Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το «αντίο» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (pic)

Για τον χαμό του Γέλοβατς

PAOK24

Το «αντίο» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (pic)

Συγκλονισμένος και ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ με την είδηση του θανάτου του Στέφαν Γέλοβατς, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να αναφέρει σε ανάρτηση της:

«Καλό παράδεισο Στέφαν. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Στέφαν Γέλοβατς για τον αδόκητο χαμό του».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ – Μαρούσι (live)

Ζωντανή ενημέρωση από τον “τελικό” για τα πλέι οφ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Μαρούσι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Γ' Φάσης της Stoiximan Basket League και ο νικητής σήμερα, παίρνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Παναθηναϊκό, στις δύο νίκες.

Μπείτε στο live του PAOK24 και ενημερωθείτε ζωντανά για την εξέλιξη της αναμέτρησης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Ο 7ος ξένος που μένει εκτός με Mαρούσι

Πάρθηκε η απόφαση από τον Στάθη Νεραντζάκη για το σημερινό παιχνίδι.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Μαρούσι, για την τελευταία αγωνιστική των Play Out της Stoiximan Basket League, και ως γνωστόν ο Στάθης Νεραντζάκης θα πρέπει να αφήσει έναν ξένο εκτός αποστολής, μιας και έχει στα χέρια του επτά και δικαίωμα να δηλώσει έξι.

Την αποστολή ακολουθούν οι Φρίντρικσον, Γουίλιαμς, ΜακΝίς, Άλστον, Μίχαλ Μιχάλακ και φυσικά ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ. Εκτός, λοιπόν, θα μείνει ο Μαρκές Τάουνς.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν κανονικά στην αποστολή την προηγούμενη αγωνιστική στα Άνω Λιόσια, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την ΑΕΚ, με τον Σέσιλ Γουίλιαμς να μένει εκτός από εκείνο το παιχνίδι.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

«Για πάντα στο μυαλό μας…»

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τη μέρα της δολοφονίας του Νάσου Κωνσταντίνου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά και τιμά τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

Με ανάρτηση στα social media, το μπασκετικό τμήμα του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο οπαδό της ομάδας, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από επτά χρόνια σε ηλικία 24 ετών.

«Επτά χρόνια χωρίς το Νάσο. Για πάντα στο μυαλό μας. Αθάνατος», έγραψε χαρακτηριστικά η ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco στα social media.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ