Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζος Κάρτερ… vol.2 (vid)

Το βίντεο της ΚΑΕ με στιγμές του Αμερικανού

Νίκος Μοσχοβίτης

Τζος Κάρτερ… vol.2 (vid)

Ο Τζος Κάρτερ θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για την επόμενη σεζόν, μετά τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ, με το πρώτο κομμάτι της συνεργασίας των δύο πλευρών, να ήταν «εξαιρετικό» όπως ανέφερε η ΚΑΕ στο βίντεο που ετοίμασε για τον έμπειρο φόργουορντ.

Δείτε το βίντεο παρακάτω, με κάποιες από τις καλύτερες στιγμές του Κάρτερ από την περσινή χρονιά:

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Με φανέλα… ΠΑΟΚ οι πανηγυρισμοί του Λοβ (pic)

Η επιτυχία του F4 με το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚτσής που ξεχώρισε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Περιστέρι κατέγραψε μία από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της ιστορίας του χθες, αφού επικράτησε με 77-89 στην έδρα της Βόννης, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στο Final 4 του Basketball Champions League, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

Διάφοροι πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ και παλιότεροι (Κασελάκης, Μήτρου-Λονγκ) και νεότεροι (Λοβ, Ρένφρο) έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη (όπως βέβαια και ο Κώστας Χαραλαμπίδης που αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του στον πάγκο), αλλά ένας από αυτούς έζησε κάτι ξεχωριστό.

Κάποιοι φίλοι του Περιστερίου ταξίδεψαν με την ομάδα, αλλά στο γήπεδο της Βόννης, βρέθηκαν και διάφοροι Έλληνες της περιοχής και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών, φορούσαν φανέλα της Εθνικής ομάδας, ενώ άλλοι φορούσαν φανέλες του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού.

Ένας φίλος του ΠΑΟΚ από την πλευρά του, είχε τη φανέλα του Ζερμέιν Λοβ από τη διετία του στο «Δικέφαλο του Βορρά», με τον Αμερικανό να του δίνει το χέρι και να τον χαιρετάει μέσα στα χαμόγελα, όπως μπορείτε να δείτε και από τη σχετική φωτογραφία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτσι το έζησε ο Πόρτερ Τζούνιορ (vid)

Ένα ξεχωριστό βίντεο για τον Αμερικανό άσο και την παρουσία του στο “Παλατάκι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έπαιξε για πρώτη φορά εντός έδρας, για μία ασίστ, έχασε το triple-double, ήταν μόνιμα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του και δεν έκρυβε τη χαρά του για όσα έζησε.

Δείτε το ξεχωριστό βίντεο που ετοίμασε ο ΠΑΟΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήγε Παλατάκι, έφυγε με… 1800 ευρώ (vid)

Φίλος του ΠΑΟΚ το «έσταξε» από το κέντρο και κέρδισε!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έγιναν πολλά ωραία στο ντεμπούτο του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στο Παλατάκι, στη χθεσινή αναμέτρηση με την Καρδίτσα, αλλά ένας φίλος του ΠΑΟΚ θα θυμάται πολύ καιρό το παιχνίδι αυτό και για έναν άλλο λόγο.

Ο διαγωνισμός που «έτρεχε» σε συνεργασία με τη «Winmasters» στο ημίχρονο κάθε εντός έδρας παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, με δύο φίλους της ομάδας, να δοκιμάζουν την τύχη τους από το κέντρο του γηπέδου, έλαβε τέλος χθες!

Ο Θοδωρής, το…. έβαλε άνετος από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο το οποίο είχε φτάσει στα 1.800 ευρώ! Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ