Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιτυχημένη η επέμβαση του Τσαλμπούρη

Χειρουργήθηκε ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ

Νίκος Μοσχοβίτης

Επιτυχημένη η επέμβαση του Τσαλμπούρη

Μετά το σοβαρό τραυματισμό του στον καρπό, μεσοβδόμαδα, σήμερα ο παίκτης του ΠΑΟΚ, υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης από το γιατρό της ομάδας, Ιωσήφ Γαβριηλίδη. Η ΚΑΕ αναφέρει στην ιστοσελίδα της σχετικά…

«Σε επιτυχημένη επέμβαση εσωτερικής οστεοσύνθεσης κατάγματος διάφυσης του τρίτου μετακαρπίου στο αριστερό του χέρι υποβλήθηκε σήμερα ο Γιώργος Τσαλμπούρης.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, χειρούργο ορθοπεδικό Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη, στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ο Γιώργος Τσαλμούρης αναμένεται να πάρει εξιτήριο το Σάββατο (20/3) και από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει το ειδικό πρόγραμμα μετεγχειρητικής αποκατάστασης».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποκλείστηκε ο Προμηθέας

Οι Αχαιοί ηττήθηκαν 83-90 από την Ουνικάχα Μάλαγα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Προμηθέας Πατρών δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα του και είδε το εφετινό ευρωπαϊκό «ταξίδι» του να ολοκληρώνεται στην προημιτελική φάση του Basketball Champions League.

Οι Αχαιοί ηττήθηκαν 83-90 από την Ουνικάχα Μάλαγα, στην δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση, με την ισπανική ομάδα να γράφει το 2-0 και να «σκουπίζει» τη σειρά, «αρπάζοντας» από τον Προμηθέα το «εισιτήριο» της πρόκρισης για το Final Four της διοργάνωσης (26-28/4).

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου «πλήρωσε» το κακό της τρίτο δεκάλεπτο, όταν είδε τους Ανδαλουσιανούς να τρέχουν επιμέρους σκορ 11-19 και να εκτοξεύουν τη διαφορά στο +11 (54-65 στο 30΄). Στον... επίλογο του αγώνα και παρά το γεγονός ότι οι Αχαιοί ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους στο κομμάτι της παραγωγικότητας, η ελληνική άμυνα δεν λειτούργησε με τους Ισπανούς να παραμένουν σε απόσταση ασφαλείας και να φτάνουν άνετα στο τελικό 83-90.

Τεράστια εμφάνιση από τον Χάντερ Χέιλ με 31 πόντους και 6/8 τρίποντα, η οποία όμως δεν ήταν αρκετή για την υπέρβαση... Από τη Μάλαγα ξεχώρισε ο Τάιλερ Καλινόσκι με 23 πόντους και 5/10 τρίποντα.

Τα δεκάλεπτα: 26-23, 43-46, 54-65, 83-90
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ματσόνι, Κρέγιτς, Προτς.

Οι συνθέσεις:
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Ηλίας Παπαθεοδώρου):
Μπαζίνας 2, Κόφι 2, Χέιλ 31 (6), Ρέινολντς 3 (1), Χρυσικόπουλος 4, Κάουαν 14 (1), Ετσενίκε 16, Χάμιλτον 7 (1), Στίβενς 4, Πλώτας, Λάγιος, Καραγιαννίδης.

ΟΥΝΙΚΑΧΑ ΜΑΛΑΓΑ (Ιμπόν Ναβάρο): Ντίαθ 5, Έτζιμ 4, Πέρι 7, Σίμα, Τέιλορ 13 (1), Μπαρέιρο 5, Κάρτερ 6, Καλινόσκι 23 (5), Λίμα 3, Τόμας 6, Ντέντοβιτς 3, Κράβις 15 (1).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Εισιτήρια και… ραντεβού με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

Όλα τα βλέμματα στρέφονται στο PAOK Sports Arena

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ mateco έχει στραμμένη την προσοχή του στον αγώνα με την Καρδίτσα που ακολουθεί την Κυριακή και σήμερα, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το πρώτο ματς του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στο PAOK Sports Arena.

Θυμηθείτε τι ισχύει:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Καρδίτσα Ιαπωνική, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 στις 20:15, για την 3ηαγωνιστική Play Out της Stoiximan Basket League. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από σήμερα ηλεκτρονικά και από το πρωί της Τρίτης (9/4) και από το PAOK Sports Arena.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

0210 tickets

- Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Τρόποι διάθεσης:

Από το PAOK Sports Arena…

Τρίτη (9/4): 10:00-18:00

Τετάρτη (10/4): 10:00–18:00

Πέμπτη (11/4): 10:00-18:00

Παρασκευή (12/4): 10:00-18:00

Σάββατο (13/4): 10:00-14:00

Κυριακή (14/4): 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα

OnLine μέσω του δικτύου της Ticketmaster στη διεύθυνση… https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/showProductList.html

Τηλεφωνικά στο 2111981535

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να πάρουν τα εισιτήρια τις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

-Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 10€ για τα παιδιά έως 15 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΜΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TAXIWAY

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco και η TAXIWAY, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, προσφέρουν τη ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα, από και προς το PAOK Sports Arena σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας!

Για τον προγραμματισμό της μετακίνησής τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν το αργότερο 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα, με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, στο τηλέφωνο: 2310-472551 (καθημερινά: 10:00-18:00).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Δύο προβλήματα και ένα ευχάριστο!

Μετ΄ εμποδίων το ξεκίνημα της προετοιμασίας για τον κυριακάτικο αγώνα με την Καρδίτσα στο “Παλατάκι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στον κυριακάτικο αγώνα με την Καρδίτσα στο "Παλατάκι" έχει στρέψει την προσοχή της η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ προερχόμενη από την ήττα στο Λαύριο, γνωρίζοντας πως σε περίπτωση νέας ήττας ουσιαστικά θα "αποχαιρετήσει" τις πιθανότητες για την 8η θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Στη σημερινή προπόνηση στο PAOK Sports Arena, o Στάθης Νεραντζάκης δεν είχε στη διάθεσή του τον Σταύρο Σχίζα ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στο γαστροκνήμιο αλλά και τον Σέσιλ Γουίλιαμς λόγω ενοχλήσεων στον αυχένα, με αμφότερους να υποβάλλονται αύριο στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Από την άλλη, ο Έλβαρ Φρίντρικσον συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, φωνάζοντας έτσι "παρών" για την αναμέτρηση της Κυριακής!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ