Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Η ΑΕΚ αδικήθηκε για 39 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα…»

Συγκλόνισε με τις δηλώσεις του ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΑΕΚ

Νίκος Μοσχοβίτης

«Η ΑΕΚ αδικήθηκε για 39 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα…»

Ο Γιώργος Νικολάου, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, αφού ανέφερε ότι η ΑΕΚ… αποφεύγει (!!!) το θέμα της διαιτησίας εδώ και χρόνια, είπε μεταξύ άλλων, ότι η ομάδα του ήταν αυτή που αδικήθηκε από τη διαιτησία στο χθεσινό παιχνίδι…

«Δυστυχώς ή ευτυχώς, αποφεύγουμε επί σειρά ετών το θέμα της διαιτησίας. Φτάσαμε στο σημείο να βγάζουμε ανακοινώσεις που δεν είναι στη φιλοσοφία ούτε του προέδρου, αλλά ούτε και της ΚΑΕ φέτος. Επιτρέψτε μου να πω ότι η ΑΕΚ αδικήθηκε για 39 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα. Αυτή είναι η άποψή μου. Προφανώς έπαιξε ρόλο η διαιτησία γιατί για 39 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα μας αντιμετώπισε όπως μας αντιμετώπισε. Μιλάνε άλλωστε και οι αριθμοί, γιατί όταν μία ομάδα πιέζει για να γυρίσει το ματς δεν είναι δυνατόν να χρεώνεται μόνο με τρία φάουλ και η ΑΕΚ να μην έχει το δικαίωμα βολής στην τέταρτη περίοδο. Να θυμίσω ότι η ΑΕΚ είχε τρία φάουλ μέχρι τα 35 τελευταία δευτερόλεπτα.

Προσπαθώ να δίνω το δικαίωμα να μιλούν εκείνοι που πρέπει, οι πρωταγωνιστές, οι παίκτες και οι προπονητές. Αντιλαμβάνομαι όμως ότι το γεγονός ότι του να κρατάς χαμηλούς τόνους, όπως θεωρώ ότι έχουμε εμείς σαν ομάδα, δεν μπορεί να συμβεί όταν επί ένα 24ωρο ακούμε την άλλη πλευρά να συνεχίζει ρίχνει νερό στον μύλο τοξικότητας, έπρεπε με κάποιον τρόπο να πούμε αυτά που σκεφτόμαστε.

Εμείς δεν μιλήσαμε ούτε για τη διαιτησία στη Πυλαία στο 1-1, γιατί δεν θέλαμε να δώσουμε βήμα για αντιδράσεις. Πρέπει να βρεθούν οι τρόποι για να ενωθεί ξανά το μπάσκετ και να γίνει ακόμα καλύτερο Δεν είναι στο dna του συλλόγου μας να μιλάμε για διαιτησία και για πράγματα όπου οι φίλαθλοί μας θα τα ερμήνευαν ως δικαιολογία. Δεν μιλήσαμε όμως, όπως άλλωστε και για άλλα πράγματα. Θυμώνουμε με όσα λέγονται από την πλευρά του ΠΑΟΚ με αφορμή πράγματι το λάθος το διαιτητών στην επίμαχη φάση.

Ήταν πιο καθοριστικό το λάθος του πρώτου αγώνα, που επαναλήφθηκε το ματς. Πρέπει κάποιος να βλέπει συνολικά ένα παιχνίδι ολόκληρο. Είναι άδικο για τη δουλειά που κάναμε να αδικούμαστε από μια συγκεκριμένη φάση. Μπορεί αυτή η φάση να μην καθόριζε το ματς. Όλα αυτά δεν βοηθάνε το μπάσκετ να ορθοποδήσει. Η διαιτησία έχει προβλήματα, το βλέπουν και τυφλοί. Η δική μου ένσταση για τους δημοσιογράφους είναι ότι δεν έδειξαν την ίδια ευαισθησία όταν η ΑΕΚ έχασε όπως έχασε στο ματς με τον Προμηθέα στην Πάτρα».

Τι να σχολιάσει κανείς…

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι οπαδοί της Παρτιζάν έκαναν… Τούμπα τη «Stark Arena» κόντρα στον Ολυμπιακό

Τα βίντεο από τη Σερβία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια αγάπη που τρέφουν για τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» Σέρβοι οπαδοί φρόντισαν να μετατρέψουν το «Stark Arena» σε Τούμπα, αφού η ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων ήταν γεμάτη ΠΑΟΚ με το «ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ» να ακούγεται απ' άκρη σε άκρη σε όλο το γήπεδο. Τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι εντυπωσιακά και αν κάποιος δεν γνώριζε πως το ματς διεξάγεται στη Σερβία, σίγουρα θα πίστευε πως αυτό γίνεται στην Ελλάδα και την έδρα του Δικεφάλου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Επιτέλους… πλήρης!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μετά τον τραυματισμό του, συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Jamuni McNeace και ο Αριστοτέλης Σωτηρίου που (προληπτικά) είχαν μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και ο Στάθης Νεραντζάκης είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο παρκέ.

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας, που ξεκινά το Σάββατο (30/3 στις 18:00) την προσπάθειά της στα Playouts του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ mateco θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Απόλλων Πατρών Carna (που είναι και η τελευταία ομάδα που νίκησε στις αρχές Φεβρουαρίου) και ταυτόχρονα να ξεκινήσει μία προσπάθεια για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, προκειμένου να συμμετέχει στη συνέχεια στα Play Off της Stoiximan Basket League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ