Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Γεμάτο το απουσιολόγιο!

Στη λίστα και ο Χριστοδούλου

PAOK24

Γεμάτο το απουσιολόγιο!

Με ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco. Το ιατρικό δελτίο ήταν και σήμερα γεμάτο, με τους γνωστούς απόντες της τελευταίας εβδομάδας, Griffin, Carter και Jones, αλλά και τον Αντρέα Χριστοδούλου. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 26χρονος γκαρντ επιβεβαίωσαν θλάση πρώτου βαθμού στον δελτοειδή μυ στον αριστερό ώμο. Ο Χριστοδούλου που ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Η ομάδα μας θα επιστρέψει στο γήπεδο τη Δευτέρα (29/11) με διπλή προπόνηση, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τα παιχνίδια που ακολουθούν και συνθέτουν ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα.

Γεμάτος Δεκέμβριος με 6 αγώνες

Με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεών του, ο ΠΑΟΚ mateco θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Oscar στην Πάτρα, το επόμενο Σάββατο (4/12 στις 17:00), ενώ ακολουθεί ένας ακόμη εκτός έδρας αγώνας, αυτή την φορά στην Κωνσταντινούπολη με την Galatasaray NEF, την Τετάρτη 8/12 στις 19:00 για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League.

Αμέσως μετά ο ΠΑΟΚ mateco επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα για το κλασικό παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, τον αγώνα με τον Άρη, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 20:00.

Επόμενο παιχνίδι, είναι ο εκτός έδρας αγώνας με τον Ιωνικό HNC Revolution στις 18/12 (17:00).

Με τον εντός έδρας αγώνα απέναντι στην Igokea την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου (19:30), ολοκληρώνεται και η κανονική περίοδος του Basketball Champions League, αλλά και το πρόγραμμα της ομάδας μας πριν από τα Χριστούγεννα.

Ωστόσο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται χωρίς διακοπή, καθώς ακολουθεί ο προημιτελικός Κυπέλλου με τον Προμηθέα στην Πάτρα (26 ή 27/12), ενώ η νέα χρονιά ξεκινά με εντός έδρας αγώνα και πιο συγκεκριμένα το παιχνίδι ΠΑΟΚ mateco – Κολοσσός H Hotels που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαιτητής Εuroleague στη… φάκα για κλέψιμο σε duty free!

H κάμερα ασφαλείας «έπιασε» τον Ματέι Μπολτάουζερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Απίστευτο δημοσίευμα στη Σερβία από την ιστοσελίδα «Republika.rs», η οποία αναφέρει ότι στις 5/12, ο Σλοβένος διαιτητής, Ματέι Μπολτάουζερ, συνελήφθη» από κάμερα ασφαλείας να κλέβει μία κολόνια αξίας 221 ευρώ, από κατάστημα σε αεροδρόμιο «Νikola Tesla», του Βελιγραδίου!

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το συμβάν έλαβε χώρα μετά την αναμέτρηση της Παρτίζαν με τη Μονακό, με τον έμπειρο διαιτητή συνελήφθη στη συνέχεια από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος πληρώνοντας ένα πρόστιμο ύψους περίπου 256 ευρώ.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα επικοινώνησε με τον Σλοβένο, ο οποίος δήλωσε άγνοια: «Δεν ξέρω τίποτα γι’ αυτό. Λυπάμαι. Δε μπορώ να μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι διαιτητές στο ΠΑΟΚ – Μαρούσι

Ποιοι ορίστηκαν στο Παλατάκι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο το Μαρούσι στο Παλατάκι (20:15, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ, με το νικητή του αγώνα αυτού, να παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα τρία αυριανά παιχνίδια. Πιο αναλυτικά:

Γ. Μπουρούσης 20.15 Καρδίτσα-ΑΕΚ Μαλαμάς-Λουλουδιάδης-Σπυρόπουλος (Μανάσης)

ΠΑΟΚ 20.15 ΠΑΟΚ-Μαρούσι Πουρσανίδης Γ.-Καρπάνος-Μπακάλης (Παπαδόπουλος Νικ.)

Απόλλων Π. 20.15 Απόλλων Π.-Λαύριο Λόρτος-Μαρτινάκος-Αγγελής (Θεοδωρόπουλος Γ.-Σπυρόπουλος Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Κολντεμπέλα για ΠΑΟΚ, οπαδούς και Πέτζα! (vids)

Ιστορίες από το παρελθόν από τον Ιταλό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ από το 1998 ως το 2002 και τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει στο μπάσκετ από άλλο πόστο, με τον τωρινό του ρόλο να είναι αυτός του τζένεραλ μάνατζερ της Ρέτζιο Εμίλια.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, θυμήθηκε διάφορες ιστορίες του παρελθόντος με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο. Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ