Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

“Ταιριάξαμε με Λυκογιάννη, εξυγίανση και του χρόνου”

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, μίλησε για τη νίκη επί του Άρη και την επόμενη μέρα

Ηλίας Καπράλος

“Ταιριάξαμε με Λυκογιάννη, εξυγίανση και του χρόνου”

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Χατζόπουλου:

Για τη σημερινή νίκη:
“Είναι μία ακόμα νίκη… Όπως και στον πρώτο γύρο, έτσι και τώρα εκτός έδρας, όπως πάμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη, το ίδιο κάναμε και σήμερα. Ο ΠΑΟΚ πάντα και παντού πάει για τη νίκη. Υπάρχει χαρά γιατί είναι ένα τοπικό ντέρμπι, αλλά κοιτάμε τη δουλειά μας γιατί θέλουμε ανέβουμε κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα”.

Για την διαρκή του παρουσία δίπλα στην ομάδα τόσο στις προπονήσεις όσο και στα παιχνίδια και πως το ζει ο ίδιος:
“Τα παιδιά ξέρουν και βλέπουν το πάθος και μέσα στα αποδυτήρια, όταν βγαίνουμε στο γήπεδο, αλλά και όταν τελειώνει το ματς. Σίγουρα περνάει, γιατί τα παιδιά μας βλέπουν και κάθε μέρα στο γήπεδο. Δεν είμαι ένας παράγοντας που εμφανίζεται μία φορά την εβδομάδα και αυτό το καταλαβαίνουν”.

Είναι μεγαλύτερη η ένταση μέσα στο παιχνίδι ή όταν τελειώνει μία οικονομική υποχρέωση στην ομάδα;
“Μετά από τόσους μήνες και με τη βοήθεια των οπαδών που πηγαίνει πολύ καλά, έχουμε καταφέρει να ξεχρεώσουμε πολλές υποθέσεις. Από τις 47 υποθέσεις μένουν οι 6, και το ΒΑΤ. Πιστεύω μάλιστα με αυτό τον ρυθμό που πηγαίνει η αύξηση να πιάσουμε τις 500 χιλιάδες και μέχρι τις 2 Απριλίου να κλείσουμε όλες τις υποθέσεις. Να μην χρωστάει ο ΠΑΟΚ δραχμή σε κανέναν παίκτη, προπονητή και μάνατζερ και αυτό να ισχύει και για τη φετινή χρονιά που ο ΠΑΟΚ δεν θα χρωστάει κανέναν. Να ξεκινήσουμε την επόμενη σεζόν από το μηδέν κάτι που έχει να γίνει πολλά χρόνια. Μας ενδιαφέρει πώς θα τελειώσει η χρονιά γιατί αυτό θα έχει αντίκτυπο και στο επόμενο τηλεοπτικό συμβόλαιο και για αυτό θα το κυνηγήσουμε.”

Οι νίκες αλλάζουν το φετινό σκεπτικό:
“Όχι. Ο στόχος ο δικός μας έχει επιτευχθεί. Λογικά θα είμαστε στα play-off. Από εκεί και πέρα, πρώτος στόχος είναι η εξυγίανση και αυτό θα κάνουμε και του χρόνου. Τώρα εάν του χρόνου αλλάξουν τα δεδομένα θα το δούμε. Του χρόνου δεν ξέρουμε πώς θα είμαστε και στα θέματα του κορωνοϊού. Άρα δεν μπορούμε να κάνουμε ασφαλείς προβλέψεις.”

Που θέλετε να τερματίσει η ομάδα τη φετινή χρονιά:
“Όσο πιο ψηλά μπορούμε. Μετράει στο τηλεοπτικό συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς. Παιχνίδια με το παιχνίδι θα το βλέπουμε. Είχαμε πολλές ατυχίες με τους τραυματισμούς. Μας λείπει ο Τσαλμπούρης, σήμερα τραυματίστηκε ο Νώντας, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξουμε τίποτα και να φέρουμε κάποιον παίκτη.”

Στο πρώτο παιχνίδι με τον Άρη, έφερε τον κόουτς Λυκογιάννη, ένα σχόλιο για την επιλογή του:
“Ο κόουτς Λυκογιάννης είχαμε ξεκινήσει να τον φέρουμε στην ομάδα και είπαμε να γνωριστούμε και να δούμε εάν ταιριάζει η ομάδα σε εκείνον και αυτός στην ομάδα. Τελικά ταιριάξαμε. Έχω εγώ την τρέλα μου, αυτός τη δική του, οπότε η εικόνα της ομάδας έχει αλλάξει και τα πράγματα πηγαίνουν προς το καλύτερο και θα μιλήσουμε για την επόμενη χρονιά και γενικά για τα επόμενα χρόνια”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτσι το έζησε ο Πόρτερ Τζούνιορ (vid)

Ένα ξεχωριστό βίντεο για τον Αμερικανό άσο και την παρουσία του στο “Παλατάκι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έπαιξε για πρώτη φορά εντός έδρας, για μία ασίστ, έχασε το triple-double, ήταν μόνιμα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του και δεν έκρυβε τη χαρά του για όσα έζησε.

Δείτε το ξεχωριστό βίντεο που ετοίμασε ο ΠΑΟΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήγε Παλατάκι, έφυγε με… 1800 ευρώ (vid)

Φίλος του ΠΑΟΚ το «έσταξε» από το κέντρο και κέρδισε!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έγιναν πολλά ωραία στο ντεμπούτο του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στο Παλατάκι, στη χθεσινή αναμέτρηση με την Καρδίτσα, αλλά ένας φίλος του ΠΑΟΚ θα θυμάται πολύ καιρό το παιχνίδι αυτό και για έναν άλλο λόγο.

Ο διαγωνισμός που «έτρεχε» σε συνεργασία με τη «Winmasters» στο ημίχρονο κάθε εντός έδρας παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, με δύο φίλους της ομάδας, να δοκιμάζουν την τύχη τους από το κέντρο του γηπέδου, έλαβε τέλος χθες!

Ο Θοδωρής, το…. έβαλε άνετος από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο το οποίο είχε φτάσει στα 1.800 ευρώ! Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Πάει Τούμπα ο Πόρτερ Τζούνιορ!

Ζήτησε να δει από κοντά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την υποδοχή που του έχει γίνει και σε πρώτη φάση, απολαμβάνει την παρουσία του στον οργανισμό του ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός, ο οποίος έχει ενθουσιαστεί από τον τρόπο που του συμπεριφέρονται εντός και εκτός γηπέδου, αφού το χάρηκε πολύ με τον κόσμο χθες, στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα, θέλει να ζήσει και την εμπειρία της Τούμπας.

Έτσι, ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, αναμένεται να δει από κοντά την αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο, την προσεχή Πέμπτη, για να πάρει ακόμα καλύτερη… γεύση από την ατμόσφαιρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ