Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Έχουμε αποθέματα ενέργειας και αυτοπεποίθηση για τον τελικό»

AΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μίλησε για τον Τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, τονίζοντας ότι οι παίκτες του Δικεφάλου είναι έτοιμοι για την μεγάλη αναμέτρηση!

Ηλίας Καπράλος

«Έχουμε αποθέματα ενέργειας και αυτοπεποίθηση για τον τελικό»

Η αρχική τοποθέτηση του Ηλία Παπαθεοδώρου:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, μετά από 20 χρόνια. Ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους της χρονιάς. Για όλο το σύλλογο ήταν ένα πολύ μεγάλο κίνητρο, να παίξουμε έναν τελικό κόντρα σε μια ομάδα από τις κορυφαίες της Ευρώπης. Η Κρήτη είναι ένας πολύ φιλόξενος τόπος. Εδώ έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καλό, ανταγωνιστικό παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας κόντρα σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, η ποιότητα του συλλόγου που αντιμετωπίζουμε είναι πολύ μεγάλη. Είναι μεγάλη τιμή που θα αντιμετωπίσω έναν προπονητή όπως ο κ. Πιτίνο. Τα δικά μας παιδιά, θα κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να εκπροσωπήσουν το σύλλογο σε ένα μεγάλο τελικό. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθούμε πάνω από όλα».

Για το γεγονός ότι οι παίκτες μπορεί να άδειασαν από την πρόκριση στον τελικό μετά από 20 χρόνια:
«Έχουμε ήδη ξεχάσει την πρόκριση. Υπάρχει προσμονή, ενθουσιασμός και αυτοπεποίθηση για να παίξουμε έναν τελικό. Έχουμε αποθέματα ενέργειας. Με αυτόν τον αντίπαλο, αν δεν έχεις ενέργεια δεν έχεις και τύχη στο παιχνίδι».

Για την κατάσταση του Γκος:
«Έκανε ένα κομμάτι της προπόνησης μας χθες. Όλο το ιατρικό τιμ είναι πάνω του. Η μέση είναι πολύ ύπουλο πράγμα. Θα δοκιμάσει να προπονηθεί και σήμερα και αύριο το πρωί θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για το παιχνίδι».

Για το αν είναι ένα παιχνίδι Δαβίδ εναντίον Γολιάθ:
«Η ουσιαστική διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη σε όλα τα επίπεδα.Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε ομάδες κορυφαίου επίπεδου. Για να είμαστε ειλικρινείς, πέρα από τα δικά μας χαρακτηριστικά, θα εξαρτηθεί φυσικά και από τον αντίπαλο μας, ο οποίος είναι δεδομένο ότι είναι το φαβορί του παιχνιδιού. Αλλά είναι δεδομένο ότι θα κάνουμε κι εμείς αυτό που πρέπει».

Για το γεγονός ότι όλη στην Ευρώπη παίζουν Final 4 και Final 8 και στην Ελλάδα έχουμε μόνο τον τελικό και αυτό χωρίς οπαδούς:
«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που παίζουμε στον τελικό δεν υπάρχει καμία μελαγχολία. Θέλουμε να το απολαύσουμε. Το τι συμβαίνει στον έξω κόσμο δε μπορούμε να το ελέγξουμε εμείς, ούτε να πάρουμε αποφάσεις για το πως θα λειτουργήσει το μπάσκετ στην Ελλάδα. Δε νομίζω ότι είναι ο κατάλληλος χώρος για μια τέτοια κουβέντα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Ο 7ος ξένος που μένει εκτός με Mαρούσι

Πάρθηκε η απόφαση από τον Στάθη Νεραντζάκη για το σημερινό παιχνίδι.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Μαρούσι, για την τελευταία αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Basket League, και ως γνωστόν ο Στάθης Νεραντζάκης θα πρέπει να αφήσει έναν ξένο εκτός αποστολής, μιας και έχει στα χέρια του επτά και δικαίωμα να δηλώσει έξι.

Την αποστολή ακολουθούν οι Φρίντρικσον, Γουίλιαμς, ΜακΝίς, Άλστον, Μίχαλ Μιχάλακ και φυσικά ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ. Εκτός, λοιπόν, θα μείνει ο Μαρκές Τάουνς.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν κανονικά στην αποστολή την προηγούμενη αγωνιστική στα Άνω Λιόσια, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την ΑΕΚ, με τον Σέσιλ Γουίλιαμς να μένει εκτός από εκείνο το παιχνίδι.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Για πάντα στο μυαλό μας…»

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τη μέρα της δολοφονίας του Νάσου Κωνσταντίνου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά και τιμά τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

Με ανάρτηση στα social media, το μπασκετικό τμήμα του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο οπαδό της ομάδας, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από επτά χρόνια σε ηλικία 24 ετών.

«Επτά χρόνια χωρίς το Νάσο. Για πάντα στο μυαλό μας. Αθάνατος», έγραψε χαρακτηριστικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco στα social media.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: «Τελικός» κόντρα στο Μαρούσι για μία θέση στα Play off

Σημαντικό παιχνίδι για τον «Δικέφαλο» στο PAOK Sports Arena.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο PAOK Sports Arena θα δώσει ο ΠΑΟΚ mateco την τελευταία και πιο σημαντική μάχη για την συμμετοχή του στα πλέι οφ της Stoiximan Basket League.

Το σημερινό παιχνίδι (27/4 στις 20:15) απέναντι στο Μαρούσι, θα κρίνει και το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος και αυτό που χρειάζεται η ομάδα μας είναι να κερδίσει και να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Ουσιαστικά η αναμέτρηση έχει τον χαρακτήρα τελικού, δεδομένου ότι ο νικητής θα είναι αυτός που θα περάσει στα πλέι οφ και με αυτήν ακριβώς την λογική συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων». Ο Σταύρος Σχίζας, που ταλαιπωρήθηκε από θλάση στο γαστροκνήμιο, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του κόουτς Στάθη Νεραντζάκη.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco για τον αγώνα με το Μαρούσι ολοκληρώθηκε με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ