Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπασκετική δοκιμασία και ποδοσφαιρική ανοησία…

Η πίκρα στο μπάσκετ και τα απίστευτα του ποδοσφαίρου…

Editorial

Μπασκετική δοκιμασία και ποδοσφαιρική ανοησία…

Είδαμε ματσάρα στο κλειστό του ΠΑΟΚ. Αφού δεν κέρδισε ο ΠΑΟΚ βέβαια… ποιος ασχολείται με το θέαμα;

Κι’ όμως αυτή η τρομερή ένταση επί 45 λεπτά μέσα στο γήπεδο, όλη αυτή η κατάσταση που έκανε συμμέτοχους και τους θεατές, η υπερπροσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ για να δουν στα μάτια τους αντιπάλους τους, το εκπληκτικό φαινόμενο αγώνα 45 λεπτών με τον ΠΑΟΚ να έχει μόλις 7 λάθη(!!) και 20 ασίστ, έστω και με -11 ριμπάουντ, αλλά και οι τελευταίες φάσεις της κανονικής διάρκειας, καθήλωσαν όλο τον κόσμο.

Για την ομάδα του Μαρκόπουλου υπάρχει πλέον απόδειξη (μετά τους αγώνες με Ζενίτ και Άρη) ότι βελτιώνεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό. Το κακό είναι ότι συνηθίζει στην ήττα και αυτό ίσως την επηρεάσει, γιατί δεν ακολουθεί σύντομα κάποιο από τα λεγόμενα… «εύκολα» ματς, που θα τους διώξουν το όποιο άγχος. Ακολουθεί όμως ενίσχυση με Σχορτσιανίτη, έναν πολύ ποιοτικό και ιδιαίτερο-αγαπημένο αθλητή στους Έλληνες φιλάθλους, που από μόνος του μπορεί να δώσει μπασκετική ώθηση, αλλά και μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον κόσμο αυτής της ομάδας.

Μία ομάδας που δοκιμάζεται τόσο πολύ τώρα στο ξεκίνημα, που στερείται ενός θριάμβου επί του Ολυμπιακού λόγω (και) μιας χαμένης βολής… του Βασιλειάδη!! Δεν γίνεται! Δεν μπορεί… Κάπου (σε μεγάλο ματς) θα ανταποδώσει!

Στο ποδόσφαιρο όλη αυτή η σημερινή (ή χθεσινή) ιστορία περί θέματος Τούντορ, που… «παίζει το κεφάλι του», όλη η αναπαραγωγή, τα σχόλια, ακόμη και η θέση της ΠΑΕ, αποτελούν μικρά δείγματα γιατί ο ΠΑΟΚ θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να ξεφύγει από την μιζέρια του…

Η δική μου λογική δεν χωράει το πώς και το γιατί… κάτι τέτοιο, μπορεί να μας απασχόλησε έστω και για ένα λεπτό, καθ’ οποιονδήποτε τρόπο… Ακόμη και ως χιούμορ!!

Μετά από όσα έγιναν τα περασμένα χρόνια στον ΠΑΟΚ, μετά από ότι έγινε το καλοκαίρι και προκάλεσε από… ενθουσιασμό μέχρι… ανακούφιση, ήρθε η αρχή Νοεμβρίου όπου… επειδή έχει πρόβλημα η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, «πρέπει» να έχει και ο ΠΑΟΚ!!

Κρίμα… Χωρίς περεταίρω σχόλια, γιατί ότι άλλο προσθέσουμε για το πώς και το γιατί «δημιουργήθηκε» αυτό το πράγμα, χειρότερο θα το κάνουμε και θα το αναδείξουμε χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος….

Σε κάθε περίπτωση, έχει να ακούσει, να δει και να μάθει πολλά ακόμη ο Άρνεσεν…

* Έχουμε μπει και στην τελική ευθεία για το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στο Champions League του βόλλεϊ… Βράδυ Τετάρτης παίζει Τουρ-ΠΑΟΚ και περιμένουμε πώς και πώς να δούμε που στέκεται αυτή η ομάδα και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι οπαδοί της Παρτιζάν έκαναν… Τούμπα τη «Stark Arena» κόντρα στον Ολυμπιακό

Τα βίντεο από τη Σερβία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια αγάπη που τρέφουν για τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» Σέρβοι οπαδοί φρόντισαν να μετατρέψουν το «Stark Arena» σε Τούμπα, αφού η ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων ήταν γεμάτη ΠΑΟΚ με το «ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ» να ακούγεται απ' άκρη σε άκρη σε όλο το γήπεδο. Τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι εντυπωσιακά και αν κάποιος δεν γνώριζε πως το ματς διεξάγεται στη Σερβία, σίγουρα θα πίστευε πως αυτό γίνεται στην Ελλάδα και την έδρα του Δικεφάλου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Επιτέλους… πλήρης!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μετά τον τραυματισμό του, συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Jamuni McNeace και ο Αριστοτέλης Σωτηρίου που (προληπτικά) είχαν μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και ο Στάθης Νεραντζάκης είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο παρκέ.

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας, που ξεκινά το Σάββατο (30/3 στις 18:00) την προσπάθειά της στα Playouts του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ mateco θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Απόλλων Πατρών Carna (που είναι και η τελευταία ομάδα που νίκησε στις αρχές Φεβρουαρίου) και ταυτόχρονα να ξεκινήσει μία προσπάθεια για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, προκειμένου να συμμετέχει στη συνέχεια στα Play Off της Stoiximan Basket League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ