Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Χριστοδούλου: “Να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να φτάσει ψηλά”

Οι ατάκες του νέου αποκτήματος του ΠΑΟΚ κι οι στόχοι του

PAOK24

Χριστοδούλου: “Να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να φτάσει ψηλά”

Παίκτη του ΠΑΟΚ αποτελεί κι επίσημα ο Ανδρέας Χριστοδούλου, με την “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ο Χριστοδούλου μίλησε στο paokbc.gr για τους δικούς του στόχους και μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις. Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

“Επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη μετά από 7-8 χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι και πάλι εδώ. Θεωρώ ότι μεγάλωσα σε αυτή την πόλη, ενηλικιώθηκα εδώ και χαίρομαι που θα δω φίλους, τις οικογένειες που με βοήθησαν στα τρία χρόνια που ήμουν εδώ και μου συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν δική μου οικογένεια. Xαίρομαι όμως πολύ που θα είμαι στον ΠΑΟΚ, σε ένα πολύ μεγάλο Club και θα έχω την ευκαιρία να συμμετέχω σε μία προσπάθεια να φτάσει και πάλι η ομάδα ψηλά. Μίλησα με τον κόουτς, μου εξήγησε κάποια πράγματα, ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλος σύλλογος, έχει πολύ κόσμο που τον υποστηρίζει, έχει στόχους, βλέπει μπροστά και όλα αυτά, σε συνδυασμό με την εικόνα που είχα από την περσινή σεζόν, δεν μου δημιούργησαν κανένα ενδοιασμό για την απόφασή μου. Θέλω να είμαι μέλος αυτής της ομάδας και αυτής της παρέας και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους του ΠΑΟΚ”, ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

“Με τον Carter μιλήσαμε ήδη και είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστούμε ξανά. Είχαμε παίξει μαζί στο Ρέθυμνο, για λίγο, αλλά αυτό το διάστημα ήταν αρκετό. Πρόκειται για τρομερό άνθρωπο. Είναι καταπληκτικός τύπος, με ήθος και αρχές και νομίζω ότι το ξέρετε ήδη κι εσείς από την περσινή του παρουσία στον ΠΑΟΚ. Χαίρομαι που θα είμαι και με τον Βασίλη Τολιόπουλο. Κάνουμε παρέα, είμαστε φίλοι και πολλές φορές το καλοκαίρι κάνουμε μαζί προπόνηση.

Η εικόνα της ομάδας στην αρχή δεν ήταν τόσο σταθερή, αλλά με τις αλλαγές που έγιναν διορθώθηκε η κατάσταση και στο τέλος νομίζω ότι θα μπορούσε ή δικαιούταν κάτι περισσότερο. Γενικά η εικόνα που δημιουργήθηκε, όχι μόνο σε μένα, αλλά πιστεύω σε όλους, είναι ένας μεγάλος σύλλογος, που είναι σε ανοδική πορεία, θέλει να κάνει πράγματα, μπορεί να τα διεκδικήσει και αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος για να θέλεις να είσαι εκεί. Για αυτό θέλω να είμαι κι εγώ στον ΠΑΟΚ, να βοηθήσω την προσπάθεια της ομάδας και να βοηθηθώ κι εγώ. Δεν το συζητάμε. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο Το σκεφτόμουν πολύ, να είμαι σε γεμάτο γήπεδο, με τον κόσμο να δίνει ώθηση από την κερκίδα. Είναι κάτι που έχει λείψει, σε όλους έχει λείψει και νομίζω ότι θα το δούμε πολύ στο γήπεδό μας την επόμενη σεζόν”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Μαρούσι

Ποιοι ορίστηκαν στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το Μαρούσι στο Παλατάκι (20:15, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, με το νικητή του αγώνα αυτού, να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα τρία αυριανά παιχνίδια. Πιο αναλυτικά:

Γ. Μπουρούσης 20.15 Καρδίτσα-ΑΕΚ Μαλαμάς-Λουλουδιάδης-Σπυρόπουλος (Μανάσης)

ΠΑΟΚ 20.15 ΠΑΟΚ-Μαρούσι Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Νικ.)

Απόλλων Π. 20.15 Απόλλων Π.-Λαύριο Λόρτος-Μαρτινάκος-Αγγελής (Θεοδωρόπουλος Γ.-Σπυρόπουλος Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολντεμπέλα για ΠΑΟΚ, οπαδούς και Πέτζα! (vids)

Ιστορίες από το παρελθόν από τον Ιταλό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1998 ως το 2002 και τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει στο μπάσκετ από άλλο πόστο, με τον τωρινό του ρόλο να είναι αυτός του τζένεραλ μάνατζερ της Ρέτζιο Εμίλια.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, θυμήθηκε διάφορες ιστορίες του παρελθόντος με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ