Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Άνω-κάτω στον Ολυμπιακό, ζητάει δεδουλευμένα ο Μιλουτίνοφ

Η οικονομική κατάσταση στον Ολυμπιακό, έχει γίνει λίγο-πολύ γνωστή, το τελευταία χρονικό διάστημα, αλλά η υπόθεση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, την επανέφερε στη προσκήνιο.

Νίκος Μοσχοβίτης

Άνω-κάτω στον Ολυμπιακό, ζητάει δεδουλευμένα ο Μιλουτίνοφ

Ο Σέρβος σέντερ, μετά την περσινή εξαιρετική του σεζόν (μέχρι ένα σημείο), μπήκε στα «ραντάρ» της πρωταθλήτριας Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του Σέρβου σέντερ στον Ολυμπιακό, πρόταση που, όπως έγινε γνωστό, απορρίφθηκε από τους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας, ο Μιλουτίνοφ έγινε έξαλλος με την εξέλιξη αυτή και με επιστολή του, έκανε γνωστό ότι αν δεν πληρωθεί τα δεδουλευμένα του, θα καταθέσει προσφυγή, προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει την καριέρα του όπου θέλει!

Από τον Ολυμπιακό προέκυψε, ότι εντός πέντε ημερών θα πληρώσει τα οφειλόμενα στον Σέρβο, ενώ και ο Έλληνας εκπρόσωπος του, εξέδωσε γραπτή δήλωση για το θέμα, κάνοντας λόγο για τις οφειλές που υπάρχουν.

«Μύλος» η κατάσταση στον Ολυμπιακό…

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Χωρίς φιλικό μέχρι τα πλέι οφ

Με πρόγραμμα προπονήσεων θα πάει η προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με τη νίκη επί του Αμαρουσίου, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα πλέι οφ, εκεί όπου στην προημιτελική φάση, θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας. Δεδομένου ότι ακόμα αποτελεί ερωτηματικό πότε θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια αυτά, αφού οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στα πλέι οφ της Euroleague, στο «Δικέφαλο του Βορρά» υπήρξε η σκέψη για ένα φιλικό, προκειμένου η ομάδα να διατηρηθεί σε όσο το δυνατόν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό.

Στο πλάνο ήταν το παιχνίδι αυτό, να γίνει με τον Προμηθέα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο κάτι τέτοιο, δεν κατέστη δυνατό και όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει με προπονήσεις μέχρι το πρώτο παιχνίδι με τους Πράσινους.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει η εκκρεμότητα της τελευταίας αγωνιστικής του Top 6, στην οποία ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει τον Άρη εκτός έδρας (πιθανότατα στις 11/5), ενώ η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, έχει και το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Προμηθέα που «χρωστάει»…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το… πάρτι του Πόρτερ και η πρόκριση (vid)

«Παρακάμερα» με πολύ παρασκήνιο από τη χθεσινή νίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 77-62 του Αμαρουσίου, πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ και ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, έδωσε ένα ακόμα ξεχωριστό… σόου.

Δείτε το backstage video από όσα συνέβησαν στο χθεσινό παιχνίδι:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Η σειρά με Παναθηναϊκό… φέρνει φιλικό

Το διάστημα της διακοπής και η ανάγκη για αγωνιστική δράση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με τη νίκη επί του Αμαρουσίου χθες, ο ΠΑΟΚ εξασφάλισε την 8η θέση και την είσοδο στα πλέι οφ, στα οποία θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας στην προημιτελική φάση.

Βέβαια, τα παιχνίδια αυτά λόγω της παρουσίας των Πράσινων στα πλέι οφ της Euroleague, αναμένεται να αργήσουν, δεδομένου ότι έχει μπροστά του τη σειρά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Όλα δείχνουν ότι τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, θα ξεκινήσουν Σαββατοκύριακο, 11-12 Μαΐου, οπότε μεσολαβεί ένα διάστημα δύο εβδομάδων για το Game 1.

Στον ΠΑΟΚ, προσανατολίζονται να δώσουν ένα φιλικό με τον Προμηθέα στη Θεσσαλονίκη, μέσα στις επόμενες ημέρες και μετά την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μέτα και η ημερομηνία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ