ΜΠΑΣΚΕΤ
«Μπλόκο» στο Περιστέρι
Το σερί των νικών, έλαβε τέλος για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος για ένα ημίχρονο μπορεί να είχε το παιχνίδι στο Περιστέρι εκεί που ήθελε, αλλά στο δεύτερο, έχασε τον προσανατολισμό του στην επίθεση, είχε προβλήματα και στην άμυνα και έχασε με 76-67.
O ΠΑΟΚ ξεκίνησε πιο καλά και πιο έτοιμος στην άμυνα από το Περιστέρι, για να πάει στο 8-14. Ο Γκρέι σε εκείνο το σημείο, βρήκε ρυθμό για να βάλει τους γηπεδούχους μπροστά, αλλά με ένα γκολ-φάουλ του Τέρνερ, η ομάδα του Λυκογιάννη, έκλεισε την πρώτη περίοδο στο 15-17.
Με Παπαντωνίου και Κονατέ (15-21 και 20-24), ο ΠΑΟΚ κρατούσε το προβάδισμα, αλλά σε εκείνο το σημείο, το Περιστέρι πίεσε πολύ, έκλεισε διαδρόμους, οδήγησε τους παίκτες του Δικεφάλου, σε λάθη και κακές επιθετικές επιλογές και με τον Πέτεγουεϊ στη δική του επίθεση, πήγε στο 30-24. Η επιστροφή του Γκρίφιν και του Λοβ, έδωσε ξανά σκορ για τον ΠΑΟΚ, που επέστρεψε (32-32).
Από τις αρχές του δεύτερου μέρους, το παιχνίδι πήρε μία συγκεκριμένη πορεία, αφού με τον Μπιτς στο παρκέ, ο Πεδουλάκης δε δυσκολεύτηκε να βρει τον αδύναμο κρίκο του ΠΑΟΚ στην άμυνα. Το Περιστέρι τον στόχευε διαρκώς, σε οποιαδήποτε κατάσταση, κοντά και μακριά από το καλάθι αλλά και στο ριμπάουντ και με ΜακΛίν, Βασιλόπουλο πήγε στο +10, μια διαφορά που με βάση την εικόνα που είχε ο αγώνας, έδειχνε ότι δύσκολα θα ανατραπεί. Με κάποιες λύσεις από Τσαλμπούρη και Γκρίφιν, ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 57-50 στο τέλος της τρίτης περιόδου.
Η ομάδα του Λυκογιάννη, δυσκολευόταν πολύ στο πιο αθλητικό και γεμάτο Περιστέρι, που είχε διαρκώς για οδηγό του την άμυνα και η απουσία της τελευταίας στιγμή του Μάντζαρη, δε φάνηκε. Ο Χάροου έδωσε κι αυτός λύσεις στις αρχές της τέταρτης περιόδου, με τον ΠΑΟΚ να διεκδικεί κάτι μέχρι το 68-61. Με Πέτεγουεϊ και Γκρέι οι γηπεδούχοι πήγαν στο +11 (72-61) και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε με τον Γκρίφιν να βγαίνει εκτός με 5 φάουλ. Το μόνο που έμενε ήταν το τελικό σκορ, που πήγε στο 76-67.
Ο ΠΑΟΚ δεν είχε τον Μαργαρίτη, για ένα ημίχρονο πήγαινε μια χαρά το παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο, δεν είχε υπομονή στις επιθέσεις του, έκανε εύκολα κακές επιλογές και κόντρα σε μια ομάδα του επιπέδου του Περιστερίου, δε θα μπορούσαν να μη φανούν και τα διάφορα χαρακτηριστικά που λείπουν από αυτό το ρόστερ.
Ο Γκρίφιν ήταν πρώτος σκόρερ με 15 πόντους, αλλά 5/11 σουτ και 5 ασίστ με 3 λάθη και… δεν τον ακολούθησε κανείς. Ο Λοβ ήταν κακός, ειδικά στο δεύτερο μέρος, οι ψηλοί δε μπορούσα να τροφοδοτηθούν, ενώ και ο Τέρνερ, δυσκολευόταν πολύ στους πιο αθλητικούς γκαρντ του Περιστερίου. Το σερί σταμάτησε στις τρεις νίκες, το… μέτρημα δε βγήκε σήμερα κόντρα σε ομάδα τετράδας και πλέον, το ενδιαφέρον είναι στον εντός έδρας αγώνα με το Μεσολόγγι.
Δεκάλεπτα: 15-17, 32-32, 57-50, 76-67
Δείτε τα πλήρη στατιστικά του αγώνα, ΕΔΩ.
ΜΠΑΣΚΕΤ
Sold out το ΠΑΟΚ – Άρης! (pic)
Εξαντλήθηκαν μέσα σε δυο ώρες τα εισιτήρια για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!
Ακόμη ένα sold out κατέγραψε ο μπασκετικός ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, καθώς τα εισιτήρια για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Άρη εξαντλήθηκαν μέσα σε περίπου δύο ώρες από την έναρξη της διάθεσής τους.
Η κυκλοφορία των εισιτηρίων για τις αναμετρήσεις με Ρόμα, Βίκο και Άρη ξεκίνησε το μεσημέρι της Πέμπτης (29/10), στις 14:00, με τους φίλους του Δικεφάλου να σπεύδουν να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο PAOK Sports Arena.
Το πρώτο sold out αφορά την αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους», στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της GBL, με τη ζήτηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη από τα πρώτα λεπτά της διάθεσης.
Την ίδια στιγμή, με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με τη Ρόμα, με τις ενδείξεις να παραπέμπουν σε ακόμη μία ιδιαίτερα δυναμική παρουσία του κόσμου του ΠΑΟΚ στις εξέδρες του «Παλατακίου».
🏁 SOLD OUT 🏁
Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Άρης (21/11) εξαντλήθηκαν!
Κλείστε τώρα τη θέση σας για τους αγώνες του ΠΑΟΚ με…
🆚 Roma BC (3/11/26, 20:00)
🆚 Vikos Φalcons (7/11/26, 17:30)
📲 https://t.co/kWLQKleeYq https://t.co/WFgKDhMVpH— PAOK BC (@PAOKbasketball) October 29, 2026
ΜΠΑΣΚΕΤ
Tο «Παλατάκι» θα ΄ναι καζάνι!
Στη διάθεση των φίλων του ΠΑΟΚ από τις 14:00 τα εισιτήρια με Ρόμα, Vikos Φalcons και Άρη!
Aνακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως τα εισιτήρια για τα εντός έδρας παιχνίδια με Roma BC, Vikos Φalcons και Άρη θα είναι διαθέσιμα προς πώληση από σήμερα στις 14:00, εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Αυτή, αναφέρει:
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου στις 14:00 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες…
ΠΑΟΚ – Roma BC, (Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2026 στις 20:00 για την 6η αγωνιστική του ΒKT EuroCup).
ΠΑΟΚ – Vikos Φalcons (Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2026 στις 17:30 για την 6η αγωνιστική της Stoiximan GBL).
ΠΑΟΚ – Άρης (Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2026 στις 17:30 για την 8η αγωνιστική της Stoiximan GBL).
Ο αριθμός των εισιτηρίων που θα διατεθούν στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ είναι περιορισμένος. Τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά την κατηγορία WHITE και η τιμή τους είναι 30€ για τους αγώνες ΠΑΟΚ – Roma BC και ΠΑΟΚ – Άρης, ενώ για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Vikos Φalcons η τιμή είναι 20€.
Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά από το ΟnLine σύστημα του More.com στη διεύθυνση https://www.more.com/gr-el/tickets/sports/paokbc-tickets-2026-27/
Υπενθυμίζεται ότι η μεταβίβαση του εισιτηρίου διαρκείας είναι δυνατή έως και 6 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, με ανώτατο όριο τις 10 μεταβιβάσεις ανά αγωνιστική σεζόν.
Με τη δυνατότητα αυτή, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που αδυνατούν να παρευρεθούν σε έναν αγώνα του ΠΑΟΚ, μπορούν να παραχωρήσουν τη θέση τους σε άλλον φίλαθλο, δίνοντάς του την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και να στηρίξει έμπρακτα την προσπάθεια της ομάδας μας.
Διευκρινίσεις
1.Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να έχει στην κατοχή του ένα (1) εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο γήπεδο, να φέρουν μαζί τους έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο).
2.Η μεταβίβαση εισιτηρίου διαρκείας θα είναι ενεργή ως επιλογή στο Gov.gr Wallet μέχρι και 6 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα και είναι εφικτή μέχρι και 10 αγώνες στη διάρκεια της σεζόν 2026-27. Τα εισιτήρια διαρκείας των εκπτωτικών κατηγοριών (παιδικά, ΑΜΕΑ) δεν μεταβιβάζονται.
3.Οι φίλαθλοι άνω των 67 ετών που δεν διαθέτουν Gov.gr Wallet, αφού πραγματοποιήσουν την ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-17:00 και την ημέρα του αγώνα 10:00 έως και την ώρα έναρξης), για να δηλωθεί το εισιτήριό τους στο gov.gr
4.Δεν εκδίδονται παιδικά εισιτήρια. Τα παιδιά άνω των 15 ετών μπορούν να έχουν δικό τους gov wallet.
5.Όσοι (αλλοδαποί) δεν διαθέτουν ΑΜΚΑ, μπορούν να επιλέξουν αλλαγή Εθνικότητας και να κάνουν χρήση του αριθμού διαβατηρίου τους.
6.Οι φίλαθλοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η είσοδος στο γήπεδο γίνεται μόνο με τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet. Για αυτό και είναι απαραίτητη η εγκατάστασή της από όσους δεν τη διαθέτουν ακόμα.
Ο φίλαθλος θα πρέπει να προσθέσει και να ταυτοποιήσει το εισιτήριό του στην εφαρμογή Gov.gr Wallet, ακολουθώντας τη διαδικασία που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία προκειμένου να έχει πρόσβαση στο PAOK Sports Arena.
Για να κατεβάσετε την εφαρμογή είναι απαραίτητη η χρήση των προσωπικών κωδικών TaxisNet/web banking, καθώς και η κατοχή επιβεβαιωμένου αριθμού κινητού τηλεφώνου στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας.
Η εφαρμογή Gov.gr Wallet διατίθεται δωρεάν για τους κατόχους Apple στο Apple Store και για τους κατόχους Android στο Google Play.
Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι, ότι ο δηλωθείς κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να είναι ο ίδιος που τελικά θα ταυτοποιηθεί στην εφαρμογή Gov.gr Wallet.Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο, καθώς και για πληροφορίες και οδηγίες αναφορικά με την λειτουργία του ψηφιακού εισιτηρίου, μπορείτε να ανατρέξετε στο https://tickets.gov.gr
7.Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr Wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο https://support.gov.gr/guide/ και στο https://wallet.gov.gr/support,
ΜΠΑΣΚΕΤ
Παπαπέτρου: «Τα μάζευα από τα capital controls»
Οι 820 χιλιάδες ευρώ, οι γονείς, τα πεθερικά και τα εγγόνια!
Ρεπορτάζ για το πως δικαιολόγησε ο Πέτρος Παπαπέτρου στην απολογία του τις 820 χιλιάδες ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι του, φιλοξένησε το Mega.
«Τα μετέφερα σταδιακά. Όλα αυτά τα χρήματα που έρχονταν προσπαθούσα να τα βγάλω σε μετρητά. Τότε, με τα capital controls, φοβήθηκα και προσπαθούσα να βγάλω όλα τα λεφτά και να τα κρατάω έξω. Από τους γονείς και τα πεθερικά μου είναι περίπου 100.000 ευρώ. Η μητέρα μου είχε ακίνητη περιουσία από τον πατέρα της. Έπαιρνε καλά ενοίκια, πάνω από 1.000 ευρώ τον μήνα. Τα χρήματα μου τα έδιναν για τα εγγόνια τους» είπε ο πρώην διαιτητής σύμφωνα με το Mega, εξήγηση που αν δόθηκε, εκ του αποτελέσματος δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκισή του.




