Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Είχαμε την εμπειρία στο τέλος»

Μετά από έξι συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, ο Σούλης Μαρκόπουλος ήξερε πολύ καλά, ότι παρά τα όποια προβλήματα, δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα του πλην της νίκης. Και στο τέλος, έπαιξε ρόλο η εμπειρία, όπως δήλωσε.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Είχαμε την εμπειρία στο τέλος»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, γιατί κράτησαν την αυτοσυγκέντρωσή τους για 40 λεπτά, κάτι που δεν το είχαμε κάνει στα προηγούμενα ματς. Την θέλαμε πολύ τη νίκη γιατί προερχόμασταν από πολλές μαζεμένες ήττες και απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε νίκες και σημαντική βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια. Καταφέραμε να ακολουθήσουμε το πλάνο μας στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του αγώνα και μετά το πρώτο τρίλεπτο χτίσαμε διαφορά, αλλά κάναμε κάποια λάθη τακτικής και τους δώσαμε το δικαίωμα να πλησιάσουν στο καλάθι. Περιμέναμε ότι το παιχνίδι θα γίνει ντέρμπι στο δεύτερο ημίχρονο, όπως κι έγινε. Θα μπορούσε να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα. Πιστεύω ότι είχαμε την εμπειρία, είχαμε τον έλεγχο στο τελευταίο δίλεπτο και πήραμε τη νίκη που θέλαμε πολύ. Περισσότερο η εμπειρία μέτρησε, πήγαμε σε στοχευμένες επιθέσεις, δημιουργήσαμε πρόβλημα στην κορυφή της αντίπαλης ομάδας, μπήκαν και τα καλάθια και κερδίσαμε».

Σε ερώτηση για το αν το μεγαλύτερο μερίδιο της νίκης είναι στον προπονητή ή τους παίκτες, ο κ. Μαρκόπουλος απάντησε:
«Ο προπονητής μπορεί να έχει ένα 30% στο παιχνίδι, αλλά ο παίκτης πρέπει να πράξει σωστά στο παιχνίδι. Οπότε στους παίκτες πιστώνεται περισσότερο η νίκη. Στο χαρτί μπορεί να φαίνονται εύκολα, αλλά πάντα υπάρχει η αντίδραση της αντίπαλης ομάδας».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – Μαρούσι (live)

Ζωντανή ενημέρωση από τον “τελικό” για τα πλέι οφ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Μαρούσι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης της Stoiximan Basket League και ο νικητής σήμερα, παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό, στις δύο νίκες.

Μπείτε στο live του PAOK24 και ενημερωθείτε ζωντανά για την εξέλιξη της αναμέτρησης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – Μαρούσι:«Σκέπασε» τον Μπόγρη και πέτυχε καλάθι και φάουλ ο Κέβιν Πόρτερ

Ο air… Πόρτερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Σκέπασε» τον Μπόγρη και κατάφερε να σκοράρει έστω και με... ανορθόδοξο τρόπο ο Κέβιν Πόρτερ






ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έγραψε ιστορία!

Τα μεγάλα ρεκόρ του Κατερινιώτη σεντερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έγινε ρέκορντμαν συμμετοχών στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πηγαίνοντας στις 293 και συνεχίζει. Σήμερα, κόντρα στο Μαρούσι έφτασε στις 421 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, φτάνοντας στην κορυφή της ιστορίας τον Νίκο Μπουντούρη και φυσικά, αν η ομάδα κερδίσει το Μαρούσι, θα έχει την ευκαιρία στα πλέι οφ, να γίνει ρεκόρντμαν συμμετοχών όλων των εποχών με την ασπρόμαυρη φανέλα!

 

https://twitter.com/PAOKbasketball/status/1784279269931135088

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ