κάποια νησιά του Αιγαίου αλλά και στη Χαλκιδική.

Οι δυο τους «δέθηκαν» αρκετά σε αυτό το δίμηνο που ήταν μαζί στον ΠΑΟΚ και παρότι δε γνωρίζονταν από πριν, όπως συμβαίνει σε αρκετές περιπτώσεις Αμερικάνων που παίζουν μακριά από την πατρίδα τους, πέρασαν μαζί ένα πρώτο κομμάτι της offseason και τώρα, επιστρέφουν στις HΠΑ.

Δείτε την αποχαιρετιστήρια δημοσίευση του ΠΑΟΚ στους δύο Αμερικανούς:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ: Στις 8 Ιουνίου η Γ.Σ.

Στην οποία μπορούν να συμμετέχουν και οι μέτοχοι της πρόσφατης Α.Μ.Κ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου στις 18:00, στο Παλατάκι, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η τακτική Γενική Συνέλευση της ΚΑΕ, στην οποία έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν και όσοι συνέβαλλαν στην τελευταία Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, στην οποία μαζεύτηκε το ποσό των 500.000 ευρώ, από τον κόσμο της ομάδας.

Στα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γ.Σ., είναι μεταξύ άλλων και η νέα Α.Μ.Κ. ίδιου ύψους (500.000 ευρώ), με την ΚΑΕ να αναφέρει στη σχετική της ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους μετόχους της εταιρίας στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022 στις 18:00 στο PAOK Sports Arena.

Είναι η πρώτη Γενική Συνέλευση στην οποία θα μπορούν να συμμετάσχουν και οι νέοι μέτοχοι της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, όσοι δηλαδή πήραν μέρος στην τελευταία Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας. Για τη συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση της 8ης Ιουνίου είναι απαραίτητο οι μέτοχοι να ενημερώσουν με σχετικό email στη διεύθυνση metoxos@paokbc.gr έως την 1η Ιουνίου 2022, ώστε να λάβουν τη σχετική επιβεβαιωτική απάντηση.

Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και σε μορφή pdf…

 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Της ανώνυμης αθλητικής εταιρείας (ΑΑΕ) με την επωνυμία

«ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004-ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ»

με το δ.τ. «ΠΑΟΚ 2004-ΚΑΕ ΠΑΟΚ»

ΣΕ TAKTIKH ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

[με Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 043793606000 και ΑΦΜ 999719662]

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004-ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» και το δ.τ. «ΠΑΟΚ 2004-ΚΑΕ ΠΑΟΚ», καλεί τους μετόχους σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 8η Ιουνίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στο επί της οδού Αντ. Τρίτση 12, γήπεδο PAOK SPORTS ARENA που χρησιμοποιεί ως έδρα της η ΚΑΕ, στο Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης

     ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Υποβολή, ανάγνωση και έγκριση Οικονομικών Καταστάσεων για την εταιρική χρήση 01/07/2020 – 30/06/2021 μετά των επ΄ αυτών Εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ορκωτού Ελεγκτή, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018.
  2. Έγκριση της συνολικής διαχείρισης της εταιρείας από το ΔΣ και απαλλαγή των μελών του από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τη χρήση 01/07/2020-30/06/2021 καθώς και απαλλαγή των Ορκωτών Ελεγκτών.
  3. Εκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ορκωτού ελεγκτή για τον έλεγχο των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων για τη χρήση 01/07/2021 – 30/06/2022.
  1. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση υποχρεώσεων και την έκδοση νέων μετοχών και τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.
  2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, με καταβολή μετρητών με την έκδοση νέων μετοχών, μέχρι του ποσού των 500.000€, με την επιφύλαξη του άρθρου 28 του ν. 4548/2018 και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων στη νέα αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 27 του ν. 4548/2018 και εξουσιοδότηση του ΔΣ να καθορίσει τους ειδικότερους όρους της αύξησης και τροποποίηση του άρθρου 7 (μετοχικό κεφάλαιο) του καταστατικού της εταιρείας.
  3. Παροχή εξουσιοδότησης στο διοικητικό συμβούλιο να αποφασίζει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου μερικά ή ολικά με την έκδοση νέων μετοχών, μέχρι το τριπλάσιο αυτού, για χρονικό διάστημα πέντε (5) ετών.
  4. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου
  5. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί την 15/06/2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

Στη Συνέλευση αυτή έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος και να ψηφίσουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με αντιπρόσωπο όλοι οι μέτοχοι της Εταιρείας. Κάθε μετοχή δίνει δικαίωμα μίας (1) ψήφου.

Κάθε μέτοχος που επιθυμεί να μετάσχει στη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4548/2018 και το Καταστατικό της εταιρείας οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στα γραφεία της εταιρείας (Αντ. Τρίτση 12) ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Αναγνωρισμένη στην Ελλάδα Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρία.

Εντός της ιδίας προθεσμίας πρέπει να υποβάλλει τις σχετικές αποδείξεις κατάθεσης των μετοχών καθώς και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσώπευσης.

Θεσσαλονίκη 16.05.2022

Για το ΔΣ της ΑΑΕ «ΠΑΟΚ 2004 – ΚΑΕ»

Αθανάσιος Χατζόπουλος

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήρε ταλέντο ο ΠΑΟΚ (pic)

Ο 15χρονος, Κωνσταντίνος Μπόρσης στα «ασπρόμαυρα»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα από σημαντικά ταλέντα της ηλικίας του, προσθέτει ο ΠΑΟΚ στα τμήματα υποδομής του, αφού αποκτά από τον Ερμή Σχηματαρίου, τον 15χρονο, Κωνσταντίνο Μπόρση.

Μάλιστα, ο Μπόρσης, σημείωσε και επτά συμμετοχές με την ανδρική ομάδα του συλλόγου, η οποία εξασφάλισε φέτος την άνοδο από τη Β’ Εθνική, στην Α2, με την ανακοίνωση του Ερμή, να αναφέρει σχετικά:

«Ο σύλλογος μας με μεγάλη χαρά παραχωρεί τον αθλητή μας Μπόρση Κωνσταντίνο στον Α.Σ ΠΑΟΚ .

Ο Κωνσταντίνος αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής (πρώτος σκόρερ) ενώ είχε και 7 συμμετοχές στην Β´Εθνικη , έχοντας 12 πόντους σε ηλικία μόλις 15μιση ετών!!!!!

Έχοντας σε απόλυτη προτεραιότητα το μέλλον των αθλητών μας του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα μεγάλη του πρόκληση .Κωνσταντίνε είμαστε δίπλα σου, εσύ απλά συνέχισε να κάνεις πράξη ότι ονειρεύεσαι !!!

Κ.Μπορσης : «Θέλω να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα, σε αυτά που μπορώ να καταφέρω κ με βοηθούν να υλοποιήσω με σταθερά βήματα τους στόχους μου στο μπάσκετ πού για εμένα είναι τρόπος ζωής.

Καταρχήν τον πρόεδρο κ. Φλώτσιο για τις όποιες ενέργειες και για τον τροόπο που μου στάθηκε. Στον προπονητή μου κ. Οικονόμου που για μένα έπαιξε κατασταλτικό ρόλο στην πορεία μου.

Σας ευχαριστώ πού πιστέψατε σε εμένα , στις δυνατότητές μου κ για την πορεία μου στο μπάσκετ. Μια πορεία που χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους θα συνεχιστεί με ένα σκαλοπάτι παρά πάνω κοντά στην οικογένεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία που είναι τιμή για εμένα να ενταχθώ σε αυτόν…»

Γιώργος Βαλαβανιδης ( υπεύθυνος Ακαδημιών ΑΣ ΠΑΟΚ ) : «Ο Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. ευχαριστεί την ομάδα του Ερμή Σχηματαρίου για την παραχώρηση του αθλητή Μπόρση Κωνσταντίνου.

Ο αθλητής αποτελεί για τις υποδομές μας μία πολύ σημαντική προσθήκη και πεποίθηση μας είναι ότι μέσα από το πρόγραμμα μας θα κατορθώσει να επιτύχει τους στόχους του που συνάδουν με τους με αυτούς του Α.Σ.. Π.Α.Ο.Κ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Blog

Trending