Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μια υπέροχη πρωτοβουλία, σε ένα ωραίο βράδυ

Οι πιο πιστοί φίλοι του ΠΑΟΚ και του Άρη μαζί στο Παλατάκι

PAOK24

Μια υπέροχη πρωτοβουλία, σε ένα ωραίο βράδυ

Ο Γιαννάκης και ο Γιάννης, είδαν τις αγαπημένες τους ομάδες ξανά, σε μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία το βράδυ του Σαββάτου. Αναλυτικά, όσα αναφέρει η ΚΑΕ:

«Το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου μπαίνει πλέον στην ιστορία, η διαφορά των 32 πόντων (96-64) με την οποία επικράτησε ο ΠΑΟΚ mateco επί του Άρη παίρνει τη θέση της στο αρχείο ως μία από τις μεγαλύτερες στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων κι αυτό που μένει και πρέπει να μείνει σε όλους μας, είναι η πιο όμορφη στιγμή του αγώνα! Η κοινή παρουσία στο PAOK Sports Arena του δικού μας Γιαννάκη Μήλιου, του πιο αγνού και πιστού οπαδού του ΠΑΟΚ και του Γιάννη Πριονίδη, του πιστού φιλάθλου του Άρη, που παρακολουθεί ανελλιπώς όλα τα παιχνίδια της ομάδας του στο Αλεξάνδρειο και ήταν προσκεκλημένος της ομάδας μας σε αυτό τον αγώνα.

Δύο παιδιά, που παρά τα κινητικά τους προβλήματα και το γεγονός ότι είναι καθηλωμένοι σε αναπηρικά αμαξίδια, δε χάνουν παιχνίδι των ομάδων τους. Το περασμένο Σάββατο, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και παρατάχθηκαν στο κέντρο του γηπέδου μαζί με τις αρχικές πεντάδες των δύο ομάδων!

Ήταν μία πολύ έντονη στιγμή και αποτυπώθηκε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο και σε δύο μπάλες μπάσκετ, τις οποίες υπέγραψαν οι παίκτες και των δύο ομάδων, οι προπονητές και οι διαιτητές του αγώνα. Και πριν από την έναρξη του αγώνα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ mateco Θανάσης Χατζόπουλος έδωσε αυτές τις μπάλες, τόσο στο Γιαννάκη του ΠΑΟΚ, όσο και στο νεαρό φίλαθλο του Άρη Γιάννη Πριονίδη, προτού και οι δύο πάρουν τη θέση τους δίπλα στους παίκτες των δύο ομάδων. Το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων που ήταν στο γήπεδο, αλλά και των αποστολών των δύο ομάδων συνόδευσε την είσοδο του Γιαννάκη και του Γιάννη στον αγωνιστικό χώρο.

Η ιδέα για την πραγματοποίηση αυτή της όμορφης ενέργειας γεννήθηκε πριν λίγο καιρό, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρία και την υποχρέωση που έχουμε να είμαστε ενεργοί όλο το χρόνο και όχι μόνο την 3η Δεκεμβρίου. Η υλοποίηση της ενέργειας αυτής έγινε με τη συνεργασία των δύο ομάδων, των διαιτητών και του ΕΣΑΚΕ».

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι οπαδοί της Παρτιζάν έκαναν… Τούμπα τη «Stark Arena» κόντρα στον Ολυμπιακό

Τα βίντεο από τη Σερβία κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ονειρική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι οπαδοί της Παρτιζάν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την τεράστια αγάπη που τρέφουν για τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» Σέρβοι οπαδοί φρόντισαν να μετατρέψουν το «Stark Arena» σε Τούμπα, αφού η ατμόσφαιρα κατά την είσοδο των ομάδων ήταν γεμάτη ΠΑΟΚ με το «ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ» να ακούγεται απ' άκρη σε άκρη σε όλο το γήπεδο. Τα βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου είναι εντυπωσιακά και αν κάποιος δεν γνώριζε πως το ματς διεξάγεται στη Σερβία, σίγουρα θα πίστευε πως αυτό γίνεται στην Ελλάδα και την έδρα του Δικεφάλου.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Επιτέλους… πλήρης!

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι του Σαββάτου.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, μία προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco πραγματοποιήθηκε χωρίς απουσίες! Ο Justin Alston για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, μετά τον τραυματισμό του, συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, ο Jamuni McNeace και ο Αριστοτέλης Σωτηρίου που (προληπτικά) είχαν μείνει εκτός προπόνησης την Τετάρτη, επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και ο Στάθης Νεραντζάκης είδε για πρώτη φορά όλους τους παίκτες στο παρκέ.

Με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου, ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική, ολοκληρώθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας, που ξεκινά το Σάββατο (30/3 στις 18:00) την προσπάθειά της στα Playouts του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ mateco θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Απόλλων Πατρών Carna (που είναι και η τελευταία ομάδα που νίκησε στις αρχές Φεβρουαρίου) και ταυτόχρονα να ξεκινήσει μία προσπάθεια για να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος, προκειμένου να συμμετέχει στη συνέχεια στα Play Off της Stoiximan Basket League.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι ευχές του μπάσκετ στο Γ. Σαββίδη (pic)

Ιδιαίτερη μέρα για έναν ιδιαίτερο άνθρωπο για όλο το σύλλογο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιώργος Σαββίδης έχει την τιμητική του σήμερα, λόγω γενεθλίων, μία ημέρα μετά τον πατέρα του Ιβάν και φυσικά η «ασπρόμαυρη» οικογένεια, είναι διπλά του.

Η ΚΑΕ με μήνυμα της στα social media αναφέρει:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ