Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι νίκες και το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται

Ο ΠΑΟΚ Mateco βρίσκει ρυθμό, αλλά παραμένει στα κόκκινα

Ηλίας Καπράλος

Οι νίκες και το δύσκολο πρόγραμμα που έρχεται

Η περσινή πορεία του ΠΑΟΚ Mateco στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League έφερε χαμόγελα στην ομάδα, κράτησε στη θέση του τον Αριστείδη Λυκογιάννη και έφερε τον Θανάση Χατζόπουλο σε μία υπέρβαση και για το φετινό ρόστερ με τον ΠΑΟΚ Mateco να παίζει σε τρεις διοργανώσεις στοχεύοντας πάντα όσο ψηλότερα μπορεί μέσα στις 4 γραμμές στο γήπεδο. 

Στα φετινά παιχνίδια μέχρι και σήμερα ο ΠΑΟΚ Mateco έχει 4 ήττες και 2 νίκες, καθώς έχασε από το Λαύριο και τον Προμηθέα στο πρωτάθλημα, από την Ιγκοκέα και την Νίμπουργκ στην Ευρώπη, ενώ με τις επιστροφές των Κάρτερ, Λοβ και Καμπερίδη, ο ΠΑΟΚ Mateco πήρε τις δύο μεγάλες νίκες με Ηρακλή και την τουρκική Γαλατάσαραϊ που σίγουρα ανέβασαν τον ΠΑΟΚ Mateco και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Ποια θα είναι η συνέχεια όμως;

Εάν κάποιος πιστεύει ότι το δύσκολο πρόγραμμα για τον ΠΑΟΚ Mateco σταμάτησε, τότε κάνει λάθος. Έρχονται μάλιστα σε 10 μέρες, 3 δύσκολα παιχνίδια που θα μπορούν να μεν να εκτοξεύσουν και πάλι τον ΠΑΟΚ Mateco, αλλά εάν τα πράγματα δεν κυλήσουν καλά για την ομάδα του Αριστείδη Λυκογιάννη, τότε ο ΠΑΟΚ Mateco θα βρεθεί και πάλι χαμηλά στη βαθμολογία της Stoiximan Basket League, αλλά και του BCL. 

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου και μετά τη νίκη επί της Γαλατάσαραϊ ο ΠΑΟΚ Mateco υποδέχεται το Περιστέρι με στόχο τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Το Περιστέρι με τη σειρά του και αυτό έχει 1 νίκη και 2 ήττες στο πρωτάθλημα, αν και η ομάδα της Αττικής όπως και ο ΠΑΟΚ Mateco έχει χάσει από τον Προμηθέα, έχασε πρόσφατα από τον Παναθηναϊκό, ενώ έχει κερδίσει μόνο τον Ηρακλή για τη 2η αγωνιστική. 

Μετά τον αγώνα με το Περιστέρι και πάλι σε ημέρα Κυριακή, ο ΠΑΟΚ Mateco θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στις 7 Νοεμβρίου, ενώ το πρόγραμμα δεκαημέρου θα κλείσει στην Τσεχία και στον κρίσιμο αγώνα με τη Νίμπουργκ. Τότε ο ΠΑΟΚ Mateco θα ψάξει τη νίκη που μπορεί να του δώσει το μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Basketball Champions League, αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχάσει ότι αυτό το παιχνίδι έρχεται δύο μέρες μετά από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και με ότι αυτό συνεπάγεται σε θέματα ετοιμότητας, κούρασης και ταλαιπωρίας με ένα ταξίδι, έστω και με πτήση τσάρτερ στην Τσεχία. 

Ο αγώνας με την Νίμπουργκ που κλείνει το δύσκολο δεκαήμερο για τον ΠΑΟΚ, θα τον φέρει σε ακόμα ένα άκρο δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στην επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία, για να έρθει ο αγώνας με τη Λάρισα στο Παλατάκι στις 21 Νοεμβρίου και η διακοπή για τα παράθυρα της εθνικής ομάδας στο τέλος του μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Μαρούσι

Ποιοι ορίστηκαν στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το Μαρούσι στο Παλατάκι (20:15, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, με το νικητή του αγώνα αυτού, να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα τρία αυριανά παιχνίδια. Πιο αναλυτικά:

Γ. Μπουρούσης 20.15 Καρδίτσα-ΑΕΚ Μαλαμάς-Λουλουδιάδης-Σπυρόπουλος (Μανάσης)

ΠΑΟΚ 20.15 ΠΑΟΚ-Μαρούσι Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Νικ.)

Απόλλων Π. 20.15 Απόλλων Π.-Λαύριο Λόρτος-Μαρτινάκος-Αγγελής (Θεοδωρόπουλος Γ.-Σπυρόπουλος Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολντεμπέλα για ΠΑΟΚ, οπαδούς και Πέτζα! (vids)

Ιστορίες από το παρελθόν από τον Ιταλό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1998 ως το 2002 και τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει στο μπάσκετ από άλλο πόστο, με τον τωρινό του ρόλο να είναι αυτός του τζένεραλ μάνατζερ της Ρέτζιο Εμίλια.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, θυμήθηκε διάφορες ιστορίες του παρελθόντος με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ