Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Δεν «καταπίνεται» εύκολα αυτή η ήττα…»

Ο Μάρβιν Τζόουνς σχολίασε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ Mateco με τη Νίμπουγκ και όχι μόνο

Νίκος Μοσχοβίτης

«Δεν «καταπίνεται» εύκολα αυτή η ήττα…»

Mε 17 πόντους και 10 ριμπάουντ και το γκολ-φάουλ για το 83-82, πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ο Αμερικανός σέντερ, ήταν πρωταγωνιστής, αλλά δεν πανηγύρισε την πρώτη του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Mateco. Στο αρχικό του σχόλιο στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε…

«Το πρώτο που θέλω να πω είναι συγχαρητήρια στην ομάδα, που έπαιξε σκληρά ως το τέλος. Από τη στιγμή που οι διαιτητές είπαν ότι το καλάθι μετράει, δεν έχει σημασία τι κάναμε στο τέλος… ο προπονητής μας είπε ότι πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι, αλλά είναι δύσκολο να το καταπιούμε. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τα θετικά και το μόνο θετικό, είναι ότι χάσαμε με έναν πόντο. Το BCL πηγαίνει με τους πόντους οπότε ελπίζουμε ότι στο δεύτερο γύρο, θα πάμε εκεί και θα πάρουμε τη νίκη».

Για το πως θα βρει τον τρόπο να αντιμετωπίσει η ομάδα πνευματικά την κατάσταση, δεδομένων και των συνθηκών με τις ήττες και τους τραυματισμούς, σημείωσε: «Δε μπορώ να μιλήσω για άλλους 10-11 παίκτες, αλλά αυτό που μπορώ να πω για μένα, είναι ότι θα ξυπνήσω αύριο και θα ακολουθήσω κανονικά τη ρουτίνα μου. Θα προσπαθήσω περισσότερο, θα προσπαθήσω να κρατήσω καθαρό το μυαλό μου. Αισθάνομαι ότι έχουμε ένα μεγαλύτερο στόχο και τώρα, δεν πρέπει να κατεβάσουμε το κεφάλι.

Το μόνο θετικό είναι ότι από την Ιγκοκέα, χάσαμε με τέσσερις πόντους και σήμερα χάσαμε με έναν. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και ό,τι έγινε στο παρελθόν, έχει τελειώσει. Θα δούμε το βίντεο, τα αρνητικά και τα θετικά και θα κοιτάξουμε μπροστά. Το χτίσιμο συνεχίζεται μέρα με τη μέρα».

Όσο για τα συναισθήματα του, για όσα συνέβησαν στα πέντε τελευταία δευτερόλεπτα; «Δεν έβλεπα τη σεζόν να ξεκινάει έτσι για εμάς με 4/4 ήττες… Για να είμαι ειλικρινής, δε νιώθω ότι είμαι ούτε πολύ ψηλά ούτε πολύ χαμηλά. Δεν έχω τρελαθεί, δε νιώθω λυπημένος, θα έλεγα πως είμαι μουδιασμένος… Περιμένω να επιστρέψω στο σπίτι μου και να δω πως θα είναι τα συναισθήματα μου. Τώρα, απλά νιώθω μουδιασμένος».

Σε ερώτηση για το πως εξηγεί ο ίδιος το γεγονός ότι ή σεζόν έχει ξεκινήσει με 4/4 ήττες για τον ΠΑΟΚ Mateco, απάντησε: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, στο καθένα πάμε με διαφορετική στρατηγική. Νιώθω ότι, όπως έχω ξαναπεί, ότι η Ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα. Πρέπει να συνεχίζουμε να χτίζουμε κάθε μέρα. Δε μπορώ να δώσω μια ξεκάθαρη απάντηση για το γιατί χάνουμε. Μακάρι να είχα την απάντηση! Προφανώς και δε θέλω να χάνω, ξέρω ότι κι ο προπονητής δε θέλει να χάνει.

Όπως είδατε, απόψε, παλέψαμε, στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Προμηθέα, παλέψαμε. Βγάλαμε την ενέργεια μας, δώσαμε ό,τι είχαμε στο παρκέ. Παίζουμε με μερικούς παίκτες σε άλλες θέσεις από τις κανονικές τους. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά η πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε αυτήν τη στιγμή. Σε κάποιο σημείο, ο Βλάντο έπαιξε στο «2»…

Εννοείται πως θα προσπαθήσουμε για τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι, γιατί αυτός είναι πάντα ο στόχος και αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε

«Το χτίσιμο χρειάζεται χρόνο. Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη απάντηση, ξέρω μόνο πως δε θέλουμε να χάσουμε. Προσπαθούμε, κάποια από τα παιδιά παίζουν σε διαφορετικές θέσεις κάθε φορά. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά προκύπτει από ανάγκη λόγω απουσιών. Θα προσπαθούμε συνεχώς για τη νίκη…» είπε ο Τζόουνς.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι οπαδοί της Παρτιζάν έκαναν… Τούμπα τη «Stark Arena» κόντρα στον Ολυμπιακό

Τα βίντεο από τη Σερβία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια αγάπη που τρέφουν για τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» Σέρβοι οπαδοί φρόντισαν να μετατρέψουν το «Stark Arena» σε Τούμπα, αφού η ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων ήταν γεμάτη ΠΑΟΚ με το «ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ» να ακούγεται απ' άκρη σε άκρη σε όλο το γήπεδο. Τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι εντυπωσιακά και αν κάποιος δεν γνώριζε πως το ματς διεξάγεται στη Σερβία, σίγουρα θα πίστευε πως αυτό γίνεται στην Ελλάδα και την έδρα του Δικεφάλου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Επιτέλους… πλήρης!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μετά τον τραυματισμό του, συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Jamuni McNeace και ο Αριστοτέλης Σωτηρίου που (προληπτικά) είχαν μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και ο Στάθης Νεραντζάκης είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο παρκέ.

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας, που ξεκινά το Σάββατο (30/3 στις 18:00) την προσπάθειά της στα Playouts του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ mateco θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Απόλλων Πατρών Carna (που είναι και η τελευταία ομάδα που νίκησε στις αρχές Φεβρουαρίου) και ταυτόχρονα να ξεκινήσει μία προσπάθεια για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, προκειμένου να συμμετέχει στη συνέχεια στα Play Off της Stoiximan Basket League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ