Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Είμαι πιο πολύ ΠΑΟΚ και από τον φανατικότερο οπαδό»

Ο Λυκογιάννης κάνει το «ταμείο» της σεζόν και μιλάει για το πάθος που βγάζει στον «ασπρόμαυρο» πάγκο

PAOK24

«Είμαι πιο πολύ ΠΑΟΚ και από τον φανατικότερο οπαδό»

Για την πορεία της φετινής σεζόν, τους στόχους της επόμενης, τη σημαντική βοήθεια που ήρθε μέσω της ΑΜΚ και του Θ. Χατζόπουλου, το πάθος που έχει δείξει κατά την παρουσία του στον «ασπρόμαυρο» πάγκο, αλλά και το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Α. Λυκογιάννης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχω συγκεκριμένα πρότυπα, παίρνω ιδέες από πολλούς και διάφορους, ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο και συνέχισε για την επιλογή να έρθει στον ΠΑΟΚ:

«Θεωρώ ότι όλες οι επιλογές μου ήταν σωστές και στο κατάλληλο timing. Ο ΠΑΟΚ είναι το πιο μεγάλο κλαμπ μετά από ένα μικρό πέρασμα που είχα στον Παναθηναϊκό. Παρά το γεγονός ότι είμαι πολλά χρόνια στον χώρο, έχω περάσει από λίγες ομάδες γιατί κάθομαι αρκετά χρόνια σε κάθε σύλλογο.

Με τον ΠΑΟΚ είχαμε μια καλή σεζόν σε όλα τα επίπεδα. Ταιριάζουμε σε αρκετά πράγματα με τον κ. Χατζόπουλο και βοήθησαν σ΄ αυτό και τα αποτελέσματα που είχαμε. Είμαι πιο πολύ ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή από τον πιο φανατικό οπαδό του Δικεφάλου. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργώ σε όλες τις ομάδες μου. Πρέπει να δένεσαι με τις ομάδες για να προασπίσεις τα συμφέροντα της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ φημίζεται για το φανατικό του κοινό και ελπίζω να το δούμε από τη νέα σεζόν.

Μας βοήθησε πολύ η στήριξή του τη φετινή σεζόν με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Ο κ. Χατζόπουλος είναι ένας απλός άνθρωπος, ευθύς και μπορείς να βγάλεις συνεννόηση μαζί του παρά αν του πεις κάτι που δεν είναι καλό. Άψογη ήταν όλη μας η συνεργασία όλους αυτούς τους μήνες. Το ξανά λέω οι νίκες βοηθούν πάντα τον οργανισμό. Όταν όλα είναι καλά, όλα οδεύουν καλά, το θέμα είναι στις δύσκολες καταστάσεις τι κάνεις».

Για τα όσα έγιναν στον τελευταίο αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ:

«Θεωρώ ότι το μομέντουμ ήταν ο ΠΑΟΚ να πάρει το παιχνίδι. Η τελευταία φάση του αγώνα μας εκνεύρισε γιατί δεν μας άφησε να δούμε πώς θα εξελιχθεί το ματς».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν:

«Ο ΠΑΟΚ κινείται σε χαμηλά επίπεδα σε ρόστερ και μπάτζετ γιατί έχει να κλείσει πληγές. Τώρα, είναι του δημοσίου και το σημαντικό είναι ότι δεν κινδυνεύει από φυσικά πρόσωπα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει τίτλους και να προσελκύσει επενδυτές. Εμένα μου άρεσε η ομάδα τη φετινή σεζόν. Θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα ανταγωνιστική, υπολογίσιμη από όλους και ότι θα την σέβονται όλοι. Να έχουμε καλούς χαρακτήρες όπως είχαμε. Να μπορούν τα παιδιά να διαχειρίζονται την πληροφορία που τους δίνουμε. Να ανεβάσουμε την αθλητικότητά μας και να είμαστε μια σκληρή ομάδα. Προσωπικά είμαι υπέρ της Ευρώπης. Εφόσον, το κέρδισε μέσα στο γήπεδο γιατί να το στερηθείς και να το πάρει κάποιος άλλος. Τα πάντα είναι νούμερα και οι άνθρωποι που διαχειρίζονται τα οικονομικά του ΠΑΟΚ είναι να μην πάνε πιο μακριά αυτή τη δεδομένη περίοδο. Εφόσον γίνει αυτό οφείλουμε όλοι μας να πειθαρχήσουμε. Ο Τέρνερ ήταν ο πιο έξυπνος παίκτης που είχαμε. Η έλευση του Κάρτερ μας βοήθησε πολύ και αμέσως κούμπωσε με το υπόλοιπο ρόστερ. Ο Καμπερίδης και ο Κακλαμανάκης ανέβασαν την απόδοσή τους σταδιακά και πρόσφεραν πολλά στον σύλλογο».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Προς το παρόν θα πάω παραλία, ακόμα δεν βγήκαμε από το γήπεδο. Θεωρώ ότι γύρω στον Αύγουστο θα επιστρέψουμε στα παρκέ».

Πηγή: Metropolis95,5

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΚΑΣΘ: Στον τελικό το εφηβικό του ΠΑΟΚ, κέρδισε με 90-76 τον Άρη

Με «διαστημικό» Λέφα που πέτυχε 40 πόντους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά από ένα συγκλονιστικό ημιτελικό που κρίθηκε στην παράταση ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 90-76 του Άρη και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ.

Το σύνολο των Μελετιάδη - Σταυρόπουλου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 20:00 την ΔΕΚΑ.

Σε εξαιρετική μέρα για τον ΠΑΟΚ ο Λέφας που τελείωσε το παιχνίδι με 40 πόντους!

Δεκάλεπτα: 26-19, 43-30, 59-53, 74-74(κ.α.), 76-90

Διαιτητές: Δέλλας-Κοντογιάννης-Κούρογλου

Άρης (Κεσαπίδης-Μήτσικας): Τσαχτσίρας 17(2), Βενετίδης, Καζαμίας 9, Πεταλωτής 3(1), Επαμεινώνδας 20(3), Πατεράκης 15, Πουρλίδας 2, Φωτιάδης 7(1), Γιαννίκος 3(1).

ΠΑΟΚ (Μελετιάδης-Σταυρόπουλος): Οικονομούδης 7, Τσιμερίκας, Αλευράς 2, Γιαννάτος 8(2), Λέφας 40(4), Πέργουλης 21(3), Μανθόπουλος 12(2), Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Γράφει ιστορία με ΑΕΚ ο Μαργαρίτης

Μία συμμετοχή για να γίνει ρέκορντμαν στην ιστορία του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έχει γράψει τη δική του ιστορία όλα αυτά τα χρόνια με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά όλα δείχνουν ότι την προσεχή Κυριακή, στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Στο πρόσφατο παιχνίδι με την Καρδίτσα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, έφτασε τις 292 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα, «πιάνοντας» στην κορυφή τον Γιάννη Πολίτη, ο οποίος κρατούσε αυτήν την κορυφή από το 1985.

Εφόσον ο Μαργαρίτης καταγράψει συμμετοχή στο επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, θα γίνει ρέκορντμαν στην ιστορία του ΠΑΟΚ, μία ακόμα ξεχωριστή πρωτιά για ένα αθλητή που έχει συνδυάσει το όνομα του με το «Δικέφαλο του Βορρά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το… σοκ του Πόρτερ Τζούνιορ

«Σκωτσέζικο ντους» για τον Αμερικανό του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έχει συναντήσει έναν ολόκληρο… καινούργιο κόσμο από τότε που ήρθε στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ και τώρα, θα βιώσει ξανά κάτι πρωτόγνωρο γι’αυτόν.

Αφού βρέθηκε χθες στην Τούμπα και παρακολούθησε μαζί με τον Έλβαρ Φρίντρικσον από κοντά την ποδοσφαιρική αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ, ζώντας από μέσα την ατμόσφαιρα του γηπέδου, την Κυριακή θα ζήσει ξανά κάτι μοναδικό.

Ποιο θα είναι αυτό; Ένα παιχνίδι με άδειες κερκίδες, αφού η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην έδρα της ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί από τη Δ.Ε.Α.Β. στην Ένωση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Αμερικανός, έζησε έντονα τη χθεσινή ποδοσφαιρική αναμέτρηση, μεγαλώνοντας κι άλλο το… δεσμό που έχει αποκτήσει με τον ΠΑΟΚ, από τότε που ήρθε στη Θεσσαλονίκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ