Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Το τελευταίο κάλεσμα στο ντέρμπι!

Η αναφορά της ΚΑΕ στην αναμέτρηση με τον Άρη

Αντώνης Τσακαλέας

Το τελευταίο κάλεσμα στο ντέρμπι!

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Άρη, παρουσίασε όλα όσα αναμένεται να συμβούν στη διάρκεια της αναμέτρησης και κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί στο «Παλατάκι»

Ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι απόψε, το πρώτο ΠΑΟΚ mateco – Άρης με κόσμο, μετά από δύο περίπου χρόνια. Στις 20:00 στο PAOK Sports Arena!
Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας (πακέτο εισιτηρίου μαζί με τον αγώνα ΠΑΟΚ – Igokea σε προνομιακή τιμή 15€ & 20€ και για τα δύο ματς, είτε μόνο για τον αποψινό αγώνα), από τα εκδοτήρια του γηπέδου και από το OnLine δίκτυο της Ticketmaster
👉🏼 Οι θύρες ανοίγουν τρεις ώρες νωρίτερα για την καλύτερη και πιο ασφαλή είσοδο στο γήπεδο!
😷 Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας σας στο γήπεδο!
👉🏼 Υποδεχόμαστε σήμερα στο γήπεδο με ένα θερμό χειροκρότημα τους πρωταθλητές Ελλάδας αθλητές του ΠΑΟΚ σε Άρση Βαρών και Πάλη! 🏋🏽 🤼
👉🏼 Δίνουμε το καλύτερο παράδειγμα πριν το τζάμπολ με την κοινή παρουσία του δικού μας Γιαννάκη, του πιο πιστού οπαδού μας, μαζί με το Γιάννη έναν φανατικό φίλο του Άρη με κινητικά προβλήματα. Δύο μαχητές της ζωής που θα είναι μαζί με τις δύο ομάδες στο γήπεδο!
👉🏼 Ο αγώνας θα διακοπεί συμβολικά στο 13ο λεπτό, για να τιμηθεί η μνήμη του Stevan Jelovac που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 32 ετών! Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του! 1️⃣3️⃣
👉🏼 Η betshop.gr Πινιάτα περιμένει και σήμερα 4 τυχερούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που θα διεκδικήσουν τα δώρα τους στο ημίχρονο του αγώνα! 🎯
👉🏼 Απόψε κάνει πρεμιέρα και το T-shirt Gun. Παρακολούθησε το ματς από το PAOK Sports Arena και ετοιμάσου για τις… δωροριπές!
👉🏼 Στο αποψινό παιχνίδι, αλλά και στον επόμενο εντός έδρας αγώνα μας, κάθε εύστοχο τρίποντο του ΠΑΟΚ mateco μετράει ακόμη περισσότερο, καθώς ο μεγάλος χορηγός betshop.gr θα τα μετατρέψει σε σημαντική οικονομική βοήθεια προς τα Παιδικά Χωριά 🆘 👏👏
⏳ Η ώρα για ένα μεγάλο παιχνίδι πλησιάζει!
Σας περιμένουμε στο γήπεδο, δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας μας, με υπομονή και επιμονή, θερμή ατμόσφαιρα και προστασία της έδρας μας!

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Με φανέλα… ΠΑΟΚ οι πανηγυρισμοί του Λοβ (pic)

Η επιτυχία του F4 με το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚτσής που ξεχώρισε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Περιστέρι κατέγραψε μία από τις πιο μεγάλες επιτυχίες της ιστορίας του χθες, αφού επικράτησε με 77-89 στην έδρα της Βόννης, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στο Final 4 του Basketball Champions League, το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

Διάφοροι πρώην παίκτες του ΠΑΟΚ και παλιότεροι (Κασελάκης, Μήτρου-Λονγκ) και νεότεροι (Λοβ, Ρένφρο) έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη (όπως βέβαια και ο Κώστας Χαραλαμπίδης που αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του στον πάγκο), αλλά ένας από αυτούς έζησε κάτι ξεχωριστό.

Κάποιοι φίλοι του Περιστερίου ταξίδεψαν με την ομάδα, αλλά στο γήπεδο της Βόννης, βρέθηκαν και διάφοροι Έλληνες της περιοχής και μάλιστα κάποιοι εξ αυτών, φορούσαν φανέλα της Εθνικής ομάδας, ενώ άλλοι φορούσαν φανέλες του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού.

Ένας φίλος του ΠΑΟΚ από την πλευρά του, είχε τη φανέλα του Ζερμέιν Λοβ από τη διετία του στο «Δικέφαλο του Βορρά», με τον Αμερικανό να του δίνει το χέρι και να τον χαιρετάει μέσα στα χαμόγελα, όπως μπορείτε να δείτε και από τη σχετική φωτογραφία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτσι το έζησε ο Πόρτερ Τζούνιορ (vid)

Ένα ξεχωριστό βίντεο για τον Αμερικανό άσο και την παρουσία του στο “Παλατάκι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έπαιξε για πρώτη φορά εντός έδρας, για μία ασίστ, έχασε το triple-double, ήταν μόνιμα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του και δεν έκρυβε τη χαρά του για όσα έζησε.

Δείτε το ξεχωριστό βίντεο που ετοίμασε ο ΠΑΟΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήγε Παλατάκι, έφυγε με… 1800 ευρώ (vid)

Φίλος του ΠΑΟΚ το «έσταξε» από το κέντρο και κέρδισε!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έγιναν πολλά ωραία στο ντεμπούτο του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στο Παλατάκι, στη χθεσινή αναμέτρηση με την Καρδίτσα, αλλά ένας φίλος του ΠΑΟΚ θα θυμάται πολύ καιρό το παιχνίδι αυτό και για έναν άλλο λόγο.

Ο διαγωνισμός που «έτρεχε» σε συνεργασία με τη «Winmasters» στο ημίχρονο κάθε εντός έδρας παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, με δύο φίλους της ομάδας, να δοκιμάζουν την τύχη τους από το κέντρο του γηπέδου, έλαβε τέλος χθες!

Ο Θοδωρής, το…. έβαλε άνετος από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο το οποίο είχε φτάσει στα 1.800 ευρώ! Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ