Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

"Είμαι νικητής!"

O Νταρίλ Μπράιαντ μιλάει για τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του και για το τι θέλει να δώσει στον ΠΑΟΚ.

Νίκος Μοσχοβίτης

"Είμαι νικητής!"

Αναλυτικά, όσα είπε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ: 

«Πραγματικά σημαίνει πολλά για μένα να αγωνιστώ για μία ομάδα με ιστορία, παράδοση στο μπάσκετ και μπροστά σε σπουδαίους φιλάθλους. Θέλω να κερδίζω και να γίνω καλύτερος και εγώ, αλλά και η ομάδα. Σε όλη μου την καριέρα ήμουν παίκτης νικητής και δεν σχεδιάζω να το αλλάξω αυτό. Είμαι ο πλέι μέικερ που μπορεί να κάνει όλη την ομάδα να συμμετέχει στο παιχνίδι, μπορώ όμως να δημιουργήσω και για τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να πω ότι κάνω λίγο από όλα»

-Ο ΠΑΟΚ αλλάζει εντελώς εικόνα, θα υπάρχουν πάρα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα την επόμενη σεζόν. Πως αισθάνεσαι που θα συμμετέχεις σε αυτή την προσπάθεια της δημιουργίας μίας ομάδας από την αρχή…

«Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό να είσαι μέλος αυτής της προσπάθειας, γιατί αυτό σημαίνει ότι θα προοδεύουμε ταυτόχρονα με την ομάδα και εύχομαι να είναι πολύ καλή η ομάδα μας».

-Ο συμπαίκτης σου στο West Virginia, Kevin Jones, αγωνίστηκε στην Partizan και φαντάζομαι θα έχεις μιλήσει μαζί του. Γνωρίζεις για την πολύ στενή σχέση που έχουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και της Partizan;
«Δεν το ήξερα αυτό, ότι υπάρχει τέτοια σχέση μεταξύ των φιλάθλων των δύο ομάδων. Ο Jones πάντως είναι ο καλύτερός μου φίλος. Το καλοκαίρια που βρισκόμαστε, τα σπίτια μας απέχουν μόλις 5 λεπτά και ήδη έχουμε μιλήσει για την απόφασή μου να έρθω στον ΠΑΟΚ. Μου είπε ότι είναι ενθουσιασμένος και του άρεσε πολύ που θα αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ».

-Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν;
«Να γνωρίζουν απλά ότι είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά σαν ομάδα και να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – Μαρούσι (live)

Ζωντανή ενημέρωση από τον “τελικό” για τα πλέι οφ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Μαρούσι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης της Stoiximan Basket League και ο νικητής σήμερα, παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό, στις δύο νίκες.

Μπείτε στο live του PAOK24 και ενημερωθείτε ζωντανά για την εξέλιξη της αναμέτρησης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έγραψε ιστορία!

Τα μεγάλα ρεκόρ του Κατερινιώτη σεντερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, στο πρόσφατο παιχνίδι με την ΑΕΚ, έγινε ρέκορντμαν συμμετοχών στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, πηγαίνοντας στις 293 και συνεχίζει. Σήμερα, κόντρα στο Μαρούσι έφτασε στις 421 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, φτάνοντας στην κορυφή της ιστορίας τον Νίκο Μπουντούρη και φυσικά, αν η ομάδα κερδίσει το Μαρούσι, θα έχει την ευκαιρία στα πλέι οφ, να γίνει ρεκόρντμαν συμμετοχών όλων των εποχών με την ασπρόμαυρη φανέλα!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Ο 7ος ξένος που μένει εκτός με Mαρούσι

Πάρθηκε η απόφαση από τον Στάθη Νεραντζάκη για το σημερινό παιχνίδι.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Μαρούσι, για την τελευταία αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Basket League, και ως γνωστόν ο Στάθης Νεραντζάκης θα πρέπει να αφήσει έναν ξένο εκτός αποστολής, μιας και έχει στα χέρια του επτά και δικαίωμα να δηλώσει έξι.

Την αποστολή ακολουθούν οι Φρίντρικσον, Γουίλιαμς, ΜακΝίς, Άλστον, Μίχαλ Μιχάλακ και φυσικά ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ. Εκτός, λοιπόν, θα μείνει ο Μαρκές Τάουνς.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν κανονικά στην αποστολή την προηγούμενη αγωνιστική στα Άνω Λιόσια, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την ΑΕΚ, με τον Σέσιλ Γουίλιαμς να μένει εκτός από εκείνο το παιχνίδι.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ