Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

"Εχανε ο ΠΑΟΚ; Έφταιγα εγώ…"

Στην εκπομπή της ΕΡΤ για την Ευρωλίγκα ήταν καλεσμένος ο Παναγιώτης Φασούλας και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε και στη θητεία του στον Δικέφαλο.

Στέργιος Αναστασιάδης

"Εχανε ο ΠΑΟΚ; Έφταιγα εγώ…"

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά τόνισε: “Εκείνη την εποχή όταν κέρδιζε ο ΠΑΟΚ, όλοι είχαν μερίδιο εκτός από έναν, εμένα. Όταν έχανε ο ΠΑΟΚ, έφταιγε πάντα ένας, εγώ. Με τον Ντούντα δεν έχω να χωρίσω τίποτα πια. Τον θεωρώ πολύ καλό προπονητή και το έχει αποδείξει.

Δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος, αλλά σίγουρα είναι καλός. Αν με καλούσαν στην πρόσφατη γιορτή των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ, ίσως να μην πήγαινα γιατί δε θα ήθελα να τους χαλάσω τη γιορτή. Με κάποιους άνθρωπος διατηρώ καλές σχέσεις, με άλλους όχι”.

Για την Εθνική ομάδα: “Έχω την άποψη πως η Ομοσπονδία πρέπει στο τέλος της σεζόν να προσλάβει προπονητή ο οποίος να είναι full time”.

Για το κλείσιμο της καριέρας του στον Ολυμπιακό: “Δεν ήθελα να σταματήσω,ήθελα να παίξω μία ακόμη χρονιά. Την τελευταία σεζόν δεν έπαιξα όλη τη χρονιά εκτός από ένα ματς με τον Παναθηναίκό στο ΣΕΦ που είχαν τραυματιστεί όλοι οι ψηλοί μας.

Ήθελα να παίξω άλλη μία χρονιά, αλλά ο Ιωαννίδης δε με είχε στα πλάνα του. Ίσως να μου το κρατούσε και μανιάτικο. Οι σχέσεις μας πάντως είναι άριστες και μιλάμε συνέχεια. Με πήρε τηλέφωνο μετά την είσοδό μου στο Hall of Fame με πήρε κλαίγοντας να μου δώσει συγχαρητήρια”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

O Πόρτερ Τζούνιορ… πέταξε στην κορυφή (vid)

Ξεχώρισε το κάρφωμα του Αμερικανού του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, έκανε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αμαρουσίου, σημειώνοντας κι ένα ξεχωριστό highlight με ένα κάρφωμα του στο πρώτο ημίχρονο.

Μάλιστα, η φάση ήταν στην κορυφή του Top 5 της τελευταίας αγωνιστικής. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Χωρίς φιλικό μέχρι τα πλέι οφ

Με πρόγραμμα προπονήσεων θα πάει η προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με τη νίκη επί του Αμαρουσίου, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα πλέι οφ, εκεί όπου στην προημιτελική φάση, θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας. Δεδομένου ότι ακόμα αποτελεί ερωτηματικό πότε θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια αυτά, αφού οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στα πλέι οφ της Euroleague, στο «Δικέφαλο του Βορρά» υπήρξε η σκέψη για ένα φιλικό, προκειμένου η ομάδα να διατηρηθεί σε όσο το δυνατόν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό.

Στο πλάνο ήταν το παιχνίδι αυτό, να γίνει με τον Προμηθέα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο κάτι τέτοιο, δεν κατέστη δυνατό και όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει με προπονήσεις μέχρι το πρώτο παιχνίδι με τους Πράσινους.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει η εκκρεμότητα της τελευταίας αγωνιστικής του Top 6, στην οποία ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει τον Άρη εκτός έδρας (πιθανότατα στις 11/5), ενώ η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, έχει και το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Προμηθέα που «χρωστάει»…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το… πάρτι του Πόρτερ και η πρόκριση (vid)

«Παρακάμερα» με πολύ παρασκήνιο από τη χθεσινή νίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 77-62 του Αμαρουσίου, πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ και ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, έδωσε ένα ακόμα ξεχωριστό… σόου.

Δείτε το backstage video από όσα συνέβησαν στο χθεσινό παιχνίδι:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ