Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Μας θρέφει η αναμονή για μια μεγάλη επιτυχία» (ηχητικό)

O τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, μίλησε για την έναρξη της σεζόν, για την εικόνα της ομάδας ως τώρα, αλλά και για τους στόχους, θέτοντας στον εντός έδρας προημιτελικό Κυπέλλου, με την ΑΕΚ, τον Νοέμβριο.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Μας θρέφει η αναμονή για μια μεγάλη επιτυχία» (ηχητικό)

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάσταση της ομάδας τώρα:

«Θα μπορούσε να είναι και καλύτερα. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, που μπαίνουμε στις επίσημες υποχρεώσεις με κάποια προβλήματα τραυματισμών, τα οποία, έχεις που έχεις να διαχειριστείς μία κατάσταση με καινούργιους παίκτες, που σαφώς και χρειάζεσαι χρόνο για να οργανωθείς και να δείξεις το καλύτερο αποτέλεσμα, αν λείπουν βασικοί παίκτες, όπως γίνεται με εμάς, είναι πιο δύσκολο. Εύχομαι οι δυσκολίες να είναι στην αρχή και το τέλος, να είναι όπως της περσινής περιόδου που η ομάδα τελείωσε πάρα πολύ καλά».

Για το ξεκίνημα στη φετινή σεζόν σε σχέση με την περσινή:
«Πέρσι έγιναν απίστευτα πράγματα… Όταν βλέπεις βλέπεις ότι φτάνεις κοντά, να διεκδικείς έναν αγώνα, με έναν αντίπαλο που είναι αποδεδειγμένα από τις καλύτερες ομάδες αυτής της διοργάνωσης, τότε σου μένει μια μικρή πικρία, ότι αν ήμουν σε καλύτερη κατάσταση θα μπορούσα να το διεκδικήσω. Ή ακόμα, όταν καλείσαι να παίξεις ένα δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος, όπως το αυριανό κόντρα στην ΑΕΚ και πάλι, θα πας με συγκεκριμένα θέματα…Αυτά έρχονται, παρέρχονται, τα αντιμετωπίζεις, προσπαθείς να κάνεις τη δουλειά με ό,τι μέσα έχεις. Νομίζω ότι σε αυτό το κομμάτι, η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά».

Για την απώλεια του Γκος στην αρχή:
«Ο Γκος είναι ένα παιδί, το οποίο πέρα από τη μπασκετική του αξία, που δεν επιδέχεται αντιλόγου, σε αυτήν την ομάδα, παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο, η προσωπικότητά του κι ο χαρακτήρας του. Ο τρόπος που κατευθύνει τους πάντες. Είναι ο ηγέτης αυτής της ομάδας. Ο Γκος έχει κάνει επανειλημμένα αυτό που μας έλειψε προχθές. Δηλαδή, εκεί με το σκορ στο 57-53, στις πέντε επιθέσεις που παίρναμε τις άμυνες, εκεί θέλαμε έναν παίκτη, να πάρει τη μπάλα, να βάλει κάποιο μεγάλο καλάθι, μια σωστή απόφαση και να ξεμπλοκάρει και να δώσει σε όλους να καταλάβουν ότι μπορούμε να κερδίσουμε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Αυτή είναι η κατάσταση. Εκείνο που βλέπουμε με μεγάλη ικανοποίηση είναι ότι υπάρχει μεγάλο βάθος στην ομάδα. Σε αυτό, συντελεί ότι η ομάδα κατάφερε παρά τα θέματα που έχει γενικότερα να κρατήσει έναν πολύ σημαντικό κορμό και πιστεύω ότι βήμα-βήμα θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για την εικόνα των πιο νεαρών, Τζόουνς και Πόουπ:
«Αυτά είναι τα αναμενόμενα. Έχουμε να διαχειριστούμε τέσσερις έμπειρους ξένους που ξέρουμε τι μπορούν να δώσουν και αν δεν το δίνουν κάθε βράδυ θα το δίνουν στο μεγαλύτερο κομμάτι της παρουσίας του. Έχουμε και δύο νεότερα παιδιά, τον Τζόουνς και τον Πόουπ. Είμαστε σίγουροι ότι θα έχουν σκαμπανεβάσματα Είναι λογικό, δεν είναι κάτι παράξενο. Και τα δύο είναι παιδιά με ταλέντο, τεράστια κορμιά και μεγάλα προσόντα. Νομίζω ότι ο καιρός θα δουλεύει υπέρ τους».

Για το αν θα δοθεί μεγαλύτερο βάρος στην Ευρώπη φέτος:
«Δε μπορείς να ξεχωρίσεις ότι θα μπεις και θα ρίξεις το βάρος κάπου. Το κίνητρο είναι πολύ μεγάλο κι εγώ, θα ξεκινούσα από το Κύπελλο .Με τρία παιχνίδια μπορείς να πάρεις έναν τίτλο. Έχουμε ένα προημιτελικό με την ΑΕΚ στην έδρα μας, ένα παιχνίδι, το οποίο η ομάδα, θα προσπαθήσει να το κερδίσει με κάθε τρόπο. Είναι ένας μεγάλος στόχος να βρεθούμε  στα ημιτελικά στο Φεβρουάριο. Είναι και κάτι που σε θρέφει. Η αναμονή μιας μεγάλης επιτυχίας που μπορεί να έρθει, σε θρέφει. Στην Ευρώπη, δε θέλουμε να μείνουμε πίσω όπως στην αρχή πέρσι, να διεκδικήσουμε την υψηλότερη δυνατή θέση, ώστε στα νοκ-άουτ να έχουμε ελπίδες για ένα παραπάνω βήμα, σε σχέση με πέρσι. Αυτός είναι ο στόχος. Βέβαια έχουμε έναν πολύ καλό όμιλο, με δύσκολες και καλές ομάδες. Πιστεύω ότι η ομάδα χτίζεται για αυτό το λόγο και θα το διεκδικήσει μέχρι εκεί που δεν πάει».

Για το αν υπάρχει περισσότερη πίεση στην ΑΕΚ μετά το κακό της ξεκίνημα:
«Στα δύο παιχνίδια που έπαιξε η ΑΕΚ, στο πρώτο με το Περιστέρι, μέχρι το 30’-32’ είχε μια πραγματικά κακή εικόνα. Μετά, έκανε μια προσπάθεια να το συμμαζέψει. Με τη Χαποέλ είχε ένα καλό διάστημα, αλλά έπαιζε με μια πολύ ταλαντούχα ομάδα που έχει φτιαχτεί για να κερδίσει το BCL. Είναι νωρίς ακόμα για όλους. Η ΑΕΚ έχει αλλαγές, νέο προπονητή, παίκτες. Ούτε εμείς είμαστε έτοιμοι. Νομίζω θα είναι ένα παιχνίδι που θα παίξει κυρίως ρόλο η μέρα, πως θα κυλήσει συγκυριακά, παρά το ότι θα δείξουν οι ομάδες τις πραγματικές τους δυνατότητες. Δεν είναι ένα παιχνίδι που θα έχει πολύ μεγάλη πίεση γιατί το αποτέλεσμα, δεν κρίνει οτιδήποτε. Όποιος κερδίσει, θα έχει ένα ψυχολογικό αβαντάζ. Αυτήν τη στιγμή νομίζω ότι παίζονται περισσότερα για την ΑΕΚ, παρά για εμάς. Αν ξεκινάς με τρεις ήττες στη σειρά είσαι σε δύσκολη θέση, το γνωρίζω πολύ καλά αυτό…»

Για την περίπτωση του Τζορντίν Ουίλιαμς:
«Ξέραμε ότι θα έρθει να τον δούμε. Ξέρουμε τις πραγματικές δυνατότητές του. Είναι ένα ταλαντούχο παιδί. Υπάρχει μια μεγάλη επάρκεια στα γκαρντ και σκεφτήκαμε ότι θα είναι καλό να πάει να παίξει σε μια ομάδα με περισσότερο χρόνο κι εμείς, να κρατήσουμε το δικαίωμα της παραμονής του από την νέα χρονιά, για τα επόμενα δύο χρόνια. Είμαστε σε συνεργασία με τον εκπρόσωπο του για να βρεθεί μια τέτοια ομάδα».

Για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Μπάνε Πρέλεβιτς και αν μπορεί να υπάρξει ξανά κάτι ανάλογο:
«Είναι τελείως διαφορετικές οι εποχές. Δεν το λέω γιατί τότε ήταν ρομαντικά και τώρα στυγνός επαγγελματισμός. Τότε υπέγραφε ένας παίκτης και δε μπορούσε να φύγει! Οι Έλληνες, υπογράφοντας σε μια ομάδα, θέλοντας και μη, γίνονταν κορμός, γιατί απλούστατα, δε μπορούσαν να φύγουν. Πλέον τα νέα παιδιά, από τα παιδικά και τα εφηβικά, αλλάζουν ομάδες. Στα 18 τους, κάποιος τους κουνάει λίγα παραπάνω λεφτά και φεύγουν πριν καν τους αποχαιρετήσουμε! Τα πλάνα και τα σχέδια είναι πολύ ωραία, μέχρι να κάτσεις στην καρέκλα και να κάνεις τη στρατηγική σου.

Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί έχουμε παιδιά που μας εμπιστεύτηκαν. Τα πράγματα πάνε μπροστά. Ο μόνος τρόπος, για να βρεις νέα παιδιά, να επενδύσεις πάνω τους και να τα κάνεις «σημαίες», είναι να είσαι ομάδα πρώτου επιπέδου, έτσι ώστε ο παίκτης να συνδέει το όνειρο του μαζί σου και την εξέλιξη του μαζί σου. Όταν φτάσει αυτή η στιγμή για ένα, είναι πολύ δύσκολο να το κρατήσεις. Τα παιδιά θέλουν να πάνε στο επόμενο επίπεδο. Αν δε μπορείς να τα διασφαλίσεις, τότε είναι αδύνατο να κάνεις κορμό για πολύ καιρό. Για να βρούμε τον επόμενο Μπάνε, θα πρέπει να είμαστε στη θέση , να έχει αυτό που είχε ο Μπάνε τότε.

Τη φιλοδοξία να κερδίσει το πρωτάθλημα, να πάρει έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Εδώ υπάρχουν μονοετή και διετή συμβόλαια Τώρα οι παίκτες, φεύγουν 18 χρονών. Τότε κάποιος που υπέγραφε στα 20, έφευγε στα 32. Ακόμα και στο ποδόσφαιρο, αν έρθει μια ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ για τον Πασχαλάκη, πως να τον κρατήσεις; Πέρσι, ο Ντόντσιτς που έκανε τα πάντα με τη Ρεαλ, είχε τη φιλοδοξία να πάει στο ΝΒΑ και πήγε. Υπάρχει πάντα, κάποιος μεγαλύτερος από σένα. Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον, που όλοι θα χαίρονται να συμμετέχουν σε αυτόν, να έχουν την επιλογή να έρχονται σε σένα. Δε λέω ότι είμαστε τίποτα γκουρού και έχουμε δημιουργήσει κάτι φοβερό και σαρώνουμε τους τίτλους. Μακάρι να μπορούσε να βρεθεί ο επόμενος Πρέλεβιτς για τον ΠΑΟΚ και να στηριχθεί και σαν ομάδα, να μπορούμε να τον στηρίξουμε σε όλα τα επίπεδα. Είναι πολύ δύσκολο για τον οποιονδήποτε».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το… πάρτι του Πόρτερ και η πρόκριση (vid)

«Παρακάμερα» με πολύ παρασκήνιο από τη χθεσινή νίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 77-62 του Αμαρουσίου, πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ και ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, έδωσε ένα ακόμα ξεχωριστό… σόου.

Δείτε το backstage video από όσα συνέβησαν στο χθεσινό παιχνίδι:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Η σειρά με Παναθηναϊκό… φέρνει φιλικό

Το διάστημα της διακοπής και η ανάγκη για αγωνιστική δράση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με τη νίκη επί του Αμαρουσίου χθες, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την 8η θέση και την είσοδο στα πλέι οφ, στα οποία θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας στην προημιτελική φάση.

Βέβαια, τα παιχνίδια αυτά λόγω της παρουσίας των Πράσινων στα πλέι οφ της Euroleague, αναμένεται να αργήσουν, δεδομένου ότι έχει μπροστά του τη σειρά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όλα δείχνουν ότι τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, θα ξεκινήσουν Σαββατοκύριακο, 11-12 Μαΐου, οπότε μεσολαβεί ένα διάστημα δύο εβδομάδων για το Game 1.

Στον ΠΑΟΚ, προσανατολίζονται να δώσουν ένα φιλικό με τον Προμηθέα στη Θεσσαλονίκη, μέσα στις επόμενες ημέρες και μετά την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μέτα και η ημερομηνία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Τα περισσότερα ριμπάουντ στην ιστορία του!

Βραδιά ρεκόρ η χθεσινή κόντρα στο Μαρούσι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ στην ιστοσελίδα του... "Μία εβδομάδα νωρίτερα έγινε ο παίκτης με τους περισσότερους αγώνες Πρωταθλήματος στην ιστορία του ΠΑΟΚ mateco αφού ξεπέρασε τον Γιάννη Πολίτη. Χθες (27/4), ο Βαγγέλης Μαργαρίτης «έπιασε» τον Νίκο Μπουντούρη στην κορυφή της λίστας των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια όλων των διοργανώσεων με τον Δικέφαλο.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco, που φοράει για 11η σεζόν τη φανέλα του, έφτασε χθες τα 421 παιχνίδια με τα ασπρόμαυρα, όσα έκανε και ο Βολιώτης που τα φόρεσε για εννιά χρόνια (1989-1998). Δεδομένου λοιπόν ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε χθες το Μαρούσι και έχει μπροστά της την παρουσία της στα play off της Stoiximan Basket League, ο Μαργαρίτης μπορεί να ξεπεράσει τον Μπουντούρη και να μείνει μόνος στην κορυφή κι αυτής της ιστορικής λίστας.

Το «κοντέρ» του 42χρονου φόργουορντ άρχισε να γράφει με τα ασπρόμαυρα στις 18 Σεπτεμβρίου 2012 σε ένα ματς Κυπέλλου κόντρα στον Πανελευσινιακό στο οποίο ο Δικέφαλος επικράτησε με 72-48. Έκτοτε μέτρησε άλλα 420 παιχνίδια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ mateco. Τα 421 κατανέμονται ως εξής: 294 για τη Stoiximan Basket League, 108 στην Ευρώπη και 19 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Πόρτερ στα… βιβλία με 6 κλεψίματα και 40’/40’

Ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ο πολυτιμότερος παίκτης του ΠΑΟΚ mateco, φτάνοντας μάλιστα και σε ένα εντυπωσιακό μοτίβο με ranking. Μέσα από τη χθεσινή εμφάνιση στη νίκη-πρόκριση στα play off για τον Δικέφαλο, ο Κέβιν Πόρτερ έφτασε σε δύο ξεχωριστές επιδόσεις με τα κλεψίματα και το απόλυτο στον χρόνο συμμετοχής.

*Μέσα στο πλούσιο stat line του, ο Αμερικανός γκαρντ έκανε έξι κλεψίματα και έβαλε το όνομα του στην ιστορική λίστα του ΠΑΟΚ mateco αφού ισοφάρισε τη δεύτερη καλύτερη επίδοση της ομάδας του στη Stoiximan Basket League. Ο Πόρτερ έγινε ο 10ος στην ιστορία του Δικεφάλου που έφτασε στα 6 κλεψίματα και αυτή ήταν η 11η φορά που σημειώθηκε μία τέτοια επίδοση αφού υπήρξε ένας που μπήκε σε αυτήν τη λίστα δύο φορές. Είναι ο ίδιος που κρατάει και το ρεκόρ περισσότερων κλεψιμάτων για τον ΠΑΟΚ mateco, ο Ρόουλ Μάρσαλ με τα εννιά που έκανε στις 5 Ιανουαρίου 2011 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηλυσιακό. Ήταν μία από τις έξι φετινές –στην ίδια έφτασε την ίδια ώρα και ο Λάνγκστον Χολ- επιδόσεις 6+ κοψιμάτων. Το ρεκόρ εξακολουθούν να μοιράζονται ο Λούκα Βιλντόσα και ο Ρόνι Χάρελ έχοντας από επτά.

*Ο Κέβιν Πόρτερ δεν έχασε ούτε δευτερόλεπτο από τη δράση του χθεσινού «τελικού» για την 8η θέση, κάνοντας το 40’/40’ και έγινε ο πρώτος που το έκανε, όχι μόνο στη φετινή Stoiximan Basket League αλλά συνολικά στην τελευταία τετραετία. Ο τελευταίος που το έκανε ήταν ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος, στις 5 Ιανουαρίου 2020 ως παίκτης της ΑΕΚ Betsson στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό AKTOR. 40 λεπτά συμμετοχής σε ματς 40 λεπτών είχε σχεδόν 20 μέρες νωρίτερα, στις 14 Δεκεμβρίου 2019, ο Τζαμάλ Τζόουνς στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ιωνικού με το Ρέθυμνο Cretan Kings. Το ρεκόρ περισσότερων λεπτών στο παρκέ για το φετινό Πρωτάθλημα κρατάει από την πρεμιέρα του Κολοσσού H Hotels Collection με το Περιστέρι bwin, ο Τάιλερ Πόλεϊ που κρίθηκε σε διπλή παράταση με τον ίδιο να έχει 43:05’ συμμετοχής.

*Μπορεί να έχασε το triple-double για δύο ασίστ, ωστόσο ο Πόρτερ μετά το 36 που είχε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας του στο ranking (με την Καρδίτσα Ιαπωνική και την ΑΕΚ Midea) «έγραψε» 35 στο σύστημα αξιολόγησης. Έτσι πρόλαβε στις τέσσερις συμμετοχές του στη Stoiximan Basket League να γίνει ο μοναδικός του φετινού Πρωταθλήματος που έφτασε σε τρεις επιδόσεις 35+ στο ranking. Από δύο τέτοιες επιδόσεις έχουν ο Τζόε Ράγκλαντ και ο Λούκα Μπραΐκοβιτς.

*Ο Κέβιν Πόρτερ έφτασε λοιπόν στο double-double (22π, 12ρ.) όπως και ο Τζαμάνι ΜακΝίς (16π, 12ρ.). Ήταν η 7η φορά στη φετινή σεζόν που ένα δίδυμο παικτών έφτασε σε τέτοια επίδοση.

Σε ατομικό επίπεδο ακόμη για τον ΠΑΟΚ mateco ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και ο Έλβαρ Φρίντρικσον έφτασαν σε αξιοσημείωτα επιτεύγματα…

*Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης με τα έξι αμυντικά ριμπάουντ που είχε σε αυτό το παιχνίδι, μπήκε στη 10άδα της «ασπρόμαυρης», ιστορικής λίστας στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Φτάνοντας τα 259 ξεπέρασε τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα (1998-2002) και τον Τοντόρ Γκετσέφσκι (2009-11) που είχαν από 258.

Ο «Τσάι» με αυτά τα έξι ριμπάουντ που είχε χθες, «σκαρφάλωσε» μία θέση και στην αντίστοιχη λίστα των συνολικών ριμπάουντ του ΠΑΟΚ mateco στη Stoiximan Basket League. Έχει πλέον 381 και ξεπερνώντας τον Νίκο Μπουντούρη που είχε 377, αποκλειστικά στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος, ανέβηκε στην 11η θέση.

*Ο Έλβαρ Φρίντρικσον είχε τρεις ασίστ και με αυτές έγινε μέλος της πρώτης πεντάδας ξένων πασέρ του Δικεφάλου στη Stoiximan Basket League. Ο Ισλανδός έφτασε τις 160 ασίστ και ξεπέρασε τον Φιλ Γκος που είχε 157 στη διετία 2017-19.

Ο ΠΑΟΚ mateco στην κορυφαία επίδοση ριμπάουντ της ιστορίας του

Σημαντική για την έκβαση του αγώνα ήταν η διαφορά των δυο ομάδων στα ριμπάουντ, με τον ΠΑΟΚ mateco να έχει 15 περισσότερα. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 53 ριμπάουντ και αυτή δεν είναι απλά η κορυφαία, φετινή επίδοση της αλλά συνολικά η μεγαλύτερη στην ιστορία της στη Stoiximan Basket League.

Η ομάδα του Στάθη Νεραντζάκη είχε 52 ριμπάουντ πριν δύο εβδομάδες στο ματς με την Καρδίτσα Ιαπωνική για τα play out και έτσι σε διάστημα 15 ημερών, βελτίωσε δύο φορές την κορυφαία επίδοση ριμπάουντ της ιστορίας του ΠΑΟΚ mateco. Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν την 3η αγωνιστική των play out, είχε μόλις δύο επιδόσεις 50+ ριμπάουντ στην ιστορία του στη Stoiximan Basket League…

27/4/2005: ΠΑΟΚ-ΜΕΝΤ 50 ριμπάουντ

21/12/2019: ΠΑΟΚ-Προμηθέας 50 ριμπάουντ

Μέσα από αυτήν την επίδοση, ξεπήδησε μία ακόμη για τους γηπεδούχους που είχαν 18 επιθετικά ριμπάουντ και σημείωσαν την κορυφαία επίδοση τους στη σεζόν. Η προηγούμενη ήταν εκείνη των 16 στο ματς με την Καρδίτσα Ιαπωνική για τα play out. Πρόκειται παράλληλα και για την κορυφαία επίδοση τους στην τελευταία τετραετία. Για να βρούμε την προηγούμενη καλύτερη, θα πρέπει να γυρίσουμε στη σεζόν 2019-20 όταν ο ΠΑΟΚ mateco είχε 20 επιθετικά ριμπάουντ στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ήφαιστο.

Με το χθεσινό αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ mateco μπήκε στα play off από την 8η θέση. Αυτό θα συμβεί για μόλις δεύτερη φορά από την post season του 2003 –όταν και καθιερώθηκε το σημερινό σύστημα διεξαγωγής των play off. Ήταν το 2012 όταν αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό από τον οποίο αποκλείστηκε με νίκες 2-0".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ