Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Πέταξε για Βοσνία και μπαίνει στην τελική ευθεία

Έτοιμος για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα ο “Δικέφαλος”

Αγάπη Γαβριηλίδου

ΠΑΟΚ: Πέταξε για Βοσνία και μπαίνει στην τελική ευθεία

Σε ρυθμούς Basketball Champions League κινείται από σήμερα ο ΠΑΟΚ mateco.

Ο Άρης Λυκογιάννης κι οι παίκτες του, αναχώρησαν σήμερα το πρωί με προορισμό την Βοσνία και την Ιγκοκέα, για το πρώτο παιχνίδι τους στη διοργάνωση.

Η “ασπρόμαυρη” αποστολή ταξίδεψε χωρίς τον Ζερμέιν Λοβ, που παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει σήμερα μία προπόνηση στο Laktasi Sports Hall, με φόντο την αυριανή “μάχη”.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το paokbc.gr:

Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco «πέταξε» στις 04:50 από τη Θεσσαλονίκη για το Βελιγράδι και σύμφωνα με το πρόγραμμα της ομάδας, από την πρωτεύουσα της Σερβίας θα μεταβεί οδικώς στη Banja Luka, όπου και θα διαμείνει ενόψει του αγώνα με την Igokea.

Σήμερα το βράδυ στις 19:30 (Ώρα Ελλάδας) είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco στο Laktasi Sports Hall, το γήπεδο όπου αύριο, την ίδια ώρα (19:30), θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας με την Igokea. Το χωρητικότητας 3.050 θεατών Laktasi Sports Hall, απέχει περίπου μισή ώρα από τη Banja Luka και βρίσκεται κοντά στο Aleksandrovac, που είναι και η βάση της Igokea.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ mateco, της οποίας ηγούνται ο πρόεδρος Θανάσης Χατζόπουλος και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Τριλυράκης, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Αντρέας Χριστοδούλου, Malcolm Griffin, Μιχάλης Καμπερίδης, Νίκος Καμαριανός, David DiLeo, Απόστολος Ρούμογλου, Γιώργος Καμπερίδης, Josh Carter, Marvin Jones, Βασίλης Τολιόπουλος, Βλάντο Γιάνκοβιτς και Derek Ogbeide.

Στη Θεσσαλονίκη έμεινε ο τραυματίας Jermaine Love προκειμένου να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα με θεραπείες.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

O Πόρτερ Τζούνιορ… πέταξε στην κορυφή (vid)

Ξεχώρισε το κάρφωμα του Αμερικανού του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, έκανε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Αμαρουσίου, σημειώνοντας κι ένα ξεχωριστό highlight με ένα κάρφωμα του στο πρώτο ημίχρονο.

Μάλιστα, η φάση ήταν στην κορυφή του Top 5 της τελευταίας αγωνιστικής. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Χωρίς φιλικό μέχρι τα πλέι οφ

Με πρόγραμμα προπονήσεων θα πάει η προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με τη νίκη επί του Αμαρουσίου, ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στα πλέι οφ, εκεί όπου στην προημιτελική φάση, θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας. Δεδομένου ότι ακόμα αποτελεί ερωτηματικό πότε θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια αυτά, αφού οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στα πλέι οφ της Euroleague, στο «Δικέφαλο του Βορρά» υπήρξε η σκέψη για ένα φιλικό, προκειμένου η ομάδα να διατηρηθεί σε όσο το δυνατόν καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό.

Στο πλάνο ήταν το παιχνίδι αυτό, να γίνει με τον Προμηθέα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο κάτι τέτοιο, δεν κατέστη δυνατό και όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα πάει με προπονήσεις μέχρι το πρώτο παιχνίδι με τους Πράσινους.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει η εκκρεμότητα της τελευταίας αγωνιστικής του Top 6, στην οποία ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει τον Άρη εκτός έδρας (πιθανότατα στις 11/5), ενώ η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, έχει και το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Προμηθέα που «χρωστάει»…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το… πάρτι του Πόρτερ και η πρόκριση (vid)

«Παρακάμερα» με πολύ παρασκήνιο από τη χθεσινή νίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 77-62 του Αμαρουσίου, πήρε την πρόκριση στα πλέι οφ και ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, έδωσε ένα ακόμα ξεχωριστό… σόου.

Δείτε το backstage video από όσα συνέβησαν στο χθεσινό παιχνίδι:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ