Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κρίσιμες ώρες πριν την πρεμιέρα

Μόλις σήμερα, πέντε μέρες πριν από την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, έγινε και επισήμως γνωστό ότι το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει την Κυριακή (12/10) και ότι το Σάββατο (11/10), όπως αρχικά είχε οριστεί. Δεν είναι ωστόσο αυτό το πρόβλημα του νέου πρωταθλήματος, που καίγεται για ΟΠΑΠ και τηλεοπτικό.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Κρίσιμες ώρες πριν την πρεμιέρα

Η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ είναι ακόμη στον αέρα και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χρήματα που θα πάρουν οι ομάδες θα είναι σαφώς λιγότερα από πέρσι. Το πόσο θα μειωθούν, θα εξαρτηθεί από το εάν ο Παναθηναϊκό, η μοναδική ομάδα που συμφώνησε με ιδιωτική εταιρία στοιχήματος, συνεχίσει να απαιτεί να πάρει μερίδιο από την… πίτα του ΟΠΑΠ για την χορηγία του πρωταθλήματος. Στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αυτό ακριβώς ζήτησε, απαίτηση που ανεξάρτητα από το εάν είναι λογική ή όχι, εφόσον γίνει πράξη, θα μειώσει το ήδη μειωμένο ποσό που θα πάει στις ομάδες.
Πρόβλημα ωστόσο φαίνεται να δημιουργείται και με το τηλεοπτικό. Συμφωνία με την NOVA υπάρχει, αλλά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν ακολούθησε, όπως πάντα στο μπάσκετ, την κεντρική διαχείριση και συνεχίζει στον ΟΤΕ και φαίνεται να τον ακολουθεί και η ΑΕΚ, ίσως αλλάξει ξανά τα δεδομένα. 
Μέσα σε όλα υπάρχει και ο Πανιώνιος, που για την ακρίβεια είναι σαν μην υπάρχει, πέντε μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Πανιώνιος πήρε το πιστοποιητικό, αλλά αυτή την στιγμή δεν έχει επισήμως, ούτε προπονητή, ούτε παίκτες. Λέγεται ότι έχει διοίκηση… 
Το σίγουρο είναι ότι το πρωτάθλημα πάει για την πρεμιέρα του την Κυριακή, με συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες και πολλά ερωτηματικά. Μερικά από αυτά μπορεί να δημιουργήσουν και ανυπέρβλητα προβλήματα…
Για τον ΠΑΟΚ όλα έχουν σημασία. Και το τηλεοπτικό που είναι ήδη μειωμένο, αλλά αν μη τι άλλο φαίνεται ότι θα ισχύσει, αλλά και το θέμα του ΟΠΑΠ, που ακόμη είναι στον αέρα…

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτσι το έζησε ο Πόρτερ Τζούνιορ (vid)

Ένα ξεχωριστό βίντεο για τον Αμερικανό άσο και την παρουσία του στο “Παλατάκι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έπαιξε για πρώτη φορά εντός έδρας, για μία ασίστ, έχασε το triple-double, ήταν μόνιμα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του και δεν έκρυβε τη χαρά του για όσα έζησε.

Δείτε το ξεχωριστό βίντεο που ετοίμασε ο ΠΑΟΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήγε Παλατάκι, έφυγε με… 1800 ευρώ (vid)

Φίλος του ΠΑΟΚ το «έσταξε» από το κέντρο και κέρδισε!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έγιναν πολλά ωραία στο ντεμπούτο του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στο Παλατάκι, στη χθεσινή αναμέτρηση με την Καρδίτσα, αλλά ένας φίλος του ΠΑΟΚ θα θυμάται πολύ καιρό το παιχνίδι αυτό και για έναν άλλο λόγο.

Ο διαγωνισμός που «έτρεχε» σε συνεργασία με τη «Winmasters» στο ημίχρονο κάθε εντός έδρας παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, με δύο φίλους της ομάδας, να δοκιμάζουν την τύχη τους από το κέντρο του γηπέδου, έλαβε τέλος χθες!

Ο Θοδωρής, το…. έβαλε άνετος από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο το οποίο είχε φτάσει στα 1.800 ευρώ! Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Πάει Τούμπα ο Πόρτερ Τζούνιορ!

Ζήτησε να δει από κοντά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την υποδοχή που του έχει γίνει και σε πρώτη φάση, απολαμβάνει την παρουσία του στον οργανισμό του ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός, ο οποίος έχει ενθουσιαστεί από τον τρόπο που του συμπεριφέρονται εντός και εκτός γηπέδου, αφού το χάρηκε πολύ με τον κόσμο χθες, στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα, θέλει να ζήσει και την εμπειρία της Τούμπας.

Έτσι, ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, αναμένεται να δει από κοντά την αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο, την προσεχή Πέμπτη, για να πάρει ακόμα καλύτερη… γεύση από την ατμόσφαιρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ