Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Χατζόπουλος: «Στην ΑΜΚ έβαλε λεφτά μέχρι και ο Κρμέντσικ»

Οι ατάκες του βασικού χρηματοδότη της ΚΑΕ, για την ανανέωση με Λυκογιάννη, τις πληρωμές και τον Τσέχο επιθετικό!

Αντώνης Τσακαλέας

Χατζόπουλος: «Στην ΑΜΚ έβαλε λεφτά μέχρι και ο Κρμέντσικ»

Ο βασικός χρηματοδότης και μέλος του ΔΣ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Θανάσης Χατζόπουλος, σε δηλώσεις του, σχολίασε την ανανέωση συνεργασίας με τον Άρη Λυκογιάννη και μίλησε για την αυλαία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, μένοντας στη συμμετοχή ακόμα και του Μάικλ Κρμέντσικ, κίνηση που τον εντυπωσίασε. Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την ανανέωση με τον προπονητή Άρη Λυκογιάννη:

«Αποφασίσαμε να ανανεώσουμε τη συνεργασία, αυτούς τους μήνες που συνεργαζόμαστε είδαμε ότι ταιριάζουν τα χνώτα μας. Είναι ένας προπονητής που ξέρει το μπάσκετ, έχει πολύ πάθος σε αυτό που κάνει και αυτό ήταν κάτι που άρεσε σε όλους μας. Τα αποτελέσματα, επίσης, μας έδιναν το δικαίωμα της αισιοσοξίας και μας οδήγησαν στην απόφαση να κάνουμε αυτήν την κίνηση.

Διαλέξαμε να γίνει σε βάθος τριετίας για να χει το χρόνο να δημιουργηθεί ένα σύνολο καλό. Και νομίζω όλα θα πάνε καλά. Ο κόουτς Λυκογιάννης είναι ένας άνθρωπος αληθινός, ευθύς, συζητάμε, τα λέμε όλα, πραγματικά υπάρχει μια ειλικρίνεια στη σχέση μας και προσωπικά μου αρέσει πολύ αυτό».

Για το αν θα τον στηρίξει και στις αναποδιές:

«Όταν κάνεις ανανέωση για τόσα χρόνια, δεν μπορεί να περιμένεις να μην έρθει και ένα κακό αποτέλεσμα…»

Για το γεγονός ότι επέλεξαν ανανέωση σε βάθος τριετίας:

«Όταν θες να χτίσεις μια ομάδα, αυτό δε γίνεται σε ένα χρόνο. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε να αποπληρώσουμε ένα μεγάλο μέρος των χρεών. Φέτος είναι πάρα πολύ κοντά να κλείσει το κομμάτι του χρέους προς παλιούς παίκτες. Η ομάδα φέτος είναι πληρωμένη μέχρι και τον Μάρτιο – και δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Μόλις χθες, η ομάδα δε χρωστούσε σεντ σε κανέναν για φέτος, από παίκτες, που πήραν δύο μηνιάτικα μαζί, προμηθευτές,γραφεία, ενοίκια… Έχουμε προπληρώσει μέχρι και το ταξίδι μας στο Μεσολόγγι, αυτό μόνο σας λέω. Προσπαθώ – και ως οικογένεια και ως επιχείρηση – να είμαι εντάξει με τις υποχρεώσεις μου. Το να λέω σε κάποιον “δε θα πάρεις τα χρήματα σου” δεν είναι κάτι που αντιπροσωπεύει εμένα και την οικογένεια μου. Θέλω να λειτουργώ με νοικοκυροσύνη».

Για την ΑΜΚ:

«Μέχρι χθες (31/3) είχαμε πιάσει 463.374€, που σημαίνει ότι χρειάζονται άλλες περίπου 30.000 και κάτι για να φτάσουμε τον στόχο των 500.000€ που έχουμε θέσει και πιστεύω οι συνοπαδοί μου αυτό το τελευταίο διήμερο θα τρέξουν στις τράπεζες. Στην αρχή έλεγαν όλοι άντε να φτάσουμε 30, το πολύ 100 χιλιάδες. Αλλά οι συνοπαδοί μου απέδειξαν ότι όταν κάτι λειτουργεί καλά, είναι εκεί να το στηρίξουν.

Αυτήν τη στιγμή πρέπει να έχουμε ξεπεράσει τους 9.000 ανθρώπους που έβαλαν χρήματα. Έχουμε έναν άνθρωπο που βάζει κάθε μέρα, 19 και 26€. Κάθε μέρα, υποθέτω μέχρι και αύριο. Είναι πολλοί οπαδοί που έχουν κάνει καταθέσεις και αυτό αποδεικνύει ότι ο κόσμος πραγματικά από το υστέρημα του στηρίζει αυτήν την προσπάθεια. Και γι’ αυτό δώσαμε παράταση, γιατί πολλοί μας έλεγαν περιμένετε να πληρωθούμε τον Μάρτιο και να βάλουμε στην ΑΜΚ κάτι πάλι.

Δεχτήκαμε βοήθεια από όλον τον ΠΑΟΚ. Βιεϊρίνια, Γκαρσία… Μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα είχε αν θυμάμαι καλά 60-70 καταθέσεις. Εκτός του ότι μπήκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, που δεν ήξεραν καν τι είναι μπάσκετ ΠΑΟΚ, όπως πχ ο Κρμέντσικ – τι δουλειά είχε αυτός να βοηθήσει – κι όμως βοήθησαν».

Πηγή: Metropolis

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Νέο “ραντεβού” στο Παλατάκι

Σημαντικό ματς, απαραίτητη η παρουσία του κόσμου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επίσημη ενημέρωση της η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ mateco – Μαρούσι, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στις 20:15, για την 5η αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Basket League.  

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι…

- Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Τρόποι διάθεσης:

  • Από το PAOK Sports Arena…

Τετάρτη (24/4): 12:00 – 18:00

Πέμπτη (25/4): 10:00-18:00

Παρασκευή (26/4): 10:00-18:00

Σάββατο (27/4): 10:00 έως την ώρα έναρξης του αγώνα

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να πάρουν τα εισιτήρια τις ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

-Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 10€ για τα παιδιά έως 15 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΜΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ TAXIWAY

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco και η TAXIWAY, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, προσφέρουν τη ΔΩΡΕΑΝ μετακίνηση ατόμων με κινητικά προβλήματα, από και προς το PAOK Sports Arena σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας!

Για τον προγραμματισμό της μετακίνησής τους, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν το αργότερο 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα, με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco, στο τηλέφωνο: 2310-472551 (καθημερινά: 10:00-18:00)".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Ζωντανός» ο ΠΑΟΚ για την 8η θέση!

Το “διπλό” του Αμαρουσίου και ο σαββατιάτικος “τελικός” στο PAOK Sports Arena!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Tη νίκη με σκορ 90-76 πανηγύρισε το Μαρούσι στην έδρα του Λαυρίου και έτσι ο ΠΑΟΚ έμεινε "ζωντανός" για την 8η θέση, που οδηγεί στα playoffs της Basket League!

Το Μαρούσι πήρε από τα πρώτα λεπτά προβάδισμα στο σκορ και έφτασε δίκαια στο "διπλό", με τον σαββατιάτικο αγώνα στο "Παλατάκι" (20:15) να είναι ουσιαστικά ο... τελικός για την 8η θέση που οδηγεί "πάνω" στον Παναθηναϊκό στον πρώτο γύρο των playoffs.

Κορυφαίος για την ομάδα των βορείων προαστίων ήταν ο Χιλ με 36 πόντους ενώ για το Λαύριο ο Μουρ σημείωσε 18.

Τα δεκάλεπτα: 14-27, 30-45, 53-64, 76-90.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Μισή χρονιά χωρίς διπλό!

Άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα για τη φετινή ομάδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έχασε και από την ΑΕΚ με 99-91, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων χθες, μεγαλώνοντας κι άλλο ένα αρνητικό σερί.

Αυτή, ήταν η 11η συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα για το «Δικέφαλο του Βορρά» στο πρωτάθλημα και για να βρει κάποιος την τελευταία φορά που κέρδισε μακριά από το Παλατάκι, πρέπει να γυρίσει το ημερολόγιο στις 11… Νοεμβρίου του 2023. Τότε, είχε κερδίσει με 54-67 στην Πάτρα τον Απόλλωνα, αλλά στη συνέχεια η μοναδική νίκη μακριά από το γήπεδο του, ήταν στην Ευρώπη, με εκείνο το 87-88 επί της Τόφας, μετά από δύο παρατάσεις στις 9 Ιανουαρίου.

Σε συνολικά 15 εκτός έδρας παιχνίδια ως τώρα σε επίσημες διοργανώσεις, ο ΠΑΟΚ μετράει μόλις τέσσερις νίκες, ενώ αν ληφθούν υπ’όψιν, τα ουδέτερα της Ρόδου και της Κρήτης, σε Super Cup και Final 8 Kυπέλλου αντίστοιχα, το σχετικό ποσοστό, είναι μόλις 4/18 νίκες μακριά από το Παλατάκι…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ