ΜΠΑΣΚΕΤ
«Δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα»
Ο Αμερικανός ήθελε σαν… τρελός το χθεσινό τίτλο, έκανε (ξανά) ένεση στο ημίχρονο για να αντέξει τους πόνους στη μέση, τα έδωσε όλα, αλλά στο τέλος, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε, στο παιχνίδι, στο τι έγινε στο τέλος, αλλά και στη συνέχεια…
«Πιστεύω ότι αν δεν είχαμε μείνει τόσο πίσω στο σκορ στην πρώτη περίοδο, θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δείξαμε όμως σε όλους, ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιαδήποτε ομάδα. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, ειδικά πηγαίνοντας προς τη φάση των 16 του ΒCL. Σίγουρα ήταν μία ώθηση αυτοπεποίθησης το παιχνίδι αυτό για εμάς. Είμαι χαρούμενος για τους συμπαίκτες μου, όχι και τόσο για το αποτέλεσμα, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δε νομίζω ότι το περίμενε κάποιος αυτό. Ο Παναθηναϊκός έκανε εξαιρετική δουλειά» είπε αρχικά και στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα τελευταία λεπτά και τι συνέβη εκεί για τον ΠΑΟΚ.
«Όλοι πιστέψαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι στο τέλος. Κάποια σφυρίγματα, κάποιες χαμένες βολές, κάποιες δικές τους εύστοχες και το παιχνίδι πήγε σε μικρές λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, δείξαμε μεγάλο χαρακτήρα και μεγάλη χαρά και είμαι χαρούμενος για την ομάδα μου».
Όσο για το μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας, ενόψει της συνέχειας; «Συνεχίστε να μας υποστηρίζετε. Παλεύουμε για όλους εσάς και κρατήστε τον ΠΑΟΚ ζωντανό!» είπε ο Αμερικανός.
ΜΠΑΣΚΕΤ
«Επαφή του ΠΑΟΚ για Τζόουνς, αρνητικός ο Ερυθρός Αστέρας»
Δημοσίευμα στη Σερβία για τον έμπειρο Αμερικανό γκαρντ
Ο Ερυθρός Αστέρας φέρεται να απάντησε αρνητικά σε διερευνητική κρούση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 33χρονου, ύψους 1.88 γκαρντ, Κρις Τζόουνς, σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σερβία.
Ο Ερυθρός Αστέρας διανύει μία θετική πορεία στη Euroleague, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση της βαθμολογίας, με τον Κρις Τζόουνς να αποτελεί ένα από τα σημαντικά στελέχη της ομάδας του Ίμπον Ναβάρο. Ο Αμερικανός γκαρντ μετράει κατά μέσο όρο 8,8 πόντους και 5,9 ασίστ, με μόλις 1,1 λάθη σε 19:23 ανά παιχνίδι.
Όπως αποκαλύπτει η σερβική ιστοσελίδα «MozzartSport», ο ΠΑΟΚ προσέγγισε την πλευρά του παίκτη, προκειμένου να διερευνήσει τις προϋποθέσεις μιας πιθανής μεταγραφής του στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, η συγκεκριμένη κίνηση δεν βρήκε ανταπόκριση από τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος φέρεται να απέρριψε εξαρχής το ενδεχόμενο παραχώρησής του. Παράλληλα, το δημοσίευμα επικαλείται ελληνικές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες οι «ασπρόμαυροι» φέρονται να προσέφεραν στον Τζόουνς συμβόλαιο αξίας 3.000.000 ευρώ.
«Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει διερευνητικές κινήσεις, αλλά τουλάχιστον προς το παρόν, ο Τζόουνς δεν πρόκειται να μετακινηθεί. Ωστόσο, δεδομένου ότι η αγορά είναι ρευστή, τα δεδομένα θα μπορούσαν να αλλάξουν γρήγορα» καταλήγει το ρεπορτάζ των Σέρβων.
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο Τρίτη στις 20:00 τη Ρόμα, για την 6η αγωνιστική του EuroCup, με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες στη διοργάνωση.
Ο Δικέφαλος βρίσκεται στο 3-2 μετά την ήττα στην Κωνσταντινούπολη, ενώ οι Ιταλοί βρίσκονται στο 2-3 μετά την ήττα από τη Μπόσνα.
Ο Αντρέα Τρινκιέρι έδωσε έμφαση στο αμυντικό κομμάτι στην τελευταία προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στο PAOK Sports Arena.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ετοίμασε ένα εντυπωσιακό βίντεο ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Ρόμα για το Eurocup.
Με τον Δικέφαλο να θέλει να επιστρέψει στις νίκες, το «Παλατάκι» αναμένεται και πάλι «καυτό».
Παράλληλα, δίνονται λεπτομέρειες, για όσα πρέπει να γνωρίζουν οι φίλοι του Δικεφάλου, σχετικά με τις μεταβιβάσεις εισιτηρίων.
Are you ready?
#PAOKBC - ROMA BC
📍 PAOK SPORTS ARENA
🗓️ 03/11/2026 - 20:00
🎫 Tickets on sale 👉🏻 https://t.co/kWLQKleMNY
ℹ️ Η μεταβίβαση διαρκείας είναι εφικτή μέχρι και 6 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα! https://t.co/xmSSLYavGG— PAOK BC (@PAOKbasketball) November 2, 2026




