Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Love is in the air και πρόκριση στο Ιβανώφειο!

Ο Ζερμέιν Λοβ με 21 πόντους, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής σε μια τεράστια νίκη για τον ΠΑΟΚ, σε ένα Ιβανώφειο που ήταν… έδρα κανονική παρά τις απαγορεύσεις. Τεράστια πρόκριση και την Παρασκευή, περιμένει τον Προμηθέα στο Παλατάκι, στο νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου!

Νίκος Μοσχοβίτης

Love is in the air και πρόκριση στο Ιβανώφειο!

Ο ΠΑΟΚ δε μπήκε όπως θα έπρεπε στο παιχνίδι και επέτρεψε στον Ηρακλή, να τον οδηγήσει σε λάθη και να εκμεταλλευτεί τον ενθουσιασμό της έδρας του. Ο Γκρίφιν ξεκίνησε από την αρχή με λάθη και σταδιακά ο Ηρακλής, με τον Σαγκς και τον Χάτσερ, πήγε στο 20-14 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Η κατάσταση έγινε ακόμα χειρότερη στη δεύτερη περίοδο, καθώς ο εκνευρισμός στον εντός κι εκτός γραμμών ήταν μεγάλος, για κάποια σφυρίγματα (κυρίως από Σχινά και Μαγκλογιάννη), με τον Ηρακλή με τρίποντα από Μπόουλιν και Ίμπανκς να πηγαίνει μέχρι το +15 (29-14). Κάπου εκεί, μετά και το δεύτερο τάιμ άουτ του Λυκογιάννη, ο ΠΑΟΚ αφυπνίστηκε με σημαντικές λύσεις στην επίθεση από τον Λοβ (9π.), σαφώς καλύτερη άμυνα επέστρεψε (30-26).

Μπορεί και στην τρίτη περίοδο ο ΠΑΟΚ να ξεκίνησε κάπως νωχελικά, αλλά με συγκέντρωση στην άμυνα και πάντα έτοιμος να αντιμετωπίσει το παιχνίδι του Καββαδά δεν άφηνε τους γηπεδούχους να ξεφύγουν. Με τον Λοβ να συνεχίζει και τους Τσαλμπούρη-Καμπερίδη να δίνουν πολύτιμες ανάσες στο τέλος, πέρασε μπροστά με 42-43.

Η «γλώσσα του σώματος» των παικτών του Ηρακλή, έδειχνε ότι το μομέντουμ είχε χαθεί και με την αφύπνιση του Γκρίφιν και τον Λοβ πάντα ζεστό, ο ΠΑΟΚ πήγε στο +12 (42-54). Τίποτα όμως δεν είχε τελειώσει, καθώς ο Ηρακλής κατάφερε να βρει λύσεις από το πουθενά με το… γιουρούσι του Χάνλαν και μείωσε στο καλάθι. Γκρίφιν και Μαργαρίτης κράτησαν τον ΠΑΟΚ μπροστά και στο τέλος, με το σκορ στο 61-63, ο Σαγκς πήρε το σουτ τριών πόντων, αλλά αστόχησε…

Ο Λοβ έκανε σπουδαία εμφάνιση με 8/12 δίποντα και 5/6 βολές, ήταν μεγάλος πρωταγωνιστής, κρατώντας την ομάδα και στα δύσκολα σημεία, ο Καμπερίδης ήταν πολύτιμος με 11 πόντους και 3/5 τρίποντα, ενώ ο κακός Γκρίφιν στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, στην τέταρτη περίοδο, έβαλε επτά πολύ σημαντικούς πόντους. 

Η σημερινή νίκη είναι ορόσημο για τη φετινή σεζόν του ΠΑΟΚ, αλλά δε μπορεί να μείνει και πολύ σε αυτήν, καθώς την Παρασκευή, υποδέχεται τον Προμηθέα στο νοκ-άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου. Το πρώτο βήμα, το έκανε σήμερα, έχει ένα ακόμα, πιο δύσκολο, την Παρασκευή…

Δεκάλεπτα: 20-14, 30-26, 42-43, 61-63

Δείτε τα πλήρη στατιστικά του αγώνα, ΕΔΩ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Νέο “ραντεβού” στο Παλατάκι

Σημαντικό ματς, απαραίτητη η παρουσία του κόσμου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επίσημη ενημέρωση της η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Μαρούσι, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στις 20:15, για την 5η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Basket League.  

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

- Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Τρόποι διάθεσης:

  • Από το PAOK Sports Arena…

Τετάρτη (24/4): 12:00 – 18:00

Πέμπτη (25/4): 10:00-18:00

Παρασκευή (26/4): 10:00-18:00

Σάββατο (27/4): 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να πάρουν τα εισιτήρια τις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

-Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 10€ για τα παιδιά έως 15 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΜΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TAXIWAY

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco και η TAXIWAY, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, προσφέρουν τη ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα, από και προς το PAOK Sports Arena σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας!

Για τον προγραμματισμό της μετακίνησής τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν το αργότερο 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα, με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, στο τηλέφωνο: 2310-472551 (καθημερινά: 10:00-18:00)".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ζωντανός» ο ΠΑΟΚ για την 8η θέση!

Το “διπλό” του Αμαρουσίου και ο σαββατιάτικος “τελικός” στο PAOK Sports Arena!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Tη νίκη με σκορ 90-76 πανηγύρισε το Μαρούσι στην έδρα του Λαυρίου και έτσι ο ΠΑΟΚ έμεινε "ζωντανός" για την 8η θέση, που οδηγεί στα playoffs της Basket League!

Το Μαρούσι πήρε από τα πρώτα λεπτά προβάδισμα στο σκορ και έφτασε δίκαια στο "διπλό", με τον σαββατιάτικο αγώνα στο "Παλατάκι" (20:15) να είναι ουσιαστικά ο... τελικός για την 8η θέση που οδηγεί "πάνω" στον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο των playoffs.

Κορυφαίος για την ομάδα των βορείων προαστίων ήταν ο Χιλ με 36 πόντους ενώ για το Λαύριο ο Μουρ σημείωσε 18.

Τα δεκάλεπτα: 14-27, 30-45, 53-64, 76-90.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Μισή χρονιά χωρίς διπλό!

Άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα για τη φετινή ομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έχασε και από την ΑΕΚ με 99-91, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων χθες, μεγαλώνοντας κι άλλο ένα αρνητικό σερί.

Αυτή, ήταν η 11η συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα για το «Δικέφαλο του Βορρά» στο πρωτάθλημα και για να βρει κάποιος την τελευταία φορά που κέρδισε μακριά από το Παλατάκι, πρέπει να γυρίσει το ημερολόγιο στις 11… Νοεμβρίου του 2023. Τότε, είχε κερδίσει με 54-67 στην Πάτρα τον Απόλλωνα, αλλά στη συνέχεια η μοναδική νίκη μακριά από το γήπεδο του, ήταν στην Ευρώπη, με εκείνο το 87-88 επί της Τόφας, μετά από δύο παρατάσεις στις 9 Ιανουαρίου.

Σε συνολικά 15 εκτός έδρας παιχνίδια ως τώρα σε επίσημες διοργανώσεις, ο ΠΑΟΚ μετράει μόλις τέσσερις νίκες, ενώ αν ληφθούν υπ’όψιν, τα ουδέτερα της Ρόδου και της Κρήτης, σε Super Cup και Final 8 Kυπέλλου αντίστοιχα, το σχετικό ποσοστό, είναι μόλις 4/18 νίκες μακριά από το Παλατάκι…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ