Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Σημαίες και στα δύσκολα…

Editorial

Σημαίες και στα δύσκολα…

Γίνονται πολλά και διάφορα τις τελευταίες ημέρες έτσι ώστε οι ΠΑΟΚτσήδες να παίρνουν τα καλύτερα μηνύματα για την ομάδα μπάσκετ. Είναι σαν ένα αόρατο χέρι έχει βάλει στόχο την καθημερινή θετική προβολή της ομάδας μπάσκετ και του έργου που γίνεται στην ΚΑΕ.

Όλα δείχνουν ότι στον αγώνα με την Ζιέλονα Γκόρα αλλά και σε πολλούς άλλους φέτος, η εικόνα του γηπέδου θα είναι πολύ διαφορετική.

Ας επιστρέψουμε όμως λίγες μέρες πίσω, με αφορμή το Σαββατιάτικο παιχνίδι στο Αλεξάνδρειο. Αυτό το παιχνίδι για το οποίο οι οπαδοί έχουν ζητήσει να διεξαχθεί και πάλι από την αρχή! Η αφορμή για το σχόλιο δόθηκε από έναν Αρειανό, ο οποίος εξέφρασε το παράπονό του.

Πριν πάμε σε αυτό να θυμίσουμε ότι…

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είναι πρόεδρος στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και φυσικά δεν χάνει αγώνα στο Αλεξάνδρειο, όσο και αν θεωρείται η πιο εχθρική έδρα για τον ΠΑΟΚ, όσο και αν πάντα κάτι ακούει από δεξιά-αριστερά. Το ότι ήταν εκεί λοιπόν (ο Πρέλεβιτς) είναι αυτονόητο.

Ακόμη και το ότι στην πρώτη διακοπή από τον τραυματισμό του διαιτητή, πήρε έναν ΠΑΟΚτσή (είναι απίστευτο το… ποιος ήταν αυτός ο ΠΑΟΚτσής, αλλά ας το αφήσουμε στην άκρη…) και τον έβγαλε μόνος του εκτός γηπέδου επειδή έκανε χειρονομίες στους Αρειανούς, ακόμη και αυτό… δεν ήταν έκπληξη για τον Πρέλεβιτς.

Έκπληξη δεν αποτέλεσε και ολόκληρη η στάση του ΠΑΟΚ σε αυτό το δύσκολο απόγευμα. Πολύ θα ήθελαν διάφοροι κομπλεξικοί στην πόλη να έδινε μία αφορμή ο ΠΑΟΚ (ομάδα, τεχνική ηγεσία ή διοίκηση) για να έχουν να λένε για χρόνια, ότι… «προκαλέσατε, ή δεν βγήκατε να παίξετε για να πάρετε το ματς στα χαρτιά». Για κάτι τέτοια ζουν αρκετοί!  

Προς έκπληξή τους ο ΠΑΟΚ -μέσω Σταυρόπολου- στην πρώτη διακοπή πίεζε τον διαιτητή να ξεπεράσει το μικρό χτύπημά του για να βγει και να παίξει, ενώ και την δεύτερη φορά έλεγε… «θέλουμε να παίξουμε σε γήπεδο με πέντε χιλιάδες κόσμο». Δεν τους άφησαν κανένα περιθώριο για σχόλια, πολύ περισσότερο όταν και μετά το τέλος, διαπίστωσαν ότι η πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσήδων δήλωναν αντίθετοι με την διακοπή και ζητούσαν να παίξουν για να διεκδικήσουν μέσα στο γήπεδο τη νίκη…

Όλα αυτά λοιπόν είναι φυσιολογικά για τον ΠΑΟΚ! Δεν εκπλήσσουν κανέναν που… ξέρει ΠΑΟΚ.

Ενώ λοιπόν η σημαία του ΠΑΟΚ ήταν εκεί (και γενικώς είναι ΕΔΩ όλα αυτά τα ΔΥΣΚΟΛΑ χρόνια για να σώσει τον ΠΑΟΚ και να τον κάνει και πάλι μεγάλο) κι’ έκανε όλα αυτά στο Αλεξάνδρειο και περίμενε τελευταίος για να πάρει τα δελτία και να διαβάσει το φύλλο αγώνα, αυτό που τρελαίνει περισσότερο τους Αρειανούς (και πάμε στο παράπονο του φίλου) είναι ότι η δική τους σημαία, ο πρώην αθλητής που φέτος είναι πιο ενεργός και με έναν τίτλο στην ΚΑΕ, ο άνθρωπος που με την παρουσία του (μία φορά) θα μπορούσε να δώσει ουσιαστική λύση και να αλλάξει τα δεδομένα στην πιο δύσκολη βραδιά της ομάδας τους τα τελευταία χρόνια, απουσίαζε! Μόλις μία μέρα πριν πάντως, ο Γκάλης ενημέρωνε ότι έγινε μέλος της Ελλάς Γκέτεμποργκ!  

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Μαρούσι

Ποιοι ορίστηκαν στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το Μαρούσι στο Παλατάκι (20:15, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, με το νικητή του αγώνα αυτού, να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα τρία αυριανά παιχνίδια. Πιο αναλυτικά:

Γ. Μπουρούσης 20.15 Καρδίτσα-ΑΕΚ Μαλαμάς-Λουλουδιάδης-Σπυρόπουλος (Μανάσης)

ΠΑΟΚ 20.15 ΠΑΟΚ-Μαρούσι Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Νικ.)

Απόλλων Π. 20.15 Απόλλων Π.-Λαύριο Λόρτος-Μαρτινάκος-Αγγελής (Θεοδωρόπουλος Γ.-Σπυρόπουλος Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολντεμπέλα για ΠΑΟΚ, οπαδούς και Πέτζα! (vids)

Ιστορίες από το παρελθόν από τον Ιταλό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1998 ως το 2002 και τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει στο μπάσκετ από άλλο πόστο, με τον τωρινό του ρόλο να είναι αυτός του τζένεραλ μάνατζερ της Ρέτζιο Εμίλια.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, θυμήθηκε διάφορες ιστορίες του παρελθόντος με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ