Connect with us

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

ΝτιΛέο: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φίλους του ΠΑΟΚ»

Συνέντευξη του Αμερικανού φόργουορντ: Το αγωνιστικό προφίλ του, οι λόγοι που τον οδήγησαν να πει το “ναι” στον ΠΑΟΚ, ο Κώστας Βασιλειάδης και πολλά ακόμα…

PAOK24

ΝτιΛέο: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους φίλους του ΠΑΟΚ»

Τις πρώτες του σκέψεις ως μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ και παίκτης του Δικεφάλου, εξωτερίκευσε ο Ντέιβιντ ΝτιΛέο, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

“Από το NCAA και το πανεπιστήμιο του Central Michigan στην Ισπανία και την Murcia κι από εκεί, στην Ελλάδα, την Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Ο David DiLeo ετοιμάζεται για τον δεύτερο χρόνο της επαγγελματικής του καριέρας και φέρνει μαζί του μία σπουδαία αθλητική κουλτούρα, την εντυπωσιακή του ικανότητα στα τρίποντα και μία τρομερή επιθυμία για να πετύχει σπουδαία πράγματα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στο www.paokbc.gr από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Καταγράψαμε τις πρώτες του σκέψεις για τον ΠΑΟΚ και την συνεργασία του με την ομάδα μας. «Αποφάσισα να έρθω στον ΠΑΟΚ γιατί είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα και αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που μου είπε και ο προπονητής στη διάρκεια της συνομιλίας μας. Είχαμε μία εξαιρετική συζήτηση με τον κόουτς, μου εξήγησε τι θέλει από μένα, αλλά και τι να περιμένω από την παρουσία μου στην ομάδα την επόμενη σεζόν», είπε ο David DiLeo, που όπως όλοι, βίωσε με περίεργο τρόπο την τελευταία του χρονιά στο πανεπιστήμιο, αλλά και την πρώτη του επαγγελματική σεζόν, λόγω της πανδημίας, αλλά και του τραυματισμού που είχε πέρσι τον Ιανουάριο. Είναι απόλυτα λογικό λοιπόν, να περιμένει με αγωνία την επόμενη σεζόν… «Αυτό που εύχομαι για την δεύτερη επαγγελματική μου χρονιά, είναι να είμαι πρώτα από όλα υγιής. Και αυτό το εύχομαι όχι μόνο για μένα, αλλά για ολόκληρη την ομάδα και όλο τον κόσμο που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ όλο αυτό το διάστημα. Αυτό επίσης που περιμένω είναι να παίξω επιτέλους μπροστά στους φιλάθλους και να μπορέσω να βιώσω από κοντά την ενέργεια και την υποστήριξη που μπορούν να δώσουν οι καταπληκτικοί φίλαθλοι του ΠΑΟΚ».

Ο David DiLeo προέρχεται από μία αθλητική οικογένεια. Και αυτό είναι κάτι που τον βοήθησε πολύ όπως λέει χαρακτηριστικά ο 24χρονος Αμερικανός φόργουορντ… «Είναι πολύ σημαντικό για μένα το γεγονός ότι προέρχομαι από μία αθλητική οικογένεια. Μου έδωσαν αυτό το ανταγωνιστικό πνεύμα από πολύ μικρή ηλικία και συνειδητοποίησα την χαρά και την ικανοποίηση που μπορεί να προσφέρει ο αθλητισμός και ο ανταγωνισμός».

Το τρίποντο είναι το δυνατό του σημείο. Έχει ήδη βάλει το όνομά του στην ιστορία του Central Michigan, έχοντας πετύχει περισσότερα τρίποντα από οποιονδήποτε άλλον και ερχόμενος στον ΠΑΟΚ, διαπίστωσε ότι υπάρχει μία παράδοση με σπουδαίους σουτέρ. Για ορισμένους από αυτούς, ο David Dileo έχει να πει κάτι… «Ως ένας σουτέρ που είμαι στο ξεκίνημα της καριέρας μου, είναι σημαντικό να έρχομαι στον ΠΑΟΚ, από τον οποίο έχουν περάσει εκπληκτικοί σουτέρ. Ελπίζω να συνεχίσω αυτή την παράδοση. Θα ήθελα να πω ότι γνώρισα έναν από αυτούς, τον Κώστα Βασιλειάδη στην Murcia. Ήταν υπέροχος συμπαίκτης και μοιράστηκε μαζί μου τις εμπειρίες του για να με βοηθήσει». Με τον David DiLeo μοιράστηκε τις εμπειρίες του και ο ξάδερφός του TJ DiLeo, ο οποίος έχει αντιμετωπίσει σε 4 παιχνίδια του BCL τον ΠΑΟΚ… «Μιλήσαμε αρκετές φορές με τον TJ για το Ευρωπαϊκό μπάσκετ και την εμπειρία του, μου μίλησε και για τα παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ, για τους υπέροχους και παθιασμένους φιλάθλους του».

Στην πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη και ως επαγγελματίας, ο David DiLeo πρόλαβε να παίξει σε 19 παιχνίδια, αλλά αυτό το διάστημα ήταν αρκετό για να εντοπίσει τις αλλαγές από το κολεγιακό μπάσκετ. «Η πρώτη μου χρονιά ως επαγγελματίας στην Ευρώπη, μου δίδαξε πολλά. Είναι διαφορετικό το επίπεδο από το NCAA, είναι διαφορετική η ταχύτητα, το επίπεδο των ταλέντων και αυτοί οι μήνες που προηγήθηκαν με βοήθησαν να προσαρμοστώ, να βελτιώσω το παιχνίδι και όλο αυτό θα με βοηθήσει στη συνέχεια της καριέρας μου», σχολίασε ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ και ολοκλήρωσε τη συνομιλία μας, αναφερόμενος στην επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα… «Είναι αλήθεια ότι μας έλειψε ο κόσμος. Ανυπομονώ να δω και πάλι τους φιλάθλους στις κερκίδες και ειδικά τώρα που θα είμαι στον ΠΑΟΚ. Περιμένω τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να μας δείξουν την υποστήριξή τους και να μας δώσουν την ενέργεια που τόσο πολύ χρειαζόμαστε»

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Η Μπρέντφορντ θέλει τον Μπάμπα»

Δημοσίευμα στην Αγγλία κάνει λόγο για ενδιαφέρον για τον μπακ του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την περίπτωση του Μπάμπα Ράχμαν για το αριστερό άκρο της άμυνας της, φέρεται να τσεκάρει η Μπρέντφορντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «West London News».

«Η Μπρέντφορντ έστειλε σκάουτ για να παρακολουθήσει τον Μπάμπα Ραχμάν, ο οποίος πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τον ΠΑΟΚ, θέλοντας να εξασφαλίσει την υπογραφή του έναντι 5.800.000 ευρώ. Οι «μέλισσες» δεν έχουν στην διάθεσή τους το βασικό αριστερό μπακ, Ρίκο Χένρι, ο οποίος πρόκειται να χάσει ολόκληρη τη σεζόν και την έναρξη της επόμενης σεζόν. Θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν μόνο μία ανανέωση δανεισμού με την Τότεναμ για τον Σέρχιο Ρεγκιλόν, με τον Ισπανό αμυντικό να αναμένεται να επιστρέψει το καλοκαίρι στην Τότεναμ..

Η απουσία ανταγωνισμού στους μπακ έχει πλήξει τη Μπρέντφορντ και τώρα έχει εντοπίσει τον πρώην αριστερό μπακ της Τσέλσι, Μπάμπα, ο οποίος διαπρέπει τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα ως βασικός. Ο Ραχμάν επέστρεψε στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Τσέλσι, αλλά η επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ θα μπορούσε να βρεθεί ξανά στο προσκήνιο για εκείνον.

Η Μπρέντφορντ παλεύει για την επιβίωση στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ο Τόμας Φρανκ πάντα έβγαζε λαγούς από το καπέλο του και το ενδιαφέρον του για τον Γκανέζο αμυντικό θα μπορούσε να είναι το μεγάλο του σχέδιο για να ενισχύσει την ομάδα του. Ο Μπάμπα Ραχμάν βρήκε ξανά την φόρμα του μετά την ένταξή του στον ελληνικό κολοσσό, στον ΠΑΟΚ, το περασμένο καλοκαίρι. Βοήθησε την ομάδα στην καλύτερη εκστρατεία της στην Ευρώπη. Ο 29χρονος απέρριψε την ευκαιρία να υπογράψει με τη Νόριτς και τη Γουότφορντ το καλοκαίρι και αντ' αυτού επέλεξε την Ελλάδα. Αυτή η απόφαση έδωσε μια νέα πνοή στην καριέρα του» αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

«Έρχεται στη Λισσαβόνα ο ΠΑΟΚ για Μεϊτέ»

Δημοσίευμα της «Record» αναφέρεται στο ενδιαφέρον για την αγορά του Γάλλου μέσου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στον ΠΑΟΚ έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την παρουσία του Σουαλιό Μεϊτέ τη φετινή σεζόν, με το Γάλλο μέσο να έχει έρθει με τη μορφή δανεισμού από τη Μπενφίκα για ένα χρόνο.

Η ρήτρα αγοράς που μπήκε τότε, ήταν στα 4 εκατομμύρια ευρώ και όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η πορτογαλική εφημερίδα «Record» στην ηλεκτρονική της έκδοση… «Ο ΠΑΟΚ στη Λισσαβόνα για τον Μεϊτέ. Οι Έλληνες προσπαθούν για το μέσο. Ο ΠΑΟΚ θα στείλει εκπροσώπους του στη Λισσαβόνα μέσα στις επόμενες ημέρες, για να διαπραγματευτεί τη μόνιμη μεταγραφή του Σουαλιό Μέϊτέ».

Ο συντάκτης αναφέρει ότι η ρήτρα που μπήκε το περασμένο καλοκαίρι ήταν στα 4 εκατομμύρια ευρώ και σημειώνει ότι ο «ελληνικός σύλλογος ελπίζει να πάρει τον παίκτη με λιγότερα».

Επίσης στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία πως στον ΠΑΟΚ είναι ικανοποιημένοι με τον Μεϊτέ» και καταλήγει με τα φετινά του επιτεύγματα, με 32 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Το «αντίο» του Γκορντεζιάνι στον ΠΑΟΚ (pic)

Τι ανέφερε στο μήνυμα του μετά τη μεταγραφή του στη Ντιναμό Τιφλίδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Βασίλης Γκορντεζιάνι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ντιναμό Τιφλίδας, με την ομάδα να ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση του ΠΑΟΚ χθες.

Ο 22χρονος επιθετικός, είπε το δικό του «αντίο» στον ΠΑΟΚ, γράφοντας στο μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

;

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ